• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد مانی بوکرز

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
يكي از دوستان يه صحبتي با ساپرت ماني كنند كه چطوري ايراني ها پولاشنو ميتونند برداشت كنند و يا واريز كنند
متشكر

ashkanbamaram

Registered User
لایک‌ها
0
و با این حساب بزودی حسابهای ما رو هم خواهد بست... :}

براشون ایمیل زدم و مشکل رو پرسیدم: :rolleyes:
کد:
Date: Tue, 2 Oct 2007 03:31:30 -0700 (PDT) 
From: "ashkan rafigh" <[email protected]>
Subject:  hi 
To: [email protected] 

[B]hi dear merchantservices of moneybookers;
why register from iran is closed???
why iran not supporting???
please see the picture for this error !!![/B]TNX

بعدش اوناهم جواب دادن:
کد:
Date: Tue, 2 Oct 2007 14:05:19 +0200 
From: "www.moneybookers.com" <[email protected]>
To: [email protected] 
Subject: [Ticket ##45134330##] hi 

[B]Dear Sir,

Thank you for the e-mail.

Unfortunately due to financial restrictions we were obliged to stop
 sending and receiving money from Iran, so we can not assist you. We are
 very sorry for the caused inconvenience.  For any new updates plaese
 visit our website.

Best Regards,

Moneybookers Merchant Services[/B]

[RIGHT]متأسفانه بدلیل ممنوعیتهای (محدودیتهای) مالی مجبور به جلوگیری از 
دریافت و فرستادن پول از ایران شدیم، بنابراین نمیتونیم به شما کمکی کنیم.
 ما خیلی متأسفیم که باعث ناراحتی شما شده.
 لطفاً جهت هرگونه تجدید نظری به وبسایتمون مراجعه نمائید.[/RIGHT]

دوباره ازشون سوالی کردم که هنوز جوابی ندادن :)

ashkanbamaram

Registered User
لایک‌ها
0
طبیعی هست که دیگه از ایران عضو نگیره
دلیلش هم کاملا واضحه
میدونید که روشهای قانونی تبادل پول با مانی بوکرز حساب بانکی و کارت های اعتباری معتبر هستند که با توجه به اینکه هیچکدوم برای کاربران ایرانی دیگه کاربرد ندارند طبیعی هست که عضو ایرانی هم قبول نکنه
احراز هویت هم که دو روشش همین انتقال پول از بانک و کارت بود که با این حساب دیگه امکانپذیر نیست

با توجه به قوانین مانی بوکرز الان دیگه هرگونه نقل و انتقال پول توسط کاربران ایرانی ( ساکن ایران) غیرقانونی هست

من ویزا کارت دارم؛ یعنی اونم قبول نمیکنه؟؟:hmm::blink:

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
آقا من 1000 دلار مانی بوکرز دارم ر لیمیت حسابم هم 12000 دلار در هر 3 ماه بوده که تا دیروز 290 دلار هنوز از این 90 روزم مونده بود اما از امروز که وارد 90 روز بعد شدیم لیمیتم شده 8000 دلار و تازه الان نمیتونم پول ازش خارج کنم چون reming حسابم که گفته چقدر از لیمیتت مونده صفر شده نکنه دیگه نشه تکلیف 1000 دلار من چی میشه
من دیروز 170 دلار دریافت داشتم و امروز هم 75 دلار فرستادم برای افراد دیگه!
آدرسم هم ایران هست و وریفای شده!
دبیت کارت هم اضافه کردم که وریفای شده.
اینم باقیمانده محدودیتم : 2898.10 EUR

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
و با این حساب بزودی حسابهای ما رو هم خواهد بست... :}

با توجه به اینکه گفته ایرانیها میتونند به بانکهای غیر ایران پول منتقل کنند پس فکر نمی کنم بخواد حسابها رو ببنده
و میشه ارسال و دریافت از حساب به حساب رو داشته باشیم ولی اگه به هویت ها گیر بده دیگه باید فاتحه حسابها رو خوند

البته مشکل مانی بوکرز با ایرانیها و هویت ایرانی داشتن نیست بلکه مشکل بر می گرده به کامرز بانک که بانک طرف حساب مانی بوکرز هست و میدونید که چند وقت پیش کامرز بانک و دویچ بانک کلیه تبادلات مالی با ایران رو قطع کردند من شنیدم که حتی سخنگوی ورزات خارجه هم گفته بود که کارشون اشتباه هست و نباید تحت تاثیر آمریکا باشند ولی خب اینا همش حرف بود و این عمل اتفاق افتاد ( جالبیش این بود که من همون زمان قصد داشتم مقدار نسبتا زیادی پول به حساب مانی بوکرزم بفرستم که دیدم بهتره مدتی دست نگه دارم چون انتظار چنین مساله ای رو داشتم و متاسفانه کاری که نباید بشه شد)
به این ترتیب مانی بوکرز اگه بخواد پول هم به حساب ما بفرسته نمیتونه چون کامرز بانک این اجازه رو نمیده ولی تا زمانیکه مشکل فقط از طرف کامرز بانک باشه فکر نمی کنم حسابهامون رو ببنده ولی همونطور که گفتم اگه خود مانی بوکرز به هویت های ایرانی گیر بده دیگه کار تمومه

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من هم فکر میکنم اجازه ندادن ثبت نام ایرانیا اولین قدمشه. ایگلد اشتباهی که کرد اول حساب ها رو بست بعد اجازه نداد ولی این اول اجازه نمیده و بعد یکی یکی پخ پخ [:]

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان از >>این<< تاپیک برای خرید و فروش مانی بوکرز استفاده نمایند.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزيز بجاي پا فشاري روي اين طرز فكر غلط به اين فكر كن كه باعث و باني اصلي اين تحريمها كيا هستن!
نگو غرب و آمريكا كه حالم بد ميشه!

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
متاسفانه روز به روز وضعیت بدتر و بدتر میشه، فکر نمیکنم حرف زیادی برای گفتن باشه. واقعا متاسفم :grrr:

ashkanbamaram

Registered User
لایک‌ها
0
ظاهرا به جز اینکه به بانکهای ایرانی حواله نمیکنه ، مشکل دیگه ای نیست.ثبت حساب جدید از ایران هم مشکلی نداره و ایران هم جزء لیستش هست.

با این انگلیسی فصیحی هم که بعضیها براشون ایمیل فرستادن، خوبه که فهمیدن و یه جوابی دادن،
"Why Iran not supporting ""why register from iran is closed"

آخه میدونی چون من تو روستاهای انگلیس زندگی کردم برای همین با لهجه براش نوشتم :lol::blush:

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها الان 10 روز بیشتره که اکانت من lock شده 1000 دلار هم توش دارم بهشون 1 هفته پیش ایمیل زدم بهم گفتن چند روز صبر کنید جواب میدیم اماالان شده 1 هفته و خبری نشد کسی از دوستان میتونه یه کمکی به من بکنه من انگلیسیم زیاد خوب نیست کسی از دوستان میتونه یک نامه فصیح انگلیسی بنویسه و به من pm کنه و در مورد مشکل من بهشون بگه من خودم نامه را ایمیل میکنم فقط شماها متنش رو برام بنویسید بگید که من مدارکم رو که اسکن پاسپورت و اسکن قبض موبایلم بوده را براشون فرستادم الان 1 هفته هستش که جوابم رو ندادین ازشون بپرسید که کی جواب میدن و تکلیف من چی میشه ممنون میشم نامه را برام ارسال کنید تا خودم براشون بفرستم

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
ظاهرا به جز اینکه به بانکهای ایرانی حواله نمیکنه ، مشکل دیگه ای نیست.ثبت حساب جدید از ایران هم مشکلی نداره و ایران هم جزء لیستش هست.

با این انگلیسی فصیحی هم که بعضیها براشون ایمیل فرستادن، خوبه که فهمیدن و یه جوابی دادن،
"Why Iran not supporting ""why register from iran is closed"

به هرحال قبلا هم که اونا با بانکهای ایرانی مشکلی نداشتند، بانکهای ایرانی با اونا مشکل داشتن، همین الان بانکهای دولتی حتی برای مشتریهای قدیمیشون که حساب جاری ارزی دارن ، به ایتالیا و مالزی و چین و تایلند و رومانی حواله نمیکنن(به بهانه مواد مخدر و دامپینگ و اختلاف تراز تجاری)
بهترین راه داشتن یه حساب کارگزاری توی اسپانیا یا فرانسه اس که حدود 400 یورو در سال هزینه نگهداری دازه و کاملا به صرفه اس.برای خرید از اینترنت هم که وایر ترنسفر از طریق صرافی راحت تر و مطمئن تره

جالب اینجاست که امروز نامه ای که شامل کد برای وریفای کردن آدرس پستی بود به شرکت ما رسید. درست زمانی که میگه با ایران مشکل داره!باید ازشون سئوال کنیم در چه حد با ایران مشکل داره؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
جالب اینجاست که امروز نامه ای که شامل کد برای وریفای کردن آدرس پستی بود به شرکت ما رسید. درست زمانی که میگه با ایران مشکل داره!باید ازشون سئوال کنیم در چه حد با ایران مشکل داره؟
دقیقا بستگی داره که 5+1 اواخر اکتبر چه تصمیمی بگیرن . اگر تصمیم به تحریم نگیرن شاید اوضاع نرمال بشه باز.

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

دقیقا برای چی حسابتون lock شده وآیا فقط برای پرداخت ها lock شده یا دریافت پول هم نمیتونید داشته باشید
(بهتر نامه اونا را برای من بفرستید با pm )، سوال دوم اینه که چرا اسکن قبض موبایل رو فرستادید، برای lock شدن حساب اونها قاعدتا فقط تعیین هویت رو میخوان نه تایید آدرس.آیا از شما تایید آدرس هم خواسته بودن یا نه
سوال سوم اینه که آیا روی صفحه اسکن ایمیل و مشخصات (شماره وایمیل حساب) رو نوشته بودید ،یا فقط اسکن پاسپورت رو فرستادید.
سوال چهارم اینه که از contact توی صفحه پروفایل خودتون استفاده کردید یا از contact (ایمیل سرویس) سایت
سوال پنجم : آیا بعد از فرستادن مدارک ایمیلی برای شما آمده که مضمونش این باشه : مدارک شما برای ارزیابی و تایید به security department فرستاده شده یا نه

اگر این سوالها رو جواب بدید من میتونم کمکتون کنم.

دوست عزیز ممنون که میخواهی کمکم کنی من به ترتیب به سوالاتت پاسخ میدم

1- به نظر میاد حسابم روی پرداختها lock شده باشه البته بعد از اینکه lock شده دریافتی نداشتم تا ببینم روی اون هم lock شده یا نه

2- برای این براشون اسکن قبض رو هم فرستادم چون وقتی میخواهم پول بفرستم بهم میگه که اسکن مشخصات و اسکن utility bill هم برامون بفرستید البته من بیشتر از 1 ساله که مانی بوکرز دارم و یک با اوائل براشون این مدارک رو فرستاده بودم تا تایید بشم من هم آدرسم تایید شده بود هم حساب بانکیم حتی از طریق حساب بانکیم در ایران هم براشون پول فرستادم و هم پول ازشون دریافت کردم

3- بله من به همراه مدارکم ایمیل و شماره حسابم customer id رو هم براشون ایمیل کردم

4- من هم از contact استفاده کردم برای ارسال مدارک و هم از ایمیل خودم به ایمیلشون

5- بله حدود 8 روز پیش که از ایمیل خودم به ایمیلشون مدارک رو فرستادم بهم ایمیل دادن که مدارکتون رو فرستادیم به بخش مربوطه و چند روز منتظر بمونید الان 9 روز شده اما جوابی ندادن تا اینکه دیروز صبح هم براشون مدارکم را از طریق contact هم فرستادم اما تا الان که جوابی نگرفتم

اگر باز هم سوالی داشتید بپرسید من در خدمت هستم بی نهایت هم از شما ممنونم که میخواهی کمکم کنی

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
چند ماه پیش اکانت رو باز کرده بودم از طریق آدرس و کارت اعتباری ویرفرای کردم الان وقتی این تاپیک رو دیدم رفتم تاببینم چه خبره وقتی خواستم اکانت بانک رو ادد کنم دیدم نوشت

Due to legal restrictions, we cannot accept bank accounts based in Iran.

حیف اینجا مکان عمومیه !! وگرنه . . .

حالا یه سوال: میتونم حساب بانکی از آلمان رو وارد کنم؟

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
هنوز هم مانی بوکرز با ایران مشکل داره؟
راهی نداره که بشه دورش زد؟ مثل پیپل؟ البته بدون نیاز به وریفای کردن آدرس:rolleyes:

بالا