• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
واقعا عجب دولت بیشرفی داریم که بعد از این همه دزدی و غارت اموال مردم هنوز سیر نشده مشخصه اینقدر امار دزدی و فساد زیاده که تا 6 ماه دیگم همین جور بازارو دستوری پایین بیارن و نوسان بگیرن و همچنان اموال مردم رو غارت کنن بازم کمه براشون واقعا مردم رو به نقطه چینت بگیری و یه صدم درصد هم برات مهم نباشه چه سر ملتت میاد واقعا جای شرم و تاسف داره مردم اموال خود را به بورس بسپارند که ما همشو غارتو کنیم یه عده نشستن اون بالا دارن به ریش همه ی ملت میخندن و خودشون سودهای میلیاردی میبرن و اصلا هیچی براشون مهم نیس واقعا بورس شده مث سایت شرط بندی یکی یه حرف درستی زد گفت دولت سایت شرط بندی زد اسمشو گزاشت بورس واقعا هم همینطوره تا کی باید اسیر دست اینا باشیم خدا میدونه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یا خدا
حمید جان هنوز عرضه اولیه رو نفروختی ؟ تقریبا به قیمت اولیه رسیده !
باورت میشه اصلا چک نمی کردم.
حق تقدم خورد صبا یادم رفت کارهاشو انجام بدم

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
کم کم داره از بازار حمایت میشه امیدوارم امروز برگرده که اگه بخواد اصلاح کنه فکر نکنم دیگه کسی تو این بازار بمونه و همه حتی با ضرر خارج میشن
واقعا مسخره شده حتی اگه سازمان بورس منفجرهم میشد نباید اینطوری بازار ریزش میکرد ! الان 5 ماه شده همه سهام بالای 50% ریزش داشتند اصلا منطقی نیست

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
واقعا عجب دولت بیشرفی داریم که بعد از این همه دزدی و غارت اموال مردم هنوز سیر نشده مشخصه اینقدر امار دزدی و فساد زیاده که تا 6 ماه دیگم همین جور بازارو دستوری پایین بیارن و نوسان بگیرن و همچنان اموال مردم رو غارت کنن بازم کمه براشون واقعا مردم رو به نقطه چینت بگیری و یه صدم درصد هم برات مهم نباشه چه سر ملتت میاد واقعا جای شرم و تاسف داره مردم اموال خود را به بورس بسپارند که ما همشو غارتو کنیم یه عده نشستن اون بالا دارن به ریش همه ی ملت میخندن و خودشون سودهای میلیاردی میبرن و اصلا هیچی براشون مهم نیس واقعا بورس شده مث سایت شرط بندی یکی یه حرف درستی زد گفت دولت سایت شرط بندی زد اسمشو گزاشت بورس واقعا هم همینطوره تا کی باید اسیر دست اینا باشیم خدا میدونه
اشکان جان مقصر اصلی خودمونیم و نمیشه انکار کرد
مقصر ماییم که با ضرر و ضرر موندیم به امید اینکه سهامداری بهتر از نوسانگیریه
الآن همه میگن بازار تو کف هست بعضی از سهما هم زیر ارزش ذاتی رسیده اما وقتی دولت نمیخواد بازار رشد کنه شما تو کف هم بخری یه روز مثبته و دو روز منفی عملا درجا میزنیم
این دولت نمیخواد بورس رشد کنه قشنگ معلومه و تابلو هست اما یکسری مثل خود من دارم با خودم کلنجار میرم که هی از امروز آخر وقت یا از فردا خوب میشه
نمیدونم واقعا باید چکار کرد اما اینو میدونم که ظلمی که این دولت به ما کرد؛ ظالمترین آدما با مردم خودشون نمیکنن
ضمنا شاید بعضیا اینقدر پول داشته باشن که حتی 2 میلیارد هم ضرر بدن ککشون نمیگزه نمونش دوست خود من 4 تومنش رسیده به 1700 اما دفترخونه داره و انگار نه انگار خب این مدل آدما باسشون مهم نیست روزانه منفی 5 بخورن و خودات میلیون ضرر کنن
خودم سر دوراهی موندم واقعا به خودم میگم همرو نقد کنم بیخیال این بازار فاسد بشم اما فعلا دندون رو جیگر گذاشتم
از طرفی دارم کارای ارز دیجیتال رو میکنم قسمت یا تمام سرمایه مانده رو ببرم اونور اگر 9 ماه پیش پولی که تو بورس آورده بودم بیت خریده بودم الآن 3.5 میلیارد پول داشتم اما تو کوره پول سوزی 300 میلیون ضرر دادم
خودم کردم که لعنت بر خودم باد ...

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
از طرفی دارم کارای ارز دیجیتال رو میکنم قسمت یا تمام سرمایه مانده رو ببرم اونور اگر 9 ماه پیش پولی که تو بورس آورده بودم بیت خریده بودم الآن 3.5 میلیارد پول داشتم اما تو کوره پول سوزی 300 میلیون ضرر دادم
یعنی از اون موقع که تو پ.خ باهم صحبت کردیم بیت نخریدی ؟ اگه خریده بودی تو همین 1 ماه 30-40% رشد کرده بود , بخشی از ضرر اینطرفت جبران میشد
البته میدونم حرف زدن آسونه و اونم در عمل ترس از ضرر داره که باعث میشه آدم شک کنه

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
یعنی از اون موقع که تو پ.خ باهم صحبت کردیم بیت نخریدی ؟ اگه خریده بودی تو همین 1 ماه 30-40% رشد کرده بود , بخشی از ضرر اینطرفت جبران میشد
البته میدونم حرف زدن آسونه و اونم در عمل ترس از ضرر داره که باعث میشه آدم شک کنه
نه متاسفانه درگیر یکسری کار شدم اما دیروز تقریبا کاراش تموم کردم تنها یه مورد احراز هویت صرافی مونده که اوکی بشه
یه کیف پول سخت افزاری هم ایشالله فردا سفارش میدم و تمام

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
نه متاسفانه درگیر یکسری کار شدم اما دیروز تقریبا کاراش تموم کردم تنها یه مورد احراز هویت صرافی مونده که اوکی بشه
یه کیف پول سخت افزاری هم ایشالله فردا سفارش میدم و تمام
من 15 تومن تو بورس گذاشتم که 50% ضرر شد , یه پول دیگه ای اومد دستم که گذاشتم رو بیت کوین و خوشبختانه این 50% ضرر بورسم جبران شد
فقط اشتباه کردم اون باقیمونده تو بورس رو نکشیدم بیرون و ببرم رو بیت کوین
154fs232528.gif

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
اشکان جان مقصر اصلی خودمونیم و نمیشه انکار کرد
مقصر ماییم که با ضرر و ضرر موندیم به امید اینکه سهامداری بهتر از نوسانگیریه
الآن همه میگن بازار تو کف هست بعضی از سهما هم زیر ارزش ذاتی رسیده اما وقتی دولت نمیخواد بازار رشد کنه شما تو کف هم بخری یه روز مثبته و دو روز منفی عملا درجا میزنیم
این دولت نمیخواد بورس رشد کنه قشنگ معلومه و تابلو هست اما یکسری مثل خود من دارم با خودم کلنجار میرم که هی از امروز آخر وقت یا از فردا خوب میشه
نمیدونم واقعا باید چکار کرد اما اینو میدونم که ظلمی که این دولت به ما کرد؛ ظالمترین آدما با مردم خودشون نمیکنن
ضمنا شاید بعضیا اینقدر پول داشته باشن که حتی 2 میلیارد هم ضرر بدن ککشون نمیگزه نمونش دوست خود من 4 تومنش رسیده به 1700 اما دفترخونه داره و انگار نه انگار خب این مدل آدما باسشون مهم نیست روزانه منفی 5 بخورن و خودات میلیون ضرر کنن
خودم سر دوراهی موندم واقعا به خودم میگم همرو نقد کنم بیخیال این بازار فاسد بشم اما فعلا دندون رو جیگر گذاشتم
داداش اسم من علی هستش این اشکان رو همینجوری گزاشتم واسه اسم یوزرم اینو صرفا جهت اطلاع شما و بقیه گفتم :)
واقعا همینطوره که میگی هی گفتیم سهامداری کنیم وضع بهتر میشه اکثر گروها و کانالا و سایتا هم مردمو تشویق به سهامداری میکردن که ما هم فریبشونو خوردیم ولی واقعن دیگه باید فاتحه ی سهامداری تو بورس ایرانو برای همیشه خوند بنظرم با سهامداری هیچی عوض نمیشه و حتی دیگه میانگین کم کردن هم فایده نداره از اکثر سهمام میانگین کم کردم و بیشتر تو باتلاق ضرر فرو رفتم استراتژی معاملاتی واین حرفا تو بازار دستوری کشکه وقتی نمیخان رشد کنه و جلو رشدشو گرفتن شما هر چقدر نمیخای بیا برو تحلیل کن و میانگین کم کن و کارای این مدلی کن
من خودم هم تو زیاد تو ضررم و منتظر یه فرصتم که بتونم حداقل با ضرر کمتری یکبار برای همیشه از این منجلاب خودمو بیرون بکشم و دیگه هیچوقت سمت بورس مزخرف ایران نیام بعید میدونم دیگه به این راحتیا سر به سر شم و خیلی بعیده بزارن مردم به پول خودشون برسن ولی برسم به یه ضرر کمتر خارج میشم
یه زمان خودم میگفتم اینجا سهامداری کنیم ولی الان میگم سهامداری فاتحش خونده شد و حتی الان هم هر کس بتونه با سر به سر به سر و یا با ضرر کمتر از این خراب شده بیاد بیرون بردش رو کرده و دیگه هیچ امیدی به درست شدن این وضع نیس اگه تونستید که نوسان بگیرید که اونم پیشنهاد نمیشه چون ریسکش بالا هس
من خودمم تو فکرم بود و هست که نقد کنم ولی واقعا هر چی با خودم کلنجار رفتم دیدم خیلی ظلمه اینجوری بخام تو این نقطه با این ضرر خارج شم فعلا منم مث تو دندون رو جیگر گزاشتم فعلا تا عید صبر میکنم ببینم چی پیش میاد منتظرم یه بار دیگه بکشن بالا سهما رو که بنظرم این اتفاق هم حداقل واسه یبار دیگه میفته البته بعیده سر به سر شیم ولی میشه حداقل با ضرر کمتری خارج شد و اونجا دیگه فرصت فرار برای همیشه هس یعنی واقعا یکی بتونه اونجا نقد کنه حتی با ضرر کم و اینکارو نکنه به خودش ظلم کرده
من خودمم اتفاقا میخام بیام سمت ارز دیجیتال و منتظر احراز هویت صرافی هستم فقط منتظر یه فرصتم که یبار واسه همیشه خودمو از شر این بورس خلاص کنم امیدوارم هر چه زودتر این اتفاق بیفته

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
نه من نبودم:p
من مخالف 100% دلار هستم
از طلا هم که سر در نمیارم
دلار رو فقط واسه پس اندازهای خرد و تبدیل اون به کسب و کار یا سرمایه گذاری درست و حسابی موافقم
موافق بازار ملک هم هستم :p
در عین حال که طرفدار بورس هستم ولی همیشه گفتم یک تعادلی بین محل های سرمایه گذاری داشته باشید . مثلا نصف ملک نصف بورس . یا اگه ریسک پذیری پایینتره دو سوم ملک و یک سوم بورس
بازدهی بورس از ملک خیلی بیشتره ولی ریسکش کمتره . اگه هم ملک بخری و رهن بدی و رهن رو توی بورس بیاری که عالیه به شرطی که تعداد واحدها زیاد باشه ، یعنی اگه 2 میلیارد رهن گرفتی ، هر واحدی مثلا 500 میلیون رهنش باشه که اگه کسی خواست تخلیه بکنه تحت فشار قرار نگیری و اینکه مدیریت سرمایه اونجا خیلی اهمیت داره و بهتره بخشی رو صندوق داشته باشید به خصوص درآمد ثابت
پول خرید مسکن داشتم که تو بورس نمیومدم:rolleyes:
چند روز پیش هم خیلی از سهامداران دی جلوی بانک مرکزی دی جمع شده بودند و شعار میدادند.از بچه ها هیچکدوم که نبودید اونجا شیطونا؟ :p

اینطور که از تایپیکا دارم میخونم مثل اینکه همه دارند نقد میشند و با بورس خداحافظی می کنند اینجا؟
767.gif

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چند روز پیش هم خیلی از سهامداران دی جلوی بانک مرکزی دی جمع شده بودند و شعار میدادند.از بچه ها هیچکدوم که نبودید اونجا شیطونا؟ :p
نه بانکی اصلا کار نمیکنم :p
شرکتی هم که زیان ساز باشه حتی اگه قرار باشه تحولی توش اتفاق بیوفته رو هم نمیخرم
فقط سود ساز و با ثبات:rolleyes:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
به نقل از کانال پرویز خالقی:
ما وظیفه داریم جیغ و داد راه بندازیم. فریاد اعتراض خود را بگوش مسؤلین برسانیم چون سرمایه مردم غارت میشود.

اما....

تا زمانی که 80 درصد سهام شرکتها در اختیار حقوقی هاست و 20 درصد دست بیست میلیون سهامدار. سهامدارانی که هیچ هماهنگی با هم ندارند حتی از طبیعی ترین و اولیه ترین حق خود یعنی کانون و اتحادیه محروم هستند.

وضع همینه. درب دیزی بازه و با پند و اندرز و نصیحت و تهدید از سرقت گربه نمی‌توان جلوگیری کرد.
زمینه فساد فراهم هست تمام اطلاعات مهم شرکتها قبل افشا در اختیار صاحبان 80 درصدی است. محفل های خصوصی و تصمیمات هماهنگ هر بلایی بخواهند سر 20 درصد میارن .
منتهی تا دیروز بصورت خفیف و قابل تحمل و غیر علنی بود اما مدتی است گویا هیچ واهمه ای ندارند و خیلی آشکار فساد عمومی و همه گیر شده.
غیر منافع شخصی جدل های سیاسی نیز وارد بازار شده و طی یکسال اخیر هر بار روحانی حرفی از بورس بر زبان جاری کرده و دعوت عمومی یا قول حمایت داده بلافاصله برای مدتی قابل توجه بازار را با خاک یکسان کرده اند.
اینها حاضرن ملتی را به نابودی بکشند اما مقاصد خودشان پیاده شود
یکبار برای همیشه باید تکلیف مردم و این گروه از جانواران درنده برای همیشه مشخص شود.
حالا سپا.ه قوه قضاییه یا هر ارگان و سازمانی میتونه بايد ورود بکنه.
ویا در غیر اینصورت مردم برای همیشه قید سهامداری را بزنند و از این مرکز فساد و لجن خارج شوند

والسلام

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اینقدر گند زدن رییس سازمان بورس انتقاد کرده از بالادستی و دحالتهای زیادشون
تحلیل با تجربه ها چیه تو این زمینه؟
تو هر موسسه یا نهاد یا سازمانی مگه بدون اجازه و آگاهی رییس و رؤسا میشه کاری کرد؟
toupee.gif
مخصوصاً اینکه حدود یکماه پیش خودشون تو سخنرانیشون که از تلویزیون هم پخش کردند بارها گفتند بورس تحت حمایت و رصد حکو.مت هم هست .
51.gif

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بالا