• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
من امشب هر کاري مي کنم با اکونت رايگان ندا گستر نمي تونم کانکت بشم ساعت 3:11 دقيقه صبح هست مشکل چيه ؟

گاهی اینجوری میشه .
دوباره کانکشن شبانه رو بسازین احتمالا مشکل حل میشه .

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
من الان بیشتر از 6 ماه هستش که تویه تبریز داریم از ADSL اینها استفاده می کنم.
در کل تا حالا راضی بودم. سرعتش خوب هستش و قیمتهاشون هم مناسبه. پشتیبانی هم که من هر وقت زنگ زدم جواب دادم و مشکل خاصی نبوده.
فقط الان یه 1 هفته ای میشه که برخی اوقات روز مشکل سرعت پیدا می کنه که سرعت خیلی خیلی می یاد پایین تماس هم گرفتن میگن که مشکل از طرف اونها نیست و بازم مثل همیشه مشکل فیبر نوری و این حرفهاست. به هرحال من که تا حالا راضی بودم و اینجور مشکلات هم تویه ایران از هر شرکتی بخواید اکانت بگیرید وجود داره.

hossein_pf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شيرازم با ندا گستر سرعت 64 کيلو با 45 کيلوبايت يا حداقلش 35 يا 30 دانلود دارم
خيلي هم راضي هستم عاليه به نظر من که ديگه از اين بهتر نمي شه

سلام
میشه لطفا بگید از کدوم نمایندگی صبا تو شیراز شما اشتراک گرفتید؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
من امروز رفتم برای برادرم از این شرکت تقاضای سرویس 128 کردم ، البته مودم رو خودم براش تهیه کردم .

باید دید که چند روزه میتونن ارتباط رو برقرار کنن .

امید وارم که مشکلی پیش نیاد .

gtx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز برای کسی قطع نبود؟ برای من که قطع یعنی اصلا چراغ status modem روشن نمیشد.
نمیدونم مشکل از مودمه یا اونا

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها خواهش می کنم جواب من رو بدین:

من قبلاً از یک خراب شده ای سرویس می گرفتم که پول 128 رو میگرفت اما سرعتش جالب نبود.

تصمیم گرفتم از صبانت که قیمتش و سرعتش مناسبه سرویس تهیه کنم.

خودم مودم ASUS دارم که پورت LAN یعنی اترنت هم داره.

تا اینجا مشکلی نیست.

یه شماره ای بود "88554173" از یکی از بچه ها گرفته بودم. زنگ زدم و طرف گفت بله شما 7 تا 10 روزه وصل می شین و فلان.

من سرویس 265 با محدودیت ترافیکی 5 گیگ در ماه رو انتخاب کردم که 15 هزار تومان هست. به اون آقاهه که پشت تلفون بود گفتم و اونم یه جوابی بهم داد که تاریخی هست:

گفتم طبق تعرفه "سایت صبانت" هزینه اش در ماه 15 هزار تومانه و سه هزار تومان هم هزینه مخابرات و عوارض و از این حرفاست دیگه، پس مجموعاً می شه 18 هزار تومان در ماه. درسته؟

آقا برگشت به ما گفت... البته هجده هزار تومان نیست!!!!!!! هجده هزار و نهصد تومانه!!!!!!!!!!!!

خوب پیش خودم گفتم سگ خورد. 18900 می دم و دیگه از شر سرعت پایین و 25 هزار تومان در ماه خلاص می شم. هنوز این فکرها رو پیش خودم می کردم که یه دفه آقاهه گفت:

آقا راستی غیر از اون 18900 تومان باید "ده هزار تومان"!!!!!!!!!!!!!! دیگه هم بدی تا ارتباط شما وصل بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی به عبارتی بیست و نه هزار تومان در ماه!!!!!!!!!!!!!!!! اونم برای سرویسی که محدودیت حجمی داره!!!!!!!!

سوال من اینه که آیا چنین چیزی هست؟ و آیا همه شما همچین هزینه هایی رو پرداخت کردید؟ آخه بابا این چه مملکتی هست؟

این کلاهبرداری تو روز روشن هست که تو سایت یه چیزی نوشته و وقتی زنگ می زنیم بهشون می بینی که یه دفه 11 هزار تومن باید بیشتر بپردازیم!!!!!!!!!! آخه برای چی؟!!!

ضمناً من اگر اطلاعات آی پی و از این حرفا رو بهم بدن خودم بلدم مودم رو تنظیم کنم. اینم برای این گفتم که بعضیا نگن که اون ده تومان هزینه اون بابایی هست که می آد خونتون و براتون مودمتون رو تنظیم می کنه.

بچه ها خواهشاً کمکم کنین. داره اول ماه می شه و من زودتر باید اقدام کنم.

با سپاس.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121

من قبلاً از یک خراب شده ای سرویس می گرفتم که پول 128 رو میگرفت اما سرعتش جالب نبود.

تا اینجا مشکلی نیست.

یه شماره ای بود "88554173" از یکی از بچه ها گرفته بودم. زنگ زدم و طرف گفت بله شما 7 تا 10 روزه وصل می شین و فلان.

من سرویس 265 با محدودیت ترافیکی 5 گیگ در ماه رو انتخاب کردم که 15 هزار تومان هست. به اون آقاهه که پشت تلفون بود گفتم و اونم یه جوابی بهم داد که تاریخی هست:

گفتم طبق تعرفه "سایت صبانت" هزینه اش در ماه 15 هزار تومانه و سه هزار تومان هم هزینه مخابرات و عوارض و از این حرفاست دیگه، پس مجموعاً می شه 18 هزار تومان در ماه. درسته؟

آقا برگشت به ما گفت... البته هجده هزار تومان نیست!!!!!!! هجده هزار و نهصد تومانه!!!!!!!!!!!!

خوب پیش خودم گفتم سگ خورد. 18900 می دم و دیگه از شر سرعت پایین و 25 هزار تومان در ماه خلاص می شم. هنوز این فکرها رو پیش خودم می کردم که یه دفه آقاهه گفت:

آقا راستی غیر از اون 18900 تومان باید "ده هزار تومان"!!!!!!!!!!!!!! دیگه هم بدی تا ارتباط شما وصل بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی به عبارتی بیست و نه هزار تومان در ماه!!!!!!!!!!!!!!!! اونم برای سرویسی که محدودیت حجمی داره!!!!!!!!

سوال من اینه که آیا چنین چیزی هست؟ و آیا همه شما همچین هزینه هایی رو پرداخت کردید؟ آخه بابا این چه مملکتی هست؟

این کلاهبرداری تو روز روشن هست که تو سایت یه چیزی نوشته و وقتی زنگ می زنیم بهشون می بینی که یه دفه 11 هزار تومن باید بیشتر بپردازیم!!!!!!!!!! آخه برای چی؟!!!

ضمناً من اگر اطلاعات آی پی و از این حرفا رو بهم بدن خودم بلدم مودم رو تنظیم کنم. اینم برای این گفتم که بعضیا نگن که اون ده تومان هزینه اون بابایی هست که می آد خونتون و براتون مودمتون رو تنظیم می کنه.

با سپاس.

دوست عزیز اون 15 برای اینترنت - اون برای مخابرات - 5 درصد عوارض و مالیات همه با هم می شه 4 تومن.

یعنی = 15+4 ===> 19 تومن. اگر اون 10 تومن برای نصب نباشه اضافه داره می گیره.

که برای نصب هم خودت می تونی نصب کنی و پول الکی نصب ندی.

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی از شما

بچه ها با این حساب من به کدوم شماره زنگ بزنم که آدم منصف و خوبی کارم رو راه بندازه؟

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میشه لطفا بگید از کدوم نمایندگی صبا تو شیراز شما اشتراک گرفتید؟

سلام
من از ندا گستر صبا گرفتم يک اکونت يک ماهه دو گيگابايت محدوديت حجمي + سرعت 64=13600 تومان
که سر دو هفته تمام شد
الان يک اکونت ديگه شارژ کردم سرعت 128 سه ماهه و ده گيگابايت محدوديت حجمي = 46100 تومان
خيلي سرعت خوبه و من راضي هست دانلود 50-60-40- متغيير نشون ميده موقع دانلود ولي خيلي عالي هست من که راضي هستم
دوست خودم بلوار مدرس هست پايگاه گرفته اي امين نت 256 گرفته سرعتش 5 الي ده کيلوبايت هست با اين که قيمت هاي امين نت خيلي بالاست

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

تا اینجا مشکلی نیست.

با سپاس.

اون کارهاي اداري اش هست که براي رانژه شدن خط شما اون مبلغ ده هزار تومان رو مي گيره
مودم هم که خودت داري
فقط مونده اکونت صبا نت من که شيراز هستم يک 64 با دو گيگ در ماه قيمت اش 13600 تومان هست
با عوارض و ابونمان
يک سه ماهه بگير 128 با ده گيگ محدوديت قيمت هم 46100 تومن که به صرفه تره

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آره . قیمتش با تعرفه هیت وزیر وزرا و برو بچ و شیرنی شهرداری پول توجیبی پسر رییس مجلس ( همون 6% )

در میاد 37100 تومن . سرعت 128

( البته بدون 10 تومن هزینه نصب )

hossein_pf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من از ندا گستر صبا گرفتم يک اکونت يک ماهه دو گيگابايت محدوديت حجمي + سرعت 64=13600 تومان
که سر دو هفته تمام شد
الان يک اکونت ديگه شارژ کردم سرعت 128 سه ماهه و ده گيگابايت محدوديت حجمي = 46100 تومان
خيلي سرعت خوبه و من راضي هست دانلود 50-60-40- متغيير نشون ميده موقع دانلود ولي خيلي عالي هست من که راضي هستم
دوست خودم بلوار مدرس هست پايگاه گرفته اي امين نت 256 گرفته سرعتش 5 الي ده کيلوبايت هست با اين که قيمت هاي امين نت خيلي بالاست

ممنون که جواب دادید.
یک سوال دیگر هم داشتم. پورت تورنت و سرویس های p2p واسه شما باز هست؟ میتونید دانلود کنید از اینها؟
راستی کسی رو سراغ ندارید که تو شیراز از همیار اخیرا سرویس گرفته باشه؟

Ali2k

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
21
کسی در باز کردن web page مشکل داره؟
من سرعت دانلودم خوبه دیسکانکتی هم ندارم اما در باز کردن web page شدیدا مشکل دارم
با یک سیستم دیگه هم تست کردم همین مشکل وجود داشت،

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون که جواب دادید.
یک سوال دیگر هم داشتم. پورت تورنت و سرویس های p2p واسه شما باز هست؟ میتونید دانلود کنید از اینها؟
راستی کسی رو سراغ ندارید که تو شیراز از همیار اخیرا سرویس گرفته باشه؟

تورنت قبلا به نظرم محدود بود . سرعت نهایت 5-6 بود .
اما الان تورنت بازه . شبا خیلی حال بده با 30-33 دانلود می کنه تورنت رو (البته چیزی هم که دارم می گیرم سید بالایی نداره)
پی تو پی هم بازه .

Ali2k

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
21
من سرعت دانلودم خوبه دیسکانکتی هم ندارم اما در باز کردن web page شدیدا مشکل دارم

ممکنه مشکل از DNS باشه؟:(

mahdimp5

Registered User
لایک‌ها
3

آی گفتی !!! من هم همین مشکل رو با صبا دارم ... سرعت دانلود خیلی خوبه ولی سرعت باز کردن صفحات مخصوصا تو ساعات پر ترافیک واقعا افتضاحه :hmm:
صد رحمت به دیال آپ ...:blink:
کفر آدم رو بالا میاره تا یه صفحه بالا بیاد :grrr:

بالا