linghuchong
مدیر بازنشسته
نه مال خودت!اين يعني جديده كسي هنوز رزور نكرده؟؟؟
اگه دير نگفتم اين مال من:blink::blink::lol::lol:
نه مال خودت!اين يعني جديده كسي هنوز رزور نكرده؟؟؟
اگه دير نگفتم اين مال من:blink::blink::lol::lol:
هوم ... نميتونم بگم بهتر ميشه ولی زياد هم تلخ نيست!چند روز پيش منم چند قسمت از Full Metal Alchemist
رو ديدم 6 تا 10 چقدر اين انيمه تلخ شروع ميشهچطور سازنده هاش دلشون اومده اون بلا رو سر نينا وسگش بيارن
اين تا آخر همينجوريه يا بهتر ميشه؟
سلام محمداز این لینک میشه به صورت "stream" دیدش:
mms://217.218.165.252/tv1/tv1_13860608_017.wmv
اگه کسی بلده save-اش کنه، به ما هم بگه (از دقیقه 15:10 ببینید).
انیمه بسیار بسیار زیبایی هستش.تقریبا آره.از لوس بازی خبری نیست.تا قسمت آخر رو مجبوری با دقت ببینی و وقتی تمام میشه هاج و واج :blink: میمونی.چند روز پيش منم چند قسمت از Full Metal Alchemist
رو ديدم 6 تا 10 چقدر اين انيمه تلخ شروع ميشهچطور سازنده هاش دلشون اومده اون بلا رو سر نينا وسگش بيارن
اين تا آخر همينجوريه يا بهتر ميشه؟
سلام به همگي،
خوب دوران خوبي رو در كنار همگي شما داشتم، به عللي ديگه نمي تونم اينجا فعاليت داشته باشم، دوستاني كه از من انيمه مي گرفتند مي تونند PM بزنند تا من براشون به طور خصوصي نحوه گرفتن انيمه رو بگم، يا از ديگر دوستان بگيرند، اگه از من بدي ديديد به خوبي خودتون ببخشيد و اميدوارم هميشه جمعتون به اين گرمي بمونه، موفق و پيروز باشيد همگي.
روز خوش(البته الان شبه)
Bybye :-h
من که چیزی ندارم ولی باعث افتخاره.ولی حالا که حرف سايت/فروم جديد شد، من به هر جهت تو فکرش هستم. ميخواستم همين جا از همه سوال کنم که اجازه دارم از مطالبی که اينجا گزاشتين با ذکر اسم کاربری و فروم PT استفاده کنم يا نه؟
اگه کسی نميخواد من از مطالبش استفاده کنم، لطفاً همين جا بگين که من بدونم. در غير اين صورت من اينطور برداشت ميکنم که مخالفتی ندارين و من ميتونم از مطالب تون توی سايت/فروم اي که قراره زده بشه استفاده کنم!:happy:
حالا شيان اين شايعه ها رو کی و کجا گفتن که من نديدم؟! :blink:![]()
نه يه ليست جديد مسيح درست کرده که يه مقدار اشکال داره که داريم درستش ميکنيم. الان دسته سهرابه!خواهر فریدا. داداش دنی
آخرین لیست انیمه همون شماره 9 هستش؟
سریالهایی که دانلود میشن به لیست اضافه میشن یا باید اسمشون رو از قسمت دانلود پیدا کنم؟
سلام به همگي،
خوب دوران خوبي رو در كنار همگي شما داشتم، به عللي ديگه نمي تونم اينجا فعاليت داشته باشم، دوستاني كه از من انيمه مي گرفتند مي تونند PM بزنند تا من براشون به طور خصوصي نحوه گرفتن انيمه رو بگم، يا از ديگر دوستان بگيرند، اگه از من بدي ديديد به خوبي خودتون ببخشيد و اميدوارم هميشه جمعتون به اين گرمي بمونه، موفق و پيروز باشيد همگي.
روز خوش(البته الان شبه)
سلامسلام به همگي،
روز خوش(البته الان شبه)
اينقدر شايعه پراکنی نکن!پخش بين بچه های قديمی همچنان ادامه داره!
فقط ديگه آدم جديد قبول نميکنيم چون ديگه لزومی هم نداره! تاپيک آقای مردی هست و ايشون هم بدون محدوديت بين بچه ها پخش ميکنن. پس ديگه لزومی نداره که بچه های جديد بيان اينجا فقط 2 تا dvd بگيرن.:wacko: بچه های قديمی هم که ميدونن از کی بگيرن. پس کلاً اون تاپيک ديگه معنايی نداشت.
ولی حالا که حرف سايت/فروم جديد شد، من به هر جهت تو فکرش هستم. ميخواستم همين جا از همه سوال کنم که اجازه دارم از مطالبی که اينجا گزاشتين با ذکر اسم کاربری و فروم PT استفاده کنم يا نه؟
اگه کسی نميخواد من از مطالبش استفاده کنم، لطفاً همين جا بگين که من بدونم. در غير اين صورت من اينطور برداشت ميکنم که مخالفتی ندارين و من ميتونم از مطالب تون توی سايت/فروم اي که قراره زده بشه استفاده کنم!:happy:
حالا شيان اين شايعه ها رو کی و کجا گفتن که من نديدم؟! :blink:![]()
من که مشکلی ندارم درباره استفاده از مطالبم... البته اگه اجازه بدید خودمون هم بیایم توی اون سایت یا فوروم فعالیت کنیم ، بیشتر هم خوشحال میشیم ...ولی حالا که حرف سايت/فروم جديد شد، من به هر جهت تو فکرش هستم. ميخواستم همين جا از همه سوال کنم که اجازه دارم از مطالبی که اينجا گزاشتين با ذکر اسم کاربری و فروم PT استفاده کنم يا نه؟
. . . اگه کسی نميخواد من از مطالبش استفاده کنم، لطفاً همين جا بگين که من بدونم. در غير اين صورت من اينطور برداشت ميکنم که مخالفتی ندارين و من ميتونم از مطالب تون توی سايت/فروم اي که قراره زده بشه استفاده کنم!...
خب تا جایی که من اطلاع دارم اکثر بچه ها تا حالا عضو شدن :happy:دنی هم امروز چشمون و روشن کرد و پست زد:lol:خوب از شایعات بگزریم علی رفته اونور!؟ دیگه کیا دارن می رن!؟کیا می مونن کیا هر دو طرفن!؟
!
من که مشکلی ندارم درباره استفاده از مطالبم... البته اگه اجازه بدید خودمون هم بیایم توی اون سایت یا فوروم فعالیت کنیم ، بیشتر هم خوشحال میشیم ...![]()
خب تا جایی که من اطلاع دارم اکثر بچه ها تا حالا عضو شدن :happy:دنی هم امروز چشمون و روشن کرد و پست زد:lol:
راستي يادم رفت بگم شيان داري ميري سربازي؟:blink:
از بس تو فروم جديد درگير شدم وقت نمي كنم درست پست هاي اينور رو حتي بخونم
اگه يارو قابل اعتماده خوب بخر، بعد به منم بگو بخرم:lol: اين سربازي عجب دردسري هست
________
در مورد فعاليت تو 2 طرف، جدا نمي رسم به هر دو طرف نگاه بندازم، اونجا فعلا در حال راه اندازي هست، مشكلات اوليه زياد داره كه بايد بر طرف بشه، بعدش بايد دعوت نامه ارسال كنيم ، برنامه داريم به تمام بچه هاي انيميشني كه تو همه فروم هاي ايراني فعاليت مي كنند دعوت نامه بفرستيم (البته اين ايده خودم هست) ، ديگه بالاخره كاربراي خوبي پيدا كنيم كه براي فاز بعدي كه سايت باشه دستمون پر باشه.
راستي شيان فروم خودتم هست ، بالاخره پستات داره مياد، دلمون مي خواست خودت پستاتو بياري، اگه دوست داشتي بيا.