بچه ها خواهش می کنم جواب من رو بدین:
من قبلاً از یک خراب شده ای سرویس می گرفتم که پول 128 رو میگرفت اما سرعتش جالب نبود.
تصمیم گرفتم از صبانت که قیمتش و سرعتش مناسبه سرویس تهیه کنم.
خودم مودم ASUS دارم که پورت LAN یعنی اترنت هم داره.
تا اینجا مشکلی نیست.
یه شماره ای بود "88554173" از یکی از بچه ها گرفته بودم. زنگ زدم و طرف گفت بله شما 7 تا 10 روزه وصل می شین و فلان.
من سرویس 265 با محدودیت ترافیکی 5 گیگ در ماه رو انتخاب کردم که 15 هزار تومان هست. به اون آقاهه که پشت تلفون بود گفتم و اونم یه جوابی بهم داد که تاریخی هست:
گفتم طبق تعرفه
"سایت صبانت" هزینه اش در ماه 15 هزار تومانه و سه هزار تومان هم هزینه مخابرات و عوارض و از این حرفاست دیگه، پس مجموعاً می شه 18 هزار تومان در ماه. درسته؟
آقا برگشت به ما گفت... البته هجده هزار تومان نیست!!!!!!! هجده هزار و نهصد تومانه!!!!!!!!!!!!
خوب پیش خودم گفتم سگ خورد. 18900 می دم و دیگه از شر سرعت پایین و 25 هزار تومان در ماه خلاص می شم. هنوز این فکرها رو پیش خودم می کردم که یه دفه آقاهه گفت:
آقا راستی غیر از اون 18900 تومان باید "
ده هزار تومان"!!!!!!!!!!!!!! دیگه هم بدی تا ارتباط شما وصل بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی به عبارتی بیست و نه هزار تومان در ماه!!!!!!!!!!!!!!!! اونم برای سرویسی که محدودیت حجمی داره!!!!!!!!
سوال من اینه که آیا چنین چیزی هست؟ و آیا همه شما همچین هزینه هایی رو پرداخت کردید؟ آخه بابا این چه مملکتی هست؟
این کلاهبرداری تو روز روشن هست که تو سایت یه چیزی نوشته و وقتی زنگ می زنیم بهشون می بینی که یه دفه 11 هزار تومن باید بیشتر بپردازیم!!!!!!!!!! آخه برای چی؟!!!
ضمناً من اگر اطلاعات آی پی و از این حرفا رو بهم بدن خودم بلدم مودم رو تنظیم کنم. اینم برای این گفتم که بعضیا نگن که اون ده تومان هزینه اون بابایی هست که می آد خونتون و براتون مودمتون رو تنظیم می کنه.
بچه ها خواهشاً کمکم کنین. داره اول ماه می شه و من زودتر باید اقدام کنم.
با سپاس.