کارتها را در کمتر از یک هفته هم تاحالا تحویل داده شده است و فروش همچنان ادامه دارد !!! ao nguc winny quan lot nam cao cap do ve sinh rang mieng vay cong so nu ban buon quan ao cho thue trang phuc da hoi
Last edited:
نه ! کارتها حداکثر 500 دلار نیوزلند است که به دلار آمریکا کمتر خواهد شد .یه سوال داشتم این کارت رو میشه 500$ usa شارج کرد
میشه یه شماره تلفن از خودتون بدید یه کم راهنمایی دربره این کارت میخوام
tnx
سلام.سلام
من یه کارت 50تایی میخوام لطفا قیمت تمام شده +شماره حسابتون را برام پی ام یا ای میل کنید
خودتان باید محاسبه کنید که 19.99 یورو حدودا چند دلار آمریکا می شود . ( ضمنا 3.5% کارمزد کارت برای هر خرید کسر می کند )مي گم من توي يه سايتي رفتم يه چيزي مي خوام بخرم 19.99 يورو قيمتش هست.
مي خواستم ببينم با کارت هاي شما مي شه خريد کرد ؟
کلا هزينه چه قدر مي شه ؟
لطفا جدا بنويسيد مثلا هزينه صدور کارت اين قدر و ...
ممنون
حساب کردم يه 28 دي شد.
شما هم خودتون حساب کنيد اگه ميشه ؟؟
28 دلار = 20 يورو ؟؟؟؟
اگه 28 دلار باشه کلا چه قدر مي شه اين کارت واسه من ؟؟؟؟
کارت قابل شارژ هم هست ؟ به چه مدت ؟
جواب بديد
داخل خود سايت اداره پست نيوزلند خونده بودم !(!)من نمی دانم کجای سایت دیده بودم که برای هر خرید 3.5% کارمزد داره ولی الان که سایت را چک می کنم و همچنین خودم دارم از این کارتها استفاده می کنم ، می بینم هزینه ای نمی گیرد !!!
خرید بدون fee هست !!! و دقیقا به اندازه خرید شما از کارت کسر خواهد شد !
داخل خود سايت اداره پست نيوزلند خونده بودم !(!)
do lot nam cao cap do boi nu cao cap thoi trang tre em quan ao ban buon vest cong so chup anh cho be re depببخشید آقای ادنان شاید زیاد ربطی به کارت های شما نداشه باشه .
اما کلا" با کارت اعتباری شما یا هر کارتی اگر از ایران از ebay خرید شه پست میکنن یا نه ؟
اصلا میشه با این کارتی که شما میدید از هیچ سایتی خرید کرد؟
مثلا یه سایت واسه دوبی یا چمیدونم سایتی میشناسید بگید
و اینکه آیا کارتتون فیزیکی هست و به اسم خودمون صادر میشه و قابل شارپ مجدد هست؟
ممنون
ببخشید آقای ادنان شاید زیاد ربطی به کارت های شما نداشه باشه .
اما کلا" با کارت اعتباری شما یا هر کارتی اگر از ایران از ebay خرید شه پست میکنن یا نه ؟
فربد جان ebay به ایران ارسال نمیکنه
این سایت یه زمانی ارسال می کرد ، الان رو نمی دونم http://www.barnesandnoble.com