تو مگه با خاتم النبياء نيستی ؟ اونجا که خوبه که ! مشکل چيه ؟منم هستم ...
گرفتم و حالا مثل سگ پشیمون !!
Off topic: اين IE7Pro رو هم که کامل فارسی نکردی که نقص عضو داره !!!
تو مگه با خاتم النبياء نيستی ؟ اونجا که خوبه که ! مشکل چيه ؟منم هستم ...
گرفتم و حالا مثل سگ پشیمون !!
نه بابا !تو مگه با خاتم النبياء نيستی ؟ اونجا که خوبه که ! مشکل چيه ؟
Off topic: اين IE7Pro رو هم که کامل فارسی نکردی که نقص عضو داره !!!
من پسرخالم شمارش 439 هست، اول گلخونه، با مدرک ميگم که با firefox دانلود کردم با سرعت 907 kbps !!! هيچوقت از 240 پايينتر نمياد سرعت. همين چند روز پيش هم که فکر کنم اوايل هفته بود برای سومين بار A3 شو تمديد کردم براش !نه بابا !
من خاتم الانبیا هستم .
هم تایم اوت زیاده ..هم قطعی ..هم وقتی که وصله سرعت از 3 کیلو بالا نمیره ... خاکپور هم جواب نمیده !
حتما باید بریم پانژه داد و بیداد کنیم ! :hmm:
اين کافينت سر گلستان ميگفت از جلفا براش يه خط کشيدن برای 10 تا سيستمش ! سرعت بالا ! داداشم زياد آمار نگرفته بود ببينه چيه ! فکر ميکنم ISDN باشه يارو خودش حاليش نبود. يه آمار بگير رفتی از اونورا !این 451 و هیچ جا ساپورت نمی کنه !!!!؟
اقایون ببخشید میونه بحثتون شکر!جریان این داننشگاه خوراسگون که گفتین چه جوریاست؟! کافی نت خود دانشگاست؟! میشه مثلا لپ تاپ ببریم اونجا کار کنیم ؟!:blush: من امسال اونجا قبول شدم اگه اینجوره دیگه پول برای این ADSL مزخرف بی تربیت بی ناموس ندیم!!!!
پست قبلیه من پاک شد ؟؟؟؟؟
الوووو ؟
گروهک تروریستی منافقین پست منو پاک کردن :blink:
باشه اگه نباید حرف بزنیم خب بگید حرف نزنیم دیگه . :hmm: چرا پست پا ک میکنید ؟؟؟
:hmm:
آقایون ببخشید وسط صحبتتون میپرم
من محله ی شریف واقفی هستم و پیش شمارمون 264 است بنده هر وقت وصل میشم با دیال آپ سرعتم از24 بیشتر نمیره کسی هست مشکل منو داشته باشه
یعنی مشکل از کجاس ؟
خیلی مشکوک میزنی ARMI :hmm::hmm::hmm:
خیلی خیلی مشکوک میزنی :blink:
میتونید لپ تاپ هم ببرید اما نامردا ساعتی 200 تومن پول اینترنت را ازتون میگرن . البته ببخشید جسارتا این پول را میگیرن .
خیلی مشکوک میزنی :hmm::hmm:
شاتل هم شبانه رايگان داره
http://rahsa.net/pricelist.html
توجه : ترافیک از ساعت 1 الی 7 بامداد به صورت رایگان و نا محدود می باشد. (به غیر از ARTLite)
واسه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink: ما مشکوکی مون کجا بود حاجی؟!!!!! اها شاید به قبولیه شک داری!! نه به جان بچه هام قبول شدم!!ساعتی 200 که خیلی مناسبه! اونم واسه دانلود 200kbps !!! منظورم از اینکه پول ندیم این بود که دیگه برای خونه ADSL نگیرم!!!!!!!!!!!!!!
فيلتر ميلترو نميدونم چون امروز خونه نبودم. ولی از ديروز عصر يا امروز صبح کلاً service قطع بود منطقه خرازی دست کم که من خبر دارم. گوگل هم الان که بازه. اينا سر خود فيلتر نميکنن چيزی باشه از مخابرات هست.البته طی تماسی که دیروز داشتم میگن دارن تجهیزات بعضی از مراکز رو ارتقا میدن ( منبع نا موثق ) و احتمال افزایش پهنای باند تو بعضی از مراکز هست !