• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

zapii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خريد مودم و پرداخت هزينه نصب تا اونجايی که من ميدونم فقط در پارس آفلاين و به تبع اون ايرانگيت الزامی است. در بقيه شرکتها با وجود اصرار به خريد، با کمی مذاکره موضوع قابل حل است.
مطلب بعد اينکه به دليل کمبود مشتری در اصفهان و اخلاق مردم غيور اصفهان در امر خطير اسکناس و مسائل مرتبط که بر همگان چونان روز روشن است، اصولاً هر نوع سرمايه گذاری در چنين زمينه هايی، ريسک بالايی از زيان و شکست را به همراه دارد، کما اينکه اگر الزام دولت به شرکت ها نبود و اگر شرکتهای تهرانی گردن کلفت و سرمايه دار نبودند، هيچ شرکت اصفهانی نه راغب و نه قادر به سرمايه گذاری در اين زمينه نيست، همانطور که درباره WiFi و WiMax شاهد آن هستيم. يکی دو موردی هم که در ساليان پيش تلاشی در اين باره شد به دليل پاره اي کار شکنی ها (هم دولتی و هم خصوصی) به شکست انجاميد. به همين دليل برای مقرون به صرفه بودن فعاليت در اين زمينه، قيمتها بالاتر ميرود.
خوراسگان آخرين باری که من استفاده کردم 2 سال و اندی پيش بود که 80 تومان (فوق ليسانس) ميداديم و سرعت هم در حد 1 مگ بود. پسرفت کردن ؟

با حرفات موافق نیستم دوست جون :blush:.

اینایی که گفتی هیچ ربطی به اصفهان و اصفهانی بودن نداره . من خودم کاسب بودم و با این ملت سرو کله زدم میدونم اخلاقشو چیه .
این حضراتی که به قول شما ریسک میکنن و توی اصفهان سرمایه گذاری میکنن اگه واسشون نداشت عمرن میومدن :rolleyes:. داره خوب هم واسشون داره . :happy:
اینا مدیریت ندارن آقا :wacko:
کار هر خر نیست خرمن کوفتن . این شرکت ها فقط به مهندس کامپیوتر و منشی خوشگل با لحجه غیر اصفهانی نیازی ندارن :lol::lol:. اینا بیش از اینکه به مهندس و منشی احتیاج دارند به یکنفر انسان
ملتفتی؟ ;)
یکنفر انسان بازاریاب جامعه شناس و آشنا با فنون بازاریابی و جذب مشتری در منطقه خاص نیاز دارند:blink: .
مثل بقیه صنف ها اگه این هفت هشت دهتا سرویس دهنده بیان بشینن سر میز و یه تصمیم عاقلانه بگیرن
به مرگ سید حست نصرالله قسم:D 70درصد مردم شهر رو میکشونن طرف استفاده از adsl . اما با این کارها که هر کسی فکر پر کردن جیب خودشه و از روش های سنتی بازاریابی و چاپیدن استفاده میکنه در همین حد میمونن هرچند همین حد هم از سرشون زیاده . بیشتر از این دیگه توی گلوشون گیر میکنه .
:p

zapii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موضوع اینه که این بندگان خدا فکر میکنن اینجا ناف نیو یورکه و ملت همه بچه مایه دار و البته گاگول .
میخوان به این بچه مایه دارها سرعت 6 کیلو بایت قالب کنن اونم با قیمت 64 کیلو !!!
نخیر برادر 64 بیا بده قیمت 64 بگیر . حرفی از مودم اجباری نزن - هزینه راه اندازی را هم قیمت خون پدر نگیر فکر میکن شاخ قول میشکنن نصب میکنن .

اینا هنوز نفهمیدن پول را نباید از مودم در بیارن و از هزینه وصل . این مهندسین بی اطلاع نمیدونن پول را باید با ترغیب مشتری به استفاده بیشتر و بیشتر از سرویس در بیارن .

فدات شم توی بازار باید با پنبه سر ببری . (اگه میخوای سر ببری)
شما اگه سرعت 64 بدی من زندگیم رو ول میکنم میام 24 ساعته توی نت دانلود میکنم . به مرگ سید حسن نصرالله قسم :lol::p
اما بیام 100 تومن پول بدم واسه 10 کیلو سرعت ؟؟؟ اونم که نصف مدت اشتراک یا قطعه یا سرعت اقت میکنه یا ...

ما هنوز یاد نگرفتیم که بازار یه قانون خیلی خیلی ساده داره . همه میخوایم همون شب اول بپریم جزایر قناری کنار خانم حال و حول :blink:. نخیر باید گاماس گاماس قدم برداشت .
صداقت داشته باشید پیرمرد 90 ساله هم میاد ازتون اشتراک میگیره .
صداقت ندارید . زود هم میخواین برین برسین به جزایر حال و حول کنار خانم ها:blink: !!! خب این میشه که اینطوریه

درسته ملت خرن . گاون . ببو هستن . اما نه دیگه تا این حد :lol::D:blush:

مخلص همه برو بچ پی تی هم هستیم . گونی گونی ارادت

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
موضوع اینه که این بندگان خدا فکر میکنن اینجا ناف نیو یورکه و ملت همه بچه مایه دار و البته گاگول .
نخیر برادر 64 بیا بده قیمت 64 بگیر . حرفی از مودم اجباری نزن - هزینه راه اندازی را هم قیمت خون پدر نگیر فکر میکن شاخ قول میشکنن نصب میکنن .

اینا هنوز نفهمیدن پول را نباید از مودم در بیارن و از هزینه وصل . این مهندسین بی اطلاع نمیدونن پول را باید با ترغیب مشتری به استفاده بیشتر و بیشتر از سرویس در بیارن .

شما اگه سرعت 64 بدی من زندگیم رو ول میکنم میام 24 ساعته توی نت دانلود میکنم . به مرگ سید حسن نصرالله قسم :lol::p
اما بیام 100 تومن پول بدم واسه 10 کیلو سرعت ؟؟؟ اونم که نصف مدت اشتراک یا قطعه یا سرعت اقت میکنه یا ...

ما هنوز یاد نگرفتیم که بازار یه قانون خیلی خیلی ساده داره . همه میخوایم همون شب اول بپریم جزایر قناری کنار خانم حال و حول :blink:. نخیر باید گاماس گاماس قدم برداشت .
صداقت ندارید . زود هم میخواین برین برسین به جزایر حال و حول کنار خانم ها:blink: !!! خب این میشه که اینطوریه

موافقم . به نظر شما چه راه حلی ممکن هست وجود داشته باشه تا از شر این همه هزینه های بالا در قبال ارائه سرویس با کیفیت پایین رها بشیم ؟ به نظر من باید یه حرکت جمعی بکنیم . یه غول در برابر 1000 نفر آدم یه دانه برنج هم به حساب نمیاد پس باید هر کاری می کنیم با هم انجام بدیم.;)

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
خريد مودم و پرداخت هزينه نصب تا اونجايی که من ميدونم فقط در پارس آفلاين و به تبع اون ايرانگيت الزامی است. در بقيه شرکتها با وجود اصرار به خريد، با کمی مذاکره موضوع قابل حل است.
مطلب بعد اينکه به دليل کمبود مشتری در اصفهان و اخلاق مردم غيور اصفهان در امر خطير اسکناس و مسائل مرتبط که بر همگان چونان روز روشن است، اصولاً هر نوع سرمايه گذاری در چنين زمينه هايی، ريسک بالايی از زيان و شکست را به همراه دارد، کما اينکه اگر الزام دولت به شرکت ها نبود و اگر شرکتهای تهرانی گردن کلفت و سرمايه دار نبودند، هيچ شرکت اصفهانی نه راغب و نه قادر به سرمايه گذاری در اين زمينه نيست، همانطور که درباره WiFi و WiMax شاهد آن هستيم. يکی دو موردی هم که در ساليان پيش تلاشی در اين باره شد به دليل پاره اي کار شکنی ها (هم دولتی و هم خصوصی) به شکست انجاميد. به همين دليل برای مقرون به صرفه بودن فعاليت در اين زمينه، قيمتها بالاتر ميرود.
خوراسگان آخرين باری که من استفاده کردم 2 سال و اندی پيش بود که 80 تومان (فوق ليسانس) ميداديم و سرعت هم در حد 1 مگ بود. پسرفت کردن ؟

من نمی خوام موضع گیری کنم . ولی کاملاً از نوع صحبت های شما معلومه که منافعتون کجا هست . ولی پیشنهاد من به شما اینه که طرز نگرشتونو عوض کنید . ببینید حق بااین ملت بیچاره هست یا این شرکت های ... صفت ؟؟؟:hmm: برای این کار هم می تونیم یه رأی گیری در همین بخش بزاریم و ببینیم چند نفر از وضع ممکن راضی هستند . موافق هستید؟

zapii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به رای گیری
از الان میگم که ما برنده این رای گیری هستیم ولی ...:D
ولی
ولی وضعیت adsl بدتر میشه که بهتر نمیشه . اینجا رسم بر اینه که پول خوب بگیرن آشغال بدون پشتیبانی فنی تحویل بدن .:blink:
توی همه صنف ها .
اما بزار اینو هم بگم که
چند سال پیش یه مادر بورد گیکا خریدم سوکت a یه روز کامی ریست شد و دیگه بالا نیومد .
بردمش نمایندگی آواژنگ گفتم که چی شده و خودم حدس زدم چیپستش سوخته
گفتن گارانتی تمام شده و تست میکنیم اگه از چیپست باشه حدود 20 الی 30 چوغ خرجشه .
نا امید برگشتم خونه و مشغول انجام فرایض شدم بلکی فرجی بشه و چیپستش یه شبه سالم بشه

فرداش زنگیدم ایشالا خدا پدرشو بیامرزه گفت بیا ببرش آمادست .
رفتم گرفتم پول هم نگرفت . گفت بایوسش را آپدیت کردم چیزی نبود !!!:blink:

منو بگو شاخ در آوردم:wacko: . مگه میشه توی این مملکت ندزدن توی کار و پول نگیرن:wacko: ؟؟؟؟

آره میشه بعضی وقتا میشه :blush:. واسه همین باید هم خوبها را گفت هم آدم بدها را:) .
آواژنگی دوستت دارم :rolleyes:. بخاطر همین کارش از این به بعد هم میرم مادر بورد گیگا میخرم حتی اگه آشغال باشه چون ذهنیت خوبی نسبت بهش پیدا کردم :happy:.
اینه رمز موفقیت جناب آقایون adsl فروش . اینه

حالا بیا مودم به زور بنداز توی پاچه امت همیشه ان قلابی :p

و اما راهکار چیه ؟؟؟؟؟
عملا هیچی
مگه اینکه یه جورایی بشه که همه adsl ها یکماه اینا رو تحریم کنن که خب عملی نیست و ی خیلی خیلی سخته
چون ملت کار دارن و خلاصه جمع کردن 4 تا آدم پایه و پاکار اونم توی این دوره زمونه کار آقاست و بس .

نمیدونم شما بگید چکار باید بکنیم ؟

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
به به رای گیری
ولی
ولی وضعیت adsl بدتر میشه که بهتر نمیشه . اینجا رسم بر اینه که پول خوب بگیرن آشغال بدون پشتیبانی فنی تحویل بدن .:blink:
توی همه صنف ها .
اما بزار اینو هم بگم که
چند سال پیش یه مادر بورد گیکا خریدم سوکت a یه روز کامی ریست شد و دیگه بالا نیومد .
نا امید برگشتم خونه و مشغول انجام فرایض شدم بلکی فرجی بشه و چیپستش یه شبه سالم بشه

منو بگو شاخ در آوردم:wacko: . مگه میشه توی این مملکت ندزدن توی کار و پول نگیرن:wacko: ؟؟؟؟

آره میشه بعضی وقتا میشه :blush:. واسه همین باید هم خوبها را گفت هم آدم بدها را:) .
آواژنگی دوستت دارم :rolleyes:. بخاطر همین کارش از این به بعد هم میرم مادر بورد گیگا میخرم حتی اگه آشغال باشه چون ذهنیت خوبی نسبت بهش پیدا کردم :happy:.

و اما راهکار چیه ؟؟؟؟؟
عملا هیچی
مگه اینکه یه جورایی بشه که همه adsl ها یکماه اینا رو تحریم کنن که خب عملی نیست و ی خیلی خیلی سخته
چون ملت کار دارن و خلاصه جمع کردن 4 تا آدم پایه و پاکار اونم توی این دوره زمونه کار آقاست و بس .

من هم با شما موافقم برای 1 ماهی هم که شده تحریمشون کنیم . حالا شاید نتونیم همگی تحریم کنیم ولی حداقل اگر مشتر هاشون نصف هم بشن اونم یه تکونی بهشون میده . البته من بمباران ایمیلی رو خیلی بهش اعتقاددارم که نامه ای که 1000 نفر اون رو به صورت دیجیتالی امضا کرده اند به صورت همزمان در یک ساعت خاص همگی براشون send کنیم و یه جورایی تهدید کنیم . البته میشه با خرج بیشتری یه سایت راه بندازیم و اون جوری به مخالفت بپردازیم به هر حال نمیشه هیچ کاری نکرد و دست روی دست گذاشت . موافقید؟

zapii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای جان
من میمیرم واسه عملیات انتحاری

:D

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من هم با شما موافقم برای 1 ماهی هم که شده تحریمشون کنیم . حالا شاید نتونیم همگی تحریم کنیم ولی حداقل اگر مشتر هاشون نصف هم بشن اونم یه تکونی بهشون میده . البته من بمباران ایمیلی رو خیلی بهش اعتقاددارم که نامه ای که 1000 نفر اون رو به صورت دیجیتالی امضا کرده اند به صورت همزمان در یک ساعت خاص همگی براشون send کنیم و یه جورایی تهدید کنیم . البته میشه با خرج بیشتری یه سایت راه بندازیم و اون جوری به مخالفت بپردازیم به هر حال نمیشه هیچ کاری نکرد و دست روی دست گذاشت . موافقید؟

icon14.gif

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
ای جان
من میمیرم واسه عملیات انتحاری

:D

فکر کنم به غیر از من و شما بقیه از وضع ممکن راضی هستند . خب شما هم باید یه نظری بدی . موافقید اول یه تاپیک باز کنیم و توش رأی گیری کنیم ببینیم کیا می تونن با ما همراه بشن ؟:eek:

zapii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم به غیر از من و شما بقیه از وضع ممکن راضی هستند . خب شما هم باید یه نظری بدی . موافقید اول یه تاپیک باز کنیم و توش رأی گیری کنیم ببینیم کیا می تونن با ما همراه بشن ؟:eek:

بله دیگه چون اینجا اکثر دوستان دستی توی کار فروش adsl دارن . البته میدونم زندگی خرج داره ولی خب خوبی دموکراسی اینه که آدما میان با نظر دادن و صحبت کردن توی وضع موجود تعغییر ایجاد میکنن . حالا اگر شد که شد اگر هم نشد خب بالاخره چیزی از دست نمیدیم . بزار حداقل واسه خودمون ثابت بشه که درصد هالویی مون از بقیه کمتره !!:lol::blink:

من با تاپیک موافقم . یه اسم جیغ و خفن باید باشه . الان گرفتن adsl 100 تومن خرج داره . گرینه جایگزین برای adsl الینترنت ماهواره ایه که حداقل سرعتش 100 یا 200 برابر بیشتره این adsl هاست . قیمت هم همین در میاد یعنی یه کارت
dvb میخواد 70 تومن با یه دیش و یه اشتراک 10 تومنی از open sky

اسم تاپیک هم به نظز من این باشه :

:blink:کلاه گشادی که با خرید ADSL برسرتان میرود :D

چطوره ؟

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
سلام ببخشید adsl برای سپاهان شهر اصفهان با پیش شماره 651 کی سراغ داره؟
کدوم شرکت؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فقط برای اصفهانیا میخواید یا کلیه؟

zapii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط برای اصفهانیا میخواید یا کلیه؟

خب فرقی نمیکنه . ما تاپیک را میزنیم تهرونی و اصفهانی نداره تازه این کلاه سر تهرانی ها بیشتر رفته . هرکی از dslش راضیه:eek: که هیچ (خداییش کی راضیه آخه ؟ 10 کیلو هم سرعته ؟)

هرکسی هم ناراضیه میاد یه حالی میکنیم با هم :lol:.

کلی کار میتونیم بکنیم . یکی اینکه آموزش مودم را میزاریم . با همین کار 20 تومن کاسب هستیم .
بعدشم دروصف شیخ المشایخ dvb و اینترنت ماهواره ای مدح و سخنوری میکنیم . و تا میتونیم افشاگری میکنیم

تا ملت بفهمن بابا این دیال آپ با پوسته dsl ارزشش نصف قیمت فعلی هم نیست .

خلاصه باید یه حالی به این dsl بدیم که هم خدا راضی باشه هم بنده خدا .

تاپیک خوبی میشه.

البته اگه ترور نشیم !!!!:f34r::blink::lol:

مخلص برو بچ دی اس الی هم هستیم خفن :happy:

آقا اگه موافقید تاپیک را بفرستیم هوا

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
با حرفات موافق نیستم دوست جون :blush:.

اینایی که گفتی هیچ ربطی به اصفهان و اصفهانی بودن نداره . من خودم کاسب بودم و با این ملت سرو کله زدم میدونم اخلاقشو چیه .
این حضراتی که به قول شما ریسک میکنن و توی اصفهان سرمایه گذاری میکنن اگه واسشون نداشت عمرن میومدن :rolleyes:. داره خوب هم واسشون داره . :happy:
اینا مدیریت ندارن آقا :wacko:
کار هر خر نیست خرمن کوفتن . این شرکت ها فقط به مهندس کامپیوتر و منشی خوشگل با لحجه غیر اصفهانی نیازی ندارن :lol::lol:. اینا بیش از اینکه به مهندس و منشی احتیاج دارند به یکنفر انسان
ملتفتی؟ ;)
یکنفر انسان بازاریاب جامعه شناس و آشنا با فنون بازاریابی و جذب مشتری در منطقه خاص نیاز دارند:blink: .
مثل بقیه صنف ها اگه این هفت هشت دهتا سرویس دهنده بیان بشینن سر میز و یه تصمیم عاقلانه بگیرن
به مرگ سید حست نصرالله قسم:D 70درصد مردم شهر رو میکشونن طرف استفاده از adsl . اما با این کارها که هر کسی فکر پر کردن جیب خودشه و از روش های سنتی بازاریابی و چاپیدن استفاده میکنه در همین حد میمونن هرچند همین حد هم از سرشون زیاده . بیشتر از این دیگه توی گلوشون گیر میکنه .
:p

به به رای گیری
ولی
توی همه صنف ها .
اما بزار اینو هم بگم که

و اما راهکار چیه ؟؟؟؟؟
عملا هیچی

خب فرقی نمیکنه . ما تاپیک را میزنیم تهرونی و اصفهانی نداره تازه این کلاه سر تهرانی ها بیشتر رفته . هرکی از dslش راضیه:eek: که هیچ (خداییش کی راضیه آخه ؟ 10 کیلو هم سرعته ؟)

هرکسی هم ناراضیه میاد یه حالی میکنیم با هم :lol:.

کلی کار میتونیم بکنیم . یکی اینکه آموزش مودم را میزاریم . با همین کار 20 تومن کاسب هستیم .
بعدشم دروصف شیخ المشایخ dvb و اینترنت ماهواره ای مدح و سخنوری میکنیم . و تا میتونیم افشاگری میکنیم

تا ملت بفهمن بابا این دیال آپ با پوسته dsl ارزشش نصف قیمت فعلی هم نیست .

خلاصه باید یه حالی به این dsl بدیم که هم خدا راضی باشه هم بنده خدا .

تاپیک خوبی میشه.

البته اگه ترور نشیم !!!!:f34r::blink::lol:

مخلص برو بچ دی اس الی هم هستیم خفن :happy:

آقا اگه موافقید تاپیک را بفرستیم هوا

تناقضی بين حرفهای شما و خودم نديدم ! به هر حال اون فروشنده ها هم اصفهانی تشريف دارن ! ولی بد نيست نسبت جمعيت اصفهان و تهران، تعداد شرکت های ارائه دهنده service و پورتهای موجود، همچنين نسبت جمعيتی که نياز به service باند پهن دارن رو هم بسنجين ! نکاتی که درباره بازاريابی و فروش گفتين کلّيه و همه جا کاربرد داره، ولی کشش بازار مهمه، درک و اطلاع مردم مهمه، ثبات سياست مخابرات مهمه و... .
درباره آواژنگ هم با اينکه از برخی بهتره، ولی بگير نگير داره. مادربوردی رو بردم برای تعمير، تهران. 3 بر متوالی گفتن ايرادی مشاهده نشده و من ايرادو نشون دادم و مجدداً همون حرف قبلی. دست آخرم مادربرد گم شد. بعد از 3 ماه و اندی يک مادربورد نو ازشون گرفتم، توجه کن که گرفتم نه اينکه اونا بدن.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من نمی خوام موضع گیری کنم . ولی کاملاً از نوع صحبت های شما معلومه که منافعتون کجا هست . ولی پیشنهاد من به شما اینه که طرز نگرشتونو عوض کنید . ببینید حق بااین ملت بیچاره هست یا این شرکت های ... صفت ؟؟؟:hmm: برای این کار هم می تونیم یه رأی گیری در همین بخش بزاریم و ببینیم چند نفر از وضع ممکن راضی هستند . موافق هستید؟

محبت بزرگی در حق من کردين اگه اين منافع مذکورو به خودم نشون بدين ! هر چی نگاه ميکنم نميبينم !!!
قول ميدم باهات نصف کنم !:D

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
بله دیگه چون اینجا اکثر دوستان دستی توی کار فروش adsl دارن . البته میدونم زندگی خرج داره ولی خب خوبی دموکراسی اینه که آدما میان با نظر دادن و صحبت کردن توی وضع موجود تعغییر ایجاد میکنن . حالا اگر شد که شد اگر هم نشد خب بالاخره چیزی از دست نمیدیم . بزار حداقل واسه خودمون ثابت بشه که درصد هالویی مون از بقیه کمتره !!:lol::blink:

من با تاپیک موافقم . یه اسم جیغ و خفن باید باشه . الان گرفتن adsl 100 تومن خرج داره . گرینه جایگزین برای adsl الینترنت ماهواره ایه که حداقل سرعتش 100 یا 200 برابر بیشتره این adsl هاست . قیمت هم همین در میاد یعنی یه کارت
dvb میخواد 70 تومن با یه دیش و یه اشتراک 10 تومنی از open sky

اسم تاپیک هم به نظز من این باشه :

:blink:کلاه گشادی که با خرید ADSL برسرتان میرود :D

چطوره ؟
البته خوب بود اگه يکی از فروشندگان رسمی هم اينجا بود و حرفهای اونا رو هم ميشنيديم !

zapii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته خوب بود اگه يکی از فروشندگان رسمی هم اينجا بود و حرفهای اونا رو هم ميشنيديم !

کاش بودن . اما خب توی علم مدیریت یه بحثی هست به نام کالای جانشین .
الان با این وضع اینترنت ماهواره ای جانشین خوبی برای این به اصطلاح adsl پفکی هست . از نظر من که 100 درصد بهتر از adsl .
اما موضوع همون مشکل قدیمیه . اطلاع رسانی به مردم . چون اینترنت ماهواره ای قدقن شده و تبلیغات اون به اندازه adsl نیست مردم به طرف اون کشیده شدن .

قبول دارم که درخواست پایتخت بیشتر از اصفهانه چون جمعیت بیشتره و صد البته سطح درامدها . تهران رو نمیشه با جای دیگه مقایسه کرد .
بحث ما اینه که چرا اینترنت ماهواره ای نه اما دیال آپ )adsl) آره . با اینکه میدونیم مفت هم نمیارزه این dsl

سلست مخابرات سیاست دولته . و اصل سیاست چاپیدنه . من و شما دارید چاپیده میشید . مخابرات این کشور و ایرانخودرو در یک سطح هستند . دزد و تولید کننده آشغال .

اگه ملت از سرویس هاشون استفاده نکنن با ماتحت میخورن زمین . میدونم جنبه شعاری داره این حرفا ولی واقعیت هم همینه .

مشکل از هر کجا هست و از هر کسی و از هر شرکتی ریشه اون برمیگرده بهمخابرات . پس گور پدر مخابرات .

استفاده از اینترنت ماهواره ای یعنی مخابرات برو بمیر .

برای پیکان گزینه جانشین وجود نداشت پس همه ناچارا خریدن . اما ینجا دنیای مجازیه و هر چیزی ممکنه . برای dsl جانشین خیلی خیلی بهتری وجود داره .

تا وقتی که سرعت 64 کیلو بایت را 6 ارائه میدن دزد هستن . حالا مشکل مخابراته ؟ اونا دزدن . شرکتها هستن ؟ اونا دزدن .
اصل اینه که بریم در مسیری که به شرکت های دولتی ضرر بخوره . به مخابرات با نخریدن dsl و استفاده ناچیز کردن از تلفن همراه آشغالشون . sms نزدن . و یا در حد خیلی خیلی کم استفاده کردن .

میدونم بیشتر جنبه شعاری داره و شاید هم هیچوقت عملی نشه . اما آدما امید دارن :lol::blink::p

آقا گور پدر دولت . تا میتونید کاری کنید که از دزد بدزدید . یا حداقل از خدمات دزدها استفاده نکنید . توی این زمینه اینترنت ماهواره ای یعنی مبارزه . :f34r:

برای دوستانتون مهمونی بگیرید:D و تا میتونید از اینترنت ماهواره ای بگید . اگه عاقل باشن خودشون میفهمن
آدم عاقل نمیاد سرعت مگا بایتی و یا چند صد کیلو بایتی را با 10 کیلو بایت عوض کنه . میاد ؟؟؟؟؟؟

نوچ نی می یاد :lol:

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
محبت بزرگی در حق من کردين اگه اين منافع مذکورو به خودم نشون بدين ! هر چی نگاه ميکنم نميبينم !!!
قول ميدم باهات نصف کنم !:D

یه نگاه به پست هایی که زدید بندازید می فهمید که منافعتون کجاست.

بالا