• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

zapii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون سلام عرض شد خسته نباشید
بالاخره یسم به منطقه فقرا هم راه پیدا کرد اما....
ایران گیت به منطقه چمران با پیش شماره 555 و چندتا پیش شماره دیگه adsl میده
اما نامحدود و با قیمت 24 هزارتومن ماهانه برای 64k خریدن مودم اجباری - 20 هزارتومن هزینه راه اندازی .یه چیزی خدود 100 چوغ آب میخوره .
زوره به خدا . ما اگه 100 تومن داشتیم که میرفتیم isp میزدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از بچه ها کسی شرکتی سراغ نداره که به چمران سرویس حجمی بده ؟؟؟ من از پرنیان و صباگستر پرسیدم گفتن نه .
شما جای دیگه ای سراغ دارید ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
من با یکی از این نماینده ها صحبت کردم فکر کنم از ندا سرویس میداد گفت 128 یکماه 15000 تومان با محدودیت 2gb حالا مشکل من که اولین باره میخوام بگیرم اینکه نمیدونم این 2 گیگ کمه یا زیاده یا به اندازست :wacko: من روزی 3-4 ساعت انلاینم که هر از چندگاهی دانلود حجم بالا هم دارم، حالا این 2 گیگ کافیه یعنی؟! البته هر گیگ اضافه رو ارزون میگفت 2500 !
کی هر گیگ رو میده 2500 تومن ؟!!! :blink::eek:

zapii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چمران پیش شماره 555 adsl حجمی نبووووووود ؟؟؟؟؟؟ نیست ؟؟؟؟؟ :wacko::blink:

jj20

Registered User
لایک‌ها
112
حالا برو بچ من که میخوام بگیرم فرا تاز خوبه یا نه اگه بده بگین چی بگیرم

jj20

Registered User
لایک‌ها
112
من ک.چه برج کاوه میشینم از کجا میتونم بگیرم adsl بهترین چی است

zapii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من که خوبه . حیف که چمران مادر مرده را هیچ گس به غیر از ایران گیت کلاه بردار ساپورت نمیکنه .

یه سوال : این تعرفه ها برای اصفهانه دیگه ؟ اما اصفهان قیمت هاش با تهران خیلی فرق میکنه .

با این قیمت چطور باید خریداری کنیم از خودشون یا نمایندگی های کلاه بردارشون ؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نظر من که خوبه . حیف که چمران مادر مرده را هیچ گس به غیر از ایران گیت کلاه بردار ساپورت نمیکنه .

یه سوال : این تعرفه ها برای اصفهانه دیگه ؟ اما اصفهان قیمت هاش با تهران خیلی فرق میکنه .

با این قیمت چطور باید خریداری کنیم از خودشون یا نمایندگی های کلاه بردارشون ؟

تعرفه اصفهان و تهرانش یکیه.

فکر کنم از نمایندگی.
از کجا میدونی کلاه بردارن؟

zapii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فکر کنم از نمایندگی.

آها
سوال خوبی کردی پسرم

تو یه شرکت کلاه برندار به من معرفی کن من 33 پل را نشونت میدم .

عزیزم وقتی بالاجبار باید ازشون مودم بگیری یعنی کلاه برداری . مودمی که میتونی توی بازار با 30 تومن گیر بیاری اینا به زور میدن 50 تومن:D . این یعنی کلاه برداری از نوع زور گیری . اصلا مودمشون اگه خدا هم باشه وقته بالاجبار باید بخری یعنی کلاه برداری . :happy:
اینجا سر گردنه است اخوی . به نام اسلام و دین داریم همدیگه را میچاپیم . من تو رو اون منو تو اونو و .:p...

تازه طبق کدوم قانون واسه سرعت 6 کیلو بایت دانلود باید ماهیانه 24 هزارتومن پول بدی ؟ :blink:

نمی صرفه به خدا . بیا برو دانشگاه خوراسگون ساعتی 200 تومن پول بده دانلود حداقل با 30 کیلو داری من 200 کیلو هم دانلود کردم . سگش شرف داره به این adsl های دهن پر کنشون .
رنج سفر تا خوراسگون را بکش اما از اینا چیزی نگیر:f34r: .
من خودم دنبال سرویس محدود حجمی هستم چون فقط بنا به دلیلی باید وصل باشم . اما برای دانلود و کارهای اینجوری به این کلاه بردارها رجوع نکنی بهتره:cool: .

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
شدیداً موافقم . هر چی شرکت adsl توی اصفهان هست یه مشت دزد و کلاه بردار تاسیس کرده. وضعیت ADSL توی اصفهان در حال حاضر در افتضاح ترین وضع ممکن هست . از هزینه سرویس ها گرفته تا هزینه نصب و راه اندازی!! کجای تهران سراغ دارید که برای 12 کیلوبایت دانلود در ثانیه که بین 4 نفر share شده 35 تومن حق سرویس و 20 تومن راه اندازی بگیرن؟؟؟؟ و مودم هم بالاجبار باید خریداری بشه ؟؟؟ آخه کاربر ساده اینترنت که می خواد برای چند ماهم که شده از این دایل آپ لعنتی که معلوم نیست چجوری سرو کلش توی ایران پیدا شده و حالا حالا هم قصد رفتن نداره رها بشه و 2kb بیشتر در ثانیه می خواد دانلود کنه چرا باید یه مودم 50 تومنی بهش بچپونن. یکی نیست به این شرکت های کلاه بردار بگه اگه شما توی آمریکاو کانادا سرویس ارائه می دادید می خواستید چه پولی بگیرید اونجا سرعت دانلود اینترنت معمولی 2mb/sec هست یعنی حدود 200 برابرسرعت اینترنت اینجا . یعنی مردم اونجا با این حساب باید 7 میلیون تومن در ماه بابت اینترنت بدن چیزی که فقط توی ایران می تونید توجیهش کنید .

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2

فکر کنم از نمایندگی.

به خدا نمی دونم دیگه شما به چی میگین کلاه برداری ؟؟؟؟؟:blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush: یکی برای من توضیح بده شاید من معنای واقعی کلاه برداری رو نمی فهمم . یا شاید هم شما خودتون رو به ... زدین ؟؟؟ یه ذره فکر و یه ذره منطق روشن می کنه کدوم یک از ما راست میگه.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من با یکی از این نماینده ها صحبت کردم فکر کنم از ندا سرویس میداد گفت 128 یکماه 15000 تومان با محدودیت 2gb حالا مشکل من که اولین باره میخوام بگیرم اینکه نمیدونم این 2 گیگ کمه یا زیاده یا به اندازست :wacko: من روزی 3-4 ساعت انلاینم که هر از چندگاهی دانلود حجم بالا هم دارم، حالا این 2 گیگ کافیه یعنی؟! البته هر گیگ اضافه رو ارزون میگفت 2500 !
اون service که به شما معرفی شده 128 نيست در واقع، فقط اسمش اينه. عملاً خط 512 يا برخی مواقع 1 مگ هست که share شده. قيمت اين service که سمش A1 هست شامل 10000 تومان هزينه اينترنت، 3000 تومان آبونمان مخابرات و 6 درصد ماليات هست که ميشه 13600 تومان و نه 15000 تومان. هزينه هر گيگ دانلود اضافه هم آخرين باری که من پرسيدم 11000 تومان اعلام شد. محدوديت حجمی هم 2 گيگ نيست بلکه 2 ميليون کيلوبايت هست يعنی حدود 1.76 گيگ. ضمن اينکه دانلود به تنهايی هم نيست و شامل آپلود هم ميشه.
شما ميتونين با استفاده از نرم افزارهايی مثل فلشگت و ... دانلود های خودتونو برای ساعت رايگان 3 تا 7 بامداد زمانبندی (schedule) کنين.
ندا گستر صبا نماينده های زيادی داره که هر کدوم قيمت دلخواه ميدن. نمايند مرکزی آقای خاکپور هست که شماره دفترش 6249298 و ارزانترين نمايندگی که گاهی از خود خاکپور هم ارزونتر ميده شرکت فراتاز، آقای حراجی هست به شماره 09131142203.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
چمران پیش شماره 555 adsl حجمی نبووووووود ؟؟؟؟؟؟ نیست ؟؟؟؟؟ :wacko::blink:
اگر ندا گستر صبا، فن آوا، شاتل و پرنيان پشتيبانی نکنن فکر نکنم شرکت ديگه اي service حجمی بده.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
نظرتون درباره این شاتل چیه؟ ADSL2+ داره و تعرفه هاش بد نیست. خوبیش نداشتن محدودیت زمان هست.
http://www.shatel.ir/farsi/adsl_price_c.php
اينو زنگ بزن به دفتر تهران سؤال کن. به يکی از نماينده های اصفهان زنگ زدم اصلاً روحش خبر نداشت از اين موضوع ! جالبتر اينکه بعدش پيشنهاد کرد از ندا گستر service بگيرم !!!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
آها
سوال خوبی کردی پسرم

تو یه شرکت کلاه برندار به من معرفی کن من 33 پل را نشونت میدم .

عزیزم وقتی بالاجبار باید ازشون مودم بگیری یعنی کلاه برداری . مودمی که میتونی توی بازار با 30 تومن گیر بیاری اینا به زور میدن 50 تومن:D . این یعنی کلاه برداری از نوع زور گیری . اصلا مودمشون اگه خدا هم باشه وقته بالاجبار باید بخری یعنی کلاه برداری . :happy:
اینجا سر گردنه است اخوی . به نام اسلام و دین داریم همدیگه را میچاپیم . من تو رو اون منو تو اونو و .:p...

تازه طبق کدوم قانون واسه سرعت 6 کیلو بایت دانلود باید ماهیانه 24 هزارتومن پول بدی ؟ :blink:

نمی صرفه به خدا . بیا برو دانشگاه خوراسگون ساعتی 200 تومن پول بده دانلود حداقل با 30 کیلو داری من 200 کیلو هم دانلود کردم . سگش شرف داره به این adsl های دهن پر کنشون .
رنج سفر تا خوراسگون را بکش اما از اینا چیزی نگیر:f34r: .
من خودم دنبال سرویس محدود حجمی هستم چون فقط بنا به دلیلی باید وصل باشم . اما برای دانلود و کارهای اینجوری به این کلاه بردارها رجوع نکنی بهتره:cool: .
خريد مودم و پرداخت هزينه نصب تا اونجايی که من ميدونم فقط در پارس آفلاين و به تبع اون ايرانگيت الزامی است. در بقيه شرکتها با وجود اصرار به خريد، با کمی مذاکره موضوع قابل حل است.
مطلب بعد اينکه به دليل کمبود مشتری در اصفهان و اخلاق مردم غيور اصفهان در امر خطير اسکناس و مسائل مرتبط که بر همگان چونان روز روشن است، اصولاً هر نوع سرمايه گذاری در چنين زمينه هايی، ريسک بالايی از زيان و شکست را به همراه دارد، کما اينکه اگر الزام دولت به شرکت ها نبود و اگر شرکتهای تهرانی گردن کلفت و سرمايه دار نبودند، هيچ شرکت اصفهانی نه راغب و نه قادر به سرمايه گذاری در اين زمينه نيست، همانطور که درباره WiFi و WiMax شاهد آن هستيم. يکی دو موردی هم که در ساليان پيش تلاشی در اين باره شد به دليل پاره اي کار شکنی ها (هم دولتی و هم خصوصی) به شکست انجاميد. به همين دليل برای مقرون به صرفه بودن فعاليت در اين زمينه، قيمتها بالاتر ميرود.
خوراسگان آخرين باری که من استفاده کردم 2 سال و اندی پيش بود که 80 تومان (فوق ليسانس) ميداديم و سرعت هم در حد 1 مگ بود. پسرفت کردن ؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
شدیداً موافقم . هر چی شرکت adsl توی اصفهان هست یه مشت دزد و کلاه بردار تاسیس کرده. وضعیت ADSL توی اصفهان در حال حاضر در افتضاح ترین وضع ممکن هست . از هزینه سرویس ها گرفته تا هزینه نصب و راه اندازی!! کجای تهران سراغ دارید که برای 12 کیلوبایت دانلود در ثانیه که بین 4 نفر share شده 35 تومن حق سرویس و 20 تومن راه اندازی بگیرن؟؟؟؟ و مودم هم بالاجبار باید خریداری بشه ؟؟؟ آخه کاربر ساده اینترنت که می خواد برای چند ماهم که شده از این دایل آپ لعنتی که معلوم نیست چجوری سرو کلش توی ایران پیدا شده و حالا حالا هم قصد رفتن نداره رها بشه و 2kb بیشتر در ثانیه می خواد دانلود کنه چرا باید یه مودم 50 تومنی بهش بچپونن. یکی نیست به این شرکت های کلاه بردار بگه اگه شما توی آمریکاو کانادا سرویس ارائه می دادید می خواستید چه پولی بگیرید اونجا سرعت دانلود اینترنت معمولی 2mb/sec هست یعنی حدود 200 برابرسرعت اینترنت اینجا . یعنی مردم اونجا با این حساب باید 7 میلیون تومن در ماه بابت اینترنت بدن چیزی که فقط توی ایران می تونید توجیهش کنید .
در همون آمريکای شمالی يا اروپا، هنوز مناطق زيادی هستند که تحت پوشش اينترنت پر سرعت چه از نوع dsl چه کابلی يا بيسيم نيستند. حتی در صورت وجود هم همه که به اين service ها نياز ندارن. موضوع اين نيست که يک service مثل dial up حذف بشه. بلکه بايد روشهای موازی وجود داشته باشه برای نياز های گوناگون.
وقتی تصميم گيران کسانی هستند که فکر ميکنن اينترنت پر سرعت باعث انحراف فکری جوانان پر شور مملکت ميشه (!!!) و اونو ممنوع ميکنن، ديگه چه انتظاری داری ؟
وقتی معنی بانکداری الکترونيکی برای برخی اينه که همون فيش بانکی رو از اينترنت پرينت بگيرين و بعد حضوری تشريف ببرين بانک (!)، وقتی ...

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
در همون آمريکای شمالی يا اروپا، هنوز مناطق زيادی هستند که تحت پوشش اينترنت پر سرعت چه از نوع dsl چه کابلی يا بيسيم نيستند. حتی در صورت وجود هم همه که به اين service ها نياز ندارن. موضوع اين نيست که يک service مثل dial up حذف بشه. بلکه بايد روشهای موازی وجود داشته باشه برای نياز های گوناگون.
وقتی تصميم گيران کسانی هستند که فکر ميکنن اينترنت پر سرعت باعث انحراف فکری جوانان پر شور مملکت ميشه (!!!) و اونو ممنوع ميکنن، ديگه چه انتظاری داری ؟
وقتی معنی بانکداری الکترونيکی برای برخی اينه که همون فيش بانکی رو از اينترنت پرينت بگيرين و بعد حضوری تشريف ببرين بانک (!)، وقتی ...
تکبیـــــــــــــــــــــــــــــر !!!!

ما همه سرباز توییم امین خان !

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
تکبیـــــــــــــــــــــــــــــر !!!!

ما همه سرباز توییم امین خان !
احساس ميکنم محدوديت حجمی شما ديروز به پايان رسيده است. احساس ميکنم بايد بگم خط از رانژه در بياد ! احساس ميکنم که 27 تومان به فراز بدهکاری ! حيف اينهمه احساس که خرج تو بکنن !

بالا