• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
:cool:
فقط برای اصفهانیا میخواید یا کلیه؟

فکر می کنم اول به داد حقوق خودمون برسیم بهتر باشه . اخه وقتی تهرانی ها وضعیت adsl توی شهر های دیگه از جمله همین اصفهان خودمون رو می بینن روی adsl هاشون سجده شکر به جا میارن . غیر از اینه ؟؟ پس بهتره اول به داد خودمون برسیم . موافقید ؟ این حرکت وقتی از سوی ما صادر بشه بقیه شهر ها هم تحریک میشن.:cool::happy:

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
تاامشب تاپیک رو باز می کنیم اما در مورد اسمش باید بگم اسمش باید چیزی باشه که نشون دهنده تاپیک هست به علاوه یه متن بگید که در پست اول بزاریم . هرچقدر اسمتاپیک و پست اولش انفجاری تر باشه بهتره.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
کاش بودن . اما خب توی علم مدیریت یه بحثی هست به نام کالای جانشین .
الان با این وضع اینترنت ماهواره ای جانشین خوبی برای این به اصطلاح adsl پفکی هست . از نظر من که 100 درصد بهتر از adsl .
اما موضوع همون مشکل قدیمیه . اطلاع رسانی به مردم . چون اینترنت ماهواره ای قدقن شده و تبلیغات اون به اندازه adsl نیست مردم به طرف اون کشیده شدن .

قبول دارم که درخواست پایتخت بیشتر از اصفهانه چون جمعیت بیشتره و صد البته سطح درامدها . تهران رو نمیشه با جای دیگه مقایسه کرد .
بحث ما اینه که چرا اینترنت ماهواره ای نه اما دیال آپ )adsl) آره . با اینکه میدونیم مفت هم نمیارزه این dsl

سلست مخابرات سیاست دولته . و اصل سیاست چاپیدنه . من و شما دارید چاپیده میشید . مخابرات این کشور و ایرانخودرو در یک سطح هستند . دزد و تولید کننده آشغال .

اگه ملت از سرویس هاشون استفاده نکنن با ماتحت میخورن زمین . میدونم جنبه شعاری داره این حرفا ولی واقعیت هم همینه .

مشکل از هر کجا هست و از هر کسی و از هر شرکتی ریشه اون برمیگرده بهمخابرات . پس گور پدر مخابرات .

استفاده از اینترنت ماهواره ای یعنی مخابرات برو بمیر .

برای پیکان گزینه جانشین وجود نداشت پس همه ناچارا خریدن . اما ینجا دنیای مجازیه و هر چیزی ممکنه . برای dsl جانشین خیلی خیلی بهتری وجود داره .

تا وقتی که سرعت 64 کیلو بایت را 6 ارائه میدن دزد هستن . حالا مشکل مخابراته ؟ اونا دزدن . شرکتها هستن ؟ اونا دزدن .
اصل اینه که بریم در مسیری که به شرکت های دولتی ضرر بخوره . به مخابرات با نخریدن dsl و استفاده ناچیز کردن از تلفن همراه آشغالشون . sms نزدن . و یا در حد خیلی خیلی کم استفاده کردن .

میدونم بیشتر جنبه شعاری داره و شاید هم هیچوقت عملی نشه . اما آدما امید دارن :lol::blink::p

آقا گور پدر دولت . تا میتونید کاری کنید که از دزد بدزدید . یا حداقل از خدمات دزدها استفاده نکنید . توی این زمینه اینترنت ماهواره ای یعنی مبارزه . :f34r:

برای دوستانتون مهمونی بگیرید:D و تا میتونید از اینترنت ماهواره ای بگید . اگه عاقل باشن خودشون میفهمن
آدم عاقل نمیاد سرعت مگا بایتی و یا چند صد کیلو بایتی را با 10 کیلو بایت عوض کنه . میاد ؟؟؟؟؟؟

نوچ نی می یاد :lol:
خوب satellite هم با توجه به نوع service های متفاوت و تعرفه های midpoint چندان ارزون نيست، با توجه به اينکه باز هم برای آپلود بايد adsl بگيری !

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
خوب درست می فرمایید !! دیگه باید با همین اینترنت دیزلی ایران بسوزیم!!!
من میخوام به جمع adsl داران اضافه بشم ! می دونم adsl خوب نیست ولی به هر حال نیاز من رو برطرف می کنه چون اصلا سرعت مد نظرم نیست بلکه آنلاین بودن واسم مهم هست و شبانه ی رایگان!!
در اصفهان کدام شرکت ها هستند که شبانه ی رایگان دارن + قیمت 64 کیلو بایتیشون حدود 10 تومن باشه؟؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خوب درست می فرمایید !! دیگه باید با همین اینترنت دیزلی ایران بسوزیم!!!
من میخوام به جمع adsl داران اضافه بشم ! می دونم adsl خوب نیست ولی به هر حال نیاز من رو برطرف می کنه چون اصلا سرعت مد نظرم نیست بلکه آنلاین بودن واسم مهم هست و شبانه ی رایگان!!
در اصفهان کدام شرکت ها هستند که شبانه ی رایگان دارن + قیمت 64 کیلو بایتیشون حدود 10 تومن باشه؟؟
شاتل با اين قيمت بدون شبانه رايگان و ندا گستر صبا با شبانه رايگان. آدرس و تلفنها در پستهای صفحات قبل موجود هست، اينجا ذکر نميکنم که يوقت منافعم زياده از حد نشه !!!!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
شاتل هم ماهی 10 تومن میده ؟

صبانت که دیگه مزخرف شده . من طی 15 روزگذشته بیشتر از 36 ساعت قطعی داشتم + در اکثر مواقع به تماشای پیام بسیار زیبای TimeOut نشستم ! الان دیگه ترجیح میدم پول بیشتری بدم و سرویس بهتری بگیرم ( البته بعد از تحریم ! :D )

zapii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا شما چرا با هم دعوا میکنید ؟؟؟؟؟؟:eek:

منافع کجا بود ؟؟ بیخیال بابا

من که اسم تاپیک را گفتم فکر کنم خوب باشه و توی چشم بزنه .:blink:

حالا شما هم نظر بدید .

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
شاتل با اين قيمت بدون شبانه رايگان و ندا گستر صبا با شبانه رايگان. آدرس و تلفنها در پستهای صفحات قبل موجود هست، اينجا ذکر نميکنم که يوقت منافعم زياده از حد نشه !!!!
شاتل هم شبانه رايگان داره

http://rahsa.net/pricelist.html

توجه : ترافیک از ساعت 1 الی 7 بامداد به صورت رایگان و نا محدود می باشد. (به غیر از ARTLite)

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2

بابا بیخیال شوخی کردم فکر نمی کردم انقدر باحال باشی

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
اسم فکر کنم خوب باشه . (کلاه گشادی به نام ADSL ) اما با توجه به این که این تاپیک صرفاً برای آمارگیری هست یه متن موزون هم اگه یه نفر بگه خیلی خوب میشه.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اسم فکر کنم خوب باشه . (کلاه گشادی به نام ADSL ) اما با توجه به این که این تاپیک صرفاً برای آمارگیری هست یه متن موزون هم اگه یه نفر بگه خیلی خوب میشه.

" حقایقی درباره ی ADSL "

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
شاتل هم شبانه رايگان داره

http://rahsa.net/pricelist.html

توجه : ترافیک از ساعت 1 الی 7 بامداد به صورت رایگان و نا محدود می باشد. (به غیر از ARTLite)
خوب همون ARTLite فقط دور و بر اون قيمتی هست که ايشون مد نظرشون بوده. بقيه 16 تومان به بالاس. به نظر منم service های ديگه شاتل بيشتر ارزش خريد داره. کسی زنگ نزد تهران اين محدوديت زمانی رو سؤال کنه ؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
شاتل هم ماهی 10 تومن میده ؟

صبانت که دیگه مزخرف شده . من طی 15 روزگذشته بیشتر از 36 ساعت قطعی داشتم + در اکثر مواقع به تماشای پیام بسیار زیبای TimeOut نشستم ! الان دیگه ترجیح میدم پول بیشتری بدم و سرویس بهتری بگیرم ( البته بعد از تحریم ! :D )
يه مشکلی يه جايی بوده، يه زنگ به خاکپور بزن سؤال کن. منم گاهی DC ميشم امّا خيلی خيلی کم، شايد هفته اي 2 بار.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
بابا شما چرا با هم دعوا میکنید ؟؟؟؟؟؟:eek:

منافع کجا بود ؟؟ بیخیال بابا

من که اسم تاپیک را گفتم فکر کنم خوب باشه و توی چشم بزنه .:blink:

حالا شما هم نظر بدید .
دعوا کجا بود حاج محسن، يه شوخی دوستانه بود، فقط emoteicon نذاشت ببينه کسی ميفهمه يا نه !!! lol.

zapii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من " کلاه گشادی به نام adsl " هم خوبه .:D

اما من یه تبصره میدم که به آخرش اینو هم اضافه کنیم :

کلاه گشادی به نام ADSL ---> تعداد معترضین - ارائه راهکار

این کار باعث میشه که محتوای تاپیک بهتر و بیشتر مشخص بشه:cool: .

در مورد متن هم بزار یه کم فکر کنیم .:wacko:

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
ولی به نظر من بهتره یه تغییری توی اسم ایجاد کنیم که بفهمن فقط ماله اصفهانی های عزیز هست . موافقید ؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
منم هستم ...
گرفتم و حالا مثل سگ پشیمون !!

بالا