منم قبلا چنین مشکلی با یک سیستم داشتم
پاور گرین قدیمی داشتم به برد b250 نمیخورد خود پاور مشکل نداشت ولی استاندارد پاور به مادربرد و سی پی یو نمیخورد
من همینطور که قبلا گفتم پاور رو پس بگیرید و هزینه رفت و برگشت رو کم کنید
حق هم داری پس نگیری چونکه خریدار باید قبلش تحقیق میکرد میدید پاور با سیستمشون هماهنگ هست یا نه
و در نهایت میگم اگر پس بگیری بزرگی خودت رو نشون دادی
چرا باید هزینه رفتو برگشت کم بشه ؟
کالا که ایراد داشته
نحوه برخورد چاله میدونی بوده
بسته بندی افتضاح
چه اصراری داری شما بگی فروشنده پاورو بگیره اگر عین ساعت کار میکرد پولو پس بده . چرا حرف میزاری تو دهنش . شما که امتیاز بازارچت بالاست باید قویانین فرومو بلد باشی دیگه .
یا الان که میگی هزینه رفتو برگشتو کم کنه . برا چی باید کم کنه ! میخوای یه هارد خراب دست بگیرم راه بیوفتم تو فروم فقط هزینه رفتو برگشت رو دست مردم بزارم ؟ یا اینکه از این هزینه رفتو برگشت و مرجوع کردن بعنوان ابزار برای تعمیر جنس خرابم بصورت نصف نصف سوء استفاده کنم ؟ متوجه هستی داره چه اتفاقی میوفته . تکنیکا برا 2022 هستن و تازه بعد ژانویه قراره کارگاهاش تو اسلو نروژ برگزار بشه . کاش اگر یاد نمیگیرید حداقل براتون درس عبرت بشه .
_________________________________________________________________________________
دوست عزیز
یه سری موارد تو این معامله غیر قابل انکار هستن، مثل بسته بندی ضعیف شما و همینطور عجله خریدار برای ایجاد این تاپیک
اما اینا دیگه اتفاقاتیه که افتاده و به نظر من همین که شما توی این جریان پاسخگو بودی و با وجدان بودی خودش یه نکته مثبته
این دوست خریدار هم برای استفاده و رفع نیازش خرید کرده و الان با این مسئله کارش به مشکل خورده
پیشنهاد من اینه که شما پاور رو پس بگیری و پول این بنده خدا رو بهش بدی، انشاالله که خیلی زود دوباره یه مشتری دیگه پیدا میشه
بنده هم تنها کار کوچیکی که از دستم برمیاد اینه که این تاپیک رو حذف کنم تا همه چی ختم به خیر شه
درود
یوزر امپایر ورد عزیز چرا میخواهید تاپیکو حذف کنید . بزارید باشه تا بقیه یوزرها ببینن فروشنده چه انسان با کمالاتی هستش و چقدر خوب پاورو پس میگیره و هزینه پاورو بهمراه هزینه رفتو برگشتو مرجوع میکنه به دلیل مورددار بودن پاور . شما با این کارتون دارید مانع افزایش اعتبار یوزر Phantom2 در آینده میشین ولی نمیدونم چرا همچین چیزی رو (حذف تاپیک) بهش وعده میدین که اگر پاورو پس بگیره شمام تاپیکو حذف میکنید .
تو که میگی پس فرستادی باید عین همون کیس رایزن فلان کار کنه و اگر کارنکرد یعنی تو خرابش کردی پس چرا میخوای باهاش نصف نصف حساب کنی هزینه تعمیرشو ! این از همون چیزاییه که من بهش توجه میکنم ولی بقیه اعضای فروم نه . تو اگه واقعا انسان بودی و به قانون خودت پایبند بودی باید میگفتی اگر فرستادی خراب بود پس نمیگیرم چون پیش من سالم بود نه اینکه بگی هزینه تعمیر نصف نصف اونم تعمیر کاری که رفیق توئه(دیگه ببین اون کیه) و معلوم نیست هزینه تعمیرو درست اعلام کنی یا نه .
شخصیت هر انسانی با دوتا جمله که از دهنش میاد بیرون معلوم میشه ولی نکته ای که هست باید ببینیم اونی که این دوتا جمله رو میشنوه چقدر دستگیرش میشه .
طرف پاورو در نهایت ادب و احترام انداخته بعد حالا هزارتا بهونه میاره که من سنم بیشتر بود پاشو جلوی من دراز کرده بود یا چرا اول به مامور پست شک نکرد اول به من شک کرد اونوقت شما میگی از همچین کسی خرید نمیکنم ! خداکنه هیچوقت با همچین کسی روبرو نشی . خیلی عذر میخوام از اهالی فروم مخصوصا بازارچه که این حرفو میزنم . من بهتون اطمینان میدم چند وقت دیگه یه تاپیک شکایت برای همین یوزر Phantom2 توسط یکی دیگه از فروشنده های فروم زده میشه اگر میگین نه کافیه سه تا پست شماره هفت و هشت و ده این
این تاپیکو بخونید . یعنی دیدم که میگم وقتی یه جنس ارزون میبینید سریع از کسی که زیر 100 امتیاز داره میخرید . فقط از بالای 100 امتیاز اونم بدون حتی یک امتیاز منفی خرید کنید .
از سلام ندادنت
از توجه نکردنت به فیلم ارسالی من و اینک گفتم هر مدل تستی میخای بگو بکنم برات و بعد گفتن اینک تست کامل نبوده
از تاکیید دو سه باره من برای اینک رو یه سیستم دیگ تست کنی و توجه نکردنت
از ریلکسی بیحایی ک فکر میکنی راحته پس میفرستم بگیرش
از تهمت 99.9 درصدت برا اینک گفتی پاور خراب فرستادم
از اینکه با اینکه پاور رو. انواع تست کردی و تصویر گرفتی باز میگی بله پاور خرابه به مدیر
از مظلوم نمایی بیجا ک چون خریداری از احساس بقیه سو استفاده داری میکنی
رفتارایی ک اشتباهه و واقعا بخام فکر کنم ادامه داره میخای بازم ده تا دیگ لیست کنم
از بچه گفتنت به من
از همین الان ک میگی برعکس نظر بقیه. بقیه فقط نظر میدن مطمعن نیستن پاور دست شماس
از اینک میگی دیگه کسی از این اقا چیزی نخره قبول نمیکنه با اینک میگی پاور سالمه
حتی اعتراف الانت به سالم بودن پاور یه ترفند دیگس برا اینک. بگی ببینید این لابد یه ریگی به کفششه ک پس نمیگیره
از عکسی ک گذاشتی به عنوان نحوه ارسال همرو به اشتباه انداختی
از اینکه حرف منو چند بار میپیچونی دور سر خودم مدل دیگ تحویل خودم میدی. کی گفتم بسته بندی عالی بوده گفتم برا یه پاور با قاب کافی بوده
هزارتا بهونه الکی آورده جنس خرابشو پس نگیره
پاهاش بو میداد
اون اول به من سلام نکرد
با اینکه کلید داشت ولی زنگ درو زد که منو تا پای آیفون بکشونه
میدونست من پیاز داغ تو غذارو دسوت ندارم ولی باز ریخت تو غذا
جمع کن بساطو