نرم افزار DaB3 کار ميکنه ! ربطی به نسخه ياهو مسنجر نداره، چون روی server ياهو اينکارو ميکنه. خطرناک هم نيست.سلام
دوستان نرم افزار جدید برای حذف ای دی از لیست دیگران که با ورژن های جدید مسنجر همخوانی داشته باشه و ویروسی هم نباشه وجود داره؟
دیدم دوستان چند صفحه قبل یکی معرفی کردند اما انگار الوده هست!آیا هنوز کار میکنه؟خطرناک نیست؟
ممنون
اگه از windows xp استفاده ميکنی ميتونی به تعدادی که ميخوای user بسازی در windows، بعد در user اصلی خودت به جز ياهو مسنجری که باز کردی دفعه بعد روی ياهو مسنجر راست کليک کنی، گزينه run as رو بزنی و تحت يکی ديگه از user ها برنامه رو اجرا کنی، به همين ترتيب ادامه بده تا به تعداد دلخواه برسی.چجوری می تونم هم زمان با چند تا ای دی لاگین بشم در واقع می خوام با چندتا ای دی هم زمان در چندتا چت روم یاهو حضور داشته باشم. من از یاهو مسنجر 9 استفاده می کنم.
ارتباط اينترنتی شما ضعيف هست، اينه که برنامه به موقع نميتونه از ID قبلی Sign out کنه، يا اينکه کلاً آف ميپرونه ! از يکی از دوستات بخواه که برات آف بذاره، خودتم بذار. ببين مياد يا نه.من در یاهو مسنجر به یکی از ID هام pm می فرستم وقتی با ان ID لاگین میشم میبینم pm نیومده چندبار امتحان کردم نیومد!! نمی دونم چرا!!
ممکنه نسخه ياهو مسنجر شما قديمی باشه. يا اينکه در اينترنت اکسپلورر encoding فونت فارسی اشتباه تنظيم شده.سلام به همگی
کسی میدونه چطور میشه در استاتوس یاهو فارسی نوشت ؟؟ من وقتی مینویسم تمام کارکتر ها رو به شکل ؟ نشان میده ؟؟؟
با تشکر
نرم افزار DaB3 کار ميکنه ! ربطی به نسخه ياهو مسنجر نداره، چون روی server ياهو اينکارو ميکنه. خطرناک هم نيست.
من همچين موردی نداشتم، هميشه هم آنتی ويروس قوی و آپديت داشتم از انواع مختلف و هيچکدوم گير ندادن ! نميدونم والّا ! شايد يه تروژان دراپر دانلود کرده برات که اگه آنتی ويروس بروز داشتی ميشناختش ! شايدم از جای ديگه بوده.این برنامه DaB3 خیلی خوب کار میکنه و جواب میده ولی من 3 مرتبه ای که توی زمانهای مختلف ازش استفاده کردم کامپیوترم 3 تا worm مختلف گرفت!! هر 3 هم یکی از خرابکاری هاشون این بود که باعث میشدن درایو های هارد دیسک با کلیک کردن باز نشه و نشه هم Autorun رو پاک کرد...
یاهو مسنجر من به طرز فجیعی Sign out میشه!:wacko:
اعصابمو خرد کرده، مشکل از چیه؟
مواردی که در پست بالايی گفتمو خوندی ؟کسی کمک نمی کنه لطفا؟
اوه! متوجه نشدم با من بودین:blush:مواردی که در پست بالايی گفتمو خوندی ؟
نه! ولی بی دلیل هرچند دقیقه یه بار Sign out می شه، موقع چت کردن یا وقتی چت نمی کنم، البته گاهی هم برای مدت طولانی هیچ مشکلی ندارم.يعنی بعد از اينکه sing in کردی فوری sign out ميشه بدون اينکه پيغام بده ؟ ممکنه از ارتباط اينترنت باشه که ضعيف شده، يا اينکه براش پروکسی تنظيم کردی.
پس بدون اونم امتحان کن، يعنی Firewall رو غير فعال کن، ممکنه ADSL ات lag زيادی داره، يعنی پينگش بالا است.اوه! متوجه نشدم با من بودین:blush:
نه! ولی بی دلیل هرچند دقیقه یه بار Sign out می شه، موقع چت کردن یا وقتی چت نمی کنم، البته گاهی هم برای مدت طولانی هیچ مشکلی ندارم.
فکر می کردم به خاطر سرعت بد اینترنتمه، ولی مسئله اینجاست که مدتیه ADSL گرفتم و هنوز مشکلم پابرجاست!
راستی؛ من از دیواره آتش ZoneAlarm استفاده می کنم.
چطوری میشه تو voice chat در بخش conference یه آهنگ رو مستقیم از کامپیوتر پخش کرد بدون میکروفن
یا هر آهنگی یا فایل صوتی که الان تو کامپیوتر در حال اجراست پخش بشه ؟؟
من از خودم بیشتر به نورتون اعتماد دارم.مریض نیست که بیخودی به هر فایلی گیر بده
حالا نمیشه یه برنامه دیگه برای این کار معرفی کنید!!!
صد در صد موافقم منم از نرم افزارهاي هك استفاده مي كنم ويروسي نيستن ولي نورتون اونا رو ويروس مي شناسه...ببین مهم نیست اون فایل خطری نداره نرم افزار مثل آدم باهوش نیست نورتون هم به یه چیزی شک کنه دو حالت داره یا ویروسه یا نیست .
این فایل به علت دریافت پسورد شما و استفاده از اون در عملیات پاکسازی آیدیتون از لیست دیگران جز هک تولز ها به شمار میره
ولی خطری برا شما نداره