• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
آهان 4 را داشت یادم می رفت.
حسین کعبی بازیکن آزاد اعلام شد. دقیقاً به درد سپاهان می خوره.
چون هم بازیکن خوبیه هم سرعتی و هم جنگنده ( آنتی لوییز فیگو!) هم دقیقاً تو پستیه که سپاهان سوراخ داره و هم بازیکن جوانیه و به درد آینده تیم می خوره.
یکی پاشه بره نظر، این پیشنهاد را به باشگاه بده.

البته لوک الان عصبانیه! ولی خودشم باید خوزه مورینیو را به جاش بیارند!!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آهان 4 را داشت یادم می رفت.
حسین کعبی بازیکن آزاد اعلام شد. دقیقاً به درد سپاهان می خوره.
چون هم بازیکن خوبیه هم سرعتی و هم جنگنده ( آنتی لوییز فیگو!) هم دقیقاً تو پستیه که سپاهان سوراخ داره و هم بازیکن جوانیه و به درد آینده تیم می خوره.
یکی پاشه بره نظر، این پیشنهاد را به باشگاه بده.

البته لوک الان عصبانیه! ولی خودشم باید خوزه مورینیو را به جاش بیارند!!
کعبی کلاً بازیکن درگیرانه ای هست ولی فیزیک مناسبی همچون بیات و جعفری نداره!
اگر بازیکن قابلی بود ، پرسپولیس از دستش نمیداد!
دوران کعبی هم به نظر من تمام شده و زیاد هم جوان نیست!
به علاوه بازیکنانی که به لیگ های عربی میرن ، اصلاً دیگه براشون جای پیشرفت باقی نمیمونه و کعبی هم از این بازیکنان هست!
به نظر من بازیکن ایرانی به درد این پست نمیخوره ، یه استراتولا ، ذوب آهن داشت که واقعاً بازکن خوبی بود و در سمت راست عالی کار میکرد ، سپاهان به دو پیستون خارجی و یک مهاجم طراز اول برزیلی و خوش هیکل نیاز داره!

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
کعبی کلاً بازیکن درگیرانه ای هست ولی فیزیک مناسبی همچون بیات و جعفری نداره!
اگر بازیکن قابلی بود ، پرسپولیس از دستش نمیداد!
دوران کعبی هم به نظر من تمام شده و زیاد هم جوان نیست!
به علاوه بازیکنانی که به لیگ های عربی میرن ، اصلاً دیگه براشون جای پیشرفت باقی نمیمونه و کعبی هم از این بازیکنان هست!
به نظر من بازیکن ایرانی به درد این پست نمیخوره ، یه استراتولا ، ذوب آهن داشت که واقعاً بازکن خوبی بود و در سمت راست عالی کار میکرد ، سپاهان به دو پیستون خارجی و یک مهاجم طراز اول برزیلی و خوش هیکل نیاز داره!

کعبی 24-25 سالش بیشتر نیست. خیلی جای پیشرفت داره.
بعدشم الان تو لسترسیتی بود تو باشگاه های عربی نبود که.
در مورد خارجی هم آخه مشکل اینجاست که در بازی های لیگ از 3 بازیکن خارجی همزمان بیشتر نمیشه استفاده کرد و در بازی های آسیایی هم باید اسم 3بازیکن خارجی را رد کنیم.
الان که سپاهان 3تا خارجی داره. اگه 3تا دیگه هم بیاند که هیچی دیگه.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من 5شنبه دارم میرم جلسه هواداران برا بازی با پرسپولیس.
تو بازی های مهم اتوبوس های دروازه شیراز دست ماست. ولی تو این بازی من درس دارم نمیتونم بیام. رفیقام هم نیستندشون. غدیریان به من زنگ زد، من دیگه روم نشد بگم نمیام. جلسه را میرم ولی 2شنبه نمی رسم بیام.

اگه کسی می تونه دوشنبه بره دروازه شیراز اتوبوسا را بفرسته برند،(خودشم خواست می تونه با اتوباسا بره) بگه تا من شماره بهش بدم با هم هماهنگ کنیم هم جلسه هواداران را با هم بریم هم دوشنبه به جا من بره دروازه شیراز.
SEP/\H/\N جان تو می تونی؟
EASPORTS جان تو چی؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
تو بازی های مهم اتوبوس های دروازه شیراز دست ماست. ولی تو این بازی من درس دارم نمیتونم بیام. رفیقام هم نیستندشون. غدیریان به من زنگ زد، من دیگه روم نشد بگم نمیام. جلسه را میرم ولی 2شنبه نمی رسم بیام.

اگه کسی می تونه دوشنبه بره دروازه شیراز اتوبوسا را بفرسته برند،(خودشم خواست می تونه با اتوباسا بره) بگه تا من شماره بهش بدم با هم هماهنگ کنیم هم جلسه هواداران را با هم بریم هم دوشنبه به جا من بره دروازه شیراز.
EASPORTS جان تو چی؟

شرمنده. من دوشنبه قبل از ظهر و بعد از ظهر 2 تا امتحان پایان ترم دارم و حتی نمیتونم بازی را ببینم، چه برسه به اینکه برم فولادشهر :(

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سپاهان 1 بر صفر از سایپا باخت. من قسمتهایی را از بازی دیدم. خیلی افتضاح بود. 6 تا بازیکن اصلی سپاهان نبودن. تیمی که دفاع آخرش بیات باشه، بهتر از این نتیجه نمیگیره. سواری هم که داغونه با این خروجهاش.

قهرمانی نیم فصل را به پرسپولیسیها تبریک میگم. :)

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
قهرمانی پرسپولیس تو نیم فصل اول رو به همه ی هواداران سپاهان اصفهان ببخشید میگم ! :D]

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
سپاهان خیلی بد بود.
2 امتایاز از 4 بازی اخیر!! و 1 گل در 3 بازی اخیر.
این لوکا انگار از 10 نفره شدن روبرو ذوب درس نگرفت. دوباره دقیقه 67 تعویضاشو تموم کرد. اجازه بدید در مورد ترکیب و تعویض ها دیگه صحبت نکنیم.
کی این لوکا را میندازند بیرون؟
هموم ابراهیم زاده سرمربی باشه 100 برابر بهتر از این کچله.
یادتون هست همون وقت هم که سپاهان می برد من می گفتم این احمقه شماها می گفتید نه مربی باهوشیه. حالا ببینید این مربی باهوشتون چه به سر تیم آورده.
قبلنا لااقل مساوی هم می کردیم یا می باختیم بازی خوبی انجام می دادیم و تو هر بازی 10 موقعیت 100% داشتیم ولی موقعیت های مجموع 3 بازی اخیرمون به زحمت به 6-7 موقعیت برسه.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
قهرمانی پرسپولیس تو نیم فصل اول رو به همه ی هواداران سپاهان اصفهان ببخشید میگم ! :D]

آدم اینقدر عقده ای ندیده بودیم. کسی نمیاد تو تاپیک سپاهان پست بزنه و صدر نشینی تو نیم فصل را به خودشون تبرک بگه!!! آخه اینجا میخوای به کی تبریک بگی؟ خدا شفات بده

Edit :

دیدم تو تاپیک جام حذفی یادت رفته تبریک بگی خواستم یاداوری کنم.
هان؟ چیه؟ خجالت میکشی تو تاپیک جام حذفی پست بزنی؟؟؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
آدم اینقدر عقده ای ندیده بودیم. کسی نمیاد تو تاپیک سپاهان پست بزنه و صدر نشینی تو نیم فصل را به خودشون تبرک بگه!!! آخه اینجا میخوای به کی تبریک بگی؟ خدا شفات بده

Edit :

بیخیال اقا.........کوتاه بیا

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

Edit :

اولا واقعا براتون متاسفم

دوم من به خودمون تبريك نگفتم . اگه كمي دقت كني مي بيني به شماها ( ببخشيد ) گفتم . خوب سپاهان امروز باخت كه ما قهرمان شديم پس برم به كي تسليت بگم ؟

سوم از اسمايل بغل نوشته ام مي توني بفهمي كه شوخي كردم .

از واژه اي هم كه توصيف من استفاده كردي ممنونم . دم شما گرم .

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

Edit :

من هم بهشون تبریک میگم ، چون این آخرین افتخاریست که در این سال نصیب تیم پرسپولیس میشه!
در مورد بازی با سایپا ، همان طور که قبلاً هم گفتم ، احتمال باختمون زیاده!
ولی چیزی که مهمه فقط و فقط بازی با پرسپولیسه که پیروزی در این بازی حکم 6 امتیاز رو داره!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

EASPORTS جان تو چی؟
متاسفانه من هم اون ساعت کلاس دارم و به دیدن از طریق تلویزیون قناعت میکنم!!!
ممنون از لطف شما امینی جان!
ایشالا، بازی نهایی برای جشن قهرمانی بریم آزادی!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی رو دیدم. سپاهان اصلا در حد و اندازه خودش بازی نکرد.

این بیات هم نشون داد اصلا مدافع نیست و سواری هم همین....

واقعا محمدی خیلی سرتر از سواریه توی دروازه.....

البته سایپا امروز خوب بود. تهاجمی نبود اما منطقی تر از قبل بازی میکرد.

برای علی دایی خوشحالم که در آستانه جام باشگاهها داره یه تکونی به تیمش میده

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بالاخره ظرفیت و شخصیت فردی خیلی این جاها خودشو نشون میده.
شما یه پرسپولیسی هستین از اون طرف آقا مهرداد هم یه پرسپولیسی که البته روی تخم چشمهای ما سپاهانیها جا دارن. آدمها خیلی با هم تفاوت دارن.

دلیلی نداره که شما بیای اینجا با چه ذوق و اشتیاقی قهرمانی اونم از نوع نیم فصلشو به حالت تمسخر به خودتون تبریک بگین یا نمیدونم به سپاهانیها تسلیت بگین. البته دوم بودن توی لیگ فکر نکنم تسلیت داشته باشه. این برمیگرده به همان ظرفیت آدمها. من تو تاپیک سرخابی ها حتی یک پست هم ندارم. چون اونجا مال اونهاست و ممکنه از حرفای من دلگیر بشنیا اینکه با من بد بشن. به خاطر همین اونجا پستی نمیزنم. پرسپولیس تیمی نیست که طرفدارانش اینقدر ندید به دید باشن!! احتمالاً شما دو سه ساله پرسپولیسی شدین و تا حالا قهرمانی نیم فصل ندیدین. وگرنه برای سپاهان و طرفدارانش این چیزها عادی شده و مثلاً من و حتی بقیه سپاهانیهای اینجا چندان از باخت امروز ناراحت نشدن، چون مهم نیست.

دم شما هم گرم. امیدوارم پرسپولیس این فصل قهرمان بشه تا شما هم سربلند باشی.
و یه چیزی هم یادتون باشه. تیمی قهرمان هست و لیاقت قهرمانی داره و شایسته قهرمانی هست که خودش قهرمان بشه، نه با ضعیف شدن رقیب و شادی از اینکه رقیب امتیاز نگرفته.
اگه این 3 بازی عقب مونده سپاهان زمان خودش انجام میشد، بیشتر از 1 امتیاز از 3 بازی میگرفت و اون موقع پرسپولیس جشن قهرمانی نیم فصل نمیگرفت. اما ما ناراحت نیستیم، چون 18 بازی دیگه داریم و مطمئن باشین که هر تیمی لیاقتش باشه و شخصیت قهرمانی داشته باشه، قهرمان میشه، حالا چه پرسپولیس باشه و چه سپاهان و چه هر تیم دیگه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من شخصا امیدوارم که هم استقلال ، هم پرسپولیس و هم سپاهان و البته سایپا به روزهای اوجشون برگردن.

لیگ درست حسابی باید چند تا تیم مدعی داشته باشه نه یه دونه....

در ضمن سپاهان و سایپا نمایندگان ما در جام باشگاهها هستند و تمام امید ما در این جام به اونهاست.

در ضمن این نصیحت رو من به همه دوستانم میگم:
از بالا بودن احساس غرور نکنید چون پشت هر بلندی بالاخره یه سرازیری هست....
حالا هر چقدر بالاتر باشی سرازیری خفن تره.................

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
بالاخره ظرفیت و شخصیت فردی خیلی این جاها خودشو نشون میده.
شما یه پرسپولیسی هستین از اون طرف آقا مهرداد هم یه پرسپولیسی که البته روی تخم چشمهای ما سپاهانیها جا دارن. آدمها خیلی با هم تفاوت دارن.

دلیلی نداره که شما بیای اینجا با چه ذوق و اشتیاقی قهرمانی اونم از نوع نیم فصلشو به حالت تمسخر به خودتون تبریک بگین یا نمیدونم به سپاهانیها تسلیت بگین. البته دوم بودن توی لیگ فکر نکنم تسلیت داشته باشه. این برمیگرده به همان ظرفیت آدمها. من تو تاپیک سرخابی ها حتی یک پست هم ندارم. چون اونجا مال اونهاست و ممکنه از حرفای من دلگیر بشنیا اینکه با من بد بشن. به خاطر همین اونجا پستی نمیزنم. پرسپولیس تیمی نیست که طرفدارانش اینقدر ندید به دید باشن!! احتمالاً شما دو سه ساله پرسپولیسی شدین و تا حالا قهرمانی نیم فصل ندیدین. وگرنه برای سپاهان و طرفدارانش این چیزها عادی شده و مثلاً من و حتی بقیه سپاهانیهای اینجا چندان از باخت امروز ناراحت نشدن، چون مهم نیست.

دم شما هم گرم. امیدوارم پرسپولیس این فصل قهرمان بشه تا شما هم سربلند باشی.
و یه چیزی هم یادتون باشه. تیمی قهرمان هست و لیاقت قهرمانی داره و شایسته قهرمانی هست که خودش قهرمان بشه، نه با ضعیف شدن رقیب و شادی از اینکه رقیب امتیاز نگرفته.
اگه این 3 بازی عقب مونده سپاهان زمان خودش انجام میشد، بیشتر از 1 امتیاز از 3 بازی میگرفت و اون موقع پرسپولیس جشن قهرمانی نیم فصل نمیگرفت. اما ما ناراحت نیستیم، چون 18 بازی دیگه داریم و مطمئن باشین که هر تیمی لیاقتش باشه و شخصیت قهرمانی داشته باشه، قهرمان میشه، حالا چه پرسپولیس باشه و چه سپاهان و چه هر تیم دیگه

اولا تو دهات ما ( اصفهان ) تمسخر با شوخي خيلي فرق داره
عزيز دل برادر با اين طرز صحبت شما كاملا دارين نشون مي دين كه بي شخصيت و بي ظرفيت و نديد بديد كيه .. !

حيف كه اول پاسختو داده بودم اما به خواست يكي از دوستان سپاهاني اديتش كردم وگرنه لياقت شما چيزي بيشتر از اون نبود .

خيال شما هم راحت . من از زماني كه سپاهان خواب نصفه ي بالاي جدول رو هم نمي ديد پرسپوليسي بودم و خواهم بود . البته اين صحبت هاتون رو ميذارم پاي سن و سالتون و همينطور باخت امروز سپاهان .

خودتو هم با طراحي كردن جواب خسته نكن چون ديگه هرگز پامو تو تاپيك شما نمي ذارم . جايي كه بابت كمي شوخي دوستانه اينطور به آدم توهين بشه شايسته افرادي مثل خود شماست .

با پوزش از ساير دوستان باشخصيت سپاهاني

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا بیخیال شید بابا!!

به خدا این برد و باختها ارزش این همه بگو مگو رو نداره. حالا درسته آدم بعضی مواقع از کوره در میره و یه چیزی میگه ولی هر چی بیشتر به این آتیش هیزم بریزی بیشتر شعله ور میشه.

همینجا خواهش میکنم این بحث رو یبخیال بشیم.

-----------------------

درباره ی سپاهان هم باید بگم اون طوری که شنیدم بازم لوکا تعویضای زود هنگام زیادی داشته و نمیدونم هدفش از اینکار چیه؟!

شاید واقعا داره اینکار رو میکنه که از سپاهان اخراج بشه که البته من بعید میدونم با شخصیتی که از طریق سپاهان تو جام باشگاهها و کلا آسیا بدست آورده بخواد بعنوان یه مربی اخراج شده معرفی بشه.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اولا تو دهات ما ( اصفهان ) تمسخر با شوخي خيلي فرق داره
عزيز دل برادر با اين طرز صحبت شما كاملا دارين نشون مي دين كه بي شخصيت و بي ظرفيت و نديد بديد كيه .. !

حيف كه اول پاسختو داده بودم اما به خواست يكي از دوستان سپاهاني اديتش كردم وگرنه لياقت شما چيزي بيشتر از اون نبود .

خيال شما هم راحت . من از زماني كه سپاهان خواب نصفه ي بالاي جدول رو هم نمي ديد پرسپوليسي بودم و خواهم بود . البته اين صحبت هاتون رو ميذارم پاي سن و سالتون و همينطور باخت امروز سپاهان .

خودتو هم با طراحي كردن جواب خسته نكن چون ديگه هرگز پامو تو تاپيك شما نمي ذارم . جايي كه بابت كمي شوخي دوستانه اينطور به آدم توهين بشه شايسته افرادي مثل خود شماست .

با پوزش از ساير دوستان باشخصيت سپاهاني

باشه
حتماً بهش میگم
بهتر که دیگه پاتو تو این تاپیک نمیذاری. پای افرادی مثل تو را باید یکی یکی از این تاپیک برید. برو تو همون تاپیک خودت پست بزن.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سپاهان عزیز و امیر عزیز!
خواهش میکنم ، دیگه این بحث رو تمام کنید !
اینجا تاپیک هواداران سپاهان هست نه کل کل پرسپولیس - سپاهان.
حق با مهرداد عزیز، باید امیدوار باشیم که لیگ ما با زیاد شدن مدعیان ، داغتر و جذابتر بشه و نه مثل چند سال پیش که سپاهان قهرمان شد ، هیچ تعقیب کننده ای نداشته باشه!

من فکر کنم ، آقای ساکت ، اصلاً مایل نیست با چند باخت مربی رو عوض کنه ولی تا کی این باخت ها میخواد ادامه پیدا کنه ، بازی با پرسپولیس روشن خواهد شد .
دو حالت وجود داره.
یا سپاهان میبازه به پرسپولیس یا میبره.
مساوی هم حکم باخت برای سپاهان داره! چون دیگه هرگز به این تیم نمیرسه!
اگر قرار باشه سپاهان ببازه و مربیشو عوض کنه ، من حاضرم ، این اتفاق بیفته و بقیشو بسپاریم دست سرنوشت!
اگر سپاهان ببازه و باز هم به لوکا و تفکراتش ببازه ، اگر اقدامی نشه این بار بایستی آقای ساکت مورد مواخذه قرار بگیره و در صورت لزوم برکنار شه.
اگر هم بردیم و شیرین و به نحو احسنت بود مثه پاس همدان ، میشه گفت از این بحران خارج شدیم و میتونیم یه نفس راحتی بکشیم.

ولی چیزی که مشخصه سپاهان تیمش خسته هست و تا نیم فصل اول نمیتونه هیچ اقدامی بکنه و باید دید بعد از بازی با پرسپولیس و جام حذفی ، این تیم چه کار خواهد کرد!

امیر عزیز ، شما کمی ناراحت بودید ولی هیچ موقع در ناراحتی تصمیم نگیرید!
من و سپاهان عزیز خیلی وقته تصمیم گرفتیم که نه تاپیک سرخابی و نه کل کل بیایم که باعث دلخوری کسی نشه ،!!!
ترجیح دادیم در این تاپیک به مباحث فنی و .. بپردازیم ، هرز چند گاهی ، به دلایلی ، یه مقدار بیش از حد معمول تاپیک جلو میره که متاسفانه باعث بوجود آمدن سو تفاهم هایی میشه ، اگر از جانب من و یا سپاهان عزیز ، بی احترامی دیدین و یا حرفی زده میشه که نباید زده بشه ، به بزرگواری خودتون ببخشید....
ما هم از کسی کینه ای به دل نمیگیریم....
در پناه حق پاینده و پیروز همچون سپاهان ، پرفروغ!!!

بالا