• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
الان کلا بهترین و ارزون ترین کدومه ؟

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
الان کلا بهترین و ارزون ترین کدومه ؟

اصولا بین "بهتر بودن" و "ارزون بودن" تناقض هست :D گرچه این رو باید بگم که واسه ADSL اصفهان اگه کلمه ی "به" و "خوب" رو بکار ببریم واقعا به ADSL توهین کردیم :D

در مورد سرویس ها هم یه نگاهی به پست های قبلی تاپیک بندازین تا حدی دستتون میاد(اگه واقعا دنبال ADSL هستین ارزشش رو داره یه نگاهی بندازین) من ایرانگیت دارم که بین بد ها بدترین نیست! اما خوب گرونترینه ولی محدودیت حجمی نداره.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من حدود دو سه ماه پیش یه روز به مدت 2 ساعت هرچی می خواستم وصل بشم وصل نمی شد بعد که درست شد اتفاقی رفتم میزان استفادم را ببینم دیدم توی همون مدت کلی از محدودیت کم شده به طوری که اصلا غیر ممکن هست توی اون زمان یه همچین مقداری بشه استفاده کرد !!

تو لیست گشتم دیدم روز قبلشم همچین موردی هست ! ببینید :

120 دقیقه ---> میزان مصرف : 4185310 کیلوبایت ( حدود 4 گیگابایت !!!!!! )
115 دقیقه ---> میزان مصرف: 2953900 کیلوبایت ( حدود 3 گیگابایت !!!!!!!!! )
10 دقیقه- ---> میزان مصرف : 233420 کیلوبایت (حدود 200 مگابایت !!! )

همون موقع با آقای حراجی تماس گرفتم قبول کرد اشتباه شده و گفت پیگیری می کنم یه 10 - 20 باری تلفن کردم و گفتم چی شد تا بالاخره دیروز گفت که باید بیخیالش بشی !!!!!!!

من اکانت 1 ساله با محدودیت 50 گیگابایت گرفتم ولی برام 50 میلیون کیلوبایت فعال کرد که این شکلی هم حدود 2 گیگابایت کمتر برام فعال شد !!!!

با این حساب ها یعنی حدود 10 گیگابایت الکی از حسابم کم شد !

می خواستم ببینم چی کار می تونم بکنم ؟ دستم به جایی بند هست ؟ شماره ای چیزی دارید که بتونم اعتراض کنم؟!

ممنونم
دوست عزيز ! اصولاً برای موارد پشتيبانی به آقای حراجی مراجعه نکنين بهتره ! به خود خاکپور زنگ بزنين يا به دفترش ! تلفن دفتر 6249298 هست. موبايل رو يادم نيست ولی قبلاً تو همين تاپيک نوشته شده.
کلاً همه service های نداگستر بر مبنای ميليون کيلوبايت هست که بهش ميگن گيگابايت. مثل ظرفيت hard که به جای ضرب کردن در عدد 1024 در 1000 ضرب ميکنن و هارد 297 گيگی ميشه 320 گيگ، اينا هم همينکارو ميکنن.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
دوستان الان بهترین adsl برای منطقه ی 22 بهمن و شریف واقفی چیه ؟
فکر کنم مرکز تلفن ردانی پور باشه
در ضمن من نمیخوام دانلود کنم فقط این adsl را برای وب گردی میخوام
یعنی محدودیت حجمی هم داشته باشه مشکلی نیست

دوستانی که ماله اون منطقه هستند و استفاده میکنند نظرشون چیه ؟
شرکت شاتل و شرکت ندا گستر صبا

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فعلا این چند تا شرکت رو که در این شهر خدمات میدن داشته باشین :

مراکزی که در اصفهان اینترنت ADSL میدن اینها هستن .

جلفا آنلاین - نمایندگی نداگستر صبا
پرنیـان نت - نماینده داتک
شبکـــیه - نماینده شاتل
ایران گیت - نماینده پارس آنلاین
ایران رایان - نماینده ندا گستر
فن آوا
فراتاز - نمایندگی نداگستر صبا

سپنتا در شهر شما نمایندگی نداره ؟

http://www.tehrandat.net/adsl/adsl.html

اگر یک لیست کامل از شرکتهای موجود در این شهر تهیه کنید بررسی و تحقیق پیرامون خدمات اونا آسون تر میشه .

این پستو من چند ماه پیش زدم ؛ چیز تازه ای نیومده ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
جهان روی خط نماینده لایزره !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

یا لایزر حماقت کرده نمایندگی داده به کش سرور جهان رو خط ! یا جهان روی خط کش سرورشو تعطیل کرده شده نماینده لایزر !

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
از `پریروز تا حالا که خط‌های نداگستر شهید قندی را قطع کرده بودند تا افزایش پورت بدن
حالا که وص شده مثل اینکه یکی دیگه روی خط منه. وقتی اون استقاده می‌کنه مودم من قطع میشه. بعضی وقتها هم دارن حرف میزنن روی خط ما. سرعتمم خیلی پایینه (<10kb)
حا باید چیکار کنم؟

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزيز ! اصولاً برای موارد پشتيبانی به آقای حراجی مراجعه نکنين بهتره ! به خود خاکپور زنگ بزنين يا به دفترش ! تلفن دفتر 6249298 هست. موبايل رو يادم نيست ولی قبلاً تو همين تاپيک نوشته شده.
کلاً همه service های نداگستر بر مبنای ميليون کيلوبايت هست که بهش ميگن گيگابايت. مثل ظرفيت hard که به جای ضرب کردن در عدد 1024 در 1000 ضرب ميکنن و هارد 297 گيگی ميشه 320 گيگ، اينا هم همينکارو ميکنن.
ممنون حالا فردا باشون تماس بگیرم ببینم چی می گنند !

( حالا اون اختلاف 2 گیگابایت هیچی ! در مورد اون 7 گیگابایت که الکی ازم کم شده نظری ندارید ؟! )

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1

یا لایزر حماقت کرده نمایندگی داده به کش سرور جهان رو خط ! یا جهان روی خط کش سرورشو تعطیل کرده شده نماینده لایزر !

خودمم درست نمیدونم اما فرمی که واسه خط من توی مخابرات ثبت شده بود به اسم این شرکت بود نه به اسم جهان روی خط!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
یعنی شما اصفهان از لایزر Adsl دارین ؟
قیمت هاش چه جوریه ؟

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
پارس آنلاین هم داره PPPOE میشه سیستمش. پیشنهاد میکنم کسایی که میخوان IranGate بگیرن فعلا دست نگه دارن تا ببینیم کیفیتش چطوری میشه.

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
دوستان از دیروز کم کم داره سرویس ایران گیت ppoe میشه و دیگه بدرد نمیخوره در نتیجه همون نداگستر بازم خوبه چون لااقل ارزونه

farazha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
این متن توسط اینجانب فراز حراجی مدیریت فراتاز نوشته شده است
در خصوص مشکلاتی که دوستان در باره سرعت و میزان مصرف مطرح کرده اند باید مطالبی زیر را به عرض برسانم
1 -- سرویس ارائه شده تا قبل از تاریخ 1-4-86 با سرعت 512 ارائه می شد که به دلیل شکایت رقبا(شرکتهای پپ) به ناچار کلیه سرویس های ندا تغییر کرد و به شکل زیر تبدیل شد:

http://www.farataz.com/images/tarefe.jpg

2 -- دلیل کم شدن ترافیک را نه من و نه هیچ نماینده دیگری نمی تواند توضیح دهد . زیرا مسئولین شرکت در تهران زیر بار این مطلب نمی روند که سیستمشان مشکل دارد و گه گاه ترافیک چند کاربر از یک کاربر کسر می گردد . لذا ما که در سطح پایین تری قرار داریم نیز هیچ جئابی نمی توانیم به کار بر خود بدهیم . من خود شخصا چندین بار بر سر این کار به تهران رفته و بدون هیچ نتیجه ای باز گشته ام

3 -- کلیه مسائل پشتیبانی کاربران به نمایندگی که از آن سرویس گرفته اند مربوط می شود نه آقای خاکپور

4 -- لیست نمایندگان ندی گستر در اصفهان در لینک زیر موجود می باشد
http://sabanet.ir/reseller_sh.asp

ما در هر وقت و هر زمان آماده ارائه خدمات به شما دوستان عزیز می باشیم
مدیریت فراتاز
حراجی
2343847
09131142203
www.farataz.com
[email protected]

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

نه خوب، برای وقتی که ميخواستن نمايندگی بگيرن کش سرورو يه بار off کردن، بعد که گرفتن دوباره on کردن.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
با سلام
این متن توسط اینجانب فراز حراجی مدیریت فراتاز نوشته شده است
در خصوص مشکلاتی که دوستان در باره سرعت و میزان مصرف مطرح کرده اند باید مطالبی زیر را به عرض برسانم
1 -- سرویس ارائه شده تا قبل از تاریخ 1-4-86 با سرعت 512 ارائه می شد که به دلیل شکایت رقبا(شرکتهای پپ) به ناچار کلیه سرویس های ندا تغییر کرد و به شکل زیر تبدیل شد:

http://www.farataz.com/images/tarefe.jpg

2 -- دلیل کم شدن ترافیک را نه من و نه هیچ نماینده دیگری نمی تواند توضیح دهد . زیرا مسئولین شرکت در تهران زیر بار این مطلب نمی روند که سیستمشان مشکل دارد و گه گاه ترافیک چند کاربر از یک کاربر کسر می گردد . لذا ما که در سطح پایین تری قرار داریم نیز هیچ جئابی نمی توانیم به کار بر خود بدهیم . من خود شخصا چندین بار بر سر این کار به تهران رفته و بدون هیچ نتیجه ای باز گشته ام

3 -- کلیه مسائل پشتیبانی کاربران به نمایندگی که از آن سرویس گرفته اند مربوط می شود نه آقای خاکپور

4 -- لیست نمایندگان ندی گستر در اصفهان در لینک زیر موجود می باشد
http://sabanet.ir/reseller_sh.asp

ما در هر وقت و هر زمان آماده ارائه خدمات به شما دوستان عزیز می باشیم
مدیریت فراتاز
حراجی
2343847
09131142203
www.farataz.com
[email protected]
دوست عزيز جناب آقای حراجی !
ممنون از حضور و پاسخگويی شما در اين تاپيک.
مسلماً پاسخگويی مناسب و قانع کننده نماينده ها، مثل شما، از سرگردانی و مراجعه مکرر کاربران به ديگران جلوگيری ميکند.
اميد است اين حضور مداوم باشد.

بالا