• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
منم بهتون تبریک میگم هستی جان امیدوارم موفق باشی

car20

Registered User
لایک‌ها
2
درود بر دوستان خوب و عزيزم در اين انجمن
اول از هر چيز به خواهر هستي تبريك مي گم و اميدوارم با پشتكار و جديتي كه تا به حال داشتند و خواهند داشت به همه نشان دهند كه لياقت بيشتر از اينها رو دارند ، من هم براي ايشون آرزوي موفقيت مي كنم .
و اما اگر خاطر مبارك دوستان باشه چند وقت پيش بنده بحث حساب هاي بانكي و مشكلات مربوطه را مطرح كردم و در آن ميان نظري داشتم كه فكر كردم شايد عملي نباشه و لذا مطرحش نكردم . اما الان با خودم گفتم شايد بد نباشه به قول برادر ghoghnuse من هم نظرمو بگم شايد با همفكري دوستان كامل ترش كرديم يا شايد هم اصلا دورشو خط كشيديم .
سلام برادر
بگو همه دوستان از پیشنهادهای خوب استقبال می کنند .
پيشنهاد من اينجوريه كه يك دوستي ( معتمد دوستان ) مي آ د و ميره در تمام بانك هاي كشور كه خدا رو شكر دارند اكثرشون اينترنتي و اس ام اسي و... مي شوند حساب باز مي كنه و در يك جايي اون ها رو به اطلاع همگان مي رسونه ، از اين به بعد اون شخص مي شه بانك پي تي مدير اين بانك دو تا حساب براي افتتاح دوستان در نظر مي گيره ، حساب عمومي و حساب خصوصي . من نوعي مي رم و يك حساب عمومي باز مي كنم و اون دوستي كه كار بانكي زياد داره مثل دوستان فروشنده در بازارچه و يا پخش كنندگان عزيز حساب خصوصي باز مي كنه . ( البته اين حساب باز كردن زياد كاغذ بازي و اين جور كارها رو نداره فقط همين كه مدير بانك بدونه كه car20 در اين سيستم بانكداري به عنوان مشتري عمومي تقاضا داره كافيه ) . حالا با يك مثال بانك رو شرح مي دم :
XYZ رو به عنوان مدير قبول كرديم ايشون حساب هاي صادرات، تجارت ، ملي ، .... باز كرده و به اطلاع من و دوستان ديگر هم رسونده .
من حساب عابر بانك تجارت دارم ، مي روم و با عابر بانك يا از بانك سره كوچمون:D پول ( فرضا سريال يانگوم ) را به حساب XYZ مي ريزم و شماره قرمز رنگ و يا اسكن فيش رو براي ايشون مي فرستم و مي گم براي دريافت سريال يانگوم از آقاي به عنوان مثال WWW مبلغ اينقدر ( مثلا 2000 تومان ) به حساب شما واريز شد . اين هم آدرس من : و آدرسم را هم مي دم ( البته بايد www مشتري اين بانك شده باشه ) مدير بانك هم بعد از صحت واريز مبلغ و بعد از يكپارچه شدن تمامي مبالغي كه بايد به حساب www ريخته بشه را واريز كرده .و آدرس دوستان رو هم ايشون به اطلاع فروشنده ي سريال (www )مي رسونه و .
براي اين كارها هم بانك پي تي به اندازه بانك هاي داخل كشور كارمزد مي گيره تا كارش با انگيزه تر و دقيق باشه ( خود من براي واريز 3500 تومان به حساب يكي از دوستان از تجارت به تجارت 500 تومان كارمزد دادم ، فكر كنم نسبت كارمزد يك هزارم با حداقال 500 تومان و حداكثر .... اين باشه ، كارمزدش رو مي شه بعدها تعيين كرد )
فقط همين با اندكي همفكري و تقويت اين راهكار
با تشكر و بدرود

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
درود بر دوستان خوب و عزيزم در اين انجمن
اول از هر چيز به خواهر هستي تبريك مي گم و اميدوارم با پشتكار و جديتي كه تا به حال داشتند و خواهند داشت به همه نشان دهند كه لياقت بيشتر از اينها رو دارند ، من هم براي ايشون آرزوي موفقيت مي كنم .
و اما اگر خاطر مبارك دوستان باشه چند وقت پيش بنده بحث حساب هاي بانكي و مشكلات مربوطه را مطرح كردم و در آن ميان نظري داشتم كه فكر كردم شايد عملي نباشه و لذا مطرحش نكردم . اما الان با خودم گفتم شايد بد نباشه به قول برادر ghoghnuse من هم نظرمو بگم شايد با همفكري دوستان كامل ترش كرديم يا شايد هم اصلا دورشو خط كشيديم .

پيشنهاد من اينجوريه كه يك دوستي ( معتمد دوستان ) مي آ د و ميره در تمام بانك هاي كشور كه خدا رو شكر دارند اكثرشون اينترنتي و اس ام اسي و... مي شوند حساب باز مي كنه و در يك جايي اون ها رو به اطلاع همگان مي رسونه ، از اين به بعد اون شخص مي شه بانك پي تي مدير اين بانك دو تا حساب براي افتتاح دوستان در نظر مي گيره ، حساب عمومي و حساب خصوصي . من نوعي مي رم و يك حساب عمومي باز مي كنم و اون دوستي كه كار بانكي زياد داره مثل دوستان فروشنده در بازارچه و يا پخش كنندگان عزيز حساب خصوصي باز مي كنه . ( البته اين حساب باز كردن زياد كاغذ بازي و اين جور كارها رو نداره فقط همين كه مدير بانك بدونه كه car20 در اين سيستم بانكداري به عنوان مشتري عمومي تقاضا داره كافيه ) . حالا با يك مثال بانك رو شرح مي دم :
XYZ رو به عنوان مدير قبول كرديم ايشون حساب هاي صادرات، تجارت ، ملي ، .... باز كرده و به اطلاع من و دوستان ديگر هم رسونده .
من حساب عابر بانك تجارت دارم ، مي روم و با عابر بانك يا از بانك سره كوچمون:D پول ( فرضا سريال يانگوم ) را به حساب XYZ مي ريزم و شماره قرمز رنگ و يا اسكن فيش رو براي ايشون مي فرستم و مي گم براي دريافت سريال يانگوم از آقاي به عنوان مثال WWW مبلغ اينقدر ( مثلا 2000 تومان ) به حساب شما واريز شد . اين هم آدرس من : و آدرسم را هم مي دم ( البته بايد www مشتري اين بانك شده باشه ) مدير بانك هم بعد از صحت واريز مبلغ و بعد از يكپارچه شدن تمامي مبالغي كه بايد به حساب www ريخته بشه را واريز كرده .و آدرس دوستان رو هم ايشون به اطلاع فروشنده ي سريال (www )مي رسونه و .
براي اين كارها هم بانك پي تي به اندازه بانك هاي داخل كشور كارمزد مي گيره تا كارش با انگيزه تر و دقيق باشه ( خود من براي واريز 3500 تومان به حساب يكي از دوستان از تجارت به تجارت 500 تومان كارمزد دادم ، فكر كنم نسبت كارمزد يك هزارم با حداقال 500 تومان و حداكثر .... اين باشه ، كارمزدش رو مي شه بعدها تعيين كرد )
فقط همين با اندكي همفكري و تقويت اين راهكار
با تشكر و بدرود

جالبه ، ولی زمان رسيدن سريال به دست بچه ها رو تقريباً 2 برابر ميکنه ! همين الانشم کلی دير سريال ها به دست ملت ميرسه ، اينجاش رو چکار کنيم ؟

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
با تشکر از دوستان عزیزی که به من لطف داشتن در راستای صحبت مدیر عزیز من می خواستم بدونم دقیقا باید چیکار کنم؟
یه تاپیک باز کنم و توش اطلاعات سریال های در حال خرید و ودانلود رو بزارم؟ مثل مشارکت کنندگان مبلغ نهایی ....
اگرم نه اگه میشه لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنونم:rolleyes:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
پيشنهاد من اينجوريه كه يك دوستي ( معتمد دوستان ) مي آ د و ميره در تمام بانك هاي كشور كه خدا رو شكر دارند اكثرشون اينترنتي و اس ام اسي و... مي شوند حساب باز مي كنه و در يك جايي اون ها رو به اطلاع همگان مي رسونه ، از اين به بعد اون شخص مي شه بانك پي تي ....

اگه درست متوجه شده باشم، منظور شما اینه که هر کس برای هر سریالی که میخواد اول پول رو به حساب فردی که به عنوان مسوول بانک انتخاب شده واریز کنه، بعد اگه مسوول بانک تایید کرد پول رو به حساب پخش کننده واریز کنه و سریال ارسال بشه.

این روش یه عیب داره، اینکه کارمزد هر بار انتقال اتوماتیک، 500 تومنه و این یعنی دو بار هزینه اضافی دادن.

به نظر من مشکل بانک مشکل بزرگی نیست که بخوایم براش همچین روش های پیچیده ای در نظر بگیریم. چون کسی که مسوول بانک میشه باید هر روز مدت زیادی وقت صرف پی گیری مبالغ واریز شده بکنه، و غیر از اون الان پخش کننده های اصلی بیش از یه شماره حساب دارن که کار متقاضی ها رو خیلی راحت کرده. فکر نمی کنم نهایتا یه بار بانک رفتن در طول ماه انقدر سختی داشته باشه که به این همه دردسر بیارزه :D

بازم این فقط نظر شخصی من بود. اگه دوستان دیگه نظری دارن بگن.

با تشکر از دوستان عزیزی که به من لطف داشتن در راستای صحبت مدیر عزیز من می خواستم بدونم دقیقا باید چیکار کنم؟
یه تاپیک باز کنم و توش اطلاعات سریال های در حال خرید و ودانلود رو بزارم؟ مثل مشارکت کنندگان مبلغ نهایی ....
اگرم نه اگه میشه لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنونم:rolleyes:

این طرح فریدا بود برای همین من خیلی در جریان نیستم که دقیقا قراره چه مواردی پی گیری بشه. بحث اولیه سر سریال های در حال دانلود بود که لیستی از دانلود کننده ها و مقدار دانلود هر فرد توی پست اول ایجاد بشه، و شما مسوول پی گیری از دانلود کننده ها باشین و در ضمن تاپیک هایی که بدون دانلود کننده موندن رو اونجا معرفی کنین تا کسانی که می تونن کمک کنن اعلام آمادگی کنن.

حالا میشه همین کار رو درمورد سریال های در حال خرید هم انجام داد، مثلا پست اول تاپیک مخصوص دانلود باشه و پست دوم مخصوص خرید.

به نظرم شما تاپیک رو بزن (یه نگاهی هم قبلش به تاپیک دانلود بخش انیمیشن بنداز که روش کار دستت بیاد) بعد اگه موردی مبهم بود همونجا در موردش تصمیم گرفته میشه.

دوستان ببخشيد سوالم بي ربطه
پخش پرستاران کي دوباره شروع ميشه ؟

ایشالا امروز به دست توزیع کننده جدید می رسه و پخشش به زودی شروع میشه.

frog

Registered User
لایک‌ها
36
پيشنهاد من اينجوريه كه يك دوستي ( معتمد دوستان ) مي آ د و ميره در تمام بانك هاي كشور كه خدا رو شكر دارند اكثرشون اينترنتي و اس ام اسي و... مي شوند حساب باز مي كنه و در يك جايي اون ها رو به اطلاع همگان مي .....

شور كارمزد مي گيره تا كارش با انگيزه تر و دقيق باشه ( خود من براي واريز 3500 تومان به حساب يكي از دوستان از تجارت به تجارت 500 تومان كارمزد دادم ، فكر كنم نسبت كارمزد يك هزارم با حداقال 500 تومان و حداكثر .... اين باشه ، كارمزدش رو مي شه بعدها تعيين كرد )
با تشكر و بدرود

در مورد حساب بانکی اگه تبلیغ نباشه به نظر من سامان واقعا که معرکه است . من خودم تازه حساب باز کردم که خیلی خوب بود . کلآ برای باز کردنش و دریافت کارت و فعال کردن حساب اینترنتیش 3000 تومن میگیرین . و کارن رو هم در کمتر از یک هفته میدن .

پرداخت اینترنتی هم داره و مثل بانک صادرات هم نمی خواد که یه دستگله رمزیاب 20 هزار تومنی هم بگیری .

در مورد کارمزد بین بانکی هم تجارت رو نمیدونم ولی بانک های ملی ف صادرات و کشاورزی اگه هر کدوم از خودپردازهای خود اون بانک برای انتقال به حساب توی همون بانک استفاده کنید . مثلا

ملی به ملی خودپرداز ملی
و
.
.

هیچی کامزدی نمیگیره و لی اگه خودپرداز با یکی از حسابهای فرق کنه 500 تومن کارمزد کم میکنه و اعلام هم نمی کنه و تنها در صورتی میفهمی که 500 تومنت رو دزدیه ( به نظر من) که صورت حساب بگیری .

اگه دوستان در مورد سامان موافق باشند که عالیه اگه هم نه که همین روش ها هم فعلا بدک نیست .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب متاسفانه منبينم كه اين موضوع تموم نشده!

و اين رشته سر دراز دارد!

اتفاقآ من هم امروز متوجه شدم كه بعضي از كاربران در پيام خصوصي به عده اي از كابران و مديران سعي در تخريب شخصيت كاربران ديگر دارند!

اين مسئله به شدت تاسف آور هست!
در صورتيكه مشكل به صورت مسالمت آميز حل نشه مجبور هستم كه دخالتهايي بكنم كه دوست ندارم!

آخرين اخطار و فرصت كه انشاا... ازش براي حل مشكل به شيوه اي مسالمت آميز استفاده ميكنيد!

آقايون/خانومها:
اينجا يك جامعه هست كه همه ما با هم و در كنار هم بايد بتونيم توش فعاليت كنيم!
كمي منيت رو كنار بذاريم و به منافع جمعي فكر كنيم!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
2 – از مدیران خواهش می کنم مشخص کنند چه تدابیری برای مقابله با اینگونه کاربران اندیشیده شده ؟؟ کاربرانی که حتی جسارت مطرح کردن مشکل را در جمع ندارند و به ارسال پیغامهای کذب به سایر کاربران دست می زنند ؟؟ خوشبختانه اکثر کسانی که نامه ها را دریافت کردند دوستان صمیمی من هستند ولی اگر کاربر دیگه بود این نامه ها چه تاثیری در فعالیتش داخل فروم می گذاشت ؟؟ چه موانع و برخوردهایی برای مقابله با اینگونه بی حرمتی و ابرو بری ها اندیشیده شده ؟؟؟
بدرود .

هادی جان ... پی ام منو که خوندی ...

من هم به جناب Internetman در پی ام تذکر دادم که بهتره در برخورد و دیدشون نسبت به بچه ها و بخش تجدیدنظر کنن، ولی کلا معتقدم مطلبی که در پی ام مطرح میشه بهتره در پی ام حل و فصل بشه. همچنان که من جواب ایشون رو در پی ام دادم.

مطمئنا هر کس که مدتی رو در این بخش گذرونده باشه میدونه که اینجا تا حالا حتی یک مورد هم نبوده که حق کسی خورده شده باشه و پول کسی بالا کشیده شده باشه! و این مورد هم مستثنی نیست! و اینکه همه به خصوص توزیع کننده های این بخش افراد قابل اطمینانی هستن و اینو در طول زمان به همه اعضا ثابت کردن.

پس حتی اگه ایشون برای دیگرانی که در جریان نیستم پی ام زده باشن (که اگه اینطور باشه واقعا جای تاسف داره) بازم به نظر من بهتر بود این مطلب به صورت عمومی عنوان نمیشد. چون فقط باعث ایجاد پست های زنجیره ای و دعوا و دلخوری بیشتر میشه ....

به هر حال موضوع هر چی بوده تموم شده. جناب Internetman اشتباها پول زیادی واریز کردن و هادی هم اون زمان متوجه نشده، الان هم قرار شده این پول برگرده؛ و همه هم می دونیم که این قضیه در اثر اشتباه بوده نه عمد.

امیدوارم این بحث بیش از این ادامه پیدا نکنه.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خب در این مورد من مجبورم پست بدم و نمی تونم سکوت کنم بنده به شخصه هر وقت می خوام چیزی از جناب ققنوس عزیز بگیرم قبلش به ایشون پیغام می دمو هماهنگ می کنم و ازشون قیمت نهایی رو می پرسم ایشون هم به دقت و به تفکیک همه رو محاسبه می کنن و به من می گن و من بعد از اطمینان پول رو واریز می کنم. اینکه این مشکلات پیش میاد که دیگه تقصیر جناب ققنوس نیست از بی دقتی و کم توجهی دیگران ناشی میشه پس بهتره به جای مقصر جلوه دادن دیگران کمی بیشتر دقت کنیم و از تجربیات دیگران استفاده کنیم تا یک راه رو 100 بار نریم
و در آخر باید بگم من همیشه قدردان زحمات جناب ققنوس هستم با توجه به این همه مشغله ای که در هر سریال دارند بازم از هیچ تلاشی دریغ نمی کنن:happy:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
در پی کولاکی که دیشب (یا پریشب؟!) در بخش به پا شد و هادی با سریال های جدید یه صفحه به بخش مشارکت اضافه کرد!
190.gif
(دستش درد نکنه
145.gif
) سریال هایی که توسط هادی در حال دانلود هستن رو اینجا میگم تا کسی دوباره دانلود نکنه یا تاپیک نزنه براشون ...

1) numbers فقط سیزن اول را داریم و سیزن 2 و 3 را نداریم
2) kyle xy فقط سیزن اول را داریم و سیزن 2 را نداریم
3) psych سیزن یک را داریم و سیزن دوم را نداریم
4) tru calling سیزن دوم را داریم و سیزن اول را ندارد
5) dead zone فكر کنم چهار تا سیزن را داریم و 2 تا سیزن رو نداریم
6) criminal minds فقط فصل اول رو داریم (فصل دوم رو نداریم)

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
در پی کولاکی که دیشب (یا پریشب؟!) در بخش به پا شد و هادی با سریال های جدید یه صفحه به بخش مشارکت اضافه کرد!
190.gif
(دستش درد نکنه
145.gif
) سریال هایی که توسط هادی در حال دانلود هستن رو اینجا میگم تا کسی دوباره دانلود نکنه یا تاپیک نزنه براشون ...

:eek::eek::eek::blink::blink: بابا منم در جریان بذارید . البته ققنوس جان فعلا وقت ندارند و قرار شد در اولین فرصت لیست اطلاعات رو برای من بفرستند ولی هر کی خبری داره به منم بگه شاید نرسم همه پست ها رو ببینم.ممنونمحالا همین هاست فقط؟
مدیر عزیز در پی رسیدن چند پیغام از دوستان خواهش می کنم تکلیف این سریال پرستاران رو مشخص بفرمایید چون چند وقته که هی می گید به زودی ممنون

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
:eek::eek::eek::blink::blink: بابا منم در جریان بذارید . البته ققنوس جان فعلا وقت ندارند و قرار شد در اولین فرصت لیست اطلاعات رو برای من بفرستند ولی هر کی خبری داره به منم بگه شاید نرسم همه پست ها رو ببینم.ممنونم حالا همین هاست فقط؟

طبق پی ام هادی همیناس ... اگه بازم باشه من بی خبرم.

مدیر عزیز در پی رسیدن چند پیغام از دوستان خواهش می کنم تکلیف این سریال پرستاران رو مشخص بفرمایید چون چند وقته که هی می گید به زودی ممنون

در مورد پرستاران به شما پی ام می زنن؟! :blink:

خب بگین از خود من بپرسن. یه مقدار پروسه گرفتن سریال از سهراب و رسوندنش به دست هادی بیشتر از اونی که انتظار داشتم طول کشید. ولی الان دست هادی ـه و همین روزا پخشش شروع میشه (این بار دیگه واقعا :D)

//

ضمنا در پی ابراز نگرانی یه سری از دوستان بابت آپدیت نشدن لیست سریال های موجود توی این چند روزه، باید عرض کنم که ضمن تقدیر و تشکر از این همه توجه!! لیست حتما آپدیت میشه. این چند روز هم من خیلی سرم شلوغه هم سریال های خیلی زیادی اضافه شد، هم ورود به پی تی گاهی غیر ممکن بود. ولی حتما توی همین چند روزه یه وقتی میذارم و لیست رو آپدیت می کنم. لطفا انقدر نگران نباشید
3313.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
الان دارم lمپراطور دریا می بینم!به نظر م باید برو تو لیست سریال های رزمی!;)
راستی یه سوال الان که بخش اشتراک از هنرهای نمایشی جدا شده!کاربرای فعالش کاربر فعال فرهنگ هنر میشن!یا کاربر فعال اشتراک گذاری محصولات فرهنگی!;)

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان دارم lمپراطور دریا می بینم!به نظر م باید برو تو لیست سریال های رزمی!;)
راستی یه سوال الان که بخش اشتراک از هنرهای نمایشی جدا شده!کاربرای فعالش کاربر فعال فرهنگ هنر میشن!یا کاربر فعال اشتراک گذاری محصولات فرهنگی!;)

سلام برادر

شما اگر اینهمه زمانی که برای نظرسنجی و سوال و ایجاد تاپیک بازخواست صرف می کنی برای غنی سازی اورانیوم صرف می کردی ، الان دیگه به درجه خلوص 99.9 رسیده بودی ...
242.gif

چطور میشه که ما از حاشیه ، بیشتز از اصل لذت می بریم ؟؟؟
297.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام برادر

شما اگر اینهمه زمانی که برای نظرسنجی و سوال و ایجاد تاپیک بازخواست صرف می کنی برای غنی سازی اورانیوم صرف می کردی ، الان دیگه به درجه خلوص 99.9 رسیده بودی ...
242.gif

چطور میشه که ما از حاشیه ، بیشتز از اصل لذت می بریم ؟؟؟
297.gif

نظر سنجی وسیلست نه هدف!
23.gif

در ضمنباید بگردین دنبال یه عنوان جدید!عنوان کاربر فعال هنرهای نمایش انحصاری مال بچه های بخش ماست!
22.gif

امپراطور دریا هم نظر کارشناسی بود!واقعانم کار قشنگیه!مرسی فرستادیش!مبارزه های رزمیش خیلی طبیعی به نظر میان!داستان و شخصیت پردازیشم عالیه !جاش کنار افسانه شجاعانه!
16.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا