• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
یعنی Plasma روش HDMI نداره؟ فقط Projection و LCD ؟؟
gigglesmile.gif

با فرمت HD ؟؟ وای مگه DVD Player میتونه HD هم پخش کنه؟؟
gigglesmile.gif

2 مترش 30 تومن؟؟ پس من چی بود دیدم 18 تومن؟؟ تازه فکر کنم DAIYO هم بود!
gigglesmile.gif

component همونی که سه تا سیم داره؟؟ پس اونی که پنج تا سیم داره چیه؟؟ نکنه اون Composite هستش؟؟
gigglesmile.gif

مجبور نیستین وقتی اطلاعاتتون ناقصه محض خود شیرینی پست بزنین...
128fs988025.gif
F 14 عزیز ممنونم :blush:
-----------------------------------------------
بابا استادsony
شما تا حالا کجا بودید
من در حدی که بلد بودم به این دوستمون یه چیزایی گفتم که بتونه بره یه دستگاه برای خودش بخره شما قطعا بیشتر از ما بلدی بهتر راهنمایی کن
این بنده خدا حتی USB هم نمیدونست چیه؟
حالا شما از خودتون افاضات بفرمایید
در مورد کابل HDMI هم قیمتی که تو جمهوری بود برای 2 متری 26 تومن بود نکنه شما هم مثل احمدی نژاد میگی گوجه فرنگی رو بیان از دم خونه شما بخرن ارزون تره؟؟:p

و باز هم میگم من اینقدر بلد بودم و برای این دوستمون که در این حد اطلاعات داشت کافی بود شما بفرمایید راجع به انواع برد مصرفی در دستگاهها و چیپ های تو سیستم اطلاعات بیرون بریز قطعا مفید خواهد بود چون تو جمهوری بدردش میخوره:p

بیشتر بیا اینجا عزیز

بیشتر از اینها رو شما حساب میکردم اما ثابت کردید که فقط داشتن اطلاعات مطرح نیست کاش به همون اندازه اطلاعاتتون ادب هم می آموختید پسته دهن بسته بودید . کاش اینبار هم چیزی نمی گفتید و دست خودتونو تو ادب رو نمیکردید

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
حرف این نبود که شماها بلد نیستین، من بلدم و این دری وری ها...
2753.gif

حرفم این بود که چیزی که مطمئن نیستین رو بیان نکنین... همین!
118fs316689.gif

منم یه زمانی اینجا زیاد می پلگیدم! الان دیگه حوصله اش نیست...
AddEmoticons0051.gif

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام

می بینم که جمع بزرگان جمعه :blink:

حالا چرا تو سر و کله ی هم می زنید :p:p

SkyEagle جان مبارکه شما هم مثل ما خریدی ایشالله که خرید جفتمون خوبه. یک لینکی از این DVD Player به ما می دی یه نگاه بهش بندازیم؟؟

F14 کجایی که یادت به خیر حالا چرا فرود اجباری !! نظر شما راجع به این DVD که Skyeagle گفته چه طوره؟؟

به به جناب SonyStyle ! چرا همش غلط های ملتو می گیری خوب بیا راهنمایی بکن ما هم یه سودی ببریم دیگه :lol: (اینجام تبعیض !! حالا چون تو بلک مایس Moderatori اینجا جواب نمی دی !! اونجام که دعوت نامه می خواد :(

همین

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
آقا تا دعوا نشده بگم من امروز رفتم جمهوري يه دونه از همين Lg 9450 گرفتم با قيمت 93 تومان...
با تشكر بسيار از دوستان عزيز skyeagle و F14
ولي ضد حال شد اومدم خونه ديدم كابل كامپوننت داخلش نيست و جدا بايد بخرم . رفتم دم يه مغازه دم خونمون گفت فرق نداره يه دونه از همين 3 فيشه هاي معمولي هم بگيري همونه.
حالا من نمي دونم فرقي هست بين كابل هاي كامپوننت با 3 فيشه هاي معمولي يا نه ؟
چي كار كنم دوباره برم جمهوري كابل مخصوصش رو بخرم يا از همين الكتريكي سر كوچمون از همين 3 فيشه ها معمولي بخرم؟؟؟؟؟؟

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حالا چرا فرود اجباری
فندق جان رد ميشديم يه جسارتي كرديم به دوستان نظر دادم
راستي تبريك ميگم TV جديد رو اگه نزديك بودي به زور ازت شيريني ميگرفتم ولي يه ريويو اگه حوصله داشتي بزار ببينيم چه كردي

با تشكر بسيار از دوستان عزيز skyeagle و F14
ويولن جان مباركت باشه ولي چرا از من تشكر مي كني من يادم نمياد مدلي رو پيشنهاد كرده باشم اخيرا ولي دستگاه خوبيه ايشالا كه كلي فيلم باحال ببيني كابل HDMI رو اگه نخواستي استفاده كني اينجا تو بازارچه بزن شايد كسي لازم داشته باشه اينجوري دستگاهم برات ارزونتر درمياد
اينجا هم قبلا بچه ها از اين مدل خريدن:
http://forum.persiantools.com/t16186-page19.html
كه گفتن شبيه اينه:
http://www.goldiran.ir/ProductDetails.aspx?ProductId=894

ولي در مورد كامپوننت درست گفته اون آقا مي توني يه سيم سه به سه بگيري ولي هر كدوم رو به همون بزن كه نوشته مثلا قرمز رو اگه زدي به Y پلير اون سر قرمز رو پشت tv هم به Y بزن همينظور P,r و B,p

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
فندق جان رد ميشديم يه جسارتي كرديم به دوستان نظر دادم
راستي تبريك ميگم TV جديد رو اگه نزديك بودي به زور ازت شيريني ميگرفتم ولي يه ريويو اگه حوصله داشتي بزار ببينيم چه كردي

سلام

جسارت چیه جناب !!

شیرینی چرا بگو فندق ! بیا اینم فندق (البته تازگی ها ملت بهش میگن بلوط :(:(:(:(:( )

iceage2_scrat.jpg

یک ریویوی مختصر گزاشتم ازش دیگه!!

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1492910&postcount=670

حالا می خوام یک DVD PLayer بگیرم.

2 تا مدل پیشنهاد شده

1- LG 9450 باقیمت 95 تومن
2- Samsung 69000 با قیمت حدود 70 تومن

شما کدوم رو پیشنهاد می کنی ؟؟ (فرق اساسیشون اینه که LG ورودی USB و HDMI داره) ولی اینها زیاد مهم نیستند
بیشتر عمر هد و توانایی خوندن دیسک ها و فرمت ها مد نظرم هست.

اگر کمبوی خوب هم پیشنهاد داری بگو چاکریم.

همین

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من هر كاري مي كنم نمي تونم رزولوشن اين Lg 9450 رو بالا ببرم من تلويزيونم 29 Lg هستش كه ديجيتاله و تو دفترچش هم نوشته كه 480i , 480p , 1080i رو از طريق كامپوننت ساپورت مي كنه ولي من هر موقع دكمه رزولوشن دي وي دي پلير رو مي زنم رزولوشن بالا مي ره ولي تصوير شروع به پريدن مي كنه.
آيا من بايد تنظيمات خاصي روي تلويزيون انجام بدم يا نه ؟
در ضمن رزولوشن دستگاه دي وي دي ابتدا روي ( 574i (480i هست كه استاندارد تلويزيون معمولي هم هست و هيچ مشكلي نداره وقتي يكبار ديگه دكمه رزولوشن رو مي زنم تبديل مي شه به ( 574p (480p و تصوير شروع به پريدن مي كنه . اگه يكبار ديگه فشار بدم ميشه 720p و تصوير خيلي بيشتر مي پره . واگه دوباره فشار بدم بر مي گرده به حالت اول...
حالا من چه جوري مي تونم حالت 1080i رو بيارم ؟؟؟؟
يا اصلا دستگاهم مشكل داره و زنگ بزنم نمايندگي؟؟؟
ممنون

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
آقا من هر كاري مي كنم نمي تونم رزولوشن اين Lg 9450 رو بالا ببرم من تلويزيونم 29 Lg هستش كه ديجيتاله و تو دفترچش هم نوشته كه 480i , 480p , 1080i رو از طريق كامپوننت ساپورت مي كنه ولي من هر موقع دكمه رزولوشن دي وي دي پلير رو مي زنم رزولوشن بالا مي ره ولي تصوير شروع به پريدن مي كنه.
آيا من بايد تنظيمات خاصي روي تلويزيون انجام بدم يا نه ؟
در ضمن رزولوشن دستگاه دي وي دي ابتدا روي ( 574i (480i هست كه استاندارد تلويزيون معمولي هم هست و هيچ مشكلي نداره وقتي يكبار ديگه دكمه رزولوشن رو مي زنم تبديل مي شه به ( 574p (480p و تصوير شروع به پريدن مي كنه . اگه يكبار ديگه فشار بدم ميشه 720p و تصوير خيلي بيشتر مي پره . واگه دوباره فشار بدم بر مي گرده به حالت اول...
حالا من چه جوري مي تونم حالت 1080i رو بيارم ؟؟؟؟
يا اصلا دستگاهم مشكل داره و زنگ بزنم نمايندگي؟؟؟
ممنون

یک سوال ببین فیش رو به اون کامپوننتی زدی که 1080i رو پشتیبانی می کنه؟؟ (چون برای ما یکی از کامپوننت ها پشتیبانی می کنه 1080i رو یکیش نمی کنه.)

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
نه فندق جان براي ما جفتش 1080i رو پشتيباني مي كنه .
البته بگم اين كامپوننتي كه من بهش وصل كردم حالات ( 574i (480i و ( 574p (480p و 1080i رو پشتيباني مي كنه و كامپوننت ديگر فقط حالات ( 574p (480p و 1080i رو پشتيباني مي كنه كه من كه بهش وصل كردم از همون اول تصوير شروع به پريدن كرد .
اصلا من نمي تونم حالت 1080i رو روي دستگاه دي وي دي بيارم...
حالا فكر مي كنيد بايد چي كار كنم؟

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
آقا يه اتفاق عجيب من اصلا كلا سهم هاي كامپوننت رو در اوردم و دستگاه رو به وسيله ورودي خروجي معمولي به تلويزيون وصل كردم (همون تك سيم زرد رنگ ويديو) . ولي در عين تعجب تونستم رزولوشن رو روي 480p ببرم بدون اينكه تصوير بپره...
حالا به نظرتون چي كار كنم ؟ با همين ورودي خروجي معمولي ببينم با رزولوشن 480p يا با ورودي خروجي كامپوننت با رزولوشن 480i ؟؟؟؟
اصلا به نظرتون چرا تو حالت كامپوننت نمي تونم با 480p ببينم ولي با ورودي خروجي معمولي ميشه ديد؟؟؟؟

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
به نظرتون بهترین تلویزیون تا 280 تومن چیه؟ میخوام این ویژگی ها را داشته باشه
crt باشه
21 باشه

در ضمن الان قیمت تلویزیون 21 LG با صفحه تخت crt چنده؟

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
آقا يه اتفاق عجيب من اصلا كلا سهم هاي كامپوننت رو در اوردم و دستگاه رو به وسيله ورودي خروجي معمولي به تلويزيون وصل كردم (همون تك سيم زرد رنگ ويديو) . ولي در عين تعجب تونستم رزولوشن رو روي 480p ببرم بدون اينكه تصوير بپره...
حالا به نظرتون چي كار كنم ؟ با همين ورودي خروجي معمولي ببينم با رزولوشن 480p يا با ورودي خروجي كامپوننت با رزولوشن 480i ؟؟؟؟
اصلا به نظرتون چرا تو حالت كامپوننت نمي تونم با 480p ببينم ولي با ورودي خروجي معمولي ميشه ديد؟؟؟؟

ببین این دستگاهی که شما خریدی یک قطعه ای داره که می تونه تصاویر معمولی رو Upscaling بکنه روی رزولوشن های بالاتر. که این مال اینه که روی تلویزیون های HD بشه تصویر رو بهتر نگاه کرد.

یک قضیه که وجود داره اینه که تلویزیون شما و مال ما همچین HD هم نیست !! (یه جا خوندم تیونر HD نداره اگر الان سرو کله ی SonyStyle پیدا نشه:blink:)

پس قبل از اینکه کارت رو به گارانتی و دردسر هاش به کشونی یک تلویزیون LCD که HD هست رو گیر بیار روی اون تست کن ببین این مشکلات روش وجود داره یا نه.

بعدشم چون فیلم هایی که نگاه می کنی به صورت معمولی و اسکن i هستند، فرقی نمی کنه ببری روی اسکن P یا اگرم بکنه خیلی کمه مخصوصا اینکه TV کوچیک هم هست.

خلاصه اینم نظر من بود.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
با سلام
به نظرتون بهترین تلویزیون تا 280 تومن چیه؟ میخوام این ویژگی ها را داشته باشه
crt باشه
21 باشه

در ضمن الان قیمت تلویزیون 21 LG با صفحه تخت crt چنده؟

به نظر من Sony بگیری بهتره.

این یک لینک از تمامی محصولات 21-25 البته بعده بودجه ی شما به 25 برسه. (مگر اینکه ایرانی ها رو بخری)

http://sony.co.ir/product_subcat.asp?prod_cat=1&cat_a=2&cat_b=17

یه مدل 21 بود Tweeter داشت با PIP یادم نیست کدوم 235 قیمتش بود خالم اینا خریدن تصویریش بد نیست!!

اگر پولت رو به حدود 350 برسونی می تونی یک 29 صنام یا پارس معمولی بخری.

اینم قیمت و مشخصات تلویزیون های LG برو 5 صفحه رو بخون !!

http://www.goldiran.ir/Product/ProductList.aspx?CategoryID=46

ولی بگم بنده به نوبه ی خودم به هیچ وجه LG رو پیشنهاد نمی دم.

خلاصه آخرش خود دانی هر چی خواستی بگیر :p:p

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خیلی ممنون
کدوم مدل سونی رو میتونم با این پول بگیرم 21 هم باشه
در ضمن چرا این 29 های صنام و پارس گرونن یعنی مثل الجی هستن (جدی نوشتین)

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
اگر میشه دوستان یک کمکی بکنن من میخوام یک تلویزیون HD 40 اینچ بخرم (چه مارکی انتخاب کنم و چه رزولوشنی رو ؟ )

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام
خیلی ممنون
کدوم مدل سونی رو میتونم با این پول بگیرم 21 هم باشه
در ضمن چرا این 29 های صنام و پارس گرونن یعنی مثل الجی هستن (جدی نوشتین)

همشونو می تونی بگیری توی 21 اینچ!! تازه پولتم زیاد می آد.

صنام و پارس کجاشون گرونن!!! البته بگم گرون هم دارن. منتها من نوشتم 350 تومنی هم دارن. صفحشون نیم دایره هست و امکانات خاص مثل HD و از این جور چیزها هم ندارن. (البته قیمت جدید رو ندارم ولی فکر کنم ارزون ترینشون توی همین حدودا هستند.)

اگر میشه دوستان یک کمکی بکنن من میخوام یک تلویزیون HD 40 اینچ بخرم (چه مارکی انتخاب کنم و چه رزولوشنی رو ؟ )

نظر من رو بخواهی Samsung M81 چهل اینچش 2.5 میلیون هست. Full HD هست (دیگه آخر رزولوشن!!)

کیفیت و جنسش هم خوبه. اگر پستهای جند صفحه پیش رو بخونی، F14 یک ریویوی کامل ازش نوشته.

البته می تونی روی Sony هم فکر بکنی!

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطور سونی زیر 280 هست اونوقت صنام 350
فقط به خاطر 8 اینچ

دلکوک

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
قصد خرید LCD سونی دارم در حال حاضر بهترین مدل bravia داخل ایران چیه؟ و قیمتش چنده؟
ممنون

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
چطور سونی زیر 280 هست اونوقت صنام 350
فقط به خاطر 8 اینچ

فقط 8 اینچ!!! کم هم نیست ها!!!

یه حساب سر انگشنتی برای مساحت این تلویزیون ها بکنی می بینی که مساحت 29 حدود دو برابر 21 هست.

تازه وقتی اینها رو بقل هم بذاری می شه فیل و مورچه!!!

درضمن 29 اینچ های سونی از 430 شروع می شن و تا 760 بالا می رن.

پس صنام و پارس گرون نیستند!!!!

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط 8 اینچ!!! کم هم نیست ها!!!

یه حساب سر انگشنتی برای مساحت این تلویزیون ها بکنی می بینی که مساحت 29 حدود دو برابر 21 هست.

تازه وقتی اینها رو بقل هم بذاری می شه فیل و مورچه!!!

درضمن 29 اینچ های سونی از 430 شروع می شن و تا 760 بالا می رن.

پس صنام و پارس گرون نیستند!!!!

ok
خیلی ممنون
حالا چند تا مدل خوب سونی تا 280 به من میگی 21 هم باشه راستی هیچ مدل تا این قیمت و 21 اینچ هست که ورودی کامپوننت داشته باشه

بالا