• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
توي بخش مشاركت تعداد تاپيكهاي پخش سريال به همت دوستان خيلي زياد شدند و در كنارشون تاپيكهاي مشاركت براي تهيه / هم دانلود كم نيستند ! كه متاسفانه به خاطر موضوع و روش كار خاص اين تاپيكها كمتر به روز ميشن و بعد از مدتي گم ميشن !

الان كه تعداد اين تاپيكها بيشتر شده و قابليت بخش شدن رو داره به نظرتون بهتر نيست كه قسمت مشاركت در تهيه از قسمت مشاركت در پخش جدا بشه ؟‌

برای بخش مستقل شدن که هنوز خیلی زوده ... تازه 3 صفحه شده بخش مشارکت ;)

در مورد پی گیری تاپیک ها هم قاعدتا کسی که تاپیکی رو برای تهیه سریالی ایجاد می کنه باید پی گیرش باشه و فکر نکنم مشکل تاپیک هایی که فراموش میشن از تعداد زیاد تاپیک های بخش باشه.

يا حداقل توي يك تاپيك جداگانه فعاليت و مسئول تاپيك و مسئول پيگيري تاپيك ليست بشه :happy:

این قضیه تا حدودی توی تاپیک لیست سریال ها انجام شده. ولی خیلی وقت ها تاپیکی ایجاد میشه و بعد از گذشت چند ماه بازم کارش به جایی نمی رسه و پیشرفتی نمی کنه. یعنی نه لینک خرید نه دانلود ...

بیشتر هدف اینه که تاپیک هایی که یه مقدار کارشون روی غلطک افتاده یا مشخصه که به نتیجه ای می رسن توی تاپیک لیست سریال ها لیست بشن. ولی بازم میشه روی لیست کردن تمام تاپیک های بخش مشارکت فکر کرد :D

سلام و خسته نباشيد به مديران بسيار عزيز بخش مشاركت
راستش من يه مشگلي دارم . بيش از چندين ماه هست كه ما منتظر پخش سريال اوشين هستيم .. صرفه نظر از هزينه اي كه براي مشاركت پرداخت شده واصلا هم قابل توجه نيست مشگل بيشتر چشم انتظاري براي دريافت سريال هست كه آيا واقع اين سريال قراره پخش بشه ؟؟؟؟ متين عزيز دوباره به پي تي خواهند آمد؟؟؟؟

سلام دوست عزیز

من به شما و بقیه دوستان حق میدم که پی گیر این مساله باشید.

مطمئن باشید که پخشش شروع میشه ولی بستگی به این داره که متین کی سریال رو بفرسته برای من و تا اون زمان هم متاسفانه هیچ کاری از دست ما بر نمیاد.

مطمئن باشید من تا جایی که در توانم باشه پی گیر این قضیه هستم و تلاش می کنم تا هر چه سریع تر این سریال در اختیار شما و بقیه دوستان عزیز قرار بگیره.

cnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من چند وقته عضو سایت شدم

آیا امکان این وجود نداره که شما هم مثل بعضی از فروش اینترنتی های دیگه ، سی دی رو از طریق پست بفرستید و مامور پست همونجا پول رو تحویل بگیره ...اینطوری خیلی بهتر و راحتتره چون بعضی ها مثل من مشکل دارند و بانک رفتنشون براشون دردسر درست می کنه
ممنون

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من چند وقته عضو سایت شدم

آیا امکان این وجود نداره که شما هم مثل بعضی از فروش اینترنتی های دیگه ، سی دی رو از طریق پست بفرستید و مامور پست همونجا پول رو تحویل بگیره ...اینطوری خیلی بهتر و راحتتره چون بعضی ها مثل من مشکل دارند و بانک رفتنشون براشون دردسر درست می کنه
ممنون

عزيز دل !‌ خوش اومدين ... مساله اينه كه اينجا اصلا فروشگاه نيست :happy: دوستان توي سايت فيلم - سريال و كارتون هارو ميخرند يا دانلود ميكنند و بدون هيچ چشمداشت مالي براي هر كسي كه درخواست كنند ميفرستند !

كوچكترين كاري كه شما بايد بكنين اينه كه تشريف ببرين بانك و هزينه ديويدي خام + پست يا پيك رو بريزيد به حساب !! همين ;)

blue_system45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جرا شما لست سريالا رو تو اكسل نميكنين همه جي هم ميشه تو اكسل نوشت مبلغش شماره حساب اينجوري كه بهتره يه سري سريالام تو ليستتون نمياد من تو يه تابيكي 99-1 رو شنيده بودم يا smalville مرسي

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
ققنوس جان فکر خوبیه. اما یک مشکل. بر و بچه های بخش انیمیشن اکثر اینا رو دارن اگه یک نفر بتونه خورد خورد از اونا بگیره و بعد بدون محدودیت پخش کنه بهتر نیست؟ اینطوری هم مقرون به صرفه تره و هم وقت کمتری میبره

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
ققنوس جان فکر خوبیه. اما یک مشکل. بر و بچه های بخش انیمیشن اکثر اینا رو دارن اگه یک نفر بتونه خورد خورد از اونا بگیره و بعد بدون محدودیت پخش کنه بهتر نیست؟ اینطوری هم مقرون به صرفه تره و هم وقت کمتری میبره

سلام نيما جان خوبي ؟ اينطوري نميشه :happy: اصلا وقتي از بخش انيميشن چيزي ميگيري شرطش اينه كه به غير از خودت دست كس ديگه اي نره !!! دليلشون هم اينه كه چند نفر خاص دانلود ميكنند و به يك عده از دوستاشون كه ميشناسن ميدن چون نميخوان به سرنوشت سريالها دچار بشه . خوب ... منطقي هم هست ديگه :rolleyes: چون دارايي شخصيشونه

به نظرم ققنوس عزيز بهتر باشه كه كار پخش رو با كمك انيمه هاي جناب مردي شروع كنين چون ايشون آرشيو كاملي دارند كه روز به روز هم كاملتر ميشه و فقط مشكلشون كمبود وقت هست

من حتي يكبار بهشون پي ام زدم كه اگر براي پخش كمك احتياج دارند من حاظرم بهشون كمك كنم كه گفتند لازم نيست ! خلاصه اينكه حالا كه شما پا پيش گذاشتين ... قضيه كلا فرق ميكنه :happy:

اميدوارم موفق باشين ... دست من به عنوان اولين درخواست دهنده انيميشن ( نه انيمه ) از الان بالاست
byebye.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام نيما جان خوبي ؟ اينطوري نميشه :happy: اصلا وقتي از بخش انيميشن چيزي ميگيري شرطش اينه كه به غير از خودت دست كس ديگه اي نره !!! دليلشون هم اينه كه چند نفر خاص دانلود ميكنند و به يك عده از دوستاشون كه ميشناسن ميدن چون نميخوان به سرنوشت سريالها دچار بشه . خوب ... منطقي هم هست ديگه :rolleyes: چون دارايي شخصيشونه

به نظرم ققنوس عزيز بهتر باشه كه كار پخش رو با كمك انيمه هاي جناب مردي شروع كنين چون ايشون آرشيو كاملي دارند كه روز به روز هم كاملتر ميشه و فقط مشكلشون كمبود وقت هست

من حتي يكبار بهشون پي ام زدم كه اگر براي پخش كمك احتياج دارند من حاظرم بهشون كمك كنم كه گفتند لازم نيست ! خلاصه اينكه حالا كه شما پا پيش گذاشتين ... قضيه كلا فرق ميكنه :happy:

اميدوارم موفق باشين ... دست من به عنوان اولين درخواست دهنده انيميشن ( نه انيمه ) از الان بالاست
byebye.gif

البته شما تفاوتشو میشه بگی؟ نهایت همینا هم دانلود میشه و دقیقا بهمون صورت میره برای پخش.. انوقت احتمالا خون انیمیشن های انور رنگینتر از این بخشه؟

در ضمن در مورد سریالها بقول شما پس احتمالا کار خیلی بدی در پخش اونها انجام شده...؟

منطق از دیدگاه شما یا منطق از دیدگاه دنیا؟

mmx_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

byebye.gif

جالبترین نکته برای من اینست که از زمانی که تاپیک رو من زدم دوستان یا اومدن گفتن سرم شلوغ میشه به کمک احتیاج پیدا می کنم یا اینکه کارتون خواستند به جز دو دوست خوبم هادی و وحید و دو دوست دیگه که لطف کردن و چند تا کارتونی رو که داشتن رو برام فرستادن ولی نکته جالب دیگه اینه که دوستانی که مرتب میگن من به کمک احتیاج پیدا می کنم سفارشهایی میدن که تعدادش خیلی خیلی زیاده و من تعجب میکنم کسی نمیاد پیشنهاد بده من این کارتونها رو دارم بذارین تو لیست یا من اینارو میتونم براتون تهیه کنم

در ضمن دوست عزیز Smiley هم من بهشون گفتم من هر چی خواستید بهتون میدم . با اینکه شما .....

ببخشید مگه من کارتونا رو از تو خیابون پیدا کردم من بابت همشون پول دادم بابت بعضی هاش هم مبلغ قابل توجهی دادم ولی نمی گم مال منه یا ....

بگذریم اینجا فقط برای کمکه نه انتقاد.

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
البته شما تفاوتشو میشه بگی؟ نهایت همینا هم دانلود میشه و دقیقا بهمون صورت میره برای پخش.. انوقت احتمالا خون انیمیشن های انور رنگینتر از این بخشه
کاملا مو.افقم..من حتی به ققنوس هم جمعهه گفتم اما حواسش نبود..وحید کاملا حرفش منطقیه..ما خودمون ..البته من که نه در حد اساتیدی مثل وحید داریم سریالو دن میکنیم و همینطوری برای هرکی میفرستیم.اگر قرار باشه ما هم سهمیه بندی کنیم افشین جان که بخش مشارکت دیگه کلا میخوابه/؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
کاملا مو.افقم..من حتی به ققنوس هم جمعهه گفتم اما حواسش نبود..وحید کاملا حرفش منطقیه..ما خودمون ..البته من که نه در حد اساتیدی مثل وحید داریم سریالو دن میکنیم و همینطوری برای هرکی میفرستیم.اگر قرار باشه ما هم سهمیه بندی کنیم افشین جان که بخش مشارکت دیگه کلا میخوابه/؟

اصلا بحث به این صورت نیست.. من تا الان فکر میکردم پخش نشدن کارتونها محدودیت پخش کننده بخش انیمیشنه.. با هر کی هم صحبت کرده بودم همین حرفو شنیده بودم..حتی اخرین بحثم با دنی..

ولی الان چیز دیگه میشنوم..از روز اول اگه میدونستم این روال هستش که دقیقا همون کارتونی که اینجا موجوده ( مو به مو همون) باید دانلود بشه و همون دقیقا بره پخش بشه من خودم شخصا همه کارتونها رو تهیه میکردم ( میدونید که منبعشم بود امثال سیامک و غیره)

الانم بحث واقعا جالبته تمام ارشیو بخش انیمیشن که توسط هر تعداد ادم تهیه شده همگی 100 در 100 نظرشون همینه که چون کارتون رو مثلا من دانلود کردم فقط به 4 تا دونه ادم میدم.. اونم انجمن فراموش خانه هستش و اصلا نباید پخش بشه.. با این تفکر که مبادا بره تو بازارچه؟

از نظر من حتی افتخار هم هستش که انیمه انقدر جا بیوفته که فروشنده ای حاضر بشه اون رو بفروشه تو بازارچه..

این مثه این میمونه که مثلا من بگم من یه کتاب کنکور قلم چی خریدم.. بعد یکی بیاد بگه اینو بده از روش افست بگیریم بدیم دست بچه ها.. من بگم نه من اینو فقط میدم شما بخونی و پس بیاری.. چون ممکنه یکی از این افست ها رو شما بری بفروشی.. اون طرفم بره بازار کتاب رو بخره و خلاص... این وسط مثلا من چه نفعی بردم؟ یا جلوی کدوم سودجویی رو گرفتم؟

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان عزیز

می دونید از چی ناراحت می شم ؟؟ حدود 90 درصد این آرشیو را یکی از فروشنده های تو بازارچه داره و با رابطه از همین دوستان انیمیشن گرفته . حالا ما باید جمع شیم و 200 هزار تومان پول با اشتراگ جمع کنیم و به دوست فروشنده مون بدیم و انیمیشنهایی که یکبار دانلود شده را برای بار دوم خریداری کنیم (( که البته این کار را می کنیم ... ))

بعد از خرید انیمیشنها اگر دوست فروشندمون راضی بودند اسمشون را هم در تاپیک عنوان خواهم کرد که کسی نگه دروغ می گم گرچه خود دوستان بهتر از من ایشون را می شناسند ...

ممنونم از دوستان انیمیشن که از داراییهای شخصیشون محافظت می کنند و فقط در اختیار فروشنده ها قرار می دند تا انیمه ها را به رفیقاشون بفروشه ! به هر حال هر دی وی دی 4 هزار تومان کجا و 350 تومان کجا . حتما اگر به قیمت 350 تومان به اشتراک گذاشته بشند ارزششون را از دست می دند و حتما باید به قیمت بالای 3 یا 4 هزار تومان فروخته بشه تا کسی که می خره ارزش معنویش را درک کنه ...

دوستان یکرنگ و صمیمی ممنون از همراهی همه شما . در کمتر از یکماه در کنار هم تمام این سریالها را خواهیم داشت . این را من به شما قول می دم .

دوستدار دوستی هاتون

بدرود .

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من قصد به حاشیه بردن تاپیک رو ندارم، ولی صحبت هایی مطرح شده که جواب می طلبه:

حالا شاید این سوال برای دوستان پیش آمده باشه که چرا این لیست را از دوستان انیمیشن تهیه نمی کنیم ؟؟ دلیلش البته برای خیلی از دوستان واضحه ، انجمن انیمیشن قوانین خاص خودش را داره و ما هم اونجا تازه کاریم و متاسفانه نتونستیم وفاداریمون را به بزرگان اونجا اثبات کنیم بنابراین ما کاربرانی حلبی هستیم با سهمیه 2 دی وی دی در ماه .

هادی جان، شما چندین ماهه که در لیست Trusted Members بخش انیمیشن هستین و اسمتون هم توی لیست هست. دلیل اینکه توی تاپیک اعضای بخش انیمیشن اسمتون آورده نشده اینه که تا حالا درخواستی ندادین برای گرفتن انیمیشن.

ضمنا ما تو دسته بندیمون کاربر حلبی نداریم ;)

اصلا بحث به این صورت نیست.. من تا الان فکر میکردم پخش نشدن کارتونها محدودیت پخش کننده بخش انیمیشنه.. با هر کی هم صحبت کرده بودم همین حرفو شنیده بودم..حتی اخرین بحثم با دنی..

هنوزم حرف همونه. محدودیت تعداد که ما توی بخش انیمیشن گذاشتیم به خاطر اینه که به پخش کننده ها فشار نیاد. ولی از اول سیستم کار بر اساس Trusted Members بوده و این موضوع جدیدی نیست. و تنها ملاک هم برای Trusted member شدن اینه که ما مطمئن بشیم شخص کارتون رو برای استفاده شخصیش میخواد نه برای فروش. یعنی امکان نداره که کسی بیاد وارد بخش انیمیشن بشه و برای گرفتن کارتون به مانع بر بخوره (مگر اینکه قصد فروش داشته باشه). چون ما مبنامون بر اعتماده و خیلی راحت یه نفر اسمش وارد لیست اعضای مورد اعتماد میشه.

از طرفی یه سری نکات هست که همیشه نادیده گرفته میشه. پخش کارتون در بخش انیمیشن یه مساله خصوصی هست و جزو سیستم مشارکت به حساب نمیاد. این بحث ها یه مثال غیر دقیقش این میشه که مثلا شما برین یقه یه نفر توی بازارچه رو که کلی هم سریال داره بگیرین و بگین چرا تو که این همه سریال و فیلم داری نمیای آرشیوتو در اختیار بخش مشارکت قرار بدی؟

بخش انیمیشن هم همینه قضیه اش. البته تفاوت خیلی بزرگش اینه که اون فروشنده داره سود می بره از فروش فیلم و سریالش، ولی بچه هایی که تو بخش انیمیشن کارتون های دانلود شدشونو در اختیار بقیه میذارن سودی نمی برن. و ضمنا همه کارتون ها در اختیار همه قرار می گیره، فقط به شرط Trusted members بودن که اونم گفتم خیلی راحته.

تنها شرطی که بخش انیمیشن داره اینه: کارتون هایی که می گیری رو برای فروش نذار !

خیلی سخت نیست به خدا
270.gif

ممنونم از دوستان انیمیشن که از داراییهای شخصیشون محافظت می کنند و فقط در اختیار فروشنده ها قرار می دند تا انیمه ها را به رفیقاشون بفروشه ! به هر حال هر دی وی دی 4 هزار تومان کجا و 350 تومان کجا . حتما اگر به قیمت 350 تومان به اشتراک گذاشته بشند ارزششون را از دست می دند و حتما باید به قیمت بالای 3 یا 4 هزار تومان فروخته بشه تا کسی که می خره ارزش معنویش را درک کنه ...

با کنایه حرف زدن مشکلی رو حل نمی کنه دوست من!

ضمنا ما اگه بدونیم کسی که بهش کارتون میدیم قصد فروش داره مسلما بهش نمیدیم. این دیگه کاملا روشنه ;)

farzad_angel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اخر نفهمیدیم برای اشتراک مدیر محترم بلا مانع هست یا این هم قسمتی از فروش حساب میشه

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان

خوب اينجا مخاطب من هستم ديگه؟! :D:happy:

لازم ديدم که چند تا نکته رو در حين جواب دادن به پست های زده شده، برای همه دوستان تازه وارد که اصلاً در جريان اوضاع و امور بخش انيميشن نيستن، توضيح بدم :):

حالا شاید این سوال برای دوستان پیش آمده باشه که چرا این لیست را از دوستان انیمیشن تهیه نمی کنیم ؟؟ دلیلش البته برای خیلی از دوستان واضحه ، انجمن انیمیشن قوانین خاص خودش را داره و ما هم اونجا تازه کاریم و متاسفانه نتونستیم وفاداریمون را به بزرگان اونجا اثبات کنیم بنابراین ما کاربرانی حلبی هستیم با سهمیه 2 دی وی دی در ماه . البته قبل از ایجاد این تاپیک صحبتهایی هم با دوستان انجام شد که به جایی نرسید .
برادر محترم

بسيار خوب و پسنديده هست که هر کسی قبل از اينکه سخنی رو به زبان بياره به صحت و سقم اون واقف باشه!
من دوست دارم بدونم اگه شما کاربر حلبی هستيد، پس چه جوريه که اسمتون تو ليست trusted member های بخش انيميشن هست؟! يعنی واقعاً بعد چندين ماه هنوز نديدين! يا فقط قصد دارين بخش انيميشن رو زير سوال ببرين؟!

و اما چرا اينو گفتم؟ يه کم برگرديم به عقب تر، روزی که من پخش انيميشن های عزيز تر از جونم رو تو تاپيک معرفی انيميشن های جديد و قديمی دنيا شروع کردم و هنوز خبری از بخش انيميشن نبود! من فقط و فقط به دليل اينکه ديدم دوستان تازه اي که پيدا کردم به انيميشن علاقه دارن، تصميم گرفتم از اين ور دنيا به اون ور دنيا هر دفعه، با کلی التماس و رو انداختن به مسافر ها، چون وزن dvd ها سنگين بود، اين کارتون ها رو بفرستم ايران!
البته دوستانی هم مثل رکس عزيز بودن که کارتون ها رو داشتن ولی تا به اون روز به فکر پخش کارتون ها نيوفتاده بودن!!!

کارتون های من هم رسيدن ايران و شروع شدن به پخش شدن بين دوستان بدون هيچ محدوديتی! ولی چندی بعد يکی از فروشنده های PT که احتمالاً نميدونستن من کی هستم و فقط ID ياهوی منو به اشتباه add کرده بودن، برای من پيقام زدن که فعلاً سريال و بهمان سريال موجوده، قيمتش هم اينه! و البته من ميدونستم که ايشون سريال ها رو از يکی از پخش کننده های تاپيک انيميشن گرفتن! برای من بسيار سنگين بود که سريالی که از خوده من مجانی گرفتن رو بخوان به خوده من بفروشن!

در همين حين و بين بحث بخش مشارکت پيش اومد و البته قضيه trusted members که از رسيدن کارتون ها به دست آدم های فرصت طلب جلوگيری بشه!

اتفاق های ناخوشايند زيادی هم افتاد از جمله فروش سريال آن شرلی و جواهری در قصر و سريال های چينی برادر رکس و ...

يادمه زمانی رسيده بود که من و برادر رکس داشتيم به اين نتيجه ميرسيديم که اصلاً قيد بخش مشارکت رو بزنيم و ديگه کاری به کار بچه های اين بخش نداشته باشيم. که در همان زمان هم بود که من با جناب آقای ققنوس و چند تا از دوستان ديگه صحبت کردم و اين دوستان منو قانع کردن که بزاريم همه چيز آزاد پخش بشه تا شايد اينقدر قيمت ها شکسته بشه که ديگه فروشنده ها سودی نتونن بکنن و ...

من هم با گفته اين دوستان موافقت کردم و از اون زمان تا همين الان هر چی سريال و فيلم داشتم رو به بچه های بخش مشارکت دادم که زحمت پخش شون رو بکشن! ولی هيچ وقت يادم نميآد که من صحبتی در مورد کارتون هام و يا پخش اونها کرده باشم!

حتی يادم هست يکبار در اولين تاپيک مشارکت (قبل از اينکه بخش درست بشه، تاپيکی که برادر بهروز زده بودن) از من سوال شد که پس کارتون ها چی؟! و من در جواب گفتم نه! کارتون ها برای پخش عمومی نيستن!
چرا؟ چون من يه طرز فکر خيلی بچگونه نسبت به کارتون هام دارم. خيلی برام عزيزن و دوست ندارم ببينم که داره دست نا اهلش ميوفته!

نتيجه حرف های بالا اينه:

پخش انيميشن در بخش انيميشن يه امر کاملن خصوصی هست که از چهار چوب مرامنامه PT هم خارج نيست! (برای اطلاع کسانی که اعتقاد دارن من بايد يه فروم به اسم فريدا تولز بزنم!)

من و تمام دوستان ديگه اي که عاشق انيمه هاشون هستن، دوست نداريم که انيمه هامون دست کسانی که ميخوان ازش سود ببرن بيوفته ولی در عين حال اگر ببينيم کسی واقعاً به انيميشن علاقه داره، هيچ دريغی در دادن انيميشن هامون به اين گروه نداريم.

مهدوديت 10 dvd برای دوستان قديمی تاپيک انيميشن به علت نداشتن پخش کننده کافی و زمان و تعداد بسيار زياد بچه های عضو trusted members هست. اگه بچه های بيشتری داوطلب کار طاقت فرسای پخش بشن مهدوديت 10 dvd هم بر داشته ميشه. ميکنيمش بدون محدوديت! (البته 10 dvd در ماه يعنی روزی 4 ساعت انيميشن که برای همه بچه های دانشجو و شاغل کاملن مقدار منطقی اي هست. خوده من که از همه بچه های اين فروم anime geek تر هستم نميرسم بيشتر از اين کارتون ببينم.)

مهدوديت 2 dvd برای دوستانی هست که من به هيچ وجه نميشناسمشون که اکثراً دوستان تک پستی و تازه وارد هستن. که وقتی شناخت بهتری از اين دوستان پيدا کنيم، اونها هم 10 dvd اي ميشن.

به اين ترتيب ميبينين که ممکن نيست کسی طالب واقعی انيميشن باشه و تو بخش انيميشن نتونه کارتون مورد علاقه اش رو بگيره! (البته معدود افرادی هم هستن که من به دلائل شخصی نميخوام بهشون چيزی بدم و البته اين حق رو برای خودم محفوظ نگه ميدارم!)
منطق از دیدگاه شما یا منطق از دیدگاه دنیا؟
در نهايت من با هرگونه پخش عمومی کارتون هام که موجب سود رسوندن به دست يه عده فرصت طلب بشه، مخالفم! (منطقی يا غير منطقی) تمام دوستداران انيمه هم قدم شون روی چشم ماست. به ياد ندارم روی کسی رو تا حالا زمين انداخته باشيم.
لیست سریالهای درخواستی
تمام کارتون های اسم برده شده رو هم داريم، ولی اگه دوست دارين دوباره دان کنين، خوب ميل خودتون هست!
برادر نيما شما چند تا dvd کارتون ناروتو رو تو يه ماه از برادر کاکاشی گرفتين با وجود اينکه عضو تازه واردين!؟
راستی برادر شما در کل چند تا پست تو بخش انيميشن دارين؟
ببخشید مگه من کارتونا رو از تو خیابون پیدا کردم من بابت همشون پول دادم بابت بعضی هاش هم مبلغ قابل توجهی دادم ولی نمی گم مال منه یا ....
برادر محمد عزيز

طرز فکرها متفاوته! شايد شما به اندازه من نسبت به انيميشن هاتون حساسيت ندارين!
به هر جهت بخش مشارکت هم برای افرادی مثل شما که نسبت به انيميشن هاشون حساسيت ندارن و برای افرادی مثل من که نسبت به سريال هاشون حساسيت ندارن، راه افتاده! از زهمات شما هم سپاسگزاريم.
اگر قرار باشه ما هم سهمیه بندی کنیم افشین جان که بخش مشارکت دیگه کلا میخوابه/؟
يک بار ديگه: بخش انيميشن، بخش مشارکت نيست!
و پخش انيميشن ها هم يه امر خصوصی هست که در کنار ديگر بحث های اون بخش دنبال ميشه!
الانم بحث واقعا جالبته تمام ارشیو بخش انیمیشن که توسط هر تعداد ادم تهیه شده همگی 100 در 100 نظرشون همینه که چون کارتون رو مثلا من دانلود کردم فقط به 4 تا دونه ادم میدم.. اونم انجمن فراموش خانه هستش و اصلا نباید پخش بشه.. با این تفکر که مبادا بره تو بازارچه؟
جواب اين حرفت رو که بالا دادم، البته فکر ميکنم يه زمانی خودت هم موافق trusted member بودی؟!!!!! نميدونم کی تغيير نظر دادی؟!
از نظر من حتی افتخار هم هستش که انیمه انقدر جا بیوفته که فروشنده ای حاضر بشه اون رو بفروشه تو بازارچه..
حاضر بشه؟:lol::lol::lol: يه نگاه بکن ببين چند نفر دارن ميفروشن! انيمه به اندازه کافی ديگه جا افتاده! اهتياج به اين تبليغ ها نداره!

من حرفم اينه که اگه کسی ميخواد از ما مجانی بگيره، کسی باشه که اهلش باشه نه فروشنده و گرنه طبق فرموده جناب ققنوس تو بازارچه دارن ميفروشن. دسترسی بهش هم که کم نيست! بازم به قول ايشون يه نگاه به ليست پايين ايمول بندازيم ببينيم چند نفر برای شير گزاشتن! همه هم که adsl ديگه دارن. من ميگم زحمت، وقت و پول من فقط مال دوستدار انيميشن هست. فروشنده بره بخره يا دانلود کنه.
می دونید از چی ناراحت می شم ؟؟ حدود 90 درصد این آرشیو را یکی از فروشنده های تو بازارچه داره و با رابطه از همین دوستان انیمیشن گرفته .
بعد از خرید انیمیشنها اگر دوست فروشندمون راضی بودند اسمشون را هم در تاپیک عنوان خواهم کرد که کسی نگه دروغ می گم گرچه خود دوستان بهتر از من ایشون را می شناسند ...
برادر لطفاً اسم ببرين ما هم با ايشون آشنا بشيم.

ما 3 نفر فروشنده تو جمع مون داريم که همه از بچه های خوب فروم هستن و به شرايط بخش انيميشن پايبندن! برادر بابک، برادر علی، برادر محمد

البته با توجه به اينکه حتی خوده پخش کننده ها هم 90% کل انيميشن ها رو ندارن برام جالبه بدونم ايشون کی هستن؟!

اين بحث توزيع انيميشن در بخش انيميشن بارهاست که داره پيش ميآد! و من از تکرار هر باره اين صحبت خسته شدم! اميدوارم اين آخرين پستی باشه که من در اين رابطه ميزنم چون تقييری در شرايط پخش اين بخش بوجود نخواهد آمد.

اميدوارم در تهيه و پخش انيميشن با روش مورد نظرتون ، موفق باشين.
:happy:
اديت:

الان ديدم دنی هم همين حرفها رو زده!

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
من طبق عادت هميشگيم يه مدتي رفتم كه آروم تر بشم و دوباره برگشتم !! الان ميبينم كه دنيل عزيز و خواهر فريدا هم توضيحات كافي دادند

راستش توقع برخورد تند و گزنده از دوستان عزيزم مثل هادي وحيد عزيز نداشتم :) چون دلم نميخواست اينطور بحث ها " باز " پيش بياد به عنوان يك كاربر و پخش كننده بخش انيميشن يك كم از توضيحاتي كه خواهر فريدا بار ها گفته بودند + پيشنهاد دادم !‌

اميدوارم اين تاپيك ديگه محل زد و خورد دوستان قديمي نشه ...

mmx_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من و وحید و ققنوس حرفمون خیلی سادست

فراوانی = عدم انحصار توسط فروشنده گرانفروش = نخردیدن دی وی دی 4000 تومان

اگه اینجا به بصورت اشتراکی ارائه بشه کسی از بازارچه نمی خره

و کسی هم تو بازارچه نمی تونه هر قیمتی دلش خواست بفروشه (پول خون بگیره)

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
جالب می دونید چیه؟؟ همه از حرف های هم منظور می گیرید و بعدش سعی می کنید تلافی کنید با حرفاتون. یکم جو به هم ریخته. یادمه روز اولی که اومده بودم از هیچ چی خبر نداشتم اون موقع فقط یه سریال جواهری در قصر رو از بخش مشارکت تهیه کردم . اصلا به این قیمت فکر نمی کردم و اینکه درست باشه قضیه تا اینکه بسته رسید . بعد اون بود که کم کم نظرم جلب شد و سعی کردم لطف دوستان رو جبران کنم. به همین دلیل سعی می کنم اگه مشارکتی هست شرکت کنم. کمتر عصبانی بشم از دست حرف دوستان کمتر حرف نا مربوط و ناراحت کننده بزنم ولی بازم بعضی وقتا دوستان ناراحت میشن.حتی دوستای خوبی تو پی تی پیدا کردم. بعدش که با بخش انیمه آشنا شدم خیلی ناراحت شدم از سهمیه بندی ولی بعد از یه مدت خودم رو قانع کردم که حتما اون ها هم دلیلی برای کارشون دارن اما همیشه ته دلم می خواستم این محدودیت از بین بره پس تو یکی از تاپیک های بخش مشارکت لیست کارتون هایی که به نظرم جالب بود گذاشتم تا با بچه ها تهیه کنیم. خدا رو شکر در همون روز ها جناب مردی از راه رسید و بخش پخش کارتون بدون محدودیت رو راه انداخت با وجود تمام مشکلاتی که داشت. خدا می دونه چقدر خوشحال شدم. شاید بگید این همه کارتون رو چه جوری می خوام نگاه کنم ولی باور کنید من خودم که تنها نیستم هستن کسایی مثل برادرم که کارتون دوست داشته باشن و دلشون بخواد ببینن. بازم شاید بگید اینا که دوبله نیستن یا زیر نویس فارسی ندارن ولی خودتون که بهتر می دونید بچه ها بیشتر به تصویر توجه دارن و حرکات فیلم. در آخر هم چه از بچه های بخش مشارکت و چه بچه های بخش انیمه تشکر می کنم و دلم می خواد هر چه زودتر بدون کمترین آسیب و دلخوری به نتیجه برسیم;) امیدورام حرف بدی نزده باشم که باعث رنجش کسی بشه. همین جا هم از کسانی که ناراحت شدن عذر می خوام به خدا منظوری نداشتم فقط دلم می خواست این مسائل حل بشه. شرمنده اگه جسارت کردم

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
هستی جان شما اظهار نظر کردی ، اين که عييب نداره ، کی ممکنه اونقدر کم جنبه باشه که ناراحت بشه ؟

سلام

من و وحید و ققنوس حرفمون خیلی سادست

فراوانی = عدم انحصار توسط فروشنده گرانفروش = نخردیدن دی وی دی 4000 تومان

اگه اینجا به بصورت اشتراکی ارائه بشه کسی از بازارچه نمی خره

و کسی هم تو بازارچه نمی تونه هر قیمتی دلش خواست بفروشه (پول خون بگیره)

با احترام به بخش انيمه ، بنده هم مسيری که هادی ، وحيد و محمد ميروند رو 100% تأييد ميکنم !!

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
هستی جان شما اظهار نظر کردی ، اين که عييب نداره ، کی ممکنه اونقدر کم جنبه باشه که ناراحت بشه ؟
!

صحبت سر جنبه نیست . صحبت سر اینه که الان با توجه به اوضاع و اینکه رو دوستان فشار هست ممکنه زودتر ناراحت یا عصبانی بشن. به هر حال من حرفی که تو دلم بود بدون منظور زدم;)

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام به دوستان عزیز

می دونید از چی ناراحت می شم ؟؟ حدود 90 درصد این آرشیو را یکی از فروشنده های تو بازارچه داره و با رابطه از همین دوستان انیمیشن گرفته . حالا ما باید جمع شیم و 200 هزار تومان پول با اشتراگ جمع کنیم و به دوست فروشنده مون بدیم و انیمیشنهایی که یکبار دانلود شده را برای بار دوم خریداری کنیم (( که البته این کار را می کنیم ... ))

جناب ققنوس ، با بحث های پيش آمده جو طوری تغيير کرد که دوستان به اولين چيزی که در هنگام کار با يک کاربر توجه ميکنند واژهٔ "فروشنده" است ...حکايته طلا که پاکه چه منتش به خاکه ...من هم پيشنهاد ميکنم نام ببريد ( حداقل نه به طور علنی ، بلکه به اونهايی که بايد گفت بگيد ) تا جو متشنج کمی بخوابه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا