• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
برنامه برای وصل شدن به یاهو مسنجر میخواستم.یه یاهو مسنجر برا پاکت پی سی معرفی شد که یوزر پسورد و که وارد میکم کانکت نمیشه.با چی دیگه میتونم وصل شم که کارم بکنه؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
agile messenger برنامه ی خوبی بود !!! اگه توی عناوین باشه ...

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
البته تو این مورد مسنجر و آی ام بازی، IM پلاس خدایی میکنه
آجل مسنجر کلا دردسر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
کسی از دوستان می دونه آیا امکانش هست که با کور پلیر سابتایتل پحش کرد؟ با تی سی ام پی و نصب چند تا برنامه و کمی تنظیمات میشه فقط یه فورمت سابتایتل رو پخش کرد . اما اولا تی سی پی ام پی خوش دست نیست و ثانیا اون یک فرمت همیشه در دسترس نیست و دردسر تبدیل داره . اگر هر کدوم از این مشکلها حل بشه کافیه

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
بنده در ترد برنامه های پاکت پی سی؛برنامه ای رو با عنوان تب تب اس ام اس که آقا شهرام زحمت معرفیش رو کشیده بودند؛خواستم دانلود کنم؛متاسفانه از من یوزر و پس می خواست؛فکر می کنم که در سایت واسطه ای هست که باید حتما" در اون عضو بشیم؛از شهرام می خوام که اگر ممکنه در جای دیگه ای این برنامه رو آپ کنن،
پست برنامه

S@LAR

Guest
لایک‌ها
1
عزیزان دل سلام

یه سوال داشتم ؟

خدایی خیلی خیلی مهمه !!!!!!!!

میشه یکی خواهشا بگه چطوری میتونم تم نصب کنم ؟ منظورم همین تم هایی هست که با فرمت Tsk هستند

منتظر جوابم دوستان عزیز

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
همونطور که میدونید من تازه ppc خریدم

الان یه ماهی میشه که جس جار خریدم ولی هرکاری میکنم نمیتونم بلوتوس کنم !!!!!!!!!

باور کنید همه روش ها رو امتحان کردم ولی نتونستم بلوتوس کنم !!!!!!!!!!!

منظورم اینه که دیگران میتونن واسه من بفرستند ولی من نمیتونم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ای خدا یکی بهم کمک کنه ...............................................
پن رو رو فایل نگه دار و از منو beam رو بزن

S@LAR

Guest
لایک‌ها
1
ممنون از شما ! ولی بلوتوس کردن رو پیدا کردم تو چت یکی از بچه ها پرسیدم

به هرحال ممنون از شما

حالا مشکل اصلی اینه که چطور اون فایل هایtsk یعنی فایل های تم رو چطوری نصبشون کنم ؟؟؟؟؟

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
سلام دوستان.
من گوشی آیمیت جم دارم و مشکلش اینه که توی تهران آنتن میده و شبکرو می شناسه.
اما توی شهر های دیگه مثل شمال .و ..... آنتن نمیده و شبکرو نمی شناسه.چه کار کنم به نظر شما ؟؟؟؟
یکی از دوستان گفتند که از طرف مخابرات hold شده .
اما من معنی حرف ایشون رو نفهمیدم.ونمی دونم که باید چه کار کنم.به نظر شما باید چه کار کرد؟؟؟؟؟
مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای سالار بی زحمت حالا که راه بلوتوث کردن رو فهمیدی به ما هم بگو.گمونم برنامه باید ریخت.اسم اون برنامه چیه؟
در ضمن دوستان من تخلفی نکردم که جواب نمی دید.من هنوز با real player, active sync مشکل دارم صفحه 23 مشکل رو نوشتم.منتظرم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
1- برنامه real player کسی داره که کار کنه؟ من هرجا این برنامه رو دیدم گرفتم ولی وقتی نصبش می کنم میگه active sync 3 رو نصب کن و یا ورژن بالاتر اون. خب منم ورژن بالاترشو دارم ولی قبول نمی کنه و برنامه اجرا نمی شه.مشکل چیه؟

2- resco audio recorder 4 آیا برنامه ضبط خبرنگاری و کنفرانسیه یا ضبط صدای تماسها؟ خود گوشی kjam ضبط صدا نمی کنه؟
واقعا" ریل پلیر برای من ارزش نصب مردن رو نداشته؛کور پلیر و یا تی سی پی ام پی رو نصب کنید؛بعید می دونم ورژن جدیدی برای ریل اومده باشه؛

سلام دوستان،مشکلم و تو قسمت سخت افزار هم عنوان کردم منتها نمیدونم واقعا مربوط به کدوم بخش میشه ، ولی هر چی هست الان 4 روزه اعصابم و ریخته به هم،من یه qtek s200 دارم،یه 6 ماهی میشه خریدمش منتها الان هر کاری میکنم با synchronized , ActiveSync نمیشه،تنها چیزی که هست اینه که تو این 6 ماه 3 بار کامپیوترم و عوض کردم،یعنی این سومی هستش،help اکتیو سینک و خوندم دیدم نوشته فقط با 2 تا پی سی میتونه relationships بشه و کل موضوع هم همینه یعنی اگه ویندوز عوض کنی یا سیستم عوض بکنی دیگه نمیشه پاکت پی سی و به دسکتاپ وصل کنی؟؟؟!!!!اگه کسی راه حلی میدوونه خواهشن بگه.

نتایج این دو روز:
هر کاری بگی کردم relationships و عوض کردم، delet کردم،اسمشو عوض کردم.نشد که نشد, بد کلید کرده.رو Taskbar کنار ساعت یه بالن باز میشه میگه ( windows error ( a duplicate name exists on the network , بعدش یه پیغام رو صفحه میاد میگه
Sychronization connot be completed successfully,reconnect your device and try again.if the problem persists,see the microsoft activesync troubleshooter in activesync help on your computer
خلاصه بد گیر افتادم .البته بگم connect میشه sync نمیشه.یعنی sync خاموشه فقط explore کار میکنه.

در حال حاضر با هیچ کامپیوتری سینک نمیشه،الان دو تا کامپیوتر دارم که اسماشون یکی نیست،ویندوز یکی رو هم عوض کردم،اکتیو سینک 4.5 و نصب کردم باز همون مشکل داره،میگم نکنه فقط با یو اس بی 2 کار میکنه؟آخه الان هر دو تا کامپیوترم یو اس بی 1.1 دارن!!!!!!!!!!!
اول یه کار دیگه رو هم انجام بدین؛شما اکتیو سینک رو آنیستال کنید؛بعد فولدرش رو هم در پروگرم فایل کامپیوتر هم حذف کنید؛از طرفی در برنامه اکتیو سینک در گوشی هم پارتنر شیپ هایی که با کامپیوترها که احتمالا" دوتا اسم هست هم پاک کنید؛حالا مجددا" اکتیو سینک رو نصب کنید و بعد از نصب گوشی رو سینک کنید؛
نتیجه رو بگید؛
بعد هم هفته نامه عصر ارتباط خريدم ديدم مدير شركت glx ايران گفته پاكت پي سي جديدشون( فكر كنم يه مدل ريبرند شده از گيگا و آي تك باشه؟؟) تحت ليسانس ibm هستش و برنامه هاي pc روش كاملا اجرا ميشه(با wm6 البته!!!):blink: شورش رو در اوردن ديگه
داغ بوده بدبخت:lol:
آقای سالار بی زحمت حالا که راه بلوتوث کردن رو فهمیدی به ما هم بگو.گمونم برنامه باید ریخت.اسم اون برنامه چیه؟
در ضمن دوستان من تخلفی نکردم که جواب نمی دید.من هنوز با real player, active sync مشکل دارم صفحه 23 مشکل رو نوشتم.منتظرم

DrYr bluetooth
یه نکته رو هم به همگی دوستان سفارش بکنم،باور کنید می دونم مشکل دارید و خودم هم کشیدم وقتی پاکت پی سی کار نمی کنه اعصاب داغون می شه؛اما چرا سرج نمی کنید؟چرا مطالب قبلی رو نمی خونید؟باور کنید من تو این چند روزه جند بار دیدم که بحث بلوتوث شده و جواب هم داده شده؛اصلا" فرض رو بر این بگیریم که این فروم وجود نداشت؛شما نباید یه نگاهی به دفترچه منوال دستگاه بندازید تا نحوه بلوتوث کردن و هزار کار دیگه رو که به صورت عادی باید ازش اطلاع داشته باشید(قابل توجه دوستانی که می پرسند دستگاهمن چجوری هارد ریست می شه) فرا بگیرید؟
امیدوارم دوستان تازه وارد این نکاتی رو که گفتم جدی بگیرند؛ضمنا" تو سرچ رو نگاه کنید؛سرچ پیشرفته هم هست؛
موفق باشید.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
1- برنامه real player کسی داره که کار کنه؟ من هرجا این برنامه رو دیدم گرفتم ولی وقتی نصبش می کنم میگه active sync 3 رو نصب کن و یا ورژن بالاتر اون. خب منم ورژن بالاترشو دارم ولی قبول نمی کنه و برنامه اجرا نمی شه.مشکل چیه؟

2- resco audio recorder 4 آیا برنامه ضبط خبرنگاری و کنفرانسیه یا ضبط صدای تماسها؟ خود گوشی kjam ضبط صدا نمی کنه؟

در پست قبلیم یه پیشنهاد برای دوستی که با اکتیو سینک مشکل داشتن ارائه کردم؛ضمنا" ویستا رو پی سی دوستانی که با اکتیو سینک کار می کنن که نصب نیست؟اگر نصبه باید از برنامه مخصوص خود ویستا استفاده کنید؛
رسکو آئودیو رکوردر هم برای ضبط خبرنگاریه؛

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون آقا مجتبی. ولی دفترچه گوشی من 1 زبونیه که من سر در نمیارم.دفترچه فارسی kjam رو از کجا می تونم پیدا کنم کسی ترجمش رو تو نت دیده که آدرس بده؟

در ضمن برنامه wisbar advanced desktop (برای مینیمایز کردن)رو که گمونم آقا مهرداد گذاشته بودن دانلود کردم ولی رو گوشی باز نمی شه و اجراش نمی کنه.برنامه دیگه ای در کنار اون باید بریزم که اجرا بشه؟

کسی کد رجیستری برنامه resco spy برای ضبط مکالمات رو داره؟

این برنامه برای قفل فایلها یا همون پسوردگذاری به این آدرس http://www.mysoco.com/Download.aspx?File=files/FileBarricader2007Mobile.zip که آقای evil تو قسمت نرم افزار گذاشتن اصلا باز نمی شه.

آقا اعصاب ما ریخته به هم.سرچ می کنی پیدا می کنی ذوق می کنی آخرش هیچی!! یکی جواب سوالای منو بده please

miladesh0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من نزديك خانمون يك كافي نت هست كه قراره ازش با استفاده از wireless اشتراك اينترنت بگيرم ولي بايد 42000 پول خود دستگاهي كه سيگنال را مي گيره بدم مي خواستم بدونم ايا مي شه من از ppc خودم كه wireless داره اين اشتراك را بگيرم بعد با كابل usb اينترنت را به pc منتقل كنم يعني شبكه درست كنم؟
كه با اين كار من بدون خريدن wireless modem مي تونم از pc خودم وصل بشم
اگه برنامه خاصي احتياجه يا تغييري در setting باياد داد اطفا كمكم كنيد.:blink:

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
تو برنامه IMپلاس نمیشه برا هر کدوم از friend lists ها تعیین کنی که برا کدوم online باشی برا کدوم نه.ورژنی از این برنامه یا برنامه دیگه ای رو میشناسید که این کارو بکنه؟

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزان دل سلام

یه سوال داشتم ؟

خدایی خیلی خیلی مهمه !!!!!!!!

میشه یکی خواهشا بگه چطوری میتونم تم نصب کنم ؟ منظورم همین تم هایی هست که با فرمت Tsk هستند

منتظر جوابم دوستان عزیز

عزیز جان
درسته سوالتونو خیلی وقت پیش پرسیدین و احتمالا تا الان خودتون جوابشو پیدا کردین...ولی چون حالا دیدم کسی جوابی نداده گفتم حالا که از طرف مدیرای این انجمن دیگه ابی گرم نمیشه لااقل این سوالهای راحتو امثال تازه کارهای مثل من کارشونو راه بندازیم...بلکه زد و شما هم مارو دعا کردید!!!:p
در جواب سوالت: اول تمو میریزی تو پی پی سی...بعد با File Explorer میری گوششو از هر جایی که ریختیش میگیری میاری Cut و Paste میکنی تو پوشه Windows توی My Device. به همین راحتی...بعدش از طریق Setting میری به Today و توی قسمت Appearance اسم تم رو میبینی...بعدش هم که روی تم یه Tap میکنی و یه Ok و ...میری حالشو میبری...:happy:
ما رو دعا کن ها...:D

sattarxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت اساتيد
نمي دانم قبلاكسي اين سوال رو كرده يانه ولي سرچ كردم چيزي پيدا نكردم
من يك برنامه تحت ويندوز دارم كه ميخواهم روي پاكت پي سي اجرا بشه چون نسخه اي
موبايلش بدرد نميخوره و يك سري زياد از اپشنها رو حذف كرده!
ايا راهي هست كه برنامه اي كه براي نصب win98 se به بالا را احتياج داره روي ويندوز موبايل
اجرا كرد

بالا