• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چند روز پيش منم چند قسمت از Full Metal Alchemist
رو ديدم 6 تا 10 چقدر اين انيمه تلخ شروع ميشه:( چطور سازنده هاش دلشون اومده اون بلا رو سر نينا وسگش بيارن
اين تا آخر همينجوريه يا بهتر ميشه؟
هوم ... نميتونم بگم بهتر ميشه ولی زياد هم تلخ نيست!;) شايدم باشه!:p به هر جهت آخرش قافلگيری عجيبی داره!:blink: حتماً تا آخرش ببين و همينطور فيلمش!;):)

%5Bsmall%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_Full-Metal-Alchemist_RaylEnzan%281.25%29__THISRES__55133.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
از این لینک میشه به صورت "stream" دیدش:
mms://217.218.165.252/tv1/tv1_13860608_017.wmv
اگه کسی بلده save-اش کنه، به ما هم بگه (از دقیقه 15:10 ببینید).
سلام محمد

خوبی خوشی؟ :D

اول از همه اينکه يادم نرفته، برات dvd ها رو ميزنم و ميفرستم فقط سرم خيلی شلوغه!:wacko:

دوم اينکه ممنون به خاطر توصيه old town! عالی بود!!! :D:D:D حالا عکس هاشو ميزارم!;) اتفاقاً امشب فستيوال يونانی ها بود اينجا شام رفتيم (خودمونيم رقص يونانی ها شبيه رقص عربيه يه کم ها!!!) :blink::blink::blink: ، دقيقاً ياد old town افتاديم!:p:rolleyes: کلی يادت کردم گفتم يادم باشه حتماً ازت تشکر کنم.:happy:

OldTownMain2.jpg

سوم اينکه چرا media player من error ميده اينو اصلاً نشون نميده!! :(:(:(

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهر فریدا. داداش دنی
آخرین لیست انیمه همون شماره 9 هستش؟
سریالهایی که دانلود میشن به لیست اضافه میشن یا باید اسمشون رو از قسمت دانلود پیدا کنم؟

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند روز پيش منم چند قسمت از Full Metal Alchemist
رو ديدم 6 تا 10 چقدر اين انيمه تلخ شروع ميشه:( چطور سازنده هاش دلشون اومده اون بلا رو سر نينا وسگش بيارن
اين تا آخر همينجوريه يا بهتر ميشه؟
انیمه بسیار بسیار زیبایی هستش.تقریبا آره.از لوس بازی خبری نیست.تا قسمت آخر رو مجبوری با دقت ببینی و وقتی تمام میشه هاج و واج :blink: میمونی.
سلام به همگي،
خوب دوران خوبي رو در كنار همگي شما داشتم، به عللي ديگه نمي تونم اينجا فعاليت داشته باشم، دوستاني كه از من انيمه مي گرفتند مي تونند PM بزنند تا من براشون به طور خصوصي نحوه گرفتن انيمه رو بگم، يا از ديگر دوستان بگيرند، اگه از من بدي ديديد به خوبي خودتون ببخشيد و اميدوارم هميشه جمعتون به اين گرمي بمونه، موفق و پيروز باشيد همگي.
روز خوش(البته الان شبه:p)
Bybye :-h
:(:(:(
ولی حالا که حرف سايت/فروم جديد شد، من به هر جهت تو فکرش هستم. ميخواستم همين جا از همه سوال کنم که اجازه دارم از مطالبی که اينجا گزاشتين با ذکر اسم کاربری و فروم PT استفاده کنم يا نه؟ :rolleyes:

اگه کسی نميخواد من از مطالبش استفاده کنم، لطفاً همين جا بگين که من بدونم. در غير اين صورت من اينطور برداشت ميکنم که مخالفتی ندارين و من ميتونم از مطالب تون توی سايت/فروم اي که قراره زده بشه استفاده کنم!:eek::happy:
حالا شيان اين شايعه ها رو کی و کجا گفتن که من نديدم؟! :blink::p;)
من که چیزی ندارم ولی باعث افتخاره.
یعنی پخش انیمه به قسمت پخش فیلم و سریال منتقل شده؟:blink:
اینجوری دوباره اینجا میشه بخش تحقیقات:D:happy::p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فریدا. داداش دنی
آخرین لیست انیمه همون شماره 9 هستش؟
سریالهایی که دانلود میشن به لیست اضافه میشن یا باید اسمشون رو از قسمت دانلود پیدا کنم؟
نه يه ليست جديد مسيح درست کرده که يه مقدار اشکال داره که داريم درستش ميکنيم. الان دسته سهرابه!:) آپديت سهراب که تموم شه بقيه پخش کننده ها و من هم بايد آپديتش کنيم.:rolleyes: سهراب آپديت کردی؟ :eek:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چندتا سایت روسی بلدم که هر ماه مجله های گیم و pc جدید رو واسه دانلود میذارن.
میخواستم بدونم جایی هست که مجله انیمه یا مانگا رو واسه دانلود بذاره؟اگه نیست چندتا مجله به من معرفی کنید خودم میگردم:p
====
سهراب کوشی؟

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگي،
خوب دوران خوبي رو در كنار همگي شما داشتم، به عللي ديگه نمي تونم اينجا فعاليت داشته باشم، دوستاني كه از من انيمه مي گرفتند مي تونند PM بزنند تا من براشون به طور خصوصي نحوه گرفتن انيمه رو بگم، يا از ديگر دوستان بگيرند، اگه از من بدي ديديد به خوبي خودتون ببخشيد و اميدوارم هميشه جمعتون به اين گرمي بمونه، موفق و پيروز باشيد همگي.

connie_mini_wipetears.gif
علیییییییییییییییییییییی ..... !

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام به همگي،
سلام
این چی میگه؟
cry2.gif

بخاطر چی؟
scratch.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اينقدر شايعه پراکنی نکن!:D پخش بين بچه های قديمی همچنان ادامه داره! :) فقط ديگه آدم جديد قبول نميکنيم چون ديگه لزومی هم نداره! تاپيک آقای مردی هست و ايشون هم بدون محدوديت بين بچه ها پخش ميکنن. پس ديگه لزومی نداره که بچه های جديد بيان اينجا فقط 2 تا dvd بگيرن.:wacko: بچه های قديمی هم که ميدونن از کی بگيرن. پس کلاً اون تاپيک ديگه معنايی نداشت.:cool:

ولی حالا که حرف سايت/فروم جديد شد، من به هر جهت تو فکرش هستم. ميخواستم همين جا از همه سوال کنم که اجازه دارم از مطالبی که اينجا گزاشتين با ذکر اسم کاربری و فروم PT استفاده کنم يا نه؟ :rolleyes:

اگه کسی نميخواد من از مطالبش استفاده کنم، لطفاً همين جا بگين که من بدونم. در غير اين صورت من اينطور برداشت ميکنم که مخالفتی ندارين و من ميتونم از مطالب تون توی سايت/فروم اي که قراره زده بشه استفاده کنم!:eek::happy:

حالا شيان اين شايعه ها رو کی و کجا گفتن که من نديدم؟! :blink::p;)

شایعه ها همیشه هستن !:lol:منبع مشخصی هم ندارن!;)
در مورد سایتم ارزوی موفقیت براتون می کنم!هرچند برای بحث در مورد انیمه هیچ وقت هیچ جا بهتر از این بخش نخواهد شد!(اگه دعوتم کردین گاهی شاید اونو رم اومدم یه سر زدم !)راستی اگه امکانش بود به سهراب بگین این هشتا دی وی دی سفارشی تیر و مرداد منو بفرسته! خیلی دلم می خواد ناراتو رو قبل از اخر تابستون(شاید بعدش دیگه نباشم!) ببینم!;)
از علی عزیز هم خدا حافظی می کنم!;)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

من که مشکلی ندارم درباره استفاده از مطالبم... البته اگه اجازه بدید خودمون هم بیایم توی اون سایت یا فوروم فعالیت کنیم ، بیشتر هم خوشحال میشیم ...
square.gif

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
. . . اگه کسی نميخواد من از مطالبش استفاده کنم، لطفاً همين جا بگين که من بدونم. در غير اين صورت من اينطور برداشت ميکنم که مخالفتی ندارين و من ميتونم از مطالب تون توی سايت/فروم اي که قراره زده بشه استفاده کنم!...

یادم نمی یاد مطلب خاصی اینجا گذاشته باشم ( البته به جز چند تا شوخی :D ) ... ولی ترجیح می دم نوشته هام به فروم های دیگه منتقل نشه ! :f34r:

ممنون .:happy:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
راستی راست می گن برا فروم جدیدتون لیست سیاه گزاشتین و بعضی از تراستا رو راه نمی دین!
3.gif
عضویتش چه جوریه دعوتنامه ایه !گفتگوی ازادم داره!اصلا چی شد زدینش !گفته بودین نمی زنین!می گن قرا شده دنی جهت ساماندهی بعضی امور اینور بمونه فریدا بره اونور! نمی شه عوض کنین!؟;)

خوب از شایعات بگزریم علی رفته اونور!؟ دیگه کیا دارن می رن!؟کیا می مونن کیا هر دو طرفن!؟

پ.ن سهراب جان خواهشن سریعتر تا اخرالپیتی نرسیده بسته مارو بفرست!مهر باید برم خدمت!
10.gif
سر تاریخ عضویتم شده باید همون اول یه ایدی اونجا داشته باشم میام عقب نیوفتم!براستی یک بهم گفته پول بده خدمت نرو معافی برات می گیرم! به نظرتون راست می گه یا می خوام پولامو بگیره!

پ.ن2 :خیلیا خیلی وقت نیستن !بعد که برگردن می بینن ملکشون نیست!
15_3_40.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همگي ، در پي صحبت هايي كه شد گفتم بياد شفاف سازي كنم:D
اون فروم ورودش براي همه آزاده و ليست سياه و اين چيزا هم نداريم، هر كي دوست داشت تشريف بياره و با كمك هم راش ميندازيم، البته ايده ما يه كم گنده تر از يه فروم معمولي براي حرف زدن هست چون همين جام ميشد اين كارارو با كمي مشكلات بيشتر داشته باشيم، ولي اونجا در اختيار هممون هست و هر گونه بخش ، تاپيك و چيز درخواستي كه كاربران بخواند در اسرع وقت قرار داده ميشه، بعد از راه اندازي فروم نظرمون هست سايت مثل Anime-Planet.com و از اين قبيل سايت ها هم راه اندازي كنيم، البته يه ذره تا رسيدن به اينجا مرحله راه طولاني داريم، اميدوارم شاهد حضور همتون تو فروم خودتون باشيم و دوباره ساعاتي خوش با هم بگذرونيم.

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
خوب از شایعات بگزریم علی رفته اونور!؟ دیگه کیا دارن می رن!؟کیا می مونن کیا هر دو طرفن!؟
!
خب تا جایی که من اطلاع دارم اکثر بچه ها تا حالا عضو شدن :happy:دنی هم امروز چشمون و روشن کرد و پست زد:lol:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
من که مشکلی ندارم درباره استفاده از مطالبم... البته اگه اجازه بدید خودمون هم بیایم توی اون سایت یا فوروم فعالیت کنیم ، بیشتر هم خوشحال میشیم ...
square.gif

همین که این گفت!راستی من دوسال نیستم دادشم به جای من تو فرومتون یه ایدی داشته باشه !مراقبشم باشین!بچمو به دستان پر توان شما سپردم!;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
راستي يادم رفت بگم شيان داري ميري سربازي؟:blink:
از بس تو فروم جديد درگير شدم وقت نمي كنم درست پست هاي اينور رو حتي بخونم:(
اگه يارو قابل اعتماده خوب بخر، بعد به منم بگو بخرم:lol: اين سربازي عجب دردسري هست :(
________
در مورد فعاليت تو 2 طرف، جدا نمي رسم به هر دو طرف نگاه بندازم، اونجا فعلا در حال راه اندازي هست، مشكلات اوليه زياد داره كه بايد بر طرف بشه، بعدش بايد دعوت نامه ارسال كنيم ، برنامه داريم به تمام بچه هاي انيميشني كه تو همه فروم هاي ايراني فعاليت مي كنند دعوت نامه بفرستيم (البته اين ايده خودم هست) ، ديگه بالاخره كاربراي خوبي پيدا كنيم كه براي فاز بعدي كه سايت باشه دستمون پر باشه.:cool:

راستي شيان فروم خودتم هست ، بالاخره پستات داره مياد، دلمون مي خواست خودت پستاتو بياري، اگه دوست داشتي بيا.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
راستي يادم رفت بگم شيان داري ميري سربازي؟:blink:
از بس تو فروم جديد درگير شدم وقت نمي كنم درست پست هاي اينور رو حتي بخونم:(
اگه يارو قابل اعتماده خوب بخر، بعد به منم بگو بخرم:lol: اين سربازي عجب دردسري هست :(
________
در مورد فعاليت تو 2 طرف، جدا نمي رسم به هر دو طرف نگاه بندازم، اونجا فعلا در حال راه اندازي هست، مشكلات اوليه زياد داره كه بايد بر طرف بشه، بعدش بايد دعوت نامه ارسال كنيم ، برنامه داريم به تمام بچه هاي انيميشني كه تو همه فروم هاي ايراني فعاليت مي كنند دعوت نامه بفرستيم (البته اين ايده خودم هست) ، ديگه بالاخره كاربراي خوبي پيدا كنيم كه براي فاز بعدي كه سايت باشه دستمون پر باشه.:cool:

راستي شيان فروم خودتم هست ، بالاخره پستات داره مياد، دلمون مي خواست خودت پستاتو بياري، اگه دوست داشتي بيا.

من از هر خطر سربازی رفتن راحتم :cool: هه هه دلتون بسوزه :p:D

--------------

من از گروه 2 طرفی ها هستم ;)

-------------

هر چی پست داری بیار بجز اون اعدام ساکورا :D

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
میشه یکی لطفا آدرس سایت جدید توی امضاش بزاره بقیه هم بفهمن!:blink:

منم میام!:happy:
آرزوی موفقیت میکنم برای همتون.:rolleyes: