• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خیلی خیلی ازت ممنونم...:happy:

ببخشید یه سوال دارم...چرا کیفیت فیلم های youtube کمه؟؟؟ سایتی که فیلمهایی با کیفیت بالاتر داشته باشه سراغ نداری؟؟؟

بازم ممنون:)
کیفیتش پایینه چون حجم کمه تا همه بتونن زود دانلود کنن و ببینن طبیعتا ... ضمن اینکه بحث کپی رایت هم واسه شون ساده تر حل میشه ...

کیفیت بهتر می خوای از تورنت ها می تونی هر چی بخوای دانلود کنی ...

که البته دیگه بحث این تاپیک نیست و باید جای مناسب خودش مطرح بشه ...

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
کیفیتش پایینه چون حجم کمه تا همه بتونن زود دانلود کنن و ببینن طبیعتا ... ضمن اینکه بحث کپی رایت هم واسه شون ساده تر حل میشه ...

کیفیت بهتر می خوای از تورنت ها می تونی هر چی بخوای دانلود کنی ...

که البته دیگه بحث این تاپیک نیست و باید جای مناسب خودش مطرح بشه ...

خیلی ممنون...فقط جاشو اگه لطف کنین و لینک بدین ممنون میشم...:blush::blush::blush:

راستی این سایت شاتل آنلاین نحوه کارش چطوریه....من رفتم و دیدم میزان ترافیک دریافتی رو زده 1150 و بعد رفتم یه فایل 120 مگی دانلود کردم و دوباره سر زدم و دیدم همونه....چرا تغییر نکرده؟؟ طول می کشه تا ثبت بشه؟؟

این درسته که شب ها رایگان هست و هر چقدر بخوای می تونی دانلود کنی

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خیلی ممنون...فقط جاشو اگه لطف کنین و لینک بدین ممنون میشم...:blush::blush::blush:

راستی این سایت شاتل آنلاین نحوه کارش چطوریه....من رفتم و دیدم میزان ترافیک دریافتی رو زده 1150 و بعد رفتم یه فایل 120 مگی دانلود کردم و دوباره سر زدم و دیدم همونه....چرا تغییر نکرده؟؟ طول می کشه تا ثبت بشه؟؟

این درسته که شب ها رایگان هست و هر چقدر بخوای می تونی دانلود کنی
در مورد تورنت ها و نحوه کار با اونها ، مطلب خیلی گفته شده ، یه سرچ بزنی پیدا می کنی ...

اون سایت شاتل هم که هنوز انگار مشکل داره و تغییراتش دقیق نیست ... ما هم مثل شما ...

شب بین ساعت 1 تا 7 صبح رایگانه ...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من تونستم وارد سایت بشم! در قسمت محاسبه ترافیک این گراف ها قبلا مدت مصرف ماهانه
رو نشون میداد اما الان روزانه و دوره ای رو نشون میده ! اون جوری خیلی راحتر بود
حالا من رفتم تاریخ خودم رو انتحاب کردم از 15 شهریور تا 7 مهر میزان ترافیکی برام حساب کرده شده
375186 مگابایت ! منظورش اینه که من 3 گیگ و خورده ای مصرف کردم ؟ درست فهمیدم ؟
کسی نمی دونه ؟

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
دوستان مبنای حجم مصرفی بر اساس هم سند هست و هم رسیو یا فقط رسیو هست.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
در مورد تعرفه ها دقت كرديد با وجود اعلام قبلي مبني بر كاهش 30% تعرفه پهناي باند هنوز تغييري در قيمت سرويسهاي ADSl ايجاد نشده؟امروز سايت داتك را نگاه ميكردم.گفته بودند هنوز كاهش 30% كه قرار بود اعمال بشه به شركتهاي PAP ابلاغ نشده:blink::blink: كي قراره اين كاهش قيمت ابلاغ بشه؟؟سال ديگه؟؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
در مورد تعرفه ها دقت كرديد با وجود اعلام قبلي مبني بر كاهش 30% تعرفه پهناي باند هنوز تغييري در قيمت سرويسهاي ADSl ايجاد نشده؟امروز سايت داتك را نگاه ميكردم.گفته بودند هنوز كاهش 30% كه قرار بود اعمال بشه به شركتهاي PAP ابلاغ نشده:blink::blink: كي قراره اين كاهش قيمت ابلاغ بشه؟؟سال ديگه؟؟
در مورد این قضیه من چند تا مطلب توی روزنامه خودنم و خلاصه اش این بود که "دلتون رو خوش نکنید ، کاهش تعرفه باعث کاهش قیمت واسه مصرفه کننده ها نخواهد شد " ...
hanghead.gif

خب من بخاطر خودم هم که شده امیدوارم اشتباه کرده باشن این روزنامه ها !! ...
worship.gif

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
نوشته بودن هزینه اینترنت برای isp ها اینقدر مهم نیست که با پایین رفتنش قیمت خدماتشون هم کم بشه
مهم حقوقیه که به کارکنانشون میدن یا قیمت تجهیزاته
که پایین نرفته که هیچ بالا هم رفته
همین که قیمت ها بالا نرفته باید خدا رو شکر کرد!!

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
از سایت keepvid استفاده کن ... کافیه لینک ویدئوی مورد نظرت رو از طریق سرچ پیدا کنی و بعدش بری از طریق این سایت دانلودش کنی ...

دوست عزیز متاسفانه این سایت از یاهو نمی تونه دانلود کنه...سایتی نسیت که این قابلیت رو داشته باشه...من خودم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم:(

azm129

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
امروز به شاتل زنگ زدم بهم گفتن که تویه منطقه ما پرت های 128 کیلو بیتشون پر شده و بهم پیشنهاد کرد تو بیا 192 کیلو بیت بگیر و تویه قرارداد الکی مهر یه شرکت رو بزن ولی واسه خونت استفاده کن .می خواستم بدونم خطر این کار چیه؟من شنیده بودم اگه از دانشگاه یه برگه ببریم که دانشجوییم بهمون بالای 128 می دن ولی وقتی از شاتل پرسیدم گفتش نه از این خبرها نیستش .می خواستم بدونم راست گفته یا این که اپراتوره حالیش نبوده؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
سلام
امروز به شاتل زنگ زدم بهم گفتن که تویه منطقه ما پرت های 128 کیلو بیتشون پر شده و بهم پیشنهاد کرد تو بیا 192 کیلو بیت بگیر و تویه قرارداد الکی مهر یه شرکت رو بزن ولی واسه خونت استفاده کن .می خواستم بدونم خطر این کار چیه؟من شنیده بودم اگه از دانشگاه یه برگه ببریم که دانشجوییم بهمون بالای 128 می دن ولی وقتی از شاتل پرسیدم گفتش نه از این خبرها نیستش .می خواستم بدونم راست گفته یا این که اپراتوره حالیش نبوده؟

چه خطري ميتونه داشته باشه.طبق قانوني كه به شركتهاي PAP ابلاغ شده اجازه ندارند به كاربران خانگي بيشتر از 128Kbps بدن.حالا اينا ميگن براي اينكه يك كاربر خانگي بتونه بيشتر از 128 بگيره بايد يه نامه از يك شركت رسمي كه در روزنامه رسمي كشور ثبت شده بياره و اونها به اسم اون شركت به شما سرويس ميدن.

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایتشون بروز شده و حاوی اطلاعات بیشتری شده

ocean13

Registered User
لایک‌ها
4
ببخشید دوستان من یه سوال دارم
من عمده کاری که با adsl دارم باز کردن کانالهای کارتی ماهواره از طریق اینترنت (gbox) و گیم هست که هردوش هم بشدت به پینگ وابسته هست.
حالا دوستانی که چندماهه از شاتل استفاده میکنن میخواستم بدونم سرویس شاتل ping ایده آل و با ثباتی داره یا نه. در ضمن آیا سرویس 128 / 5 gig داره یا نه چون توی سایتش ننوشته.اگر کسی از دوستان میتونه ممنون میشم یه ping هم از این ip بگیره: 4.2.2.4
ممنون

Infernus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اولی باز میشه ولی دومی نه :rolleyes:

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
این مشکل از شاتل هست البته چند تا سایت دیگه هم هست این تک دانلود هم تا ظهر باز نمی شد.

بالا