منم براتون ارزوی موفقیت میکنم هستی جان
پيشنهاد من اينجوريه كه يك دوستي ( معتمد دوستان ) مي آ د و ميره در تمام بانك هاي كشور كه خدا رو شكر دارند اكثرشون اينترنتي و اس ام اسي و... مي شوند حساب باز مي كنه و در يك جايي اون ها رو به اطلاع همگان مي رسونه ، از اين به بعد اون شخص مي شه بانك پي تي مدير اين بانك دو تا حساب براي افتتاح دوستان در نظر مي گيره ، حساب عمومي و حساب خصوصي . من نوعي مي رم و يك حساب عمومي باز مي كنم و اون دوستي كه كار بانكي زياد داره مثل دوستان فروشنده در بازارچه و يا پخش كنندگان عزيز حساب خصوصي باز مي كنه . ( البته اين حساب باز كردن زياد كاغذ بازي و اين جور كارها رو نداره فقط همين كه مدير بانك بدونه كه car20 در اين سيستم بانكداري به عنوان مشتري عمومي تقاضا داره كافيه ) . حالا با يك مثال بانك رو شرح مي دم :سلام برادر
بگو همه دوستان از پیشنهادهای خوب استقبال می کنند .
درود بر دوستان خوب و عزيزم در اين انجمن
اول از هر چيز به خواهر هستي تبريك مي گم و اميدوارم با پشتكار و جديتي كه تا به حال داشتند و خواهند داشت به همه نشان دهند كه لياقت بيشتر از اينها رو دارند ، من هم براي ايشون آرزوي موفقيت مي كنم .
و اما اگر خاطر مبارك دوستان باشه چند وقت پيش بنده بحث حساب هاي بانكي و مشكلات مربوطه را مطرح كردم و در آن ميان نظري داشتم كه فكر كردم شايد عملي نباشه و لذا مطرحش نكردم . اما الان با خودم گفتم شايد بد نباشه به قول برادر ghoghnuse من هم نظرمو بگم شايد با همفكري دوستان كامل ترش كرديم يا شايد هم اصلا دورشو خط كشيديم .
پيشنهاد من اينجوريه كه يك دوستي ( معتمد دوستان ) مي آ د و ميره در تمام بانك هاي كشور كه خدا رو شكر دارند اكثرشون اينترنتي و اس ام اسي و... مي شوند حساب باز مي كنه و در يك جايي اون ها رو به اطلاع همگان مي رسونه ، از اين به بعد اون شخص مي شه بانك پي تي مدير اين بانك دو تا حساب براي افتتاح دوستان در نظر مي گيره ، حساب عمومي و حساب خصوصي . من نوعي مي رم و يك حساب عمومي باز مي كنم و اون دوستي كه كار بانكي زياد داره مثل دوستان فروشنده در بازارچه و يا پخش كنندگان عزيز حساب خصوصي باز مي كنه . ( البته اين حساب باز كردن زياد كاغذ بازي و اين جور كارها رو نداره فقط همين كه مدير بانك بدونه كه car20 در اين سيستم بانكداري به عنوان مشتري عمومي تقاضا داره كافيه ) . حالا با يك مثال بانك رو شرح مي دم :
XYZ رو به عنوان مدير قبول كرديم ايشون حساب هاي صادرات، تجارت ، ملي ، .... باز كرده و به اطلاع من و دوستان ديگر هم رسونده .
من حساب عابر بانك تجارت دارم ، مي روم و با عابر بانك يا از بانك سره كوچمونپول ( فرضا سريال يانگوم ) را به حساب XYZ مي ريزم و شماره قرمز رنگ و يا اسكن فيش رو براي ايشون مي فرستم و مي گم براي دريافت سريال يانگوم از آقاي به عنوان مثال WWW مبلغ اينقدر ( مثلا 2000 تومان ) به حساب شما واريز شد . اين هم آدرس من : و آدرسم را هم مي دم ( البته بايد www مشتري اين بانك شده باشه ) مدير بانك هم بعد از صحت واريز مبلغ و بعد از يكپارچه شدن تمامي مبالغي كه بايد به حساب www ريخته بشه را واريز كرده .و آدرس دوستان رو هم ايشون به اطلاع فروشنده ي سريال (www )مي رسونه و .
براي اين كارها هم بانك پي تي به اندازه بانك هاي داخل كشور كارمزد مي گيره تا كارش با انگيزه تر و دقيق باشه ( خود من براي واريز 3500 تومان به حساب يكي از دوستان از تجارت به تجارت 500 تومان كارمزد دادم ، فكر كنم نسبت كارمزد يك هزارم با حداقال 500 تومان و حداكثر .... اين باشه ، كارمزدش رو مي شه بعدها تعيين كرد )
فقط همين با اندكي همفكري و تقويت اين راهكار
با تشكر و بدرود
پيشنهاد من اينجوريه كه يك دوستي ( معتمد دوستان ) مي آ د و ميره در تمام بانك هاي كشور كه خدا رو شكر دارند اكثرشون اينترنتي و اس ام اسي و... مي شوند حساب باز مي كنه و در يك جايي اون ها رو به اطلاع همگان مي رسونه ، از اين به بعد اون شخص مي شه بانك پي تي ....
با تشکر از دوستان عزیزی که به من لطف داشتن در راستای صحبت مدیر عزیز من می خواستم بدونم دقیقا باید چیکار کنم؟
یه تاپیک باز کنم و توش اطلاعات سریال های در حال خرید و ودانلود رو بزارم؟ مثل مشارکت کنندگان مبلغ نهایی ....
اگرم نه اگه میشه لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنونم![]()
دوستان ببخشيد سوالم بي ربطه
پخش پرستاران کي دوباره شروع ميشه ؟
پيشنهاد من اينجوريه كه يك دوستي ( معتمد دوستان ) مي آ د و ميره در تمام بانك هاي كشور كه خدا رو شكر دارند اكثرشون اينترنتي و اس ام اسي و... مي شوند حساب باز مي كنه و در يك جايي اون ها رو به اطلاع همگان مي .....
شور كارمزد مي گيره تا كارش با انگيزه تر و دقيق باشه ( خود من براي واريز 3500 تومان به حساب يكي از دوستان از تجارت به تجارت 500 تومان كارمزد دادم ، فكر كنم نسبت كارمزد يك هزارم با حداقال 500 تومان و حداكثر .... اين باشه ، كارمزدش رو مي شه بعدها تعيين كرد )
با تشكر و بدرود
2 – از مدیران خواهش می کنم مشخص کنند چه تدابیری برای مقابله با اینگونه کاربران اندیشیده شده ؟؟ کاربرانی که حتی جسارت مطرح کردن مشکل را در جمع ندارند و به ارسال پیغامهای کذب به سایر کاربران دست می زنند ؟؟ خوشبختانه اکثر کسانی که نامه ها را دریافت کردند دوستان صمیمی من هستند ولی اگر کاربر دیگه بود این نامه ها چه تاثیری در فعالیتش داخل فروم می گذاشت ؟؟ چه موانع و برخوردهایی برای مقابله با اینگونه بی حرمتی و ابرو بری ها اندیشیده شده ؟؟؟
بدرود .
1) numbers فقط سیزن اول را داریم و سیزن 2 و 3 را نداریم
2) kyle xy فقط سیزن اول را داریم و سیزن 2 را نداریم
3) psych سیزن یک را داریم و سیزن دوم را نداریم
4) tru calling سیزن دوم را داریم و سیزن اول را ندارد
5) dead zone فكر کنم چهار تا سیزن را داریم و 2 تا سیزن رو نداریم
6) criminal minds فقط فصل اول رو داریم (فصل دوم رو نداریم)
در پی کولاکی که دیشب (یا پریشب؟!) در بخش به پا شد و هادی با سریال های جدید یه صفحه به بخش مشارکت اضافه کرد!(دستش درد نکنه
) سریال هایی که توسط هادی در حال دانلود هستن رو اینجا میگم تا کسی دوباره دانلود نکنه یا تاپیک نزنه براشون ...![]()
:blink::blink: بابا منم در جریان بذارید . البته ققنوس جان فعلا وقت ندارند و قرار شد در اولین فرصت لیست اطلاعات رو برای من بفرستند ولی هر کی خبری داره به منم بگه شاید نرسم همه پست ها رو ببینم.ممنونم حالا همین هاست فقط؟
مدیر عزیز در پی رسیدن چند پیغام از دوستان خواهش می کنم تکلیف این سریال پرستاران رو مشخص بفرمایید چون چند وقته که هی می گید به زودی ممنون
الان دارم lمپراطور دریا می بینم!به نظر م باید برو تو لیست سریال های رزمی!
راستی یه سوال الان که بخش اشتراک از هنرهای نمایشی جدا شده!کاربرای فعالش کاربر فعال فرهنگ هنر میشن!یا کاربر فعال اشتراک گذاری محصولات فرهنگی!![]()
چطور میشه که ما از حاشیه ، بیشتز از اصل لذت می بریم ؟؟؟
اخه اصولا حاشیه حال میده!!!!!!![]()
![]()
سلام برادر
شما اگر اینهمه زمانی که برای نظرسنجی و سوال و ایجاد تاپیک بازخواست صرف می کنی برای غنی سازی اورانیوم صرف می کردی ، الان دیگه به درجه خلوص 99.9 رسیده بودی ...![]()
چطور میشه که ما از حاشیه ، بیشتز از اصل لذت می بریم ؟؟؟![]()