iranbetting
Registered User
- نوشتهها
- 602
- لایکها
- 42
يكي از دوستان يه صحبتي با ساپرت ماني كنند كه چطوري ايراني ها پولاشنو ميتونند برداشت كنند و يا واريز كنند
متشكر
متشكر
و با این حساب بزودی حسابهای ما رو هم خواهد بست... :}
Date: Tue, 2 Oct 2007 03:31:30 -0700 (PDT)
From: "ashkan rafigh" <[email protected]>
Subject: hi
To: [email protected]
[B]hi dear merchantservices of moneybookers;
why register from iran is closed???
why iran not supporting???
please see the picture for this error !!![/B]TNX
Date: Tue, 2 Oct 2007 14:05:19 +0200
From: "www.moneybookers.com" <[email protected]>
To: [email protected]
Subject: [Ticket ##45134330##] hi
[B]Dear Sir,
Thank you for the e-mail.
Unfortunately due to financial restrictions we were obliged to stop
sending and receiving money from Iran, so we can not assist you. We are
very sorry for the caused inconvenience. For any new updates plaese
visit our website.
Best Regards,
Moneybookers Merchant Services[/B]
[RIGHT]متأسفانه بدلیل ممنوعیتهای (محدودیتهای) مالی مجبور به جلوگیری از
دریافت و فرستادن پول از ایران شدیم، بنابراین نمیتونیم به شما کمکی کنیم.
ما خیلی متأسفیم که باعث ناراحتی شما شده.
لطفاً جهت هرگونه تجدید نظری به وبسایتمون مراجعه نمائید.[/RIGHT]
طبیعی هست که دیگه از ایران عضو نگیره
دلیلش هم کاملا واضحه
میدونید که روشهای قانونی تبادل پول با مانی بوکرز حساب بانکی و کارت های اعتباری معتبر هستند که با توجه به اینکه هیچکدوم برای کاربران ایرانی دیگه کاربرد ندارند طبیعی هست که عضو ایرانی هم قبول نکنه
احراز هویت هم که دو روشش همین انتقال پول از بانک و کارت بود که با این حساب دیگه امکانپذیر نیست
با توجه به قوانین مانی بوکرز الان دیگه هرگونه نقل و انتقال پول توسط کاربران ایرانی ( ساکن ایران) غیرقانونی هست
اون ویزا کارت مال خریدهای حقیقی هست، نه اینترنتی.من ویزا کارت دارم؛ یعنی اونم قبول نمیکنه؟؟:hmm::blink:
من دیروز 170 دلار دریافت داشتم و امروز هم 75 دلار فرستادم برای افراد دیگه!آقا من 1000 دلار مانی بوکرز دارم ر لیمیت حسابم هم 12000 دلار در هر 3 ماه بوده که تا دیروز 290 دلار هنوز از این 90 روزم مونده بود اما از امروز که وارد 90 روز بعد شدیم لیمیتم شده 8000 دلار و تازه الان نمیتونم پول ازش خارج کنم چون reming حسابم که گفته چقدر از لیمیتت مونده صفر شده نکنه دیگه نشه تکلیف 1000 دلار من چی میشه
و با این حساب بزودی حسابهای ما رو هم خواهد بست... :}
ظاهرا به جز اینکه به بانکهای ایرانی حواله نمیکنه ، مشکل دیگه ای نیست.ثبت حساب جدید از ایران هم مشکلی نداره و ایران هم جزء لیستش هست.
با این انگلیسی فصیحی هم که بعضیها براشون ایمیل فرستادن، خوبه که فهمیدن و یه جوابی دادن،
"Why Iran not supporting ""why register from iran is closed"
ظاهرا به جز اینکه به بانکهای ایرانی حواله نمیکنه ، مشکل دیگه ای نیست.ثبت حساب جدید از ایران هم مشکلی نداره و ایران هم جزء لیستش هست.
با این انگلیسی فصیحی هم که بعضیها براشون ایمیل فرستادن، خوبه که فهمیدن و یه جوابی دادن،
"Why Iran not supporting ""why register from iran is closed"
به هرحال قبلا هم که اونا با بانکهای ایرانی مشکلی نداشتند، بانکهای ایرانی با اونا مشکل داشتن، همین الان بانکهای دولتی حتی برای مشتریهای قدیمیشون که حساب جاری ارزی دارن ، به ایتالیا و مالزی و چین و تایلند و رومانی حواله نمیکنن(به بهانه مواد مخدر و دامپینگ و اختلاف تراز تجاری)
بهترین راه داشتن یه حساب کارگزاری توی اسپانیا یا فرانسه اس که حدود 400 یورو در سال هزینه نگهداری دازه و کاملا به صرفه اس.برای خرید از اینترنت هم که وایر ترنسفر از طریق صرافی راحت تر و مطمئن تره
دقیقا بستگی داره که 5+1 اواخر اکتبر چه تصمیمی بگیرن . اگر تصمیم به تحریم نگیرن شاید اوضاع نرمال بشه باز.جالب اینجاست که امروز نامه ای که شامل کد برای وریفای کردن آدرس پستی بود به شرکت ما رسید. درست زمانی که میگه با ایران مشکل داره!باید ازشون سئوال کنیم در چه حد با ایران مشکل داره؟
سلام
دقیقا برای چی حسابتون lock شده وآیا فقط برای پرداخت ها lock شده یا دریافت پول هم نمیتونید داشته باشید
(بهتر نامه اونا را برای من بفرستید با pm )، سوال دوم اینه که چرا اسکن قبض موبایل رو فرستادید، برای lock شدن حساب اونها قاعدتا فقط تعیین هویت رو میخوان نه تایید آدرس.آیا از شما تایید آدرس هم خواسته بودن یا نه
سوال سوم اینه که آیا روی صفحه اسکن ایمیل و مشخصات (شماره وایمیل حساب) رو نوشته بودید ،یا فقط اسکن پاسپورت رو فرستادید.
سوال چهارم اینه که از contact توی صفحه پروفایل خودتون استفاده کردید یا از contact (ایمیل سرویس) سایت
سوال پنجم : آیا بعد از فرستادن مدارک ایمیلی برای شما آمده که مضمونش این باشه : مدارک شما برای ارزیابی و تایید به security department فرستاده شده یا نه
اگر این سوالها رو جواب بدید من میتونم کمکتون کنم.
Due to legal restrictions, we cannot accept bank accounts based in Iran.