پن رو رو فایل نگه دار و از منو beam رو بزنهمونطور که میدونید من تازه ppc خریدم
الان یه ماهی میشه که جس جار خریدم ولی هرکاری میکنم نمیتونم بلوتوس کنم !!!!!!!!!
باور کنید همه روش ها رو امتحان کردم ولی نتونستم بلوتوس کنم !!!!!!!!!!!
منظورم اینه که دیگران میتونن واسه من بفرستند ولی من نمیتونم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای خدا یکی بهم کمک کنه ...............................................
واقعا" ریل پلیر برای من ارزش نصب مردن رو نداشته؛کور پلیر و یا تی سی پی ام پی رو نصب کنید؛بعید می دونم ورژن جدیدی برای ریل اومده باشه؛1- برنامه real player کسی داره که کار کنه؟ من هرجا این برنامه رو دیدم گرفتم ولی وقتی نصبش می کنم میگه active sync 3 رو نصب کن و یا ورژن بالاتر اون. خب منم ورژن بالاترشو دارم ولی قبول نمی کنه و برنامه اجرا نمی شه.مشکل چیه؟
2- resco audio recorder 4 آیا برنامه ضبط خبرنگاری و کنفرانسیه یا ضبط صدای تماسها؟ خود گوشی kjam ضبط صدا نمی کنه؟
اول یه کار دیگه رو هم انجام بدین؛شما اکتیو سینک رو آنیستال کنید؛بعد فولدرش رو هم در پروگرم فایل کامپیوتر هم حذف کنید؛از طرفی در برنامه اکتیو سینک در گوشی هم پارتنر شیپ هایی که با کامپیوترها که احتمالا" دوتا اسم هست هم پاک کنید؛حالا مجددا" اکتیو سینک رو نصب کنید و بعد از نصب گوشی رو سینک کنید؛سلام دوستان،مشکلم و تو قسمت سخت افزار هم عنوان کردم منتها نمیدونم واقعا مربوط به کدوم بخش میشه ، ولی هر چی هست الان 4 روزه اعصابم و ریخته به هم،من یه qtek s200 دارم،یه 6 ماهی میشه خریدمش منتها الان هر کاری میکنم با synchronized , ActiveSync نمیشه،تنها چیزی که هست اینه که تو این 6 ماه 3 بار کامپیوترم و عوض کردم،یعنی این سومی هستش،help اکتیو سینک و خوندم دیدم نوشته فقط با 2 تا پی سی میتونه relationships بشه و کل موضوع هم همینه یعنی اگه ویندوز عوض کنی یا سیستم عوض بکنی دیگه نمیشه پاکت پی سی و به دسکتاپ وصل کنی؟؟؟!!!!اگه کسی راه حلی میدوونه خواهشن بگه.
نتایج این دو روز:
هر کاری بگی کردم relationships و عوض کردم، delet کردم،اسمشو عوض کردم.نشد که نشد, بد کلید کرده.رو Taskbar کنار ساعت یه بالن باز میشه میگه ( windows error ( a duplicate name exists on the network , بعدش یه پیغام رو صفحه میاد میگه
Sychronization connot be completed successfully,reconnect your device and try again.if the problem persists,see the microsoft activesync troubleshooter in activesync help on your computer
خلاصه بد گیر افتادم .البته بگم connect میشه sync نمیشه.یعنی sync خاموشه فقط explore کار میکنه.
در حال حاضر با هیچ کامپیوتری سینک نمیشه،الان دو تا کامپیوتر دارم که اسماشون یکی نیست،ویندوز یکی رو هم عوض کردم،اکتیو سینک 4.5 و نصب کردم باز همون مشکل داره،میگم نکنه فقط با یو اس بی 2 کار میکنه؟آخه الان هر دو تا کامپیوترم یو اس بی 1.1 دارن!!!!!!!!!!!
داغ بوده بدبخت:lol:بعد هم هفته نامه عصر ارتباط خريدم ديدم مدير شركت glx ايران گفته پاكت پي سي جديدشون( فكر كنم يه مدل ريبرند شده از گيگا و آي تك باشه؟؟) تحت ليسانس ibm هستش و برنامه هاي pc روش كاملا اجرا ميشه(با wm6 البته!!!):blink: شورش رو در اوردن ديگه
آقای سالار بی زحمت حالا که راه بلوتوث کردن رو فهمیدی به ما هم بگو.گمونم برنامه باید ریخت.اسم اون برنامه چیه؟
در ضمن دوستان من تخلفی نکردم که جواب نمی دید.من هنوز با real player, active sync مشکل دارم صفحه 23 مشکل رو نوشتم.منتظرم
1- برنامه real player کسی داره که کار کنه؟ من هرجا این برنامه رو دیدم گرفتم ولی وقتی نصبش می کنم میگه active sync 3 رو نصب کن و یا ورژن بالاتر اون. خب منم ورژن بالاترشو دارم ولی قبول نمی کنه و برنامه اجرا نمی شه.مشکل چیه؟
2- resco audio recorder 4 آیا برنامه ضبط خبرنگاری و کنفرانسیه یا ضبط صدای تماسها؟ خود گوشی kjam ضبط صدا نمی کنه؟
عزیزان دل سلام
یه سوال داشتم ؟
خدایی خیلی خیلی مهمه !!!!!!!!
میشه یکی خواهشا بگه چطوری میتونم تم نصب کنم ؟ منظورم همین تم هایی هست که با فرمت Tsk هستند
منتظر جوابم دوستان عزیز