• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت و قضاوت در مورد معامله با کاربر Phantom2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
سلام وقت بخیر الان نتیجه چی شده؟
من یه مطلبی خدمت شما عرض کنم تقصیر کاملا از شماست ! میدونید چرا ؟ من حتی اگر فروشگاهی برم طرف با من اینطوری حرف بزنه و شخصیتش برام مشخص بشه حتی اگر جنسی باشه که تو ایران پیدا نشه هرگز ازش خرید نمیکنم

بر خلاف اون دوستمون که میگفت ادبیات فروشنده ربطی به این داستانها نداره تجربه سالیان زیاد نشون میده که دقیقا تاثیر صد در صد داره و کاملا از همون چت اولتون میشد تشخیص داد داستان چی هست

در هر صورت فروشنده حالا در حال قلدربازی هست که تاپیک زدی و پس نمیگیرم اما مطمئن باش یک میلیون و خورده ای ارزش اینو نداره که لااقل تو پی تی و فروم های همسایش بی ابرو بشی
الانم شما پاورت رو بگیر پول این بنده خدارو بده حالا اگرم سالمه و روی سیستم ایشون کار نمیکنه ( که البته من در نهایت نفهمیدم جریان چی شد ) نهایتا پول برگشت رو خریدار پرداخت میکنه

Hamed.Madadi

Registered User
لایک‌ها
208
حداقل یه امتیاز خاکستری بده خریدلر برا فروشنده بعدی ک دقت کنه لازمه
یه پیشنهادم بزارین تو تایپ مربوطش به نظرم مفیده اینکه
به پست و تیپاکس پیشنهاد بدیم یه برچسب قرمز متوسط تهیه کنه اگ کسی خاست به با گرفتن هزینه کم روی کارتن بزنه به نشان احتیاط در حمل روشم بنویسه با تشکر از همکار گرامی احتیاط در حمل(به جای نوشتن با احتیاط حمل شود یا نوشتن شکستنی ک کسی دقت نگا نمیکنه بهش)
اقا من یه هارد 3 ترا فروختم تو لیون کامپیوتر ، قبل از اینکه هارد بسته بندی کنم تمام تست های سلامت هارد رو برای خریدار فرستادم ، هارد ارسال کردم با پست از تهران به اردبیل ، هارد رسید دست مشتری بعد گفت هارد بالا نمیاد ، با اینکه قبل از بسته بندی تمام تست ها رو انجام داده بودم ، یا هارد تو مسیر خراب شد چون اکثرا بسته های پستی رو پرت میکنن یا خریدار هارد خراب کرد ، ولی چون 24 ساعت مهلت تست داده بودم سر حرفم وایسادم و هارد خراب پس گرفتم و ضرر کردم

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
من یه مطلبی خدمت شما عرض کنم تقصیر کاملا از شماست ! میدونید چرا ؟ من حتی اگر فروشگاهی برم طرف با من اینطوری حرف بزنه و شخصیتش برام مشخص بشه حتی اگر جنسی باشه که تو ایران پیدا نشه هرگز ازش خرید نمیکنم

بر خلاف اون دوستمون که میگفت ادبیات فروشنده ربطی به این داستانها نداره تجربه سالیان زیاد نشون میده که دقیقا تاثیر صد در صد داره و کاملا از همون چت اولتون میشد تشخیص داد داستان چی هست

در هر صورت فروشنده حالا در حال قلدربازی هست که تاپیک زدی و پس نمیگیرم اما مطمئن باش یک میلیون و خورده ای ارزش اینو نداره که لااقل تو پی تی و فروم های همسایش بی ابرو بشی
الانم شما پاورت رو بگیر پول این بنده خدارو بده حالا اگرم سالمه و روی سیستم ایشون کار نمیکنه ( که البته من در نهایت نفهمیدم جریان چی شد ) نهایتا پول برگشت رو خریدار پرداخت میکنه
اگه دقت کنید ایشون ابتدا خرید کرده و بعدش با همچین رفتاری مواجه شده .

HamidRezaA

Registered User
لایک‌ها
115
قاعدتا اگه مهلت تست گرفته بودید در همان 24 ساعت اعلام میکردی و بر میگردوندی و تمام.
الان هم فروشنده جنس رو به نظر من پس بگیره تستش کنه که مشکلی نداشته باشه ( چون فقط در سیستم ایشون اجرا نمیشه یعنی مشکل از سمت خریدار هست) پس هزینه های ارسال و برگشت رو کم کنه و این قائله رو تموم کنه.

Last edited:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
اگ پس بگیرم یعنی هیچی ارزش نداره جز پول ..از اول گفتم تست کن رو یه سیستم دیگ کار پس بفرس کار کرد پولتو میدم نداد مسبولیت دو طرفه اس لازم نبود به اینجا بکشه
دوست عزیز
این صحبت ها رو بریز دور و این معامله رو ختم به خیرش کن
به نظر من ارزش هیچ چیزی بالاتر از اعتبار آدم نیست

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
قاعدتا اگه مهلت تست گرفته بودید در همان 24 ساعت اعلام میکردی و بر میگردوندی و تمام.
الان هم فروشنده جنس رو به نظر من پس بگیره تستش کنه که مشکلی نداشته باشه ( چون فقط در سیستم ایشون اجرا نمیشه یعنی مشکل از سمت خریدار هست) پس هزینه های ارسال و برگشت رو کم کنه و این قائله رو تموم کنه.
سلام وقتی من بسته را تحویل گرفتم بعد از یک ساعت به فروشنده گفتم که بسته بندی نامناسب بوده و پاور کار نمیکند. در ضمن در سیستم نسل 7 سی پی یو i5 تست شده و پاور جواب گو نبوده سیستم تصویر نداد. فقط در سیستم نسل 2 سی پی یو g620 سیستم روشن شده.

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
اینو عرض کنم که خودم یک هیتر و هویه خریده بودم. (هیتر هم به قول دوستمون آهنی هست! و وزنش هم ده کیلو! و هیچ کاری نباید بشه!) فروشنده مانند این آقا هیچ ضربه گیری نذاشته بودند و وقتی به دست من رسید هیتر داغ نمی‌کرد چون فروشنده قبل از ارسال فیلم کارکرد گرفته بودند و سالم بوده و من قبول کردم و به فروشنده گفتم که به دلیل بسته بندی بد ایشون احتمالا ضربه دیده باشه و ایشون قبول کردند بسته را پس گرفتند.

و همین الان امروز آقایی از کاشان از من هیتر و هویه خریدند و مبلغو واریز کردند. هیتر و هویه داخل کارتن اصلی دارای فوم ضربه گیر سه سانتی اصلی خودش بوده با این حال من خود کارتن هیتر را داخل کارتن بزرگتری قرار دادم و تمام اطراف آنرا فوم و ضربه گیر ۳ سانتی گذاشتم به طوریکه این بسته را اگه از بالا رها کنید مثل توپ هست! و مطمئنم با پرتاب از حتی فاصله دو متری هیچ آسیبی نمی‌بینه. و اگر روش بشینید به اندازه وزن یک آدم تحمل دارد.

اینو گفتم که اقایی میگفتند قبلش باید توضیح میدادی چطور بسته بندی کنم! اینم طرز بسته بندی! ولی عقل و شعور و فهم آدم میگه تمام قطعه الکترونیکی به ضربه حساس هست و باید بسته بندی خوب باشه نه اینکه بذاری داخل یک کارتن و درشو حداقل یک چسب نواری نبندی و مثل درب کارتن روغن نباتی ببندی و سلام! هر قطعه ای در این نوع بسته بندی با کوچکترین ضربه بهش شوک و آسیب وارد میشه.

فایل های ضمیمه

• IMG_20211212_133403.jpg
    IMG_20211212_133403.jpg
    541.5 KB · نمایش ها: 26
  • IMG_20211212_133413.jpg
    IMG_20211212_133413.jpg
    437.5 KB · نمایش ها: 22
  • IMG_20211212_135012.jpg
    IMG_20211212_135012.jpg
    464.3 KB · نمایش ها: 22
  • IMG_20211212_135021.jpg
    IMG_20211212_135021.jpg
    500.8 KB · نمایش ها: 23
  • IMG_20211212_140210.jpg
    IMG_20211212_140210.jpg
    554 KB · نمایش ها: 23

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
حداقل یه امتیاز خاکستری بده خریدلر برا فروشنده بعدی ک دقت کنه لازمه
یه پیشنهادم بزارین تو تایپ مربوطش به نظرم مفیده اینکه
به پست و تیپاکس پیشنهاد بدیم یه برچسب قرمز متوسط تهیه کنه اگ کسی خاست به با گرفتن هزینه کم روی کارتن بزنه به نشان احتیاط در حمل روشم بنویسه با تشکر از همکار گرامی احتیاط در حمل(به جای نوشتن با احتیاط حمل شود یا نوشتن شکستنی ک کسی دقت نگا نمیکنه بهش)
سلام
صرفا جهت اطلاع، شما روی بسته با آب طلا هم بنویسی بازم هیچ فرقی نخواهد کرد.
شما یکی دو بار مسیرت به بخش تجزیه و تبادلات یکی از مراکز استان بخوره متوجه منظورم خواهی شد.

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
دوست عزیز
این صحبت ها رو بریز دور و این معامله رو ختم به خیرش کن
به نظر من ارزش هیچ چیزی بالاتر از اعتبار آدم نیستت ما محترم
نظر شما محترم و کاملا قابل اعتنا
اما شما مدیری یعنی نظر حرفه ای شما مهمه
و بپرس اگ هنوز اطمینان نداری از اقایی ک همکار اینجاس و پاور رو تست کرده. پاوری ک داده چطور بوده.اگ نگفت در حد نو چه ظاهر چه باطن بعد از خریدار حمایت کن..
اینک خریدار تست کرده رو سیستم یا سیستم های دیگ و جواب داده و مطمعن باشین بیش از حد لازمم چندین بار با گرافیک بی گرافیک با تستر بی تستر کرده ک میگه تصویر داد. وگرنه به این راحتی نمیاد بگ پس پاور سالمه ختم این موضوع
اینک من پس بگیرم یا نگیرم با چه شرایطی بحث جداییه. اصلا اعتماد کنم نکنم...ک اصلا ربطی به اینجا نداره تو خصوصی یا تو واتس اپ باید حل بشه
در اخر بگم خود شما میدونی مردم همینجوریشم دنبال اینن بزنن تو سر مال و من هم دلیل فروشم خرید جنس بهتر بوده ک خریدم مس دادن پولش برام یعنی از جیب خرج کردن . حالا ک بهونه هم دستشونه پس نگو ایشالا ی ه مشتری دیگ
من جای شما باشم به خاطر همین موضع اعتبار ک گفتی کاری میکردم این خریدار درس عبرت شه. اون بالا توضیح دادم ده پونزده تا دلیل برا رفتار اشتباش

Last edited:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
نظر شما محترم و کاملا قابل اعتنا
اما شما مدیری یعنی نظر حرفه ای شما مهمه
و بپرس اگ هنوز اطمینان نداری از اقایی ک همکار اینجاس و پاور رو تست کرده. پاوری ک داده چطور بوده.اگ نگفت در حد نو چه ظاهر چه باطن بعد از خریدار حمایت کن..
اینک خریدار تست کرده رو سیستم یا سیستم های دیگ و جواب داده و مطمعن باشین بیش از حد لازمم چندین بار با گرافیک بی گرافیک با تستر بی تستر کرده ک میگه تصویر داد. وگرنه به این راحتی نمیاد بگ پس پاور سالمه ختم این موضوع
اینک من پس بگیرم یا نگیرم با چه شرایطی بحث جداییه. اصلا اعتماد کنم نکنم...ک اصلا ربطی به اینجا نداره تو خصوصی یا تو واتس اپ باید حل بشه
در اخر بگم خود شما میدونی مردم همینجوریشم دنبال اینن بزنن تو سر مال و من هم دلیل فروشم خرید جنس بهتر بوده ک خریدم مس دادن پولش برام یعنی از جیب خرج کردن . حالا ک بهونه هم دستشونه پس نگو ایشالا ی ه مشتری دیگ
من جای شما باشم به خاطر همین موضع اعتبار ک گفتی کاری میکردم این خریدار درس عبرت شه. اون بالا توضیح دادم ده پونزده تا دلیل برا رفتار اشتباش
ببین دوست گرامی
ایشون این جنس رو خریده و توی مهلت تست تمام کارهایی که باید انجام میداده رو انجام داده و نتیجه تستش هم این بوده که این پاور روی سیستمش به درستی کار نمیکنه
بنابراین ایشون حق داره که با هماهنگی با شما پاور رو مرجوع کنه و تمام هزینه ای که کرده رو هم دریافت کنه بدون هیچ کم و کسری

اما چند تا نکته در مورد متن بالا
1- خب باید تست میکرده دیگه، من متوجه ربط این موضوع به صحبتم نشدم. بعدم جایی نگفته سالمه، گفته با سیستم های قدیمی کار میکنه و با سیستم های جدید نه که این خودش نشون دهنده ناسالم بودن هست
2- طبق همون پاراگرف بالایی حق ایشون هست که بتونه پس بفرسته و بحثی روش نیست. ضمنا خصوصی و پرایوت و اینا ماله وقتی بود که به مشکل نخورده بودین ولی الان که مشکل علنی گفته شده باید حل شدنش هم علنی اتفاق بیفته
3- اتفاقا کاربرا وقتی وضعیت این تاپیک رو ببینن بعید میدونم در آینده از کنار تاپیک های شما هم رد بشن چه برسه بخوان بخرن و ایراد بگیرن
4- خریدار یه سری کارهایی کرده که شاید باعث آزرده خاطر شدن شما شده باشه ولی درکل تخلفی توی این معامله نکرده که بخوایم درس عبرتش کنیم

کلام آخر هم اینکه من میخوام قضیه بدون دردسر برای طرفین حل بشه، خواهشا شما هم کوتاه بیا و قضیه رو تموم کن
بعد از این هم من دیگه از شما توضیحی نمیخوام چون تکرار مکررات هست فقط بگو قصد فیصله دادن به این مسئله رو داری یا خیر

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
اوکی پس من یه تایپ دیگ باز میکنم نظر شما رو میزارم واسه برسی
اینک پاور سالم بوده رو چند تا سیستم دیگ رو سیستم ایشون جواب نداده پس حق داره پس بده
شما دنبال ختم موضوع نباش فقط یه نظر حرفه ای بده. خودش ختم میشه
برا من اهمیت نداره از کنار تایپ من رد شن یا نشن خودشون ضرر میکنن من دنبال جذب مشتری با زبون بازی نیستم
باید سالم جنس بدم قیمت مناسب بدم کافیه

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
منم قبلا چنین مشکلی با یک سیستم داشتم
پاور گرین قدیمی داشتم به برد b250 نمیخورد خود پاور مشکل نداشت ولی استاندارد پاور به مادربرد و سی پی یو نمیخورد

من همینطور که قبلا گفتم پاور رو پس بگیرید و هزینه رفت و برگشت رو کم کنید
حق هم داری پس نگیری چونکه خریدار باید قبلش تحقیق میکرد میدید پاور با سیستمشون هماهنگ هست یا نه

و در نهایت میگم اگر پس بگیری بزرگی خودت رو نشون دادی

چرا باید هزینه رفتو برگشت کم بشه ؟
کالا که ایراد داشته
نحوه برخورد چاله میدونی بوده
بسته بندی افتضاح
چه اصراری داری شما بگی فروشنده پاورو بگیره اگر عین ساعت کار میکرد پولو پس بده . چرا حرف میزاری تو دهنش . شما که امتیاز بازارچت بالاست باید قویانین فرومو بلد باشی دیگه .
یا الان که میگی هزینه رفتو برگشتو کم کنه . برا چی باید کم کنه ! میخوای یه هارد خراب دست بگیرم راه بیوفتم تو فروم فقط هزینه رفتو برگشت رو دست مردم بزارم ؟ یا اینکه از این هزینه رفتو برگشت و مرجوع کردن بعنوان ابزار برای تعمیر جنس خرابم بصورت نصف نصف سوء استفاده کنم ؟ متوجه هستی داره چه اتفاقی میوفته . تکنیکا برا 2022 هستن و تازه بعد ژانویه قراره کارگاهاش تو اسلو نروژ برگزار بشه . کاش اگر یاد نمیگیرید حداقل براتون درس عبرت بشه .

_________________________________________________________________________________
دوست عزیز
یه سری موارد تو این معامله غیر قابل انکار هستن، مثل بسته بندی ضعیف شما و همینطور عجله خریدار برای ایجاد این تاپیک
اما اینا دیگه اتفاقاتیه که افتاده و به نظر من همین که شما توی این جریان پاسخگو بودی و با وجدان بودی خودش یه نکته مثبته
این دوست خریدار هم برای استفاده و رفع نیازش خرید کرده و الان با این مسئله کارش به مشکل خورده
پیشنهاد من اینه که شما پاور رو پس بگیری و پول این بنده خدا رو بهش بدی، انشاالله که خیلی زود دوباره یه مشتری دیگه پیدا میشه
بنده هم تنها کار کوچیکی که از دستم برمیاد اینه که این تاپیک رو حذف کنم تا همه چی ختم به خیر شه

درود
یوزر امپایر ورد عزیز چرا میخواهید تاپیکو حذف کنید . بزارید باشه تا بقیه یوزرها ببینن فروشنده چه انسان با کمالاتی هستش و چقدر خوب پاورو پس میگیره و هزینه پاورو بهمراه هزینه رفتو برگشتو مرجوع میکنه به دلیل مورددار بودن پاور . شما با این کارتون دارید مانع افزایش اعتبار یوزر Phantom2 در آینده میشین ولی نمیدونم چرا همچین چیزی رو (حذف تاپیک) بهش وعده میدین که اگر پاورو پس بگیره شمام تاپیکو حذف میکنید .

"پس بفرست کارکرد پولتو میدم کارنکرد دوطرفست" قانون کجاست ؟ الان تفهیم شدی داری کجا معامله میکنی با چه قوانینی . بچه ها یکی به این بگه کجاست .
تو که میگی پس فرستادی باید عین همون کیس رایزن فلان کار کنه و اگر کارنکرد یعنی تو خرابش کردی پس چرا میخوای باهاش نصف نصف حساب کنی هزینه تعمیرشو ! این از همون چیزاییه که من بهش توجه میکنم ولی بقیه اعضای فروم نه . تو اگه واقعا انسان بودی و به قانون خودت پایبند بودی باید میگفتی اگر فرستادی خراب بود پس نمیگیرم چون پیش من سالم بود نه اینکه بگی هزینه تعمیر نصف نصف اونم تعمیر کاری که رفیق توئه(دیگه ببین اون کیه) و معلوم نیست هزینه تعمیرو درست اعلام کنی یا نه .

شخصیت هر انسانی با دوتا جمله که از دهنش میاد بیرون معلوم میشه ولی نکته ای که هست باید ببینیم اونی که این دوتا جمله رو میشنوه چقدر دستگیرش میشه .

طرف پاورو در نهایت ادب و احترام انداخته بعد حالا هزارتا بهونه میاره که من سنم بیشتر بود پاشو جلوی من دراز کرده بود یا چرا اول به مامور پست شک نکرد اول به من شک کرد اونوقت شما میگی از همچین کسی خرید نمیکنم ! خداکنه هیچوقت با همچین کسی روبرو نشی . خیلی عذر میخوام از اهالی فروم مخصوصا بازارچه که این حرفو میزنم . من بهتون اطمینان میدم چند وقت دیگه یه تاپیک شکایت برای همین یوزر Phantom2 توسط یکی دیگه از فروشنده های فروم زده میشه اگر میگین نه کافیه سه تا پست شماره هفت و هشت و ده این این تاپیکو بخونید . یعنی دیدم که میگم وقتی یه جنس ارزون میبینید سریع از کسی که زیر 100 امتیاز داره میخرید . فقط از بالای 100 امتیاز اونم بدون حتی یک امتیاز منفی خرید کنید .

و بپرس اگ هنوز اطمینان نداری از اقایی ک همکار اینجاس و پاور رو تست کرده. پاوری ک داده چطور بوده.اگ نگفت در حد نو چه ظاهر چه باطن بعد از خریدار همایت کن..

گفتم اگه سواد کافی نداری از کلمات سخت استفاده نکن . حمایت با ه دو چشم نیست . تو با همون سبک چاله میدونیت صحبت کن ما خودمون متوجه میشیم . به طرف میگه "تو که پاور داری پس مرض داری پاور میخری" بعد میاد میگیه من ناراحت شدم وقتی خریدار بجای مامور پست اول به شخص شخیص بنده شک کردن . بفرما کیوچه .

از سلام ندادنت
از توجه نکردنت به فیلم ارسالی من و اینک گفتم هر مدل تستی میخای بگو بکنم برات و بعد گفتن اینک تست کامل نبوده
از تاکیید دو سه باره من برای اینک رو یه سیستم دیگ تست کنی و توجه نکردنت
از ریلکسی بیحایی ک فکر میکنی راحته پس میفرستم بگیرش
از تهمت 99.9 درصدت برا اینک گفتی پاور خراب فرستادم
از اینکه با اینکه پاور رو. انواع تست کردی و تصویر گرفتی باز میگی بله پاور خرابه به مدیر
از مظلوم نمایی بیجا ک چون خریداری از احساس بقیه سو استفاده داری میکنی
رفتارایی ک اشتباهه و واقعا بخام فکر کنم ادامه داره میخای بازم ده تا دیگ لیست کنم
از بچه گفتنت به من
از همین الان ک میگی برعکس نظر بقیه. بقیه فقط نظر میدن مطمعن نیستن پاور دست شماس
از اینک میگی دیگه کسی از این اقا چیزی نخره قبول نمیکنه با اینک میگی پاور سالمه
حتی اعتراف الانت به سالم بودن پاور یه ترفند دیگس برا اینک. بگی ببینید این لابد یه ریگی به کفششه ک پس نمیگیره
از عکسی ک گذاشتی به عنوان نحوه ارسال همرو به اشتباه انداختی
از اینکه حرف منو چند بار میپیچونی دور سر خودم مدل دیگ تحویل خودم میدی. کی گفتم بسته بندی عالی بوده گفتم برا یه پاور با قاب کافی بوده

هزارتا بهونه الکی آورده جنس خرابشو پس نگیره
پاهاش بو میداد
اون اول به من سلام نکرد
با اینکه کلید داشت ولی زنگ درو زد که منو تا پای آیفون بکشونه
میدونست من پیاز داغ تو غذارو دسوت ندارم ولی باز ریخت تو غذا
جمع کن بساطو

Last edited:

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
بابا خود خریدارررررررررررر تست تتتت کردههه. انواع تسسسسسست میییییگه سالمه رو کییییس من فقططططط جواب نمیدهههه.
متتتتتتتوجه شششششدین؟
جنس خراببببببتو انداختیییی. خرابه. فلان و.....از کجا میااااااد
جمع کنید بابا
داداش رو سیستم نسل هفت تست کردم جواب نداد یعنی چی این حرفات؟!!!!!!!!!!

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
داداش رو سیستم نسل هفت تست کردم جواب نداد یعنی چی این حرفات؟!!!!!!!!!!
یعنی ربطی به پاور من نداره
پاور باید سالم باشه ک هست رو ده تا کیس تست کردی بازم کن با ده تا گرافیک با تستر با هر چی
اینک میگن مچ هست یا نه مثل اینه یه سیپیو نسل دو بندازی رو هشت بگی رو کیس روشن نشد. یا اصلا برو شرکت گرین شکایت کن ک ساختش
بفرست دیگ.پاور رو ببرم رو نسل جدید امتحان کنم انگار نسل جدید فقط کیسی ک تو داری صد مدل برند و سیپیو نسل جدید هست. اما تست کردم روشن شد فیلم فرستادم مرد باش بگو پاور مال خودت پولم نخاستم
رایزن 3100 روشن کردم باهاش نسل جدید نیست؟

Last edited:

just1unique1god

Registered User
لایک‌ها
119
من قبل اینکه ویرایش کنی و با ح جیمی بنویسی نقل قول کرده بودم ولی خوبه که از گوگل کمک میگیری برای فارسی نوشتن . ما منتظریم بری تاپیک شکایت علیه مدیریت و خریدار بزنی ببینیم نتیجش چی میشه . بفرما تا میتونی دستو پا بزن .
من از ابتدا مطلب رو دنبال کردم. اینکه از حق دفاع می‌کنید و براتون اهمیت داره هم ازتون تشکر می‌کنم. اما بهتره بحث رو دیگه کش ندید که فایده‌ای نداره. چون ظاهرا فروشنده قصد پس گرفتن کالاش رو نداره، از اون طرف هم نمی‌خواد رُک و پوست کنده بگه نمی‌خوام پسش بگیرم.
مدیریت باید دیگه تعارف رو کنار بزاره و از زور استفاده کنه. اگه طبق قانون فروشنده باید کالا رو پس بگیره باید مجبور به این کار بشه و دیگه راهی غیر این وجود نداره!!

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
اوکی پس من یه تایپ دیگ باز میکنم نظر شما رو میزارم واسه برسی
اینک پاور سالم بوده رو چند تا سیستم دیگ رو سیستم ایشون جواب نداده پس حق داره پس بده
شما دنبال ختم موضوع نباش فقط یه نظر حرفه ای بده. خودش ختم میشه
برا من اهمیت نداره از کنار تایپ من رد شن یا نشن خودشون ضرر میکنن من دنبال جذب مشتری با زبون بازی نیستم
باید سالم جنس بدم قیمت مناسب بدم کافیه
پاور سالم نیست، چون ما به چیزی میگیم سالم که روی همه جا به درستی کار کنه، یعنی آک جعبه ش رو که باز کردیم زیرش ننوشته باشه این جنس فقط و فقط رو فلان جا کار میکنه

پاور باید سالم باشه ک هست رو ده تا کیس تست کردی بازم کن با ده تا گرافیک با تستر با هر چی
اینک میگن مچ هست یا نه مثل اینه یه سیپیو نسل دو بندازی رو هشت بگی رو کیس روشن نشد. یا اصلا برو شرکت گرین شکایت کن ک ساختش
بفرست دیگ.پاور رو ببرم رو نسل جدید امتحان کنم انگار نسل جدید فقط کیسی ک تو داری صد مدل برند و سیپیو نسل جدید هست. اما تست کردم روشن شد فیلم فرستادم مرد باش بگو پاور مال خودت پولم نخاستم
شما مدرکی داری از این ادعا؟ میگی پاور سالم بوده و باهاش نسل جدید و رایزن 3100 روشن کردی. خب مدرکش؟ فیلمش؟ عکسش؟
اگه مدرک داری رو کن وگرنه صحبت بدون سند که بدرد نمیخوره
اصن شاید شما پاور رو گرفتی و تست کردی و روی سیستمت هیچ مشکلی نداشت
در نتیجه 1 روز فرصت داری نحوه ارسال و آدرس و اینا رو با خریدار هماهنگ کنی و مبلغ دریافتی رو هم عینا به خریدار برگردونی در غیر اینصورت برخورد میشه
از دوستان دیگه هم خواهش میکنم دیگه بحث رو ادامه ندید. چون واقعا دیگه وارد مرحله ای شده که حرف جدیدی داخلش زده نمیشه

R99

Registered User
لایک‌ها
505
حقیقت امر من یک سیستم رایزن 4300 از اقای میرزایی 3 هفته قبل خریدم که مادربردش b450 asus که با همین پاور تستش کرده بودن بدون مشکل و یک روز هم باهاش کار کردن و گیم هم زدن و برام فرستادن

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
من مدرکی ندارم و اصولا مدرکی هم نیاز نیست برا این مورد
سیستم نسل جدید یعنی چی؟.
تمام مادربردهای نسل 6 تا 12. اینتل؟
تمام سیپیو های نسل رایزن؟
پس پاور رو بفرسته با هزینه خودش میبرم رو 50 تا مادربرد ها با هر برندی تو این رنج تست میکنم
اگ تصویر داد. پس هزینه ها با شما
مگ اینک منظور از نسل جدید مادربرد و سیپیو این اقاس

و تو فروش قید اینک من به شرطی میخرم ک رو سیستم من کار کنه حتی اگ سالم بود رو سیستم من کار نکرد پس مسدم یه چیز فوقالعاده مسخرس ک اینجا داره برای اولین بار تو تاریخ سخت افزار ذکر میشه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

ببخشید من یک خط به آخر رو درست متوجه نشدم یعنی الان پول دست شماست پاور هم بدن شما برا خودتون ؟

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
حقیقت امر من یک سیستم رایزن 4300 از اقای میرزایی 3 هفته قبل خریدم که مادربردش b450 asus که با همین پاور تستش کرده بودن بدون مشکل و یک روز هم باهاش کار کردن و گیم هم زدن و برام فرستادن
نه اقا سید با این پاور تست نکردم
رایزن 3100 با مادربرد a320msi
Asus 370 +ryzen 1700
Fx
1155
1150
775. و چندین گرافیک با این پاور تست شده دست من

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا