RapB0y
Registered User
- نوشتهها
- 1,201
- لایکها
- 1
گفت باید بگردم پیدا کنم.امیر جان توی صفحات قبل گفته بودی که در عرض 5 دقیقه یه گوشی آپدیت شد!
و اینکه سوررسش رو پیدا کردی میشه بگی چطوری؟
گفت باید بگردم پیدا کنم.امیر جان توی صفحات قبل گفته بودی که در عرض 5 دقیقه یه گوشی آپدیت شد!
بعد تو نمایش فارسی مشکلی پیش نیومده؟من كه كاملاً از اين گوشي راضيم. يه فونت Comic هم انداختم روش كه شده خدا...
راستي، 5700 و گوشي هاي 9.1 (به جز 3250) فونت TTF رو ساپورت مي كننا!
آقا به ما هم بدهمن كه كاملاً از اين گوشي راضيم. يه فونت Comic هم انداختم روش كه شده خدا...
راستي، 5700 و گوشي هاي 9.1 (به جز 3250) فونت TTF رو ساپورت مي كننا!
امیر جان توی صفحات قبل گفته بودی که در عرض 5 دقیقه یه گوشی آپدیت شد!
بعد تو نمایش فارسی مشکلی پیش نیومده؟
به نقل از RapB0y :آقا به ما هم بده.
چطوری روش انداختی؟
به نقل از Tehranshahr :بعد تو نمایش فارسی مشکلی پیش نیومده؟
براي ريختن فونت هم - اونجور كه تو اون سايت خوندم - بايد بري به آدرس E:\Resource\Fonts (اگه نبود بساز - با رم ريدر بريا...) و فونت دلخواهتو بريز.
شما فونت فارسی تست نکردی؟شما همینطوری ریختی و جواب داد؟؟!!
تغیر نام ندادی؟؟!!
هرفونتی که خواستید چنج کنید ازش چهارتا کپی می گیرید و به این نام ها تغیرنام می دید
nohindisnr60.ttf
nohindissb60.ttf
nohinditsb60.ttf
S60ZDIGI.TTF
دقت داشته باشید که پسوند فایل فونت حتما TTF باشه.در این صورت دیگه موقع رینیم پسوند.ttf هم اضافه نکنید و مثلا یه فایل رو فقط به nohindisnr60 تغییرنام بدید و فایل دیگری رو هم به نام بعدی که در بالا نوشتم تغیر نام بدید.
در انتها هم در فولدر Resource یه فولدر به نام Fonts بسازید و اینارو داخلش کپی کنید.گوشی رو یه ریستارت بزنید
با فایل منیجر نمی تونید در این فولدر یک فولدر بسازید.چاره کار رم ریدر هست.موقع وصل به رم ریدر هم داخل MY Computer از منوی Tools گرینه Folder Option و سپس از قسمت View در وسط پنجره تیکه گزینه Hide Protected opration system (Recomended) رو بردارید تا فایل های سیستمی گوشیتون رو که مخفی هستند نشون بده.
اگر رم ریدر ندارید می تونید از گوشی به عنوان Transfer استفاده کنید که همون حالت کول دیسک هست.
فونت هاتون هم حتما باید True type باشه
شما فونت فارسی تست نکردی؟
من قبلنا رو S60v2 تست کردم جواب ندادنه متاسفانه.چون رم ریدر ندارم و از بلوتوث استفاده می کنم
اما مطمئنم فونت فارسی رو جواب می ده و سوا بریزید می خونه.تو فروم های دیگه دیدم که تست زدن
من حتی با یه ترفند کوچولو ارم Ir-TCI رو برداشتم و اسم خودمو نوشتم !
البته یه خورده نیاز به فتوشاپ داره که یه لوگو بسازی و جایگزین کنی که بستگی به رنگ و قیافه تم داره !
مرسی.بيا اينم لينكش كه واست آپلود كردم. از يه سايت خارجكي گرفتم.
http://mamylo.persiangig.com/Mob/Comic_by_mantrinilesh.rar
راهشم اينه كه اول برنامه رو نصب مي كني و بعد گوشيتو خاموش و روشن مي كني. بعد ممكنه اعدادت فونتشون Comic بشه. (واسه من كامل Comic شد ولي واسه دوستم فقط اعدادش) كه اونم بايد داخل رم رو انگولك كني.
براي ريختن فونت هم - اونجور كه تو اون سايت خوندم - بايد بري به آدرس E:\Resource\Fonts (اگه نبود بساز - با رم ريدر بريا...) و فونت دلخواهتو بريز.
فونت Comic طبيعتاً يه فونت انگليسيه و بايد فارسي رو مشكل داشته باشه. ديگه امتحان نكردم اگه فونتي مثل تايمز يا چيز ديگه رو بريزيم توش چه اتفاقي مي افته.
من الان پی990 دارم به نظرتون عاقلانس یا احمقانس بدم بره یه 5700 بگیرم؟
بستگی به نیازتون داره
P900 یه گوشی با ال سی دی خوب و مناسب جهت کارهای حرفه ای هست و دست کمی از یه PPC نداره.
5700 یه اسمارت فون مناسب هست که از امکانات خوبی برخورداره مثه پخش میوزیک خوب.صفحه ال سی دی با کیفیت.سرعت پردازش عالی.
نیازتون رو از گوشی بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
اون قضیه که میگفتم از 70% صدا رو بیشتر کنم کیفیت خراب میشه بخاطر همون باگ توی فریمور هست که گفتی !
حالا چطوری میشه مدیا پلیر رو kill کرد تا گوشی رو خاموش و روشن نکنیم ؟!
ضمنا نیاز به ساین داره !!!
اقا سلام!من ریموت کنترل رو نصب کردم و کرکشو ساین کردم!!!باهاش دیروز حال کردم!ولی باید سیمکارت ایرانسل بزاری تا اه مدل لوازم منزلتون رو نداشت دانلود کنید!!اقا از 10 یا 20 متری براحتی تلویزیون رو مثل کنترل خودش دستکاری میکردم!!!چه حالی داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!