خريد مودم و پرداخت هزينه نصب تا اونجايی که من ميدونم فقط در پارس آفلاين و به تبع اون ايرانگيت الزامی است. در بقيه شرکتها با وجود اصرار به خريد، با کمی مذاکره موضوع قابل حل است.
مطلب بعد اينکه به دليل کمبود مشتری در اصفهان و اخلاق مردم غيور اصفهان در امر خطير اسکناس و مسائل مرتبط که بر همگان چونان روز روشن است، اصولاً هر نوع سرمايه گذاری در چنين زمينه هايی، ريسک بالايی از زيان و شکست را به همراه دارد، کما اينکه اگر الزام دولت به شرکت ها نبود و اگر شرکتهای تهرانی گردن کلفت و سرمايه دار نبودند، هيچ شرکت اصفهانی نه راغب و نه قادر به سرمايه گذاری در اين زمينه نيست، همانطور که درباره WiFi و WiMax شاهد آن هستيم. يکی دو موردی هم که در ساليان پيش تلاشی در اين باره شد به دليل پاره اي کار شکنی ها (هم دولتی و هم خصوصی) به شکست انجاميد. به همين دليل برای مقرون به صرفه بودن فعاليت در اين زمينه، قيمتها بالاتر ميرود.
خوراسگان آخرين باری که من استفاده کردم 2 سال و اندی پيش بود که 80 تومان (فوق ليسانس) ميداديم و سرعت هم در حد 1 مگ بود. پسرفت کردن ؟
با حرفات موافق نیستم دوست جون :blush:.
اینایی که گفتی هیچ ربطی به اصفهان و اصفهانی بودن نداره . من خودم کاسب بودم و با این ملت سرو کله زدم میدونم اخلاقشو چیه .
این حضراتی که به قول شما ریسک میکنن و توی اصفهان سرمایه گذاری میکنن اگه واسشون نداشت عمرن میومدن
اینا مدیریت ندارن آقا :wacko:
کار هر خر نیست خرمن کوفتن . این شرکت ها فقط به مهندس کامپیوتر و منشی خوشگل با لحجه غیر اصفهانی نیازی ندارن :lol::lol:. اینا بیش از اینکه به مهندس و منشی احتیاج دارند به یکنفر انسان
ملتفتی؟
یکنفر انسان بازاریاب جامعه شناس و آشنا با فنون بازاریابی و جذب مشتری در منطقه خاص نیاز دارند:blink: .
مثل بقیه صنف ها اگه این هفت هشت دهتا سرویس دهنده بیان بشینن سر میز و یه تصمیم عاقلانه بگیرن
به مرگ سید حست نصرالله قسم