aria_irani
Registered User
- نوشتهها
- 333
- لایکها
- 3
سلام به همگی بویژه به AMD/INTEL عزیز که برای خرید قطعات چند دفعه من رو راهنمایی کردن.
میخام یک دی وی دی رایتر بخرم. بوجه تا 40تومن. مادربدم Ide میخوره.
خودم بررسی کردم به ایسوس 1814BL که اینترفیسش pata هست و لایتون LH-20A1h که ide هست رسیدم.
خب: این مدل ایسوس همون IDE هست دیگه؟
بعد کدوم یک از این دوتا بهتره که بخرم؟ یا نه مدل بهتری به غیر از این 2 تا با این بودجه هست؟
ایسوس 1814blقیمتش چنده با چه گارانتی ؟همینطور لایتون؟
در ضمن از سایت CD FRAEK یکسری اطلاعات در مورد لایتون LH-20A1h گرفتم که جزو نقاط ضعفش نوشته بود:
زمان Lead In در موقع رایت زیاده مثلا از 18 دقیقه رایت یک نوع خاص از دی وی دی 3 دقیقش صرف اون lead in ldai.
بعدش چراغ روی لایتون هم در موقع رایت و هم موقع رید سبز هست و تغییر رنگ به قرمز یا زرد نمیده که این هم نقطه ضعفش هست.
access time برای خوندن دی وی دی و سی دی 160 میلی ثانیه هست.
اما از ایسوس اون مدلی که من میخام 1814Bl رو بررسیش رو نداشت فقط 1814BLT رو داشت که گفته بود درایو oemهست ؟خب این یعنی چی؟
بعد access timi دی وی دی 140 و سی دی 150 هست. ولی سرعت رایت dvd-r اون از بین چندتا درایو مثل سامسونگ و nec و پایونییر از همه پایینتر بود در حالی که وضعیت لایتون بهتر بود.
حالا ببینم ایسوس 1814bl رنگ چراغش موقع رایت یا رید تغییر میکنه؟
کیفیت چاپ لایت اسکریب کدومشون بهتره؟
و با این توصیفات کدوم بهتره؟
میخام یک دی وی دی رایتر بخرم. بوجه تا 40تومن. مادربدم Ide میخوره.
خودم بررسی کردم به ایسوس 1814BL که اینترفیسش pata هست و لایتون LH-20A1h که ide هست رسیدم.
خب: این مدل ایسوس همون IDE هست دیگه؟
بعد کدوم یک از این دوتا بهتره که بخرم؟ یا نه مدل بهتری به غیر از این 2 تا با این بودجه هست؟
ایسوس 1814blقیمتش چنده با چه گارانتی ؟همینطور لایتون؟
در ضمن از سایت CD FRAEK یکسری اطلاعات در مورد لایتون LH-20A1h گرفتم که جزو نقاط ضعفش نوشته بود:
زمان Lead In در موقع رایت زیاده مثلا از 18 دقیقه رایت یک نوع خاص از دی وی دی 3 دقیقش صرف اون lead in ldai.
بعدش چراغ روی لایتون هم در موقع رایت و هم موقع رید سبز هست و تغییر رنگ به قرمز یا زرد نمیده که این هم نقطه ضعفش هست.
access time برای خوندن دی وی دی و سی دی 160 میلی ثانیه هست.
اما از ایسوس اون مدلی که من میخام 1814Bl رو بررسیش رو نداشت فقط 1814BLT رو داشت که گفته بود درایو oemهست ؟خب این یعنی چی؟
بعد access timi دی وی دی 140 و سی دی 150 هست. ولی سرعت رایت dvd-r اون از بین چندتا درایو مثل سامسونگ و nec و پایونییر از همه پایینتر بود در حالی که وضعیت لایتون بهتر بود.
حالا ببینم ایسوس 1814bl رنگ چراغش موقع رایت یا رید تغییر میکنه؟
کیفیت چاپ لایت اسکریب کدومشون بهتره؟
و با این توصیفات کدوم بهتره؟