• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همگی بویژه به AMD/INTEL عزیز که برای خرید قطعات چند دفعه من رو راهنمایی کردن.

میخام یک دی وی دی رایتر بخرم. بوجه تا 40تومن. مادربدم Ide میخوره.

خودم بررسی کردم به ایسوس 1814BL که اینترفیسش pata هست و لایتون LH-20A1h که ide هست رسیدم.

خب: این مدل ایسوس همون IDE هست دیگه؟

بعد کدوم یک از این دوتا بهتره که بخرم؟ یا نه مدل بهتری به غیر از این 2 تا با این بودجه هست؟

ایسوس 1814blقیمتش چنده با چه گارانتی ؟همینطور لایتون؟

در ضمن از سایت CD FRAEK یکسری اطلاعات در مورد لایتون LH-20A1h گرفتم که جزو نقاط ضعفش نوشته بود:

زمان Lead In در موقع رایت زیاده مثلا از 18 دقیقه رایت یک نوع خاص از دی وی دی 3 دقیقش صرف اون lead in ldai.

بعدش چراغ روی لایتون هم در موقع رایت و هم موقع رید سبز هست و تغییر رنگ به قرمز یا زرد نمیده که این هم نقطه ضعفش هست.

access time برای خوندن دی وی دی و سی دی 160 میلی ثانیه هست.

اما از ایسوس اون مدلی که من میخام 1814Bl رو بررسیش رو نداشت فقط 1814BLT رو داشت که گفته بود درایو oemهست ؟خب این یعنی چی؟

بعد access timi دی وی دی 140 و سی دی 150 هست. ولی سرعت رایت dvd-r اون از بین چندتا درایو مثل سامسونگ و nec و پایونییر از همه پایینتر بود در حالی که وضعیت لایتون بهتر بود.

حالا ببینم ایسوس 1814bl رنگ چراغش موقع رایت یا رید تغییر میکنه؟

کیفیت چاپ لایت اسکریب کدومشون بهتره؟

و با این توصیفات کدوم بهتره؟

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من
با تفاسیری که گفتید
اول بگم که شما مسئله خیلی مهم یعنی گارانتی رو فراموش کردید که ایسوز گارانتی ضعیفتری نسبت به لایتون داره
مدل 20x آتا بازار ایران 36 تومن
ایسوز هم 36 تومن
سونی هم 37 تومن
در مورد چراغ هایی که گفتید تا جایی که من میدونم دو رنگ چراغ برای سی دی رایترهای ایسوز بود فکر نمیکنم dvdrw ها اونو داشته باشند

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
دوست من
با تفاسیری که گفتید
اول بگم که شما مسئله خیلی مهم یعنی گارانتی رو فراموش کردید که ایسوز گارانتی ضعیفتری نسبت به لایتون داره
مدل 20x آتا بازار ایران 36 تومن
ایسوز هم 36 تومن
سونی هم 37 تومن
در مورد چراغ هایی که گفتید تا جایی که من میدونم دو رنگ چراغ برای سی دی رایترهای ایسوز بود فکر نمیکنم dvdrw ها اونو داشته باشند

در مورد گارانتی خب میدونی گارنتی مفهوم واقعی نداره و شاید بشه گفت گارنتی یعنی کشک البته از یک بابت شاید با گارنتی معتبر خریدن خیال آدم رو از اینکه جنس اصل خریدی نه تقلبی راحت کنه.

در ضمن من یک دوربین کنون با گارانتی پارس الرمس چند روز فبل از عید خریدم 200 هزار تومن . 7 روز بعد متوجه شدم پیسکل سوخته داره رو عکس لک میندازه بردم پیششون نه تنها برم عوض یا تعمیر نکردن. بلکه خیلی هم بد برخورد کردن. تعمیرکارش می گفت میخواستی بری دوربین 300 تومنی بخری این ریختی نشه . اینا همشون همین ریختن.

و آخرش با ضرر فروختم. چون زیر آچار تعمیرکار هم میرفت ممکن بود بزنه یه جاش رو خراب کنه و کلی هم هزینه تعمیر داشت.:(

اما در مورد ایسوس 1814BL یک از بچه های خوب پرشین تولز که این مدل رو خریده بهم گفت چراغش در حالت رید و رایت سبز هست پس حرف شما درسته . و مثل لایتون هست.

با گارنتی Mtc گفت خریده.

خب دیگه فقط می مونه چندتا مورد ی که اشاره کردم . حالا به غیر از بحث گارانتی تو مقایسه این دوتا کدوم می تونه بهتر باشه. یا شاید بشه گفت چه معیاری ارجحیت داره در انتخاب دی وی دی رایتر.

لایتون که خودش قطعاتش رو می سازه و کمپانی اصلیش در تایوانه. ایسوس این درایوش مثل اینکه پایونییر ساخته و ایسوس سرهم کرده . راستس ایسوس اصلش مال کجاست ؟تایوان؟

بعد هر دو از چیپی به اسم Media talk استفاده میکنن البته اگر اسمش رو درست گفته باشم.

یک چیزه دیگه کدوم سایت برای مقایسه سخت افزار مثل دی وی دی رایتر ماسبه . چون این اطلاعات رو من از cd freak گرفتم.

طول عمر لایتون 70000poh و ایسوس 60000 poh هر دوت هم سیتمهایی برای رایت بهتر و کاهش نویز حاصل از دوران موتور دارن. که ظاهرا به نظر من لایتون بهتره. و تو زمینه رایت dvd -r ایسوس ضعیف تر از لایتون هست.

و یک فرمتی به اسم CD+G رو ایسوس ساپورت میکنه که لایتون نمیکنه. ولی شون ه به شونه هم هستن. که یک جاهایی لایتون پیش می افته و یک جاهایی مثل access tim ایسوس. که 10 تا 20 میلی ثانیه سریعتر از لایتون. و لایتون lead inطولانی در رایت دی وی دی داره. و از این جور چیزا که ایسوس سینی پلاستیکی ضعیفی داره برا گذاشتن دی وی دی. همش به نقل از CD Freak .

لینک بررسیasus1814BLT :

http://www.cdfreaks.com/reviews/ASUS-DRW-1814BLT-Super-Multi-DVD-Writer-Review

لینک بررسی لایتون LH-20A1H:

http://www.cdfreaks.com/reviews/Lite-On-LH-20A1H-DVD-Burner-Review

خب نظر تون چیه؟ راستش من خودم دوست دارم همیشه کامل یک بررسی انجام بدم بعد خرید کنم اینطوری همیشه اطاعاتم هم در اون مورد زیاد میشه.

neda61h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کدوم بهترن و چرا؟
1-dvd writer sony DRU 830a
2-asus 1814BLT sata
3-lite on LH 20A1S sata

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
هر سه تاشون خوبند، ولی به نظر من Lite-On 20X بگیر.
در ضمن بچه هایی که یک بار گذارشون به گارانتی آواژنگ یا فراسو بیافته دیگه فکر نمی کنند گارانتی کشکه.
گارانتی Lite-ON هم قبلا فاره بود که من خودم هیچ وقت اونجا نرفتم، ولی ازش تعریف زیاد شنیدم. اگه الآن هم همون باشه که خوبه. :)

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر سه تاشون خوبند، ولی به نظر من Lite-On 20X بگیر.
در ضمن بچه هایی که یک بار گذارشون به گارانتی آواژنگ یا فراسو بیافته دیگه فکر نمی کنند گارانتی کشکه.
گارانتی Lite-ON هم قبلا فاره بود که من خودم هیچ وقت اونجا نرفتم، ولی ازش تعریف زیاد شنیدم. اگه الآن هم همون باشه که خوبه. :)
ولی گارانتی لایتون سازگار هست من خودم تا حالا یه 4 5 تا خریدم

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
کدوم بهترن و چرا؟
1-dvd writer sony DRU 830a
2-asus 1814BLT sata
3-lite on LH 20A1S sata

سلام من خودم یکم اطلاغت برای خرید دی وی دی رایتر جمع کردم که چون مادربرده ]IDe میخوره میخام یک لایتون LH-20A1H بگیرم.

اما سونی که گفتی میگن تو خوندن بعضی مدیا مشکل داره. لایت اسکریب یا چاپ رو سی دی نداره و مال 2006 هست فکر کنم واز اونای دیگه قدیمی تر. گارنتی ایران رهجو بگیر اگه خواستی

ایسوس ساتا 1814BLT که بچه ها میگن تو بازار تهران ولیعصر گیر نمیاد و این مدل لایت اسکریب داره.

مثل اینکه ایسوس گارتی درست و حسابی هم نداره. لاقل یک از بچه ها با گارنتی mtc مدل 1814bl رو از قم خریده بود 36 تومن. این 1814bl هم ide isj.

اون لایتونی که گفتی ساتا هست با گارانتی سازگار ارقام بگیر. اطلاعاتی در موردش ندارم به سازگار ارقام زنگ بزن یا سایت سازگار ارقام یا لایتون رو ببین. ظاهرا این لایتون لایت اسکریب نداره.

بیا این لینک لایتون که میخای رو ببین:

http://www.liteonit.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=237&Itemid=67

ولی من خودم میخام یک لایتون LH-20A1H بگیرم.
که لایت اسکریب داره و درایو خوبی هست کلا لایتون کارش ساخت درایو هست.

neda61h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من خودم یکم اطلاغت برای خرید دی وی دی رایتر جمع کردم که چون مادربرده ]IDe میخوره میخام یک لایتون LH-20A1H بگیرم.

اما سونی که گفتی میگن تو خوندن بعضی مدیا مشکل داره. لایت اسکریب یا چاپ رو سی دی نداره و مال 2006 هست فکر کنم واز اونای دیگه قدیمی تر. گارنتی ایران رهجو بگیر اگه خواستی

ایسوس ساتا 1814BLT که بچه ها میگن تو بازار تهران ولیعصر گیر نمیاد و این مدل لایت اسکریب داره.

مثل اینکه ایسوس گارتی درست و حسابی هم نداره. لاقل یک از بچه ها با گارنتی mtc مدل 1814bl رو از قم خریده بود 36 تومن. این 1814bl هم ide isj.

اون لایتونی که گفتی ساتا هست با گارانتی سازگار ارقام بگیر. اطلاعاتی در موردش ندارم به سازگار ارقام زنگ بزن یا سایت سازگار ارقام یا لایتون رو ببین. ظاهرا این لایتون لایت اسکریب نداره.

بیا این لینک لایتون که میخای رو ببین:

http://www.liteonit.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=237&Itemid=67

ولی من خودم میخام یک لایتون LH-20A1H بگیرم.
که لایت اسکریب داره و درایو خوبی هست کلا لایتون کارش ساخت درایو هست.

مرسی، ولی من نمیخوام ازش به عنوان dvd rom استفاده کنم، چون یه دونه dvd rom هم می خوام بگیرم. بنابراین فقط برام جنبه write اش مهمه.

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین DVD-ROM و DVD-Writer ها ، فقط مارک LITE-ON و PLEXTOR ...
38000 تومان : WR: LITEON SHM-165H6S
58000 تومان : PLEXTOR : PX751A
یا PX-716AL ( مکشی ) : 80000 تومان
البته LITEON 20A1H هم خیلی خوبه . فکر کنم 40000 تومنه

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من خودم یه لایت آن قدیمی 8X با گارانتی فاره دارم، برای همین گفتم گارانتیش ممکنه فاره باشه.
البته خوب اون مال قدیم بود و الآن همونطور که گفتید گارانتیش عوض شده، من هم گفتم ممکنه اون گارانتی قبلی نباشه. :)

malavan59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، آقا من موندم دی وی دی رام بگیرم یا رایتر؟ راستش با همین سی دی رایترم هم زیاد رایت نمی کنم مگر فیلمی چیزی. حالا بنظر شما صرف می کنه دی ئی دی رایتر بخرم؟ لطفا یه دی وی دی رام و رایتر خوب هم معرفی کنید قیمتش زیر 50 باشه.:eek:

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ، آقا من موندم دی وی دی رام بگیرم یا رایتر؟ راستش با همین سی دی رایترم هم زیاد رایت نمی کنم مگر فیلمی چیزی. حالا بنظر شما صرف می کنه دی ئی دی رایتر بخرم؟ لطفا یه دی وی دی رام و رایتر خوب هم معرفی کنید قیمتش زیر 50 باشه.:eek:
با همون زیر 50
می تونی DVD-RW بخری
مطمئن باش دی وی دی رایتر بیشتر می صرفه
بالاخره یه روز لازم میشه دی وی دی رایت کنی..

sub

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
مدل SL188 از سوزوکی، ساتا است یا نه؟ قابلیت حک بر روی CD و DvD رو داره یا نه؟:rolleyes:

malavan59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dvd-rom lite-on
dvd/rw lite-on 20x
ممنون. ولی چه مدلی. راستی یه رایتر خوب چه فرمتهای دی وی دی رو باید ساپورت کنه؟ چه فاکتور(های) اساسی واسه اینکه بفهمی رایتر خوبیه باید در نظر بگیری؟

kamran_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
asus 1814 blt ظاهراً ide نداره.
از asus مدلي كه ide رو ساپورت بكنه چي پيشنهاد ميدين؟

sub

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.
asus 1814 blt ظاهراً ide نداره.
از asus مدلي كه ide رو ساپورت بكنه چي پيشنهاد ميدين؟

سلام
قبلاً هم توی همین تاپیک گفتم.
Asus دو تا مدل داره یکی DRW 1814 BLT و دیگری DRW 1814 BL . توی مدل گذاری، فرقشون توی اون T هست. اما از لحاظ خود جنس، اولی ساتا هست ولی دومی IDE یا همون PATA . هر دوشون کاملاً مثل هم هستند و تنها فرقشون همون Interfaceشون هست که یکی SATA است و دیگری IDE.

اون مدل اولی تا اونجا که من خبر دارم توی ایران یافت نمیشه!!!! دومی هم نادر هست و چندجایی بود که توی تهران داشتند. حالا کجا بود، خدا می دونه!!:D:rolleyes:

بالا