• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد یاهو مسنجر Yahoo Messenger ا

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
من در یاهو مسنجر به یکی از ID هام pm می فرستم وقتی با ان ID لاگین میشم میبینم pm نیومده چندبار امتحان کردم نیومد!! نمی دونم چرا!!

amir6502003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان نرم افزار جدید برای حذف ای دی از لیست دیگران که با ورژن های جدید مسنجر همخوانی داشته باشه و ویروسی هم نباشه وجود داره؟
دیدم دوستان چند صفحه قبل یکی معرفی کردند اما انگار الوده هست!آیا هنوز کار میکنه؟خطرناک نیست؟:eek:

ممنون

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام

دوستان نرم افزار جدید برای حذف ای دی از لیست دیگران که با ورژن های جدید مسنجر همخوانی داشته باشه و ویروسی هم نباشه وجود داره؟
دیدم دوستان چند صفحه قبل یکی معرفی کردند اما انگار الوده هست!آیا هنوز کار میکنه؟خطرناک نیست؟:eek:

ممنون
نرم افزار DaB3 کار ميکنه ! ربطی به نسخه ياهو مسنجر نداره، چون روی server ياهو اينکارو ميکنه. خطرناک هم نيست.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
چجوری می تونم هم زمان با چند تا ای دی لاگین بشم در واقع می خوام با چندتا ای دی هم زمان در چندتا چت روم یاهو حضور داشته باشم. من از یاهو مسنجر 9 استفاده می کنم.
اگه از windows xp استفاده ميکنی ميتونی به تعدادی که ميخوای user بسازی در windows، بعد در user اصلی خودت به جز ياهو مسنجری که باز کردی دفعه بعد روی ياهو مسنجر راست کليک کنی، گزينه run as رو بزنی و تحت يکی ديگه از user ها برنامه رو اجرا کنی، به همين ترتيب ادامه بده تا به تعداد دلخواه برسی.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من در یاهو مسنجر به یکی از ID هام pm می فرستم وقتی با ان ID لاگین میشم میبینم pm نیومده چندبار امتحان کردم نیومد!! نمی دونم چرا!!
ارتباط اينترنتی شما ضعيف هست، اينه که برنامه به موقع نميتونه از ID قبلی Sign out کنه، يا اينکه کلاً آف ميپرونه ! از يکی از دوستات بخواه که برات آف بذاره، خودتم بذار. ببين مياد يا نه.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام به همگی
کسی میدونه چطور میشه در استاتوس یاهو فارسی نوشت ؟؟ من وقتی مینویسم تمام کارکتر ها رو به شکل ؟ نشان میده ؟؟؟
با تشکر​
ممکنه نسخه ياهو مسنجر شما قديمی باشه. يا اينکه در اينترنت اکسپلورر encoding فونت فارسی اشتباه تنظيم شده.

amir6502003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نرم افزار DaB3 کار ميکنه ! ربطی به نسخه ياهو مسنجر نداره، چون روی server ياهو اينکارو ميکنه. خطرناک هم نيست.

ممنون دوست عزیز

میشه بگید چطور باید باش کار کرد؟
تو قسمت targets id باید چی نوشت؟اون مربع که جای تیک داره مال چی هست
تو قسمت rejection message پیغام
You have been rejected by Trolling_Arounds DaB3 رو میده و اون پایین هم میگه timed out !;)
وقتی فقط یوزر و پسوورد خودم رو وارد میکنم

بازم ممنون

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
در قسمت target بايد ID کسی رو بنويسی که ميخوای ID خودت از ليستش حذف بشه، بعدشم ID و Pass خودتو که ميخوای از ليست اون شخص حذف بشه. اين برنامه درباره Public Profile ها کارايی نداره، ضمناً اگه موقع Login احياناً Offline message داشته باشين به صورت زيرنويس براتون نمايش ميده، ولی جايی save نميشه. Time Out مال زمانيه که نتونسته وصل بشه، اگه عمليات موفقيت آميز باشه خودش Sign Out ميکنه.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
این برنامه DaB3 خیلی خوب کار میکنه و جواب میده ولی من 3 مرتبه ای که توی زمانهای مختلف ازش استفاده کردم کامپیوترم 3 تا worm مختلف گرفت!! هر 3 هم یکی از خرابکاری هاشون این بود که باعث میشدن درایو های هارد دیسک با کلیک کردن باز نشه و نشه هم Autorun رو پاک کرد...

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
یاهو مسنجر من به طرز فجیعی Sign out میشه!:wacko:
اعصابمو خرد کرده، مشکل از چیه؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
این برنامه DaB3 خیلی خوب کار میکنه و جواب میده ولی من 3 مرتبه ای که توی زمانهای مختلف ازش استفاده کردم کامپیوترم 3 تا worm مختلف گرفت!! هر 3 هم یکی از خرابکاری هاشون این بود که باعث میشدن درایو های هارد دیسک با کلیک کردن باز نشه و نشه هم Autorun رو پاک کرد...
من همچين موردی نداشتم، هميشه هم آنتی ويروس قوی و آپديت داشتم از انواع مختلف و هيچکدوم گير ندادن ! نميدونم والّا ! شايد يه تروژان دراپر دانلود کرده برات که اگه آنتی ويروس بروز داشتی ميشناختش ! شايدم از جای ديگه بوده.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
يعنی بعد از اينکه sing in کردی فوری sign out ميشه بدون اينکه پيغام بده ؟ ممکنه از ارتباط اينترنت باشه که ضعيف شده، يا اينکه براش پروکسی تنظيم کردی.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
مواردی که در پست بالايی گفتمو خوندی ؟
اوه! متوجه نشدم با من بودین:blush:

يعنی بعد از اينکه sing in کردی فوری sign out ميشه بدون اينکه پيغام بده ؟ ممکنه از ارتباط اينترنت باشه که ضعيف شده، يا اينکه براش پروکسی تنظيم کردی.
نه! ولی بی دلیل هرچند دقیقه یه بار Sign out می شه، موقع چت کردن یا وقتی چت نمی کنم، البته گاهی هم برای مدت طولانی هیچ مشکلی ندارم.
فکر می کردم به خاطر سرعت بد اینترنتمه، ولی مسئله اینجاست که مدتیه ADSL گرفتم و هنوز مشکلم پابرجاست!
راستی؛ من از دیواره آتش ZoneAlarm استفاده می کنم.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
اوه! متوجه نشدم با من بودین:blush:

نه! ولی بی دلیل هرچند دقیقه یه بار Sign out می شه، موقع چت کردن یا وقتی چت نمی کنم، البته گاهی هم برای مدت طولانی هیچ مشکلی ندارم.
فکر می کردم به خاطر سرعت بد اینترنتمه، ولی مسئله اینجاست که مدتیه ADSL گرفتم و هنوز مشکلم پابرجاست!
راستی؛ من از دیواره آتش ZoneAlarm استفاده می کنم.
پس بدون اونم امتحان کن، يعنی Firewall رو غير فعال کن، ممکنه ADSL ات lag زيادی داره، يعنی پينگش بالا است.

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
چطوری میشه تو voice chat در بخش conference یه آهنگ رو مستقیم از کامپیوتر پخش کرد بدون میکروفن
یا هر آهنگی یا فایل صوتی که الان تو کامپیوتر در حال اجراست پخش بشه ؟؟

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
چطوری میشه تو voice chat در بخش conference یه آهنگ رو مستقیم از کامپیوتر پخش کرد بدون میکروفن
یا هر آهنگی یا فایل صوتی که الان تو کامپیوتر در حال اجراست پخش بشه ؟؟

کسی نیست جواب بده!

Ehsan_Y

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از خودم بیشتر به نورتون اعتماد دارم.مریض نیست که بیخودی به هر فایلی گیر بده
حالا نمیشه یه برنامه دیگه برای این کار معرفی کنید!!!

ببین مهم نیست اون فایل خطری نداره نرم افزار مثل آدم باهوش نیست نورتون هم به یه چیزی شک کنه دو حالت داره یا ویروسه یا نیست .
این فایل به علت دریافت پسورد شما و استفاده از اون در عملیات پاکسازی آیدیتون از لیست دیگران جز هک تولز ها به شمار میره
ولی خطری برا شما نداره

Hooman-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببین مهم نیست اون فایل خطری نداره نرم افزار مثل آدم باهوش نیست نورتون هم به یه چیزی شک کنه دو حالت داره یا ویروسه یا نیست .
این فایل به علت دریافت پسورد شما و استفاده از اون در عملیات پاکسازی آیدیتون از لیست دیگران جز هک تولز ها به شمار میره
ولی خطری برا شما نداره
صد در صد موافقم منم از نرم افزارهاي هك استفاده مي كنم ويروسي نيستن ولي نورتون اونا رو ويروس مي شناسه...

بالا