بالاخره ظرفیت و شخصیت فردی خیلی این جاها خودشو نشون میده.
شما یه پرسپولیسی هستین از اون طرف آقا مهرداد هم یه پرسپولیسی که البته روی تخم چشمهای ما سپاهانیها جا دارن. آدمها خیلی با هم تفاوت دارن.
دلیلی نداره که شما بیای اینجا با چه ذوق و اشتیاقی قهرمانی اونم از نوع نیم فصلشو به حالت تمسخر به خودتون تبریک بگین یا نمیدونم به سپاهانیها تسلیت بگین. البته دوم بودن توی لیگ فکر نکنم تسلیت داشته باشه. این برمیگرده به همان ظرفیت آدمها. من تو تاپیک سرخابی ها حتی یک پست هم ندارم. چون اونجا مال اونهاست و ممکنه از حرفای من دلگیر بشنیا اینکه با من بد بشن. به خاطر همین اونجا پستی نمیزنم. پرسپولیس تیمی نیست که طرفدارانش اینقدر ندید به دید باشن!! احتمالاً شما دو سه ساله پرسپولیسی شدین و تا حالا قهرمانی نیم فصل ندیدین. وگرنه برای سپاهان و طرفدارانش این چیزها عادی شده و مثلاً من و حتی بقیه سپاهانیهای اینجا چندان از باخت امروز ناراحت نشدن، چون مهم نیست.
دم شما هم گرم. امیدوارم پرسپولیس این فصل قهرمان بشه تا شما هم سربلند باشی.
و یه چیزی هم یادتون باشه. تیمی قهرمان هست و لیاقت قهرمانی داره و شایسته قهرمانی هست که خودش قهرمان بشه، نه با ضعیف شدن رقیب و شادی از اینکه رقیب امتیاز نگرفته.
اگه این 3 بازی عقب مونده سپاهان زمان خودش انجام میشد، بیشتر از 1 امتیاز از 3 بازی میگرفت و اون موقع پرسپولیس جشن قهرمانی نیم فصل نمیگرفت. اما ما ناراحت نیستیم، چون 18 بازی دیگه داریم و مطمئن باشین که هر تیمی لیاقتش باشه و شخصیت قهرمانی داشته باشه، قهرمان میشه، حالا چه پرسپولیس باشه و چه سپاهان و چه هر تیم دیگه
اولا تو دهات ما ( اصفهان ) تمسخر با شوخي خيلي فرق داره
عزيز دل برادر با اين طرز صحبت شما كاملا دارين نشون مي دين كه بي شخصيت و بي ظرفيت و نديد بديد كيه .. !
حيف كه اول پاسختو داده بودم اما به خواست يكي از دوستان سپاهاني اديتش كردم وگرنه لياقت شما چيزي بيشتر از اون نبود .
خيال شما هم راحت . من از زماني كه سپاهان خواب نصفه ي بالاي جدول رو هم نمي ديد پرسپوليسي بودم و خواهم بود . البته اين صحبت هاتون رو ميذارم پاي سن و سالتون و همينطور باخت امروز سپاهان .
خودتو هم با طراحي كردن جواب خسته نكن چون ديگه هرگز پامو تو تاپيك شما نمي ذارم . جايي كه بابت كمي شوخي دوستانه اينطور به آدم توهين بشه شايسته افرادي مثل خود شماست .
با پوزش از ساير دوستان باشخصيت سپاهاني