• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
صحرایی گفت:البته بازارگردان از این قائده مستثنی است.
198.gif

الان بازار رو کدوم حقوقی ها بیشتر به این روز انداختند؟بازارگردان های تحمیلی دولتی -حکومتی!الان همه ی سهامداران خرد در وهله ی اول از همین بازارگردان ها شاکی اند دیگه!که اونم
جناب صحرایی فرمودند که بازارگردان ها استثنا هستند و این طرح شامل اونا نمیشه!خب مرد حسابی اصلِ کاری که همون بازارگردان ها هستند که بازار و نمادها رو به این روز انداختند!حقوقی ها ی دیگه هم که شما باعص شدید الان دارند تو قیمتای پایین جمع میکنند 1اونا هم قبلا داشتند نمادهاشونو میکشیدند بالا ولی شما دستوری اونا رو هم به این کار تشویق کردید که!ما رو هم که بَبو فرض کردند!
moooom.gif
sag.gif

جناب صحرایی یعنی با این سخنانش خودش داره علناًً میگه ملت سرکارتون گزاشتیم!
792.gif

باز دیدن سهامداران بیشتری دارن نقد میکنند و از بازار بورس فرار میکنند،اقایون دست به کار شدند.!
46.gif

هرچه بگندد نمکش میزنند
وای به روزی که بگندد نمک
g1%20(3).gif

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
چه جالب..الان که حقوقیها تو کف اکثر سهام رو جمع کردن این قانون رو گذاشتن..همزمانی این دو مورد خیلی جالبه

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
فروش بلوکی همیشه بوده ولی بازار این شکلی نمیشد

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بقرآن من کاره ای تو این مملکت بودم ناظر بورس و تمام عوامل مدیریتی سازمان رو عزل میکردم و به قوه قضاییه معرفی میکردم
این 5 ماه کوفتی باید دندون رو جیگر بزاریم تا تموم بشه ...
یعنی تو روز روشن هر کاری دلشون میخواد میکنن و از دست ما هم هیچ کاری برنمیاد
یعنی چی نماد رو غیرقانونی میبندن پیام نمیدن بعد دوروز بعد باز میکنن ؟ (دانا)
یعنی چی نماد رو پیام بازگشایی میدن بعد باز نمیکنن ؟ (کدما)

پ ن : امروز یه نماد رو رو مثبت 5 فروختم باسه اضافه کردن کدما بعد آخر هم باز نشد اون نمادی که فروختم بیچاره به منفی 5 رسید آخر بازار :p
(میگم یه تعداد شکلک باحال نمیشه به فروم اضافه کرد ؟)

با بسته نگه داشتن سهام ارزنده مردم رو سوق میدن سمت سهام شاخص سوز،باز اگر اونجا هوای ملت رو داشته باشند مسأله ای نیست بذارید اونها سود کنن چه اشکالی دارد هموطنان ما هستن،درد اینجاست حتی اجازه نمیدن دو روز سهمی برای مثال مثل خودرو مثبت باشه سهم رو صف خرید میکنن تو اوج به مردم می‌فروشن و نیمه دوم بازار رنج منفی می‌کشن،البته خود سهامداران خرد هم تا حدودی مقصر هستند به محض اینکه شستا مثبت شد می‌پرن تو صف خرید،می بینن حقوقی داره آبشاری تو مثبت پنج می‌فروشه اما بازم متأسفانه گول می خورند،در پایان اینکه دوستان عزیز مراقب باشید سهام شرکت های کوچک ارزشمندتون رو از چنگتون خارج نکنن و تا زمانی که روند کلی بازار مثبت نشده از خرید سهام شرکت‌های بزرگ بپرهیزید (نظر شخصی بود شما با استراتژی خودتون معامله کنید)

555c5ef1-dbad-4bbc-b700-068fe5ed82ae.jpg

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
چه جالب..الان که حقوقیها تو کف اکثر سهام رو جمع کردن این قانون رو گذاشتن..همزمانی این دو مورد خیلی جالبه

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
مصداق مثال چاقو دست خودش رو نمیبره هست !
حالا از فردا نم نم عرضه می کنن که قانون گذاشتیم البته اگه بخوان شاخص رو بکشن بالا
وزیر اقتصاد هم که دیروز فرمودن مردم به بورس اعتماد کنن :)

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ذوب حقیقتا سهم چرتیه اصولا نمیشه پیش بینی ـــش کرد

دوستان نظرتون چیه که سهم هایی که بررسی میکنیم و نقطه ورود خوبی داره اینجا اعلام کنیم تا هرکسی بعد از بررسی و تحلیل خودش ورود کنه تا شاید یه کم از ضرر همه دوستان کم بشه ؟

بنده هم موافقت خودم رو اعلام میکنم :دی

یه تاپیک هم تقریبا در این مورد وجود داره :

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
وزیر اقتصاد هم که دیروز فرمودن مردم به بورس اعتماد کنن :)
پس برای شادی روح سرمایه هامون جمیعا صلوات ....
deadcrazy.gif

از اون چرت تر فارس !! فاجعست !
sharmandegi.gif

یه روز مثبته در حد 0.5% تا 1% , 4 روز منفی روی 2-3% , عملا داره ذره ذره سرمایه ملت رو میخوره ,

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یه موضوعی رو در مورد دستوری بودن بازار بگم که یکم دید باز تری میده
قبلا هم یکی از عزیزان همین فروم ( @091209130914 ) در مورد تعداد میلیونرهای ایران یه تاپیک زده بودن که ، خلاصش رو من اینجا میگم که میشه در مورد دستوری بودن اقتصاد و مسائل مالی برداشت هایی کرد ...
در سال 2020 ما 50 میلیون نفر میلیونر ( 1 میلیون دلار و بالاتر = 25 میلیارد تومان و بالاتر ) ، در سطح جهان داریم ...
طبق برآوردهای بنده ، 400 هزار الی 800 هزار میلیونر در ایران داریم ....
یعنی کشور در حقیقت دست این جمعیته
حالا شما فرض بکن 1 میلیون نفر باشن ( یعنی یکم پایینتر از 1 میلیون دلار ثروت رو هم بیاریم توی اینا )

پس 79 میلیون نفر به 1 میلیون نفر ! یعنی 79 میلیون نفر یه جورایی به دست 1 میلیون نفر مدیریت میشن :D

یعنی تک تک اتفاقاتی که توی کشور ( و در شرایطی دنیا ! ) میوفته یه جورایی به این 1 میلیون نفر ارتباط داره ...

میخوام خوب درک بکنید قضیه چیه

حالا شما این رو فرض بکن شخص 1 ، با 33 نفر در ارتباط باشه و هر کدوم با 33 نفر دیگه و دوباره هر کدوم با 33 نفر دیگه و مجدد هر کدوم با 33 نفر دیگه ! در مجموع = 1،185،921 نفر در سطح ایران ! فقط با 4 لایه ارتباط ...

بعد همین افراد ، باند ، باند هستن;)

یعنی شما مثلا 100 تا هسته در نظر بگیر که این 100 هسته هر کدوم با هم روابط دوستانه یا غیر دوستانه دارن و توی دل همینا هم ارتباطات نزدیک و دوری وجود داره
تموم شد رفت !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ساده بخوام بگم اون 1 میلیون نفر ، همه هم دیگه رو میشناسن و روی 79 میلیون نفر دیگه حکومت میکنن :D

بنابراین نه فقط بورس و قیمت سهام ، بلکه کل اقتصاد ، سیاست ، جنگ ، صلح ، ارز ، تولید ، بازرگانی ، خدمات ( چه قانونی هاش و چه غیر قانونی هاش ) و هرچیزی که فکرش رو بکنید به دست همین 1 میلیون نفر مشخص میشه و یا به عبارت دیگه 1000 الی 2000 گروه منسجم و همکاری های نزدیک و ارتباطات مشخص . اسمش رو میشه هرچیزی گذاشت که اینجا من نمیخوام در مورد اسمش صحبت بکنم :rolleyes:
این 1000 تا 2000 گروه ، دیدگاه هاشون باهم فرق میکنه ! یسریا بی اخلاقن ، یسریا اخلاق مدارن ، یسریا دنبال رشد و گسترش اقتصاد هستن ، یسریا دنبال چیزای دیگه ، یسریا کارای غیر قانونیشون از قانونی بیشتره ، یسریا تمرکز خاصی روی بازارهای خاصی دارن و بخش خاصی رو هدف قرار میدن
یه جاهایی با هم منافع مشترک دارن یه جاهایی متضاد ! این هم جهت بودن ها یا خلاف جهت بودن ها زندگی 79 میلیون نفر دیگه رو میسازه ...

اینم که میگم مثلا 1000 گروه ، به این معنی نیست ، 1000 نفر با هم دیگه یه جا نشستن و توطئه میکنن:p
مثلا من 20 نفر رو دارم و با این 20 نفر شراکت هایی دارم و این افراد هم با همین دیدگاه خودمونی ، با هم رده های خودشون در ارتباط و همکاری هستن و جاهایی 20 نفر ما با لایه دوم یا سوم همکاری هایی داره و این مدلی میشه اسم این مجموعه که به صورت گسترده و ریشه دار با یک مجموعه دیگه ارتباط نداره ، رو یک گروه منسجم گذاشت

این خوشه ها حالا توی ایرانه ، در مقیاس جهانی هم ، این مدل وجود داره و در نهایت 50 میلیون نفر جهان رو مدیریت میکنن . سیاست ، اقتصاد ، جنگ و ... همه دست ایناس

حالا برای این چیزا صدتا و هزاران اسم میزارن ولی اون چیزی که مشخصه اینه " اگه کسی زندست یا زنده نیست ، این دستوره " و برای اعمال دستور ابزارهای اقتصادی و مالی ، سیاسی ، فرهنگی ، رسانه ای و .... وجود داره . تک تک پارامترهایی که مردم حسش میکنن و میبینن مدیریت میشه

یعنی حتی اگه فیلمی ساخته میشه و توش دیالوگ خاصی گفته میشه ، صحنه خاصی نشون داده میشه و ...، این میتونه منظور دار باشه که یه چیزایی رو بیرون میارن

دیگه بورس و بالا پایین شدن قیمت ها و شاخص و این چیزا جای خود داره . شما باید بتونی اینقدر دست اینا رو بخونی و اینقدر قدرت تحلیل و بررسی و نظر دادن شما بالا باشه که بعد از مدتی بتونی وارد این مجموعه ها بشی و یکی از 1 میلیون نفر تاثیر گذار روی زندگی 79 میلیون نفر دیگه بشی تا بتونی اونجوری که دوست داری قواعد بازی رو شخصی سازی بکنی به شرطی که بتونی توی اون جامعه ، جایگاه خودت رو بسازی . همه چیز در دسترسه

مجدد ارجاع میدم به امضاء :p

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یه موضوعی رو در مورد دستوری بودن بازار بگم که یکم دید باز تری میده
قبلا هم یکی از عزیزان همین فروم ( @091209130914 ) در مورد تعداد میلیونرهای ایران یه تاپیک زده بودن که ، خلاصش رو من اینجا میگم که میشه در مورد دستوری بودن اقتصاد و مسائل مالی برداشت هایی کرد ...
در سال 2020 ما 50 میلیون نفر میلیونر ( 1 میلیون دلار و بالاتر = 25 میلیارد تومان و بالاتر ) ، در سطح جهان داریم ...
طبق برآوردهای بنده ، 400 هزار الی 800 هزار میلیونر در ایران داریم ....
یعنی کشور در حقیقت دست این جمعیته
حالا شما فرض بکن 1 میلیون نفر باشن ( یعنی یکم پایینتر از 1 میلیون دلار ثروت رو هم بیاریم توی اینا )

پس 79 میلیون نفر به 1 میلیون نفر ! یعنی 79 میلیون نفر یه جورایی به دست 1 میلیون نفر مدیریت میشن :D

یعنی تک تک اتفاقاتی که توی کشور ( و در شرایطی دنیا ! ) میوفته یه جورایی به این 1 میلیون نفر ارتباط داره ...

میخوام خوب درک بکنید قضیه چیه

حالا شما این رو فرض بکن شخص 1 ، با 33 نفر در ارتباط باشه و هر کدوم با 33 نفر دیگه و دوباره هر کدوم با 33 نفر دیگه و مجدد هر کدوم با 33 نفر دیگه ! در مجموع = 1،185،921 نفر در سطح ایران ! فقط با 4 لایه ارتباط ...

بعد همین افراد ، باند ، باند هستن;)

یعنی شما مثلا 100 تا هسته در نظر بگیر که این 100 هسته هر کدوم با هم روابط دوستانه یا غیر دوستانه دارن و توی دل همینا هم ارتباطات نزدیک و دوری وجود داره
تموم شد رفت !

ساده بخوام بگم اون 1 میلیون نفر ، همه هم دیگه رو میشناسن و روی 79 میلیون نفر دیگه حکومت میکنن :D

بنابراین نه فقط بورس و قیمت سهام ، بلکه کل اقتصاد ، سیاست ، جنگ ، صلح ، ارز ، تولید ، بازرگانی ، خدمات ( چه قانونی هاش و چه غیر قانونی هاش ) و هرچیزی که فکرش رو بکنید به دست همین 1 میلیون نفر مشخص میشه و یا به عبارت دیگه 1000 الی 2000 گروه منسجم و همکاری های نزدیک و ارتباطات مشخص . اسمش رو میشه هرچیزی گذاشت که اینجا من نمیخوام در مورد اسمش صحبت بکنم :rolleyes:
این 1000 تا 2000 گروه ، دیدگاه هاشون باهم فرق میکنه ! یسریا بی اخلاقن ، یسریا اخلاق مدارن ، یسریا دنبال رشد و گسترش اقتصاد هستن ، یسریا دنبال چیزای دیگه ، یسریا کارای غیر قانونیشون از قانونی بیشتره ، یسریا تمرکز خاصی روی بازارهای خاصی دارن و بخش خاصی رو هدف قرار میدن
یه جاهایی با هم منافع مشترک دارن یه جاهایی متضاد ! این هم جهت بودن ها یا خلاف جهت بودن ها زندگی 79 میلیون نفر دیگه رو میسازه ...

اینم که میگم مثلا 1000 گروه ، به این معنی نیست ، 1000 نفر با هم دیگه یه جا نشستن و توطئه میکنن:p
مثلا من 20 نفر رو دارم و با این 20 نفر شراکت هایی دارم و این افراد هم با همین دیدگاه خودمونی ، با هم رده های خودشون در ارتباط و همکاری هستن و جاهایی 20 نفر ما با لایه دوم یا سوم همکاری هایی داره و این مدلی میشه اسم این مجموعه که به صورت گسترده و ریشه دار با یک مجموعه دیگه ارتباط نداره ، رو یک گروه منسجم گذاشت

این خوشه ها حالا توی ایرانه ، در مقیاس جهانی هم ، این مدل وجود داره و در نهایت 50 میلیون نفر جهان رو مدیریت میکنن . سیاست ، اقتصاد ، جنگ و ... همه دست ایناس

حالا برای این چیزا صدتا و هزاران اسم میزارن ولی اون چیزی که مشخصه اینه " اگه کسی زندست یا زنده نیست ، این دستوره " و برای اعمال دستور ابزارهای اقتصادی و مالی ، سیاسی ، فرهنگی ، رسانه ای و .... وجود داره . تک تک پارامترهایی که مردم حسش میکنن و میبینن مدیریت میشه

یعنی حتی اگه فیلمی ساخته میشه و توش دیالوگ خاصی گفته میشه ، صحنه خاصی نشون داده میشه و ...، این میتونه منظور دار باشه که یه چیزایی رو بیرون میارن

دیگه بورس و بالا پایین شدن قیمت ها و شاخص و این چیزا جای خود داره . شما باید بتونی اینقدر دست اینا رو بخونی و اینقدر قدرت تحلیل و بررسی و نظر دادن شما بالا باشه که بعد از مدتی بتونی وارد این مجموعه ها بشی و یکی از 1 میلیون نفر تاثیر گذار روی زندگی 79 میلیون نفر دیگه بشی تا بتونی اونجوری که دوست داری قواعد بازی رو شخصی سازی بکنی به شرطی که بتونی توی اون جامعه ، جایگاه خودت رو بسازی . همه چیز در دسترسه

مجدد ارجاع میدم به امضاء :p
در ادامه
اگه کسی بلد نباشه منابع مالی و انسانی ( انسان ها و روابط ) رو درست مدیریت بکنه ، یعنی نمیتونه پول رو به دست بیاره که بعد قدرت رو داشته باشه و در نهایت روی شهر ، کشور و جهان تسلط نسبی داشته باشه
علت اینکه بعضیا ثروت رو به خودشون جذب میکنن به خاطر اینه که میتونن منابع رو به درستی مدیریت بکنن و این مدیریت درسته که آدرس مقصد نهایی روی بسته های پول رو مشخص میکنه

وقتی کسی ماهی 10 میلیون حقوق میگیره ولی این رو به درستی مدیریت نمیکنه و درجا میزنه یا پسرفت میکنه ، این یعنی مدیریت غلط منابع
کسی هم که ماهی 10 میلیون حقوق میگیره و طی 20 سال از 100 هزار دلار ثروت به 1 میلیارد دلار ثروت میره ، یعنی منابع رو درست میریت کرده
برای همینه که هیچوقت پول ، پول نمیاره مگه اینکه طرف قواعد بازی رو بلد باشه نه اون چیزی که مردم فکر میکنن توی کتاب ها یا دانشگاه هاست

حتما شنیدید که در مورد بورس میگن ، پول از آدم عجول به آدم صبور میرسه :p
من کاملش میکنم و میگم نه تنها در بورس بلکه کلا " قدرت " از آدم بدون تخصص و عجول به آدم با تخصص و صبور میرسه

هدف نهایی پول نیست ، قدرته ! یعنی بتونیم قدرت اجرای سیاست ها و عقاید رو داشته باشیم . وگرنه یک نفر یا یک خانواده توی ایران با 25 میلیارد تومن ( 1 میلیون دلار ) ثروت ، همه چیز داره ، دغدغه ای نداره . از اون به بالا برای قدرته . پس از همین اول هم بدونید هم صبور باشید ...

دامنه هدف گذاری های زندگی خودتون رو هم به عمر محدود نکنید . یعنی نگید من 35 سالمه تا 80 سالگی برنامه دارم ! بگید 35 سالمه تا 1000 سالگی برنامه دارم:D
بعد از اینکه شما از این دنیا میری ، همه چیز برای شما تموم میشه نه برای بقیه که هستن و میان ! مسیر باید ادامه داشته باشه که باعث بشه جامعه و همه چیز اون مدلی که میخواید رشد بکنه
کل نیاز شما از منابع مالی یدونه خونه ، غذا ، خانواده ، خودرو ، امکانات زندگیه و همه اینا با 1 میلیون دلار تامین میشه . نه فقط توی ایران بلکه هر کشوری که دوست داشته باشید . خود پول هم به تنهایی از یه جایی به بعد مثل گذشته ارزش نخواهد داشت . شما 1 میلیون دلار اول رو که به جیب بزنی دیگه بیشتر از اون دو حالت میتونه داشته باشه :
  1. مصرف گرایی و تجمل گرایی ( 100% اشتباه )
  2. هدف گرایی ! آرمان گرایی ! تاثیر گذاری و ... ( 100% درسته )
نگید " آقا من کلا 50 هزار دلار توی بورس دارم ، این چیزا به من مربوط نمیشه " :D
چرا میشه ...
خیلی زودتر از اونچیزی که فکرش رو میکنید اگه درست جلو برید ، زمان میگذره و 50 هزار دلار به 1 میلیون دلار میرسه ...
اون موقع باید هدف داشته باشید وگرنه مسیر رو گم میکنید و احتمالا همون 1 میلیون هم میپره !

اگه یه زمانی به 1 میلیون دلار و بالاتر رسیدید ، مسیر درست اینه و هرچیزی غیر از این ، " 100% اشتباهه و مسیر غلطه "
بعد که مسیردرست رو برید ، کم کم متوجه منظور من میشید که منِ سید دیوید ، 10 یا 20 سال قبل چی میگفتم و شاید اگه این دیدگاه من رو نداشته باشید هیچوقت به 1 میلیون دلار هم نرسید:D

منابع رو هرچی هست درست مدیریت بکنید و از همین امروز برای زندگی خودتون هدف بزارید که به غیر از پول باشه . پول و انسان ابزاره و از هر جفتش باید استفاده کرد تا فضای زندگی انسان بهتر بشه ( شاید همون موقع به نفع انسان نباشه )

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
پس برای شادی روح سرمایه هامون جمیعا صلوات ....
deadcrazy.gif

از اون چرت تر فارس !! فاجعست !
sharmandegi.gif

یه روز مثبته در حد 0.5% تا 1% , 4 روز منفی روی 2-3% , عملا داره ذره ذره سرمایه ملت رو میخوره ,
حقوقی های فارس یک مشت نوسان گیر بی وجدان هستن.کافیه فقط به زیر مجموعه هاش پترول و شگویا نگاه کنی.بوعلی هم جدیدا بهش اضافه شده...پترول با اون همه ارزندگی ببین به چه روی افتاده

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
حقوقی های فارس یک مشت نوسان گیر بی وجدان هستن.کافیه فقط به زیر مجموعه هاش پترول و شگویا نگاه کنی.بوعلی هم جدیدا بهش اضافه شده...پترول با اون همه ارزندگی ببین به چه روی افتاده
فارس تا قبل افزایش سرمایه خوب بود , بعد افزایش سرمایه کلا منفیه ! میخوان اون 100% سهام جایزه ای که بواسطه افزایش سرمایه دادن از حلقوم مردم بکشن بیرون

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
پترول نهایتا 1 یا 2 روز دیگه رنج میزنه بعد میره برای 1750 تومان
برای ورود 1 شنبه زیر نظر داشته باشید و خودتون تحلیل و بررسی کنین من فقط نظر خودم رو گفتم :)

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
پترول نهایتا 1 یا 2 روز دیگه رنج میزنه بعد میره برای 1750 تومان
برای ورود 1 شنبه زیر نظر داشته باشید و خودتون تحلیل و بررسی کنین من فقط نظر خودم رو گفتم :)
خودم روی 1200 خریدم فکر نمیکردم پایینتر بیاد.بعضی ها حدسمیزنن به خاطر اینکه حق تقدم ها رو با قینت پایین بردارن دارن قیمت رو کنترل میکنن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
فنرژي : نزدیک 80 درصد سهم دست 7 تا حقیقی و حقوقی ـــه ! نزدیک یه ماهه (18 روز کاری) تو هر شرایطی مثبته ! این سهم رو دارن گروهی میبرن بالا ! تو 5.5 ماه اخیر فقط سه بار پایانی منفی بالای 1 درصد رو به خودش دیده اکثرا منفی های خفیف بوده
کسی در مورد این سهم نظری داره ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

بنده هم موافقت خودم رو اعلام میکنم :دی

یه تاپیک هم تقریبا در این مورد وجود داره :
من سهام زیادی رو داشتم و رد کردم..
ولی واقعا مضخرف تر از حقوقی ذوب...وسپهر..وخارزم...فارس...پترول..ندیدم..بعضی از سهامم مثل گشان و ثشاهد که کلا حقوقی ندارن ظاهرا :confused:
الانم منتظرم سهام جایزه فارس آزاد بشه کلا بفروشمش و دیگه سمتش هم نرم..

بهترین حقوقی که من دیدم حقوقی نوری بود که انصافا خیلی هوای سهمو داشته..حتی تو این ریزش گذشته کمترین ضرر به سهامدارای نوری زده شد..

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ولی واقعا مضخرف تر از حقوقی ذوب...وسپهر..وخارزم...فارس...پترول..ندیدم..بعضی از سهامم مثل گشان و ثشاهد که کلا حقوقی ندارن ظاهرا :confused:

بهترین حقوقی که من دیدم حقوقی نوری بود که انصافا خیلی هوای سهمو داشته..حتی تو این ریزش گذشته کمترین ضرر به سهامدارای نوری زده شد..

حقوقی ذوب خیلی رو اعصابه :دی سر به سر بشه میخوام از این سهم خارج بشم فعلا حدود 12 درصد تو ضررم
وسپهر رو چند وقت پیش به خیال اینکه به کف ـــش رسیده خریدم سر به سر شد فروختم :دی بدون یه قرون سود ! ولی در کل سهم خیلی خیلی نوسانی ـــه و میشه روزانه ازش نوسان گرفت که از حوصله من خارج ـــه :دی
گشان تا اینجای کار زندگی همه سهامداران رو تحت الشعاع قرار داده و اعصاب همه سهامداران رو ریخته به هم ! :دی حساب کن یه سهمی بره بالا همون مسیر رو بیاد پایین ! بدون فرصت خروج ! بدون بازارگردان ! بدون حقوقی ! با مدیریت ناکارآمد ! با بیشمار سهامدار خشمگین ! در کل به نظرم گشان یکشنبه (4 درصدی) احتمال جمع شدنش خیلی زیاده ولی در کل تا شناوری سهم درست نشه به جایی نمیرسه سهامدار خرد زیاد داره و متاسفانه اکثرا آموزش ندیده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
حقوقی ذوب خیلی رو اعصابه :دی سر به سر بشه میخوام از این سهم خارج بشم فعلا حدود 12 درصد تو ضررم
وسپهر رو چند وقت پیش به خیال اینکه به کف ـــش رسیده خریدم سر به سر شد فروختم :دی بدون یه قرون سود ! ولی در کل سهم خیلی خیلی نوسانی ـــه و میشه روزانه ازش نوسان گرفت که از حوصله من خارج ـــه :دی
گشان تا اینجای کار زندگی همه سهامداران رو تحت الشعاع قرار داده و اعصاب همه سهامداران رو ریخته به هم ! :دی حساب کن یه سهمی بره بالا همون مسیر رو بیاد پایین ! بدون فرصت خروج ! بدون بازارگردان ! بدون حقوقی ! با مدیریت ناکارآمد ! با بیشمار سهامدار خشمگین ! در کل به نظرم گشان یکشنبه (4 درصدی) احتمال جمع شدنش خیلی زیاده ولی در کل تا شناوری سهم درست نشه به جایی نمیرسه سهامدار خرد زیاد داره و متاسفانه اکثرا آموزش ندیده
امیدوارم هم گشان استارت بزنه که من میانگین بزنم و سربه سر همون روز اول ردش کنم بره..فارس هم سهام جایزه اش آزاد بشه از شر فارسم راحت بشم..
ذوب و وسپهرم از وقتی که فروختم کلا سمتشون نرفتم و نمیرم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ذوب و وسپهرم از وقتی که فروختم کلا سمتشون نرفتم و نمیرم
ذوب؟ شما شوخیتون گرفته
حتی نوسانگیرهای بزرگم سر این سهم نمیرن
انقدر بازیگردانش بد قلقه :D
سود سالیانش یه درصدی هست همیشه بنظر ولی نوسانی شوخصی نکن باهاش

فکر مریضم میگه منتظر شستای زیر 2000 باشم

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235

نمادهاي خودرويي هم خبهمن حقوقي عالي داره نسبت به بقيه خودرويي ها
و يكي ديگه از نمادهايي كه همين روزا دچار زوال ميشه فملي هست ، حقوقي فملي دقيقا داره سهم رو به جايي ميبره كه وبملت رو بردن !

بالا