سلام به همه دوستان
خوب اينجا مخاطب من هستم ديگه؟!

:happy:
لازم ديدم که چند تا نکته رو در حين جواب دادن به پست های زده شده، برای همه دوستان تازه وارد که اصلاً در جريان اوضاع و امور بخش انيميشن نيستن، توضيح بدم

:
حالا شاید این سوال برای دوستان پیش آمده باشه که چرا این لیست را از دوستان انیمیشن تهیه نمی کنیم ؟؟ دلیلش البته برای خیلی از دوستان واضحه ، انجمن انیمیشن قوانین خاص خودش را داره و ما هم اونجا تازه کاریم و متاسفانه نتونستیم وفاداریمون را به بزرگان اونجا اثبات کنیم بنابراین ما کاربرانی حلبی هستیم با سهمیه 2 دی وی دی در ماه . البته قبل از ایجاد این تاپیک صحبتهایی هم با دوستان انجام شد که به جایی نرسید .
برادر محترم
بسيار خوب و پسنديده هست که هر کسی قبل از اينکه سخنی رو به زبان بياره به صحت و سقم اون واقف باشه!
من دوست دارم بدونم اگه شما
کاربر حلبی هستيد، پس چه جوريه که اسمتون تو ليست trusted member های بخش انيميشن هست؟! يعنی واقعاً بعد چندين ماه هنوز نديدين! يا فقط قصد دارين بخش انيميشن رو زير سوال ببرين؟!
و اما چرا اينو گفتم؟ يه کم برگرديم به عقب تر، روزی که من پخش انيميشن های
عزيز تر از جونم رو تو تاپيک معرفی انيميشن های جديد و قديمی دنيا شروع کردم و هنوز خبری از بخش انيميشن نبود! من فقط و فقط به دليل اينکه ديدم دوستان تازه اي که پيدا کردم به انيميشن علاقه دارن، تصميم گرفتم از اين ور دنيا به اون ور دنيا هر دفعه، با کلی التماس و رو انداختن به مسافر ها، چون وزن dvd ها سنگين بود، اين کارتون ها رو بفرستم ايران!
البته دوستانی هم مثل رکس عزيز بودن که کارتون ها رو داشتن ولی تا به اون روز به فکر پخش کارتون ها نيوفتاده بودن!!!
کارتون های من هم رسيدن ايران و شروع شدن به پخش شدن بين دوستان بدون هيچ محدوديتی! ولی چندی بعد يکی از فروشنده های PT که احتمالاً نميدونستن من کی هستم و فقط ID ياهوی منو به اشتباه add کرده بودن، برای من پيقام زدن که فعلاً سريال و بهمان سريال موجوده، قيمتش هم اينه! و البته من ميدونستم که ايشون سريال ها رو از يکی از پخش کننده های تاپيک انيميشن گرفتن!
برای من بسيار سنگين بود که سريالی که از خوده من مجانی گرفتن رو بخوان به خوده من بفروشن!
در همين حين و بين بحث بخش مشارکت پيش اومد و البته قضيه trusted members که از رسيدن کارتون ها به دست آدم های فرصت طلب جلوگيری بشه!
اتفاق های ناخوشايند زيادی هم افتاد از جمله فروش سريال آن شرلی و جواهری در قصر و سريال های چينی برادر رکس و ...
يادمه زمانی رسيده بود که من و برادر رکس داشتيم به اين نتيجه ميرسيديم که اصلاً قيد بخش مشارکت رو بزنيم و ديگه کاری به کار بچه های اين بخش نداشته باشيم. که در همان زمان هم بود که من با جناب آقای ققنوس و چند تا از دوستان ديگه صحبت کردم و اين دوستان منو قانع کردن که بزاريم همه چيز آزاد پخش بشه تا شايد اينقدر قيمت ها شکسته بشه که ديگه فروشنده ها سودی نتونن بکنن و ...
من هم با گفته اين دوستان موافقت کردم و از اون زمان تا همين الان هر چی سريال و فيلم داشتم رو به بچه های بخش مشارکت دادم که زحمت پخش شون رو بکشن!
ولی هيچ وقت يادم نميآد که من صحبتی در مورد کارتون هام و يا پخش اونها کرده باشم!
حتی يادم هست يکبار در اولين تاپيک مشارکت (قبل از اينکه بخش درست بشه، تاپيکی که برادر بهروز زده بودن) از من سوال شد که پس کارتون ها چی؟! و من در جواب گفتم نه! کارتون ها برای پخش عمومی نيستن!
چرا؟
چون من يه طرز فکر خيلی بچگونه نسبت به کارتون هام دارم. خيلی برام عزيزن و دوست ندارم ببينم که داره دست نا اهلش ميوفته!
نتيجه حرف های بالا اينه:
پخش انيميشن در بخش انيميشن يه امر کاملن خصوصی هست که از چهار چوب مرامنامه PT هم خارج نيست! (برای اطلاع کسانی که اعتقاد دارن من بايد يه فروم به اسم فريدا تولز بزنم!)
من و تمام دوستان ديگه اي که عاشق انيمه هاشون هستن، دوست نداريم که انيمه هامون دست کسانی که ميخوان ازش سود ببرن بيوفته ولی در عين حال اگر ببينيم کسی واقعاً به انيميشن علاقه داره، هيچ دريغی در دادن انيميشن هامون به اين گروه نداريم.
مهدوديت 10 dvd برای دوستان قديمی تاپيک انيميشن به علت نداشتن پخش کننده کافی و زمان و تعداد بسيار زياد بچه های عضو trusted members هست. اگه بچه های بيشتری داوطلب کار طاقت فرسای پخش بشن مهدوديت 10 dvd هم بر داشته ميشه. ميکنيمش بدون محدوديت! (البته 10 dvd در ماه يعنی روزی 4 ساعت انيميشن که برای همه بچه های دانشجو و شاغل کاملن مقدار منطقی اي هست. خوده من که از همه بچه های اين فروم anime geek تر هستم نميرسم بيشتر از اين کارتون ببينم.)
مهدوديت 2 dvd برای دوستانی هست که من به هيچ وجه نميشناسمشون که اکثراً دوستان تک پستی و تازه وارد هستن. که وقتی شناخت بهتری از اين دوستان پيدا کنيم، اونها هم 10 dvd اي ميشن.
به اين ترتيب ميبينين که ممکن نيست کسی طالب واقعی انيميشن باشه و تو بخش انيميشن نتونه کارتون مورد علاقه اش رو بگيره! (البته معدود افرادی هم هستن که من به دلائل شخصی نميخوام بهشون چيزی بدم و البته اين حق رو برای خودم محفوظ نگه ميدارم!)
منطق از دیدگاه شما یا منطق از دیدگاه دنیا؟
در نهايت من با هرگونه پخش عمومی کارتون هام که موجب سود رسوندن به دست يه عده فرصت طلب بشه، مخالفم! (منطقی يا غير منطقی) تمام دوستداران انيمه هم قدم شون روی چشم ماست. به ياد ندارم روی کسی رو تا حالا زمين انداخته باشيم.
تمام کارتون های اسم برده شده رو هم داريم، ولی اگه دوست دارين دوباره دان کنين، خوب ميل خودتون هست!
ققنوس جان فکر خوبیه. اما یک مشکل. بر و بچه های بخش انیمیشن اکثر اینا رو دارن اگه یک نفر بتونه خورد خورد از اونا بگیره و بعد بدون محدودیت پخش کنه بهتر نیست؟ اینطوری هم مقرون به صرفه تره و هم وقت کمتری میبره
برادر نيما شما چند تا dvd کارتون ناروتو رو تو يه ماه از برادر کاکاشی گرفتين با وجود اينکه عضو تازه واردين!؟
راستی برادر شما در کل چند تا پست تو بخش انيميشن دارين؟
ببخشید مگه من کارتونا رو از تو خیابون پیدا کردم من بابت همشون پول دادم بابت بعضی هاش هم مبلغ قابل توجهی دادم ولی نمی گم مال منه یا ....
برادر محمد عزيز
طرز فکرها متفاوته! شايد شما به اندازه من نسبت به انيميشن هاتون حساسيت ندارين!
به هر جهت بخش مشارکت هم برای افرادی مثل شما که نسبت به انيميشن هاشون حساسيت ندارن و برای افرادی مثل من که نسبت به سريال هاشون حساسيت ندارن، راه افتاده! از زهمات شما هم سپاسگزاريم.
اگر قرار باشه ما هم سهمیه بندی کنیم افشین جان که بخش مشارکت دیگه کلا میخوابه/؟
يک بار ديگه: بخش انيميشن، بخش مشارکت نيست!
و پخش انيميشن ها هم يه امر خصوصی هست که در کنار ديگر بحث های اون بخش دنبال ميشه!
الانم بحث واقعا جالبته تمام ارشیو بخش انیمیشن که توسط هر تعداد ادم تهیه شده همگی 100 در 100 نظرشون همینه که چون کارتون رو مثلا من دانلود کردم فقط به 4 تا دونه ادم میدم.. اونم انجمن فراموش خانه هستش و اصلا نباید پخش بشه.. با این تفکر که مبادا بره تو بازارچه؟
جواب اين حرفت رو که بالا دادم، البته فکر ميکنم يه زمانی خودت هم موافق trusted member بودی؟!!!!! نميدونم کی تغيير نظر دادی؟!
از نظر من حتی افتخار هم هستش که انیمه انقدر جا بیوفته که فروشنده ای حاضر بشه اون رو بفروشه تو بازارچه..
حاضر بشه؟:lol::lol::lol: يه نگاه بکن ببين چند نفر دارن ميفروشن! انيمه به اندازه کافی ديگه جا افتاده! اهتياج به اين تبليغ ها نداره!
من حرفم اينه که اگه کسی ميخواد از ما مجانی بگيره، کسی باشه که اهلش باشه نه فروشنده و گرنه طبق فرموده جناب ققنوس تو بازارچه دارن ميفروشن. دسترسی بهش هم که کم نيست! بازم به قول ايشون يه نگاه به ليست پايين ايمول بندازيم ببينيم چند نفر برای شير گزاشتن! همه هم که adsl ديگه دارن. من ميگم زحمت، وقت و پول من فقط مال دوستدار انيميشن هست. فروشنده بره بخره يا دانلود کنه.
می دونید از چی ناراحت می شم ؟؟ حدود 90 درصد این آرشیو را یکی از فروشنده های تو بازارچه داره و با رابطه از همین دوستان انیمیشن گرفته .
بعد از خرید انیمیشنها اگر دوست فروشندمون راضی بودند اسمشون را هم در تاپیک عنوان خواهم کرد که کسی نگه دروغ می گم گرچه خود دوستان بهتر از من ایشون را می شناسند ...
برادر لطفاً اسم ببرين ما هم با ايشون آشنا بشيم.
ما 3 نفر فروشنده تو جمع مون داريم که همه از بچه های خوب فروم هستن و به شرايط بخش انيميشن پايبندن! برادر بابک، برادر علی، برادر محمد
البته با توجه به اينکه حتی خوده پخش کننده ها هم 90% کل انيميشن ها رو ندارن برام جالبه بدونم ايشون کی هستن؟!
اين بحث توزيع انيميشن در بخش انيميشن بارهاست که داره پيش ميآد! و من از تکرار هر باره اين صحبت خسته شدم! اميدوارم اين آخرين پستی باشه که من در اين رابطه ميزنم
چون تقييری در شرايط پخش اين بخش بوجود نخواهد آمد.
اميدوارم در تهيه و پخش انيميشن با روش مورد نظرتون ، موفق باشين. :happy:
اديت:
الان ديدم دنی هم همين حرفها رو زده!