• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من كه كاملاً از اين گوشي راضيم. يه فونت Comic هم انداختم روش كه شده خدا...

راستي، 5700 و گوشي هاي 9.1 (به جز 3250) فونت TTF رو ساپورت مي كننا!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

بعد تو نمایش فارسی مشکلی پیش نیومده؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1

آقا به ما هم بده:D.
چطوری روش انداختی؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امیر جان توی صفحات قبل گفته بودی که در عرض 5 دقیقه یه گوشی آپدیت شد!
و اینکه سوررسش رو پیدا کردی میشه بگی چطوری؟

سلام

پیدا نکردم هنوز.اتفاقا خوب شد یاداوری کردید.اصلا یادم رفته بود که باید دنبال سورسش بگردم

مشکل ایجاد می کنه و اصلا نشون نمی ده.من الا این مشکل رو دارم.باید فونت فارسی سوا داخل رم ریخت.منتها چون من رم ریدر ندارم فعلا نمی تونم اینکارو انجام بدم.چون فونت گوشی هم روی رم هست نمی تونم از گوشی به عنوان کول دیسک استفاده کنم چرا که فونت در حال کار کردن هست و روی رمه و گوشی در صورتی می شه از توسط کابل به رم وصل شد که هیچ برنامه ای از رم استفاده نکنه .. برای همین ارور می ده و مشکل دارم

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از RapB0y :
آقا به ما هم بده:D.
چطوری روش انداختی؟

بيا اينم لينكش كه واست آپلود كردم. از يه سايت خارجكي گرفتم.
http://mamylo.persiangig.com/Mob/Comic_by_mantrinilesh.rar
راهشم اينه كه اول برنامه رو نصب مي كني و بعد گوشيتو خاموش و روشن مي كني. بعد ممكنه اعدادت فونتشون Comic بشه. (واسه من كامل Comic شد ولي واسه دوستم فقط اعدادش) كه اونم بايد داخل رم رو انگولك كني.

براي ريختن فونت هم - اونجور كه تو اون سايت خوندم - بايد بري به آدرس E:\Resource\Fonts (اگه نبود بساز - با رم ريدر بريا...) و فونت دلخواهتو بريز.

به نقل از Tehranshahr :

فونت Comic طبيعتاً يه فونت انگليسيه و بايد فارسي رو مشكل داشته باشه. ديگه امتحان نكردم اگه فونتي مثل تايمز يا چيز ديگه رو بريزيم توش چه اتفاقي مي افته.

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
شركت LCG بنا به درخواست مشتريانش كه 5700 داشتن نسخه جديد نرم افزار X-Plore رو منتشر كرد.
اونايي كه با اين فايل منيجر كار كرده باشن مي دونن چه نعمتيه. اوناييم كه كار نكرده باشن نصف عمرشون بر باده.

تو نسخه هاي قبلي مارك كردن فقط با دكمه pen انجام ميشه، اما تو اين نسخه مي تونيد با نگه داشتن # و بالا و پايين كردن هم مارك كنيد كه مخصوص 5700يا طراحي شده.

اينم فايلش:
http://mamylo.persiangig.com/Mob/X-Plore_S60_3rd_edition.zip

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
براي ريختن فونت هم - اونجور كه تو اون سايت خوندم - بايد بري به آدرس E:\Resource\Fonts (اگه نبود بساز - با رم ريدر بريا...) و فونت دلخواهتو بريز.

شما همینطوری ریختی و جواب داد؟؟!!

تغیر نام ندادی؟؟!!

هرفونتی که خواستید چنج کنید ازش چهارتا کپی می گیرید و به این نام ها تغیرنام می دید

nohindisnr60.ttf
nohindissb60.ttf
nohinditsb60.ttf
S60ZDIGI.TTF

دقت داشته باشید که پسوند فایل فونت حتما TTF باشه.در این صورت دیگه موقع رینیم پسوند.ttf هم اضافه نکنید و مثلا یه فایل رو فقط به nohindisnr60 تغییرنام بدید و فایل دیگری رو هم به نام بعدی که در بالا نوشتم تغیر نام بدید.

در انتها هم در فولدر Resource یه فولدر به نام Fonts بسازید و اینارو داخلش کپی کنید.گوشی رو یه ریستارت بزنید

با فایل منیجر نمی تونید در این فولدر یک فولدر بسازید.چاره کار رم ریدر هست.موقع وصل به رم ریدر هم داخل MY Computer از منوی Tools گرینه Folder Option و سپس از قسمت View در وسط پنجره تیکه گزینه Hide Protected opration system (Recomended) رو بردارید تا فایل های سیستمی گوشیتون رو که مخفی هستند نشون بده.

اگر رم ریدر ندارید می تونید از گوشی به عنوان Transfer استفاده کنید که همون حالت کول دیسک هست.

فونت هاتون هم حتما باید True type باشه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
شما همینطوری ریختی و جواب داد؟؟!!

تغیر نام ندادی؟؟!!

هرفونتی که خواستید چنج کنید ازش چهارتا کپی می گیرید و به این نام ها تغیرنام می دید

nohindisnr60.ttf
nohindissb60.ttf
nohinditsb60.ttf
S60ZDIGI.TTF

دقت داشته باشید که پسوند فایل فونت حتما TTF باشه.در این صورت دیگه موقع رینیم پسوند.ttf هم اضافه نکنید و مثلا یه فایل رو فقط به nohindisnr60 تغییرنام بدید و فایل دیگری رو هم به نام بعدی که در بالا نوشتم تغیر نام بدید.

در انتها هم در فولدر Resource یه فولدر به نام Fonts بسازید و اینارو داخلش کپی کنید.گوشی رو یه ریستارت بزنید

با فایل منیجر نمی تونید در این فولدر یک فولدر بسازید.چاره کار رم ریدر هست.موقع وصل به رم ریدر هم داخل MY Computer از منوی Tools گرینه Folder Option و سپس از قسمت View در وسط پنجره تیکه گزینه Hide Protected opration system (Recomended) رو بردارید تا فایل های سیستمی گوشیتون رو که مخفی هستند نشون بده.

اگر رم ریدر ندارید می تونید از گوشی به عنوان Transfer استفاده کنید که همون حالت کول دیسک هست.

فونت هاتون هم حتما باید True type باشه
شما فونت فارسی تست نکردی؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
شما فونت فارسی تست نکردی؟

نه متاسفانه.چون رم ریدر ندارم و از بلوتوث استفاده می کنم

اما مطمئنم فونت فارسی رو جواب می ده و سوا بریزید می خونه.تو فروم های دیگه دیدم که تست زدن

من حتی با یه ترفند کوچولو ارم Ir-TCI رو برداشتم و اسم خودمو نوشتم !

البته یه خورده نیاز به فتوشاپ داره که یه لوگو بسازی و جایگزین کنی که بستگی به رنگ و قیافه تم داره !

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
نه متاسفانه.چون رم ریدر ندارم و از بلوتوث استفاده می کنم

اما مطمئنم فونت فارسی رو جواب می ده و سوا بریزید می خونه.تو فروم های دیگه دیدم که تست زدن

من حتی با یه ترفند کوچولو ارم Ir-TCI رو برداشتم و اسم خودمو نوشتم !

البته یه خورده نیاز به فتوشاپ داره که یه لوگو بسازی و جایگزین کنی که بستگی به رنگ و قیافه تم داره !
من قبلنا رو S60v2 تست کردم جواب نداد
اون موقع فونت باید تبدیل میشد.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
بيا اينم لينكش كه واست آپلود كردم. از يه سايت خارجكي گرفتم.
http://mamylo.persiangig.com/Mob/Comic_by_mantrinilesh.rar
راهشم اينه كه اول برنامه رو نصب مي كني و بعد گوشيتو خاموش و روشن مي كني. بعد ممكنه اعدادت فونتشون Comic بشه. (واسه من كامل Comic شد ولي واسه دوستم فقط اعدادش) كه اونم بايد داخل رم رو انگولك كني.

فونت Comic طبيعتاً يه فونت انگليسيه و بايد فارسي رو مشكل داشته باشه. ديگه امتحان نكردم اگه فونتي مثل تايمز يا چيز ديگه رو بريزيم توش چه اتفاقي مي افته.
مرسی.
بعد چطوری میشه به فونت قبلی برش گردوند؟

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
من الان پی990 دارم به نظرتون عاقلانس یا احمقانس بدم بره یه 5700 بگیرم؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
من الان پی990 دارم به نظرتون عاقلانس یا احمقانس بدم بره یه 5700 بگیرم؟

بستگی به نیازتون داره

P900 یه گوشی با ال سی دی خوب و مناسب جهت کارهای حرفه ای هست و دست کمی از یه PPC نداره.

5700 یه اسمارت فون مناسب هست که از امکانات خوبی برخورداره مثه پخش میوزیک خوب.صفحه ال سی دی با کیفیت.سرعت پردازش عالی.

نیازتون رو از گوشی بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
من کار برعکس شما رو کردم !
5700 رو دادم رفت 990 گرفتم !
گوشی خوبیه درکل ولی بستگی به نیاز خودتون داره ! من با نوکیا حال نمیکنم !
من که از این استفاده بهتری دارم صفحه کلیدش و صفحه تاچ بزرگ بیشتر به کارم میاد . درضمندوربین ( عکاسی ) 5700 نصف کیفیت پی 990 رو هم نداره !
میشه گفتاین بهترین 2 مگاپیکسلی هست و اون بدترین!!

( پ.ن : شما جز مدیران Phalls نیستی ؟!)

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بستگی به نیازتون داره

P900 یه گوشی با ال سی دی خوب و مناسب جهت کارهای حرفه ای هست و دست کمی از یه PPC نداره.

5700 یه اسمارت فون مناسب هست که از امکانات خوبی برخورداره مثه پخش میوزیک خوب.صفحه ال سی دی با کیفیت.سرعت پردازش عالی.

نیازتون رو از گوشی بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

اون قضیه که میگفتم از 70% صدا رو بیشتر کنم کیفیت خراب میشه بخاطر همون باگ توی فریمور هست که گفتی !

خدا خیرت بده نجاتم دادی ! الآن کاملا از صدای گوشیم راضیم !

آخه من تقدیبا هیچ وقت گوشی رو خاموش نمیکنم و زنگ خور گوشیم هم بالاست و موقع گوش کردن آهنگ زیاد بهم

زنگ میزنند و من چون گوشی رو خاموش نمیکردم همیشه صدای بالای 70% کیفیت بدی داشت و ...

دیروز که اون پستت رو خوندم رفتم گوشی رو خاموش و روشن کردم و دیدم که درست شد :lol:

حالا چطوری میشه مدیا پلیر رو kill کرد تا گوشی رو خاموش و روشن نکنیم ؟!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
اون قضیه که میگفتم از 70% صدا رو بیشتر کنم کیفیت خراب میشه بخاطر همون باگ توی فریمور هست که گفتی !

این باگ از ابتدا هم بود و از همون ابتدا من متوجه این موضوع شده بودم...ضمنا از همون ابتدا هم من با دستگاه خونگی کیفیت باند رو چک کردم و کیفیت پایین نیومد چرا که باید ولیوم میوزیک پایین و از اینور صدای اسپیکر زیاد باشه.همچنین چیپست این گوشی ها قدرت بالایی ندارند که مانند امپلی فایر و ضبط Kennwood کار کنند !

حالا چطوری میشه مدیا پلیر رو kill کرد تا گوشی رو خاموش و روشن نکنیم ؟!

برنامه Tracker رو دانلود کنید و نصب کنید.مدیریت حرفه ای برنامه های در حال اجرا هست که خاصیت کلوز کردن برنامه هارو داره و مدیا پلایرش هم شامل می شه

ضمنا نیاز به ساین داره !!!

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
اقا سلام!من ریموت کنترل رو نصب کردم و کرکشو ساین کردم!!!باهاش دیروز حال کردم!ولی باید سیمکارت ایرانسل بزاری تا اه مدل لوازم منزلتون رو نداشت دانلود کنید!!اقا از 10 یا 20 متری براحتی تلویزیون رو مثل کنترل خودش دستکاری میکردم!!!چه حالی داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا سلام!من ریموت کنترل رو نصب کردم و کرکشو ساین کردم!!!باهاش دیروز حال کردم!ولی باید سیمکارت ایرانسل بزاری تا اه مدل لوازم منزلتون رو نداشت دانلود کنید!!اقا از 10 یا 20 متری براحتی تلویزیون رو مثل کنترل خودش دستکاری میکردم!!!چه حالی داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام به همگی ، لینکشم میذاشتی دیگه ، اگه بتونی هم برنامشو هم کرکشو بذاری خوبه

بچه ها چراغ قوه برای 5700 نیومد ، من خیلی لازمم میشه ، اگه خبری شد دریغ نکنید

از موقعی که فرم ویر جدید رو ریختم تا الان یک بار هم ریست نشده ، میسیجینگ این گوشی محشره : اگه رو فون

مموری گذاشته باشین هم سرعت و هم حجمی که ساپورت میکنه رو می کفید

من الان نزدیکه 800 sms تو inbox م دارم که 30 تاش پیکچره (3 sms ی ) با این حال یه ذره از سرعتش کم نشده و

انگار که اینباکس خالی باشه داره کار میکنه ، می خوام رکورد بزنم تا چند روز دیگه فکر کنم به 1000 تا برسه

خدایی قدر گوشیتون (5700) رو بدونید ، واقعا عالیه . من تو این مدت تنها ایرادی که میتونم از این گوشی بگیرم عمر باطریشه

که 1.5 تا 2 روز نگه میداره ، بعضی موقعها هم 1 روز ، همینو بس . من تا موقعی که 3g بیاد تو ایران این گوشی رو دارم چون

حتما باید اون رو هم با این گوشی تست کنم اگه اون هم عالی باشه مثل بقیه کاراییاش دیگه این گوشی رو باید نگه داشت و بذاریم تا

عتیقه بشه D: خوش باشین

بالا