کاش بودن . اما خب توی علم مدیریت یه بحثی هست به نام کالای جانشین .
الان با این وضع اینترنت ماهواره ای جانشین خوبی برای این به اصطلاح adsl پفکی هست . از نظر من که 100 درصد بهتر از adsl .
اما موضوع همون مشکل قدیمیه . اطلاع رسانی به مردم . چون اینترنت ماهواره ای قدقن شده و تبلیغات اون به اندازه adsl نیست مردم به طرف اون کشیده شدن .
قبول دارم که درخواست پایتخت بیشتر از اصفهانه چون جمعیت بیشتره و صد البته سطح درامدها . تهران رو نمیشه با جای دیگه مقایسه کرد .
بحث ما اینه که چرا اینترنت ماهواره ای نه اما دیال آپ )adsl) آره . با اینکه میدونیم مفت هم نمیارزه این dsl
سلست مخابرات سیاست دولته . و اصل سیاست چاپیدنه . من و شما دارید چاپیده میشید . مخابرات این کشور و ایرانخودرو در یک سطح هستند . دزد و تولید کننده آشغال .
اگه ملت از سرویس هاشون استفاده نکنن با ماتحت میخورن زمین . میدونم جنبه شعاری داره این حرفا ولی واقعیت هم همینه .
مشکل از هر کجا هست و از هر کسی و از هر شرکتی ریشه اون برمیگرده بهمخابرات . پس گور پدر مخابرات .
استفاده از اینترنت ماهواره ای یعنی مخابرات برو بمیر .
برای پیکان گزینه جانشین وجود نداشت پس همه ناچارا خریدن . اما ینجا دنیای مجازیه و هر چیزی ممکنه . برای dsl جانشین خیلی خیلی بهتری وجود داره .
تا وقتی که سرعت 64 کیلو بایت را 6 ارائه میدن دزد هستن . حالا مشکل مخابراته ؟ اونا دزدن . شرکتها هستن ؟ اونا دزدن .
اصل اینه که بریم در مسیری که به شرکت های دولتی ضرر بخوره . به مخابرات با نخریدن dsl و استفاده ناچیز کردن از تلفن همراه آشغالشون . sms نزدن . و یا در حد خیلی خیلی کم استفاده کردن .
میدونم بیشتر جنبه شعاری داره و شاید هم هیچوقت عملی نشه . اما آدما امید دارن :lol::blink:
آقا گور پدر دولت . تا میتونید کاری کنید که از دزد بدزدید . یا حداقل از خدمات دزدها استفاده نکنید . توی این زمینه اینترنت ماهواره ای یعنی مبارزه . :f34r:
برای دوستانتون مهمونی بگیرید

و تا میتونید از اینترنت ماهواره ای بگید . اگه عاقل باشن خودشون میفهمن
آدم عاقل نمیاد سرعت مگا بایتی و یا چند صد کیلو بایتی را با 10 کیلو بایت عوض کنه . میاد ؟؟؟؟؟؟
نوچ نی می یاد :lol: