دوست عزیز ،
یک بار در شیراز پرسیدم حدودا 80 تومان قیمت دادند ولی موجود نداشتند.... امیدوارم که برای ال سی دی شما اتفاق بدی نیفتاده باشه !
:happy:
وسطش يه خط سفيدي مياد
فك كنم بايد عوضش كنم
دوست عزیز ،
یک بار در شیراز پرسیدم حدودا 80 تومان قیمت دادند ولی موجود نداشتند.... امیدوارم که برای ال سی دی شما اتفاق بدی نیفتاده باشه !
:happy:
وسطش يه خط سفيدي مياد
فك كنم بايد عوضش كنم![]()
خوب دقت كنيد ببينيد lcd مشكل داره يا فينگرتاچ!دوستان كسي از قيمت LCD P990 خبر داره؟
من گوشيمو مستر ريست كردم حالا بازيهاي اوريجينال و demo گوشيم از بين رفته دوستان كسي فايلي چيزي داره برام بذاره
من گوشيمو مستر ريست كردم حالا بازيهاي اوريجينال و demo گوشيم از بين رفته دوستان كسي فايلي چيزي داره برام بذاره
اینم دموی p990![]()
ممنونم از لطف شما يه demo هم هست تو گوشي كه قسمتهاي گوشي رو معرفي مي كنه و تو قسمت گيم هستش مي تونيد اونم لطف كنيد؟
برای فعال کردن:سلام...
شاید جاش اینجا نباشه ولی دیروز دیدم که روی موبایل بعضی از دوستان وقتی در خیابان های مختلف بودند نام خیابان یا پاساژ روی گوشی نوشته میشد... البته گوشی دوست بنده nokia 6630 بود !!! خیابان زند در شیراز را می نوشت zand street و با توجه به اینکه این گوشی نه GPS داره و نه خطش ایرانسل بود که GPRS اش فعال باشه به این نتیجه رسیدیم که باید برای آنتن های مختلف در یک منطقه اسم بخصوص گذاشته باشند...
ولی روی p990i خبری نبود... البته روی بعضی از خطهای با گوشی 6630 دیگه هم نشون نمیداد ... حالا فکر میکنید جریان چیه ؟
برای فعال کردن:
control panel-messaging-Area informtion
تیک هر دوتا رو بزن
نه اگه اسم دکلی تو یه منطقه مشخص باشه اگه به اون منطقه برید اسم منطقه(دکل) زیر آرم IR-TCI نشون داده میشه و اگه منطقه عوض بشه اسم عوض میشه یا حذف میشهممنون ... در منزل امتحان کردم چیزی نشون نداد ... روی اسکرین نشون میده یا باید به همین مسیری که فرمودین بیام تا ببینم کجا هستم ؟
من تهران قیمت دارم 160 _70 تومن
خوب دقت كنيد ببينيد lcd مشكل داره يا فينگرتاچ!
چون درصورتي كه فينگرتاچش مشكل داشته باشه با كمتر از 30 تومن عوضش مي كنند ولي در مورد lcd قضيه خيلي فرق ميكنه!:wacko:
صفحه لمسی که نرم تره و روی ال سی دی قرار داره..فينگرتاچ چيه؟
من نميدونم!!!
سلامصفحه لمسی که نرم تره و روی ال سی دی قرار داره..
یعنی دقیقا همون جایی که لمس میشه!
به نظر من اگه ایراد از ال سی دیش بود ارزش تعمیر نداره با این قیمتی که پیدا کرده(295 تومن دیروز قیمت گرفتم)
به علاوه اگه تعمیرش کنی سخت بشه بفروشیش
سلام
یعنی این صفحه لمسی یک صفحه نرم هست که روی lcd قرار می گیره و بصورت جداگانه قابل تعویض هست؟
بین این صفحه و lcd چسب یا چیز دیگری وجود داره؟