• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
دوست عزیز ،

یک بار در شیراز پرسیدم حدودا 80 تومان قیمت دادند ولی موجود نداشتند.... امیدوارم که برای ال سی دی شما اتفاق بدی نیفتاده باشه !

:happy:

وسطش يه خط سفيدي مياد:(:(
فك كنم بايد عوضش كنم:eek::eek:

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان كسي از قيمت LCD P990 خبر داره؟
خوب دقت كنيد ببينيد lcd مشكل داره يا فينگرتاچ!
چون درصورتي كه فينگرتاچش مشكل داشته باشه با كمتر از 30 تومن عوضش مي كنند ولي در مورد lcd قضيه خيلي فرق ميكنه!:wacko:

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من گوشيمو مستر ريست كردم حالا بازيهاي اوريجينال و demo گوشيم از بين رفته دوستان كسي فايلي چيزي داره برام بذاره

princess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فایل های ضمیمه

• Demo Tour.zip
    1.2 MB · نمایش ها: 19

princess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من گوشيمو مستر ريست كردم حالا بازيهاي اوريجينال و demo گوشيم از بين رفته دوستان كسي فايلي چيزي داره برام بذاره

بازی Golf و QuadraPop r رو هم از ادرس زیر بگیر .حجمش زیاد بود نشد واست اپلود کنم :happy:
(اول باید توی سایت عضو بشی تا بتونی download کنی)
پست #9 ادرس زیر بازی Golf هست:
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=31574

پست #14 ادرس زیر بازی QuadraPop هست:
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=31574&page=2

princess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم از لطف شما يه demo هم هست تو گوشي كه قسمتهاي گوشي رو معرفي مي كنه و تو قسمت گيم هستش مي تونيد اونم لطف كنيد؟

دوست عزیز من توی p990 دمو یی غیر از این ندیدم و توی سایتهای مختلف هم گشتم و دموی دیگه ای براتون پیدا نکردم.:blush: امیدوارم لیک بازیها هم به دردتون خورده باشه و تونسته باشید download کنید. :)

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام...
شاید جاش اینجا نباشه ولی دیروز دیدم که روی موبایل بعضی از دوستان وقتی در خیابان های مختلف بودند نام خیابان یا پاساژ روی گوشی نوشته میشد... البته گوشی دوست بنده nokia 6630 بود !!! خیابان زند در شیراز را می نوشت zand street و با توجه به اینکه این گوشی نه GPS داره و نه خطش ایرانسل بود که GPRS اش فعال باشه به این نتیجه رسیدیم که باید برای آنتن های مختلف در یک منطقه اسم بخصوص گذاشته باشند...

ولی روی p990i خبری نبود... البته روی بعضی از خطهای با گوشی 6630 دیگه هم نشون نمیداد ... حالا فکر میکنید جریان چیه ؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام...
شاید جاش اینجا نباشه ولی دیروز دیدم که روی موبایل بعضی از دوستان وقتی در خیابان های مختلف بودند نام خیابان یا پاساژ روی گوشی نوشته میشد... البته گوشی دوست بنده nokia 6630 بود !!! خیابان زند در شیراز را می نوشت zand street و با توجه به اینکه این گوشی نه GPS داره و نه خطش ایرانسل بود که GPRS اش فعال باشه به این نتیجه رسیدیم که باید برای آنتن های مختلف در یک منطقه اسم بخصوص گذاشته باشند...

ولی روی p990i خبری نبود... البته روی بعضی از خطهای با گوشی 6630 دیگه هم نشون نمیداد ... حالا فکر میکنید جریان چیه ؟
برای فعال کردن:

control panel-messaging-Area informtion

تیک هر دوتا رو بزن

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برای فعال کردن:

control panel-messaging-Area informtion

تیک هر دوتا رو بزن

ممنون ... در منزل امتحان کردم چیزی نشون نداد ... روی اسکرین نشون میده یا باید به همین مسیری که فرمودین بیام تا ببینم کجا هستم ؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ممنون ... در منزل امتحان کردم چیزی نشون نداد ... روی اسکرین نشون میده یا باید به همین مسیری که فرمودین بیام تا ببینم کجا هستم ؟
نه اگه اسم دکلی تو یه منطقه مشخص باشه اگه به اون منطقه برید اسم منطقه(دکل) زیر آرم IR-TCI نشون داده میشه و اگه منطقه عوض بشه اسم عوض میشه یا حذف میشه

marmozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا قدر P990 i سونی اریکسون رو بدونید من دو روز پیش برای دوستم یه گوشی دبیلو 950 خریدم کیفیت صفحه نمایش دبیلو 950 کمتر از این گوشی بود همچنین دبیلو 950 کوچکنر بود
کیفیتی و بلندی صدای P990 i سونی اریکسون از دبیلو950 توی هدفون بیشتر بود

کار کردن با P990 i سونی اریکسون با توجه به اینکه هردو یک سیستم عامل دارند راحت تر بود

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برادران عزیز من هر چی دستورالعمل
« jogdialرو 1دندانهبه سمت بالا بچرخون و * رو بزن بعد 2 دندانه به پایین و * بعد مجددا 1 دندانه به پایین و * » (فیلیپ بسته )
رو می زنم هیچ اتفاقی نمی یفته؟ واسه ورود به منوی مخفی راه دیگری هم هست؟
البته با دگمه های بالا و پایین فیلیپ هم تست کردم ( همانطور که دوستان راهنمایی کردن )
اما هیچی نمیشه!! :f34r:

نظرتون چیه؟

(البته اینکه اگر آپدیت بشه گوشیم 100% کمک می کنه رو میدونم ولی با گوشی هیچ مشکلی ندارم که بخواهم آپ کنم ....)

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
من تهران قیمت دارم 160 _70 تومن
:(:(:(

خوب دقت كنيد ببينيد lcd مشكل داره يا فينگرتاچ!
چون درصورتي كه فينگرتاچش مشكل داشته باشه با كمتر از 30 تومن عوضش مي كنند ولي در مورد lcd قضيه خيلي فرق ميكنه!:wacko:

فينگرتاچ چيه؟
من نميدونم!!!:eek::eek:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
فينگرتاچ چيه؟
من نميدونم!!!
صفحه لمسی که نرم تره و روی ال سی دی قرار داره..
یعنی دقیقا همون جایی که لمس میشه!
به نظر من اگه ایراد از ال سی دیش بود ارزش تعمیر نداره با این قیمتی که پیدا کرده(295 تومن دیروز قیمت گرفتم)
به علاوه اگه تعمیرش کنی سخت بشه بفروشیش

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
صفحه لمسی که نرم تره و روی ال سی دی قرار داره..
یعنی دقیقا همون جایی که لمس میشه!
به نظر من اگه ایراد از ال سی دیش بود ارزش تعمیر نداره با این قیمتی که پیدا کرده(295 تومن دیروز قیمت گرفتم)
به علاوه اگه تعمیرش کنی سخت بشه بفروشیش
سلام

یعنی این صفحه لمسی یک صفحه نرم هست که روی lcd قرار می گیره و بصورت جداگانه قابل تعویض هست؟

بین این صفحه و lcd چسب یا چیز دیگری وجود داره؟

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

یعنی این صفحه لمسی یک صفحه نرم هست که روی lcd قرار می گیره و بصورت جداگانه قابل تعویض هست؟

بین این صفحه و lcd چسب یا چیز دیگری وجود داره؟

خیلی ساده و قابل فهم بخوام بگم touch screen یه تلق هست که به وسیله 1 چسب مخصوص که دورش میریزن روی lcd سوار میشه قیمت touch screen 25 _ 30 تومن بیشتر نیست ضمنا اگه خواستی عوض کنی نگران نباش بعدا راحت میتونی بفروشیش چون اگه به پیچ هاش نگاه کنی میبینی که رنگی نیست که بخواد روش خط بیفته و تابلو شه من خودم گوشیمو 10 بار تاحالا باز کردم هیچ مغازه داری هم نفهمیده

پاینده ایران

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
برای آن دسته از دوستانی که شاید مشکل ورود به منوی مخفی (مثل خودم) را داشته باشند عرض می کنم
چنانچه دستور منوی مخفی را زدید اما هیچ اتفاقی نیفتاد
گوشی رو یکبار خاموش روشن کنید بعد تست کنید ( به همین سادگی :) )

بالا