• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
الان 2 هفته از راه اندازی مرکز ولی عصر گذشته روزهای اول خوب بود اما این هفته و هفته گذشته و امروز افتضاهه و گند زدن گند به معنای واقعی

اعصاب ما رو هم خورد کردن
ساعت 11 امروز یک فایل 300 مگابایتی رو با دانلود منجر گذاشتم برا دانلود الان ساعت 6 بعد از ظهره 30 مگا بایتشو دانلود کرده
سرعت بین 0 تا 7 کیلو بایت متغییره
زنگ زدم به خاکپور گوشی رو بر نمی داره یا قطع می کنه ا بارم گفت یوزر ها زیاد شدن و باید 1 مگ کش اضافه کنیم
زنگ زدم به خشنود جواب سر بالا می ده و میگه باید مرکز ولی عصر رو بیاریم رو 1 مگ کش نامه فرستادیم به دیتا اصفهان جوابش نیومده
زنگ زدم منشی میگه خانم رستمی نیست
زنگ زدم خانم رستمی میگه شمارتو بده چک می کنم بعدا خبرشو می دم و تا به حال هیچ کس گذارس سرعت ÷ایین نداده در صورتی که 4 تا از دوستای من با هم همین امروز زنگ زدیم و اعتراض کردیم دسته جمعی
زنگ زدم عبدی نژاد مسول کل نمایندگان صبا نت در تهران گوشی رو بر نمی داره

اعصابم خیلی خورده خیلی تازه 256 سه ماهه هم گرفتم

در کل موندم چی کار کنم انگار غیر از سبا نت لعنتی هیچ شرکت پشتیبانی نمیکنه
اينا زنگ هايی که زدی و جواب هايی که شنيدی يه روال طبيعيه ! مثلاً خانم رستمی هميشه همينو ميگه و هيچوقتم خبری نميشه. خاکپور که با حال تر از همه، تو دفتر نشسته پيش من، زنگ ميزنه به مشتری ميگه: "من الان مخابرات هستم، تست کنين ببينين وصل شده؟ من اينجا data دارم !!!"

zapii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D:D:D:D:D:D:D:D:DD
:D:D:D:D:D
:p:p:p:p:p:p:p:p
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:::p:p:p:p

فدات شم پول دادی باید سرویس خوب بگیری . فوهش بده . کار حل نشد شیشه بشکون . نشد شیشه ماشینشو
لاستیک ماشینشو . نشد میری دم شرکت اومد بیرون میری دنبالش خونه رو یاد گرفتی دهشب شیش بشکون.
مزاحمش شو
بیجارش کن
من و برو بچ تجربه داریم خوب جواب میده .
اینا اگه میخواستن با یه تلفن من و شما کارشونو درست انجام بدن که نمیومدن شرکت بزنن .

آقا برو قراردادتو فسخ کن . بگو نمیخوام . اگه گفت نمیشه در شرکتو میبندی چوب چماق رو درمیاری و یا علی مدد
بهت قول میدم سرعتت 100 کیلو میشه .

ما که یال آپ داریم دوسش داریم .:p

از ما گفتن . اینا روزی 10 بیست تا فوهش نخورن عادت به کار کردن ندارن .

من این جماعتو میشناسم . زنگ زدی بتوپ بهشون . شیشه یادت نره .

با دزد جماعت باید مثل خودشون برخورد کرد . :)

Paparesta

Registered User
لایک‌ها
5
دیال آپ 24؟؟؟؟؟؟؟:eek: مطمئنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
adsl 512 استفاده میکنی و خودت خبر نداری عزیزم . :lol
اگه دیال آپ 24 تا دانلود میده بگو ما هم استفاده کنیم . از ه شرکتی ؟؟:blink:
اگه adsl داشتم که اینجا نبودم :p
بابا منظورم سرعت اینترنت بود نه سرعت دانلود :blink:
یه نفر به من کمک کنم
سرعت اینترنتم از 24 بالاتر نمیره در صورتیکه یه دوسام که همون نزدیکمونه با همون کارت با سرعت 52 وصل میشه :wacko:

iranwebshop.com

Registered User
لایک‌ها
15
من الان با نماینگی صبا نت تماس گرفتم گفتم من از سرویس شما راضی نیستم و می خوام از دیش استفاده کنم هزینه 3 ماهه منم می خوام پس بگیرم

تا 2 روز دیگه بهتون مهلت می دم هر کاری خواستین بکنین اگر وضع همینطور ادامه داشت قراردارد رو هم کنسل می کنم

الانم با تهران امور نماینگان صبا نت تماس گرفتم با مهندس عبدی نژاد گفتم اقا این وضع اینجوری هست و دارن آبروی شما رو می برن

گفت من نامه می نویسم و میگم که ولی عصر رو بیارن رو یک مگ کش گفتم مگه تلفنی نمیتونید حالا ................

تا ببینیم چی میشه
افرادی گه مشکل دارن با این تلفن تماس بگیرند و اعلام کنند شید اتفاقی بیفته

+98 21 88 55 38 24

+98 21 88 55 37 32

: تلفن امور نمایندگان

iranwebshop.com

Registered User
لایک‌ها
15
خبر خوب برای تلفنهای مرکز ولی عصر

طی تماسی که با ایران گیت داشتم ظاهرا تجهیزات پارس آنلاین رو هم نصب کردن
اگر مشکل ما با صبا نت حل نشد دسته جمعی با چند نفر از کسانی که فعلا با صبا نت کار می کنند میریم از اونجا استفاده می کنیم.

:lol:

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
جرا دیگه از ایجاد تاپیک صحبت نمیشه ؟ قرار شد یه متن خوب تهیه کنید تا توی اون تاپیک بزاریم.

musicbox

Registered User
لایک‌ها
4
من از ایران رایان که نمایندگی نداگستر صبا هست ADSL گرفتم و یکی از دوستان رفته بود اکانت سارژ [نیم گیگ در ماه] بگیره ولی بهش نداده بودن و گفته بودن که نداگستر به نمایندگی‌هاش گفته که دیگه همچین اکانتی به کسی ندین. حالا می‌خواستم بدونم اصلا این موضوع صحت داره؟ کسانی که از نمایندگی‌های دیگه اشتراک گرفتن به اونا هم همین حرف رو زدن؟
ممنون

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من از ایران رایان که نمایندگی نداگستر صبا هست ADSL گرفتم و یکی از دوستان رفته بود اکانت سارژ [نیم گیگ در ماه] بگیره ولی بهش نداده بودن و گفته بودن که نداگستر به نمایندگی‌هاش گفته که دیگه همچین اکانتی به کسی ندین. حالا می‌خواستم بدونم اصلا این موضوع صحت داره؟ کسانی که از نمایندگی‌های دیگه اشتراک گرفتن به اونا هم همین حرف رو زدن؟
ممنون

من دیروز دو تا شارژ 10 گیگ از شبکه پرداز گرفتم.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
شبکه پرداز همین که تو طالقانیه ؟

اسپلیتر ارزون کی داره ؟ من یه 3-4 تا میخوام !

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
خبر خوب برای تلفنهای مرکز ولی عصر

طی تماسی که با ایران گیت داشتم ظاهرا تجهیزات پارس آنلاین رو هم نصب کردن
اگر مشکل ما با صبا نت حل نشد دسته جمعی با چند نفر از کسانی که فعلا با صبا نت کار می کنند میریم از اونجا استفاده می کنیم.

:lol:

این صباگستری ها و اون آقای حراجی پدر من رو هم در آوردن و برای یه نتِ در ِ پیت که 2 هفته هم بیشتر کار نکرد با ping ِ ششصد!! فقط 3-4 هفته من بال بال میزدم واسه راه انداختن این...

آخر جون خودم رو راحت کردم از ایرانگیت گرفتم! خداییش درسته که پدر سوخته ها یه مودم توی پاچم کردن اما لااقل سرویسشون ثبات داره(128 , 11-14 کیلوبایت دانلود - مرکز رجایی هستم البته جای دیگه رو خبر ندارم) و پشتیبانیشون درست و حسابیه.

باور کنین ایران گیت مال ِ بابام نیست که اینا رو میگم :D

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
این صباگستری ها و اون آقای حراجی پدر من رو هم در آوردن و برای یه نتِ در ِ پیت که 2 هفته هم بیشتر کار نکرد با ping ِ ششصد!! فقط 3-4 هفته من بال بال میزدم واسه راه انداختن این...

آخر جون خودم رو راحت کردم از ایرانگیت گرفتم! خداییش درسته که پدر سوخته ها یه مودم توی پاچم کردن اما لااقل سرویسشون ثبات داره(128 , 11-14 کیلوبایت دانلود - مرکز رجایی هستم البته جای دیگه رو خبر ندارم) و پشتیبانیشون درست و حسابیه.

باور کنین ایران گیت مال ِ بابام نیست که اینا رو میگم :D
اشکال نداره، منم چند ماهه پدر حراجی رو دراوردم، 300 تومان ازم ميخواد نميدمش ! يکماه هم برای خاطر شما کشش ميدم.
ديگه کی شاکيه ازش ؟
:D

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
من که نمیشناسمش ..اما اگه با صبانت مرتبطه ! 1ماه دیگه هم اضافه کن ! :D

من هم از ماه دیگه میرم سراغ ایران گیت ! قبلا ازشون سرویس داشتم خدایی 26 روز کامل وصل بود ! بعد هم خودم ریستارت کردم !
اما این صبا نت اینروزا هر 3-4 ساعت یه بار قطعی داره ! :|

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من که نمیشناسمش ..اما اگه با صبانت مرتبطه ! 1ماه دیگه هم اضافه کن ! :D

من هم از ماه دیگه میرم سراغ ایران گیت ! قبلا ازشون سرویس داشتم خدایی 26 روز کامل وصل بود ! بعد هم خودم ریستارت کردم !
اما این صبا نت اینروزا هر 3-4 ساعت یه بار قطعی داره ! :|
فراتاز مال ايشونه ! نه من يه روز کامل وصل هستم، خودم DC ميکنم.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من که هیج مشکلی با ندا گستر ندارم.
مودمم را که هیج وقت خاموش نمیکنم و همیشه کانکت هست ، سرعت دانلودشم از Rapidshare و Megaupload همیشه بین 40 تا 60 هست.دانلود از سایت های دیگه هم که ممکنه سرعتش پایینتر باشه مشکل اون سایت هست نه ADSL .
نمیدونم چرا شما باهاش مشکل دارید.
میشه گفت برا کسانی که دانلود بالای 4-5 گیگ در ماه ندارن بهترین انتخابه.

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
اشکال نداره، منم چند ماهه پدر حراجی رو دراوردم، 300 تومان ازم ميخواد نميدمش ! يکماه هم برای خاطر شما کشش ميدم.
ديگه کی شاکيه ازش ؟
:D

دستت درد نکنه ایشالا جبران میکنم :D

من که هیج مشکلی با ندا گستر ندارم.
مودمم را که هیج وقت خاموش نمیکنم و همیشه کانکت هست ، سرعت دانلودشم از Rapidshare و Megaupload همیشه بین 40 تا 60 هست.دانلود از سایت های دیگه هم که ممکنه سرعتش پایینتر باشه مشکل اون سایت هست نه ADSL .
نمیدونم چرا شما باهاش مشکل دارید.
میشه گفت برا کسانی که دانلود بالای 4-5 گیگ در ماه ندارن بهترین انتخابه.

درسته, ممکنه مال ِ شما خوب باشه ولی توی یه مرکز دیگه یا مال ِ شخص دیگه افتضاح!
اون نتی هم که من داشتم یه موقع دانلودش 28 کیلو بود یه موقع 4 کیلو یه موقع 0 ! یعنی عدم ثبات توی سرویس دهی!

musicbox

Registered User
لایک‌ها
4
الان 2 روزه که سرعت نداگستر خیلی بد شده، تا 2 روز پیش 40 50 رو می گرفتم ولی حالا با 25 20 به زور.
حالا نمی دونم چون ملت روزه می گیرن بعدش هجوم میارن اینترنت سرعت کم شده یا این یه بلایی سره مخابرات منطقه ما در اوردن یا اینکه برای همه اینطوره:(

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
من حدود دو سه ماه پیش یه روز به مدت 2 ساعت هرچی می خواستم وصل بشم وصل نمی شد بعد که درست شد اتفاقی رفتم میزان استفادم را ببینم دیدم توی همون مدت کلی از محدودیت کم شده به طوری که اصلا غیر ممکن هست توی اون زمان یه همچین مقداری بشه استفاده کرد !!

تو لیست گشتم دیدم روز قبلشم همچین موردی هست ! ببینید :

120 دقیقه ---> میزان مصرف : 4185310 کیلوبایت ( حدود 4 گیگابایت !!!!!! )
115 دقیقه ---> میزان مصرف: 2953900 کیلوبایت ( حدود 3 گیگابایت !!!!!!!!! )
10 دقیقه- ---> میزان مصرف : 233420 کیلوبایت (حدود 200 مگابایت !!! )

همون موقع با آقای حراجی تماس گرفتم قبول کرد اشتباه شده و گفت پیگیری می کنم یه 10 - 20 باری تلفن کردم و گفتم چی شد تا بالاخره دیروز گفت که باید بیخیالش بشی !!!!!!!

من اکانت 1 ساله با محدودیت 50 گیگابایت گرفتم ولی برام 50 میلیون کیلوبایت فعال کرد که این شکلی هم حدود 2 گیگابایت کمتر برام فعال شد !!!!

با این حساب ها یعنی حدود 10 گیگابایت الکی از حسابم کم شد !

می خواستم ببینم چی کار می تونم بکنم ؟ دستم به جایی بند هست ؟ شماره ای چیزی دارید که بتونم اعتراض کنم؟!

ممنونم

Paparesta

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان الان بهترین adsl برای منطقه ی 22 بهمن و شریف واقفی چیه ؟
فکر کنم مرکز تلفن ردانی پور باشه
در ضمن من نمیخوام دانلود کنم فقط این adsl را برای وب گردی میخوام
یعنی محدودیت حجمی هم داشته باشه مشکلی نیست

دوستانی که ماله اون منطقه هستند و استفاده میکنند نظرشون چیه ؟

بالا