• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

gtx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 5 روزه اینترنتم قطع شده چراغ status اصلا روشن نمیشه قبلش 1 ماه بود وصل بودم
حالا مشکل از مخابراط میتونه باشه یا isp
isb که جوابی نداد به ما اگه از مخابراطه خودم میتونم پیگیری کنم؟
دیروزم همینطاوری با مودم ور میرفتم الان دیگه نمیدونم چرا نمیتونم وارد تنظیماتش بشم
میزنم 192.168.1.1 هیچی نمیاد:wacko:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من 5 روزه اینترنتم قطع شده چراغ status اصلا روشن نمیشه قبلش 1 ماه بود وصل بودم
حالا مشکل از مخابراط میتونه باشه یا isp
isb که جوابی نداد به ما اگه از مخابراطه خودم میتونم پیگیری کنم؟
دیروزم همینطاوری با مودم ور میرفتم الان دیگه نمیدونم چرا نمیتونم وارد تنظیماتش بشم
میزنم 192.168.1.1 هیچی نمیاد:wacko:

معمولا این مشکلات از مخابراته.
مودمت را یه Reset بکن اگه درست نشد باید به ISP بگی تا زنگ بزنه مخابرات درستش کنه.

gtx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معمولا این مشکلات از مخابراته.
مودمت را یه Reset بکن اگه درست نشد باید به ISP بگی تا زنگ بزنه مخابرات درستش کنه.

5 روزه isp گذاشته سر کار ما رو خودم باید زنگ بزنم فقط بهشون چی بگم؟

Sarmaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام دوستان
من چندین ماه است که مشترک صبانت - در مشهد - بوده ام و با توجه به نیازهای محدودی که داشته ام سرویسشان برایم نسبتاً مناسب بوده. مشکلی که الآن پیدا کرده ام این است که مودم قبلی ام (Planet) سوخته و مودم جدیدی به اسم Symphony به دستم رسیده است که برعکس قبلی ADSL Router است و نصبش کلی دنگ و فنگ دارد. متأ سفانه امروز- پنجشنبه - بعدازظهر به دستم رسیده و تا شنبه هم به پوینده (نمایندگی صبا) دسترسی ندارم. کارهایی که انجام داده ام ذکر می کنم؛ ممنون می شوم نظر بدهید:
مودم را هم با USB وهم LAN به کامپیوتر متصل کرده و نصب کرده ام؛ دو Local Area Connection در Network Connections ایجاد شد.طبق راهنمای مودم IP و Subnet mask را به ترتیب 192.168.1.2 و255.255.255.0 دادم. وقتی یکی از کانکشن ها برقرار است در اکسپلورر بعنوان admin به http://192.168.1.1 وارد می شوم. در Quick Setup یکبار DSL Auto-connect را انتخاب کردم که خیلی طول کشید و ثمری هم نداشت. دفعات بعد برای VPI و VCI ،0و35 و نوع ارتباط را PPPoE و Encapsulation Mode را LLC/SNAP-BRIDGING می گذارم و در مرحله ی بعد یوزر/ پسورد همیشگی را که داشتم برای PPP Username and Password می نویسم وAuthentication Method را auto قرار می دهم. بار اول هیچ کدام از گزینه های زیر را تیک نزدم ولی در دفعات بعد هر بار یکی یا چند تا را تیک می زنم ، با این حال نتیجه یکی است:
Dial on demand/PPP IP extension/Keep Alive/Use Static/Enable NAT/Enable 802.1 q
تنظیمات را که ذخیره می کنم مودم از نو روشن می شود و کانکشن لوکال برقرار می گردد،اما به اینترنت متصل نمی شوم. قاعدتاُ وقتی یوزر / پسورد را در تنظیمات مودم وارد کرده ام از آن استفاده می کند؟ یکی دوبار هم در Overview تنظیمات دیدم که Default Gateway وPrimary DNS Server را 89.165.42.2 و 89.165.0.14 نوشته است. در عین حال چند بار هم New Connection در Network Connections ساخته ام و تنظیمات مختلفی برای IP و DNS به کار برده ام که باز وصل نمی شود و با پیغام خطاهای مختلفی روبرو می شوم؛ یا PPP Link Protocol قطع است یا Remote Computer پاسخ نمی دهد یا Invalid User Name or Password[FONT=&quot] می دهد. چه کنم؟
در ضمن می بخشید که thread جدید ایجاد کردم آخر نمی دانم مشکلم مربوط به صبانت می شود، مربوط به صبانت در مشهد می شود یا مربوط به نصب و تنظیمات مودم؟
[/FONT]​

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز

شما یا از اتصال Lan استفاده کن یا USB

اگر از Lan استفاده می کنید تنظمیات مودم رو به طریقی که گفتی

"در اکسپلورر بعنوان admin به http://192.168.1.1 وارد می شوم. در Quick Setupبرای VPI و VCI ،0و35 و نوع ارتباط را PPPoEمی گذارم و در مرحله ی بعد یوزر/ پسورد همیشگی را که داشتم برای PPP Username and Password می نویسم"

عمل کن بعد به کارت شبکه ای که ایجاد میکنه نمیخواد
IP و Subnet mask تعریف کنی بعد از کانفیگ مودم مودم خودش یه بار روشن خاموش میشه اگر کانکت نشد خودتون برای سه ثانیه خاموش و روشنش کنید .

اگر جواب نداد کانکشن PPPOE دستی ایجاد کنید و با همین کانفیگ مودم دستی Dial کنید .

اگر باز جواب نگرفتید مودم رو رسیت کنید بعد طبق مواردی که ذکر شد عمل کنید ببینید نتیجه می گیرید ..

میتونید از پشتیبانی مرکزی ADSL تون که معمولا 24 ساعته هستند استفاده کنید .

موفق باشید .

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزیزم
من یه سرویس ADSL گرفتم و از آخرین انشعاب خط تلفنم ( نزدیک ترین پریز تلفن)یک کابل تلفن دو زوجی 80 متری تا نقطه ای که کامپیوترم هست کشیدم و به کامپیوتر وصل کردم . سرویس من 128k هست و سرعت دانلود من حدود 10 هست . آیا این سرعت پایین تر از حد طبیعی و قابل انتظارش هست ؟ آیا طول کابل 80 متری تاثیر در سرعت دانلود من داره ؟
ممنون از توجهتون

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
طول کابل معمولاً تاثیری نداره مهم اینه که اتصالات رو خوب انجام داده باشی . من از جلوی در حیاط یه انشعاب جداگانه برای مودم گرفتم و تمام نقاط اتصال رو لحیم کردم که طولش بیشتر از اینا میشه .
سرعتت هم نسبتاً خوبه بیشتر بستگی به ISP داره .

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
برای من هم 128 هست اما با 18 تا دانلود دارم . احتمال داره طول کابل تاثیر داشته باشه .

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
مودمت را يك بار ريست كارخانه كن، تنظيمات دوستمان Mohammadirani@ اجرا كن و در تنظيمات مودمت دقت كن كه nat اكتيو و فايروال دي اكتيو باشه. احتمال قوي مشكلت از همينجا است

Sarmaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ممنون از راهنماییها ، ولی متأسفانه وصل نمی شود.

به کارت شبکه ای که ایجاد میکنه نمیخواد
IP و Subnet mask تعریف کنی بعد از کانفیگ مودم مودم خودش یه بار روشن خاموش میشه اگر کانکت نشد خودتون برای سه ثانیه خاموش و روشنش کنید .

اگر جواب نداد کانکشن PPPOE دستی ایجاد کنید و با همین کانفیگ مودم دستی Dial کنید .

اگر باز جواب نگرفتید مودم رو رسیت کنید بعد طبق مواردی که ذکر شد عمل کنید ببینید نتیجه می گیرید ..
اگر به Local Area Connection ی که ایجاد می شود IP و Subnet mask ندهم ، در اکسپلورر وارد http://192.168.1.1 نمی شود و در system tray هم اخطار می دهد که کارت شبکه درست تنظیم نشده .
در مورد کانکشن PPPOEدستی هم چندین بار امتحان کرده ام( با و بدون تعریف IP و Gateway و DNS) بی جواب:wacko:.سؤال این است که وارد کردن یوزر / پسورد در PPP Username and Password هنگام تنظیم مودم چه تأثیری دارد؟ چون چه آن را خالی بگذارم چه اطلاعات درست بدهم چه اشتباه در نتیجه تأثیری ندارد و بعد از ذخیره تنظیمات، مودم ریست می شود و چراغ Status هم روشن می شود و همین! در ضمن وقتی قراراست کانکشن PPOE ایجاد کنم و آنجا یوزر / پسورد را می خواهد، اینکه در تنظیمات مودم - در http://192.168.1.1 - چه یوزر/پسوردی وارد شده ، چه تأثیری در چک کردن آن دارد؟

مودمت را يك بار ريست كارخانه كن، تنظيمات دوستمان Mohammadirani@ اجرا كن و در تنظيمات مودمت دقت كن كه nat اكتيو و فايروال دي اكتيو باشه. احتمال قوي مشكلت از همينجا است
ممنون ولی فرقی نکرد :(

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
برای من هم 128 هست اما با 18 تا دانلود دارم . احتمال داره طول کابل تاثیر داشته باشه .

حداکثر سرعت دانلود با 128 برابر است با 16. 128/8=16

مگر اینکه با نرم افزار های شتاب دهنده مثل dap و idm دانلود کنی.

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون از راهنماییها ، ولی متأسفانه وصل نمی شود.

اگر به Local Area Connection ی که ایجاد می شود IP و Subnet mask ندهم ، در اکسپلورر وارد http://192.168.1.1 نمی شود و در system tray هم اخطار می دهد که کارت شبکه درست تنظیم نشده .
در مورد کانکشن PPPOEدستی هم چندین بار امتحان کرده ام( با و بدون تعریف IP و Gateway و DNS) بی جواب:wacko:.سؤال این است که وارد کردن یوزر / پسورد در PPP Username and Password هنگام تنظیم مودم چه تأثیری دارد؟ چون چه آن را خالی بگذارم چه اطلاعات درست بدهم چه اشتباه در نتیجه تأثیری ندارد و بعد از ذخیره تنظیمات، مودم ریست می شود و چراغ Status هم روشن می شود و همین! در ضمن وقتی قراراست کانکشن PPOE ایجاد کنم و آنجا یوزر / پسورد را می خواهد، اینکه در تنظیمات مودم - در http://192.168.1.1 - چه یوزر/پسوردی وارد شده ، چه تأثیری در چک کردن آن دارد؟

ممنون ولی فرقی نکرد :(
اگر تو کانفیگ مودم شما نام کاربری و رمز عبور بدید مودم به طور خودکار کانکت میشه و نیاز به کانکت شدن دستی نیست .
شما که با کانکشن PPOE دستی کانکت میکنید چه پیغام خطایی می گیرید ؟

نام کاربری و رمز عبور وارد شدن به کانفیگ مودم فقط برای ورود به تنظیمات هست کار دیگه ای انجام نمیده حتی میتونید تغییرش بدید ..

شما به پشتیبانی تماس بگیرید ببینید LOG چی انداخته براتون شاید نام کاربری و رمز عبور تون تغییر کرده !؟

Sarmaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
اگر تو کانفیگ مودم شما نام کاربری و رمز عبور بدید مودم به طور خودکار کانکت میشه و نیاز به کانکت شدن دستی نیست .
شما که با کانکشن PPOE دستی کانکت میکنید چه پیغام خطایی می گیرید ؟

نام کاربری و رمز عبور وارد شدن به کانفیگ مودم فقط برای ورود به تنظیمات هست کار دیگه ای انجام نمیده حتی میتونید تغییرش بدید ..

شما به پشتیبانی تماس بگیرید ببینید LOG چی انداخته براتون شاید نام کاربری و رمز عبور تون تغییر کرده !؟

اولاً مشکل اصلی بنده همین پشتیبانی تلفنی هست که تعطیله :mad:
ثانیاً منظور من،همان نام کاربری و رمز عبور سرویس اینترنتم در قسمت PPP Username and Password درون کانفیگ مودم هست وگرنه برای ورود به تنظیمات که همانگونه که در اولین پست عرض کردم از admin/admin استفاده می کنم.
این که می فرمایید مودم به طور خودکار کانکت می شود آیا تنظیماتی برای LAN در قسمت کانکشن Internet Options نیاز دارد ؟ چون آن را هم که دستکاری می کنم، توفیری ندارد.
با کانکشن دستی هم که کانکت می کنم گاهی می گوید لینک پروتکل معتبر نیست و گاهی ریموت کامپیوتر پاسخ نمی دهد. بعد از ریست کردن و تنظیمات اخیر که شما و azadiphone گفتید هم ایراد یوزر / پسورد می دهد.
نام کاربری و رمز عبور نباید تغییر کرده باشد چون توی log ریز مصرف کاربران در سایت، چندین اتصال در حد ۵ دقیقه را همزمان با فعال شدن های اولیه مودم نشان می دهد که هر کدام ۱۰ کیلوبایت بوده اند.

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
اولاً مشکل اصلی بنده همین پشتیبانی تلفنی هست که تعطیله :mad:
ثانیاً منظور من،همان نام کاربری و رمز عبور سرویس اینترنتم در قسمت PPP Username and Password درون کانفیگ مودم هست وگرنه برای ورود به تنظیمات که همانگونه که در اولین پست عرض کردم از admin/admin استفاده می کنم.
این که می فرمایید مودم به طور خودکار کانکت می شود آیا تنظیماتی برای LAN در قسمت کانکشن Internet Options نیاز دارد ؟ چون آن را هم که دستکاری می کنم، توفیری ندارد.
با کانکشن دستی هم که کانکت می کنم گاهی می گوید لینک پروتکل معتبر نیست و گاهی ریموت کامپیوتر پاسخ نمی دهد. بعد از ریست کردن و تنظیمات اخیر که شما و azadiphone گفتید هم ایراد یوزر / پسورد می دهد.
نام کاربری و رمز عبور نباید تغییر کرده باشد چون توی log ریز مصرف کاربران در سایت، چندین اتصال در حد ۵ دقیقه را همزمان با فعال شدن های اولیه مودم نشان می دهد که هر کدام ۱۰ کیلوبایت بوده اند.
نه اتو کانکت مودم خودش در هر دقیقه چند بار با نام کاربری و رمز عبور شما تلاش برای کانکت شدن میکنه که اگر مشکلی از نظر تنظیمات شبکه یا ISP نباشه توی ده ثانیه باید خودکار کانکت بشید . تنظیمات خاصی هم نیاز نیست اعمال کنید .

اطلاع دارید که مشترک های دیگه این ISP مشکل دارند یا نه .. شاید کلا ISP اینترنتش مشکل داشته باشه

greenday

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من از داتک adsl گرفتم طرف میگه باید ip مودمتو از تو کاتالوگ بگی!!!! من موندم چطوری Ip مودمو پیدا کنم تو کاتالوگش ننوشته آخه! مرسی واجبه
ممنون
خداحافظ

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
آقا من از داتک adsl گرفتم طرف میگه باید ip مودمتو از تو کاتالوگ بگی!!!! من موندم چطوری Ip مودمو پیدا کنم تو کاتالوگش ننوشته آخه! مرسی واجبه
ممنون
خداحافظ

اینا رو بتست :
192.168.0.1
192.168.1.1

نهایت این کارو کن :
cmd > ipconfig /all

hossein3d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من adsl گرفتم و وصل شد ولی مودم خودم گرفتم 200 D-link و فقط usb هست. ولی چراغش همش چشمک میزنه. نمی دونید مشکل از کجاست؟ لطفا کمک کنید.
شرکته هم که ازش اشتراک گرفتم میگن ما تا حالا usb کار نکردیم!

saeid666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خط adsl من به مدت يك روز قطع و مجدد وصل شد بعد از وصل شدن مجدد سرعت كمي پايين اومد تقريباً 10 در ضمت من از خط 128 استفاده مي كنم
اما مشكل اصلي من دريافت اطلاعات نيست بلكه توي sending يا ارسال مشكل دارم به عنوان مثال توي هيچ فرومي نمي تونم پست بزنم يعني وقتي دكمه ارسال رو مي زنم پست من ارسال نميشه
و اينكه بعضي سايتها اصلاً باز نميشن البته تعدادشون خيلي كمه و مورد بعدي اينكه در جي ميل نميتونم login كنم و وارد صندوق پستي خودم بشم ولي با dial up اين مشكل وجود نداره!
ضمناً من يه سايت شخصي دارم كه هر روز آپديتش مي كنم ولي با اين وضع نمي تونم حتي يه عكس 30 كيلو بايتي رو هم روش بزارم
اين پستي هم كه اينجا زدم با dial up زدم چون هر كاري كردم با خط adsl نميشد
فكر كنم توي ارسال اطلاعات يا همون sending مشكل دارم
درايو مودم رو هم يكبار ديگه install كردم ولي مشكل حل نشد
لطفاً راهنمايي كنيد
نمي دونم چيكار كنم كلافه شدم

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
خط adsl من به مدت يك روز قطع و مجدد وصل شد بعد از وصل شدن مجدد سرعت كمي پايين اومد تقريباً 10 در ضمت من از خط 128 استفاده مي كنم
اما مشكل اصلي من دريافت اطلاعات نيست بلكه توي sending يا ارسال مشكل دارم به عنوان مثال توي هيچ فرومي نمي تونم پست بزنم يعني وقتي دكمه ارسال رو مي زنم پست من ارسال نميشه
و اينكه بعضي سايتها اصلاً باز نميشن البته تعدادشون خيلي كمه و مورد بعدي اينكه در جي ميل نميتونم login كنم و وارد صندوق پستي خودم بشم ولي با dial up اين مشكل وجود نداره!
ضمناً من يه سايت شخصي دارم كه هر روز آپديتش مي كنم ولي با اين وضع نمي تونم حتي يه عكس 30 كيلو بايتي رو هم روش بزارم
اين پستي هم كه اينجا زدم با dial up زدم چون هر كاري كردم با خط adsl نميشد
فكر كنم توي ارسال اطلاعات يا همون sending مشكل دارم
درايو مودم رو هم يكبار ديگه install كردم ولي مشكل حل نشد
لطفاً راهنمايي كنيد
نمي دونم چيكار كنم كلافه شدم
سلام
شما اول از همه مشكلت را به سرويس دهنده اطلاع بده و از مطمئن شدي از طرف آنها نيست بعد اينجا مطرح كن و الان بيخودي كانفيگهاتون را بهم نزنيد.

موفق باشيد

بالا