• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حواسم هست روزی چقدر میگیرم
با این سرعت وب گردی هم حال بیشتری میده
من سرعتم رو هم تو صفحه قبل تو پستای بالاییش گذاشتم

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن سرعتم بستگی داره به سروری ازش میگیرم
مثلا بعضی سرور ها روی 50-60 ولی بیشتر سرور ها همینه

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن سرعتم بستگی داره به سروری ازش میگیرم
مثلا بعضی سرور ها روی 50-60 ولی بیشتر سرور ها همینه

جناب محمد کاملا درست می گن. در بعضی مواقع پیش میاد که پورت یک کاربر رو عمدآ یا سهوآ باز بزارن و سرعتش بیش از اون حد معمول بشه. واسه یکی از دوستان منم پیش اومده بود که سرعتش رو 120کیلو بود همیشه ! از تورنت یک فیلم دو گیگابایتی رو تو حدود سه ساعت دانلود می کرد. اما همونطور که دوست عزیزمون هم فرمودن، داشتن سرعت بالا حتی در حد یک مگ هم باشه در صورتی به درد می خوره که به تناسب همون سرعت، پهنای باند هم داشته باشی. وگرنه خب سرعت بالاست و آدم دوست داره هی دانلود کنه !! البته سرعت اون دوستم همیشگی نبود و بعد از چندماه اومد در حد خودش یعنی 15 کیلو . به هر حال ما هم نمی دونیم که این یک برنامه ست واسه مصرف سریع تر پهنای باند کاربران یا خیر... البته از پارس آنلاین هیچ چیز بعید نیست :f34r:

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
واسه منم 2 ماه پیش اشتبباه کرده بودن 1 ماه 256 حالشو بردم تا میشد دانلود کردم

amin1356

Registered User
لایک‌ها
48
مال ما هم 3 روز شده بود 1Mbps/8Mbps (از توی کنسول مودم میشه سرعت کانکت رو دید) با دانلود 800kB/s (البته استیبل نبود) که خودش درست شد و برگشت روی 256Mbps/384Kbps. چون دارن مراکز رو PPPOE میکنن سیستماشون ریخته به هم. مرکز ما کلانتری هست. یه خط 1Mbps هم از شاتل داریم که فوق العاده هست و همیشه سرعت دانلود روی 120KB/s ثابته بدون نواسان و بدون استفاده از دانلود منیجر ولی خط پارس آنلاین افتضاحه و پشتیبانی تعطیل. من خونه هم (مرکز مدنی) شاتل 128 دارم (سرعت کانت مودم 192 هست) با سرعت ثابت دانلود 21KB/s بدون نواسان با IE. در ضمن بخش پشتیبانی شاتل راستگو و وارد هستند و از اینکه همیشه واقعیت رو میگن و نمیپیچونن من خیلی ازشون راضی هستم.

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
جدا فیلتره؟ مطمئنی تو url کلمه ای نیست که باعث فیلتر بشه؟ با یه فایل دیگه امتحان کن

4mir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تبلیغ نمیکنم اینو بره راهنمایی کسانی که میخوان سرویس بگیرن میزارن----->>>>
204415667.png

سرعت دانلو دم بین 8-9 kB/s هست به نطر من پارس انلاین کیفیت خدماتش خوبه ولی گرونه اگه 64 بیاره رو 10000 تومن خوبه.
من 1 ساله استفاده میکنم ولی به خاطر قیمتش چند دفعه میخواستم برم اسیا تک 128 بگیرم ولی به 3 دلیل این کارو نکردم :
1-حوصله الافیشو ندارم:blush:
2-شنیدم اسیاتک p2p رو بسته:(
3-تجربه میگه الان که همه دارن میرن سراغ اسیا تک کیفیتش به شدت افت میکنه:wacko:

hidden

Registered User
لایک‌ها
4
از وقتی که سرويس PPPOE شده هم سرعت دانلود Emule آمده پايين هم Low id ميده
آيا شما هم اينطوری هستين؟

4mir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
low id شدن emule دو دلیل میتونه داشته باشه:
1-بسته شدن پورت توسط isp (که پارس انلاین اینکارو نکرده)
2-بعضی از فایروالها با emule مشکل دارن

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
من تبلیغ نمیکنم اینو بره راهنمایی کسانی که میخوان سرویس بگیرن میزارن----->>>>
204415667.png

سرعت دانلو دم بین 8-9 kB/s هست به نطر من پارس انلاین کیفیت خدماتش خوبه ولی گرونه اگه 64 بیاره رو 10000 تومن خوبه.
من 1 ساله استفاده میکنم ولی به خاطر قیمتش چند دفعه میخواستم برم اسیا تک 128 بگیرم ولی به 3 دلیل این کارو نکردم :
1-حوصله الافیشو ندارم:blush:
2-شنیدم اسیاتک p2p رو بسته:(
3-تجربه میگه الان که همه دارن میرن سراغ اسیا تک کیفیتش به شدت افت میکنه:wacko:

این اخر سرعت منه
1 سال دارم تازه 128 به همین نسبت بدتره تو تمامه 14 صفحه نگاه کنی 99% شدیدا ناراضیا
نزدیک ظهر سرعت نزدیکه صفره تو یا خیلی خوش شانسی یا........................

4mir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید به مرکز مخابرات مربوط میشه:blush:

4mir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی hooman...بره تو که isp پارس انلاین نزده!!!

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
من از نمایندگیشون در رشت که شرکت پارس وی هست اکونت دارم ولی نمیدونم چرا همیشه ip من در اینترنت متعلق به شرکت اندیشه سبز خزر(این شرکت هم تو رشت هستش) شناخته میشه از خودشونم سوال کردم جواب درستی بهم ندادن --بنظر میومد از حرفم سر در نیاوردن [:d]

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو روزیه که سرعتم خیلی افت کرده
یعنی این دو تا مانیتوری که این پایین کنار ساعت هستند موقعی که میخوام یه سایتی رو باز کنم خاموشن باید چند دقیقه صبر کنم ولی یهو میبینم به سرعت باز کرد یعنی خود سرعت مشکلی نداره فقط این مانیتورا خاموشن
کسی دیگه ای براش این جوری نشده؟
دلیلش میتونه چی باشه؟

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
من از نمایندگیشون در رشت که شرکت پارس وی هست اکونت دارم ولی نمیدونم چرا همیشه ip من در اینترنت متعلق به شرکت اندیشه سبز خزر(این شرکت هم تو رشت هستش) شناخته میشه

سلام
این موضوع کاملا درسته . خدمت شما عرض کنم که من IP استاتیک داشتم و از Emule هم خیلی زیاد استفاده میکنم , بعضی وقتا میدیدم که Low ID شدم و Emule میگفت که پشت فایروال هستم , یک روز بطور اتفاقی دیدم که IP من مواقعی که Low ID میشم IP همیشگی نیست . بدون رد خور میگم هروقت Low ID بودم IP من مال اندیشه بود و این موضوع اغلب برای چند ساعت اتفاق می افتاد , فقط یکبار یک روز طول کشید.
منم هم تهران زنگ زدم هم با ساپورت رشت که گمونم شغل اصلیش آبدارچیه تماس گرفتم اما هیچکدوم جواب درستو حسابی ندادن .
آقا این جریان حسابی مشکوکه !!! به نظر شما امکان این هست که این دوتا شرکت دست به یکی کردن و دارن از پهنای باند هم که حق مشتری هاست استفاده میکنن ؟
باور کنین من پارانویا ندارم اما از اینا هرچی بگین برمیاد . :wacko:

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
دقیقا مال منم همینه.....زنگ زدم...گفتم....دیدم داره یارو  ارور میده بیخیال شدم....

یه نیم کاسه اس تو  کاسس....

hidden

Registered User
لایک‌ها
4
low id شدن emule دو دلیل میتونه داشته باشه:
1-بسته شدن پورت توسط isp (که پارس انلاین اینکارو نکرده)
2-بعضی از فایروالها با emule مشکل دارن

وقتی من ميگم از وقتی يعنی قبلاً حتی با شرايط داشتن فايروال اين مشکل رو نداشتم علارقم اينکه فايروال
من غير فعال است
يه خورده توجه کنين به مفهوم پست
در ظمن من 256 هستم و سرعتم با دانلود منيجر در بهترين حالت 17-18 هست؟؟؟؟؟؟؟

بالا