• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
با سلام

دفاع شخصی قضیش! چطوری هست؟ آیا یکی از سبک های یکی از رشته ها (کاراته، تکواندو، ووشو ...) به حساب میاد؟

با تشکر

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
بعضی از ورزش های رزمی کنار کاتا شامل قسمتی هستن که به اون اموزش دفاع شخصی میگن !
یک سری ورزش رزمی هم هست که جدید درست شدن و اسمشون دفاع شخصی ( حالا با کلی پیشوند و پسوند ) هست ؛ که فکر نکنم هنوز تو ایران همچین چیزی رخ داده باشه !!!!
رشته دفاع شخصی ! !!! اخر خنده هست ! و یک چیز استاتیک ............

چطور حالا ؟ شما می خوای چیزی کار کنی ؟!

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام چند وقتيه ميخوام بيام پي تي نميتونم انگار سايت مشكل داره.راستي من يك كتاب دان لود كردم راجع به نينجوتسو و مطالبش رو خوندم.راستش فكر ميكنم نينجوتسو چندان كاربردي نباشه و به درد نميخوره.مگه ما جاسوس يا كماندوي ارتشيم كه مثلا روش استتار يا مثلا حركت بيصدا يا كار با سلاحهاي عجيب و غريب به دردمون بخوره؟تازه براي اون افراد هم فكر كنم اين اموزشها قديمي و از رده خارج باشه.بهترين ورزش رزمي كه هم به درد مبارزه بخوره هم زيبايي داشته باشه الان كاراته است.من كلاسم تعطيل شده و تو اين فكرم كه سبكم رو عوض كنم.فكر ميكنين برم شوتوكان خوبه؟الان سبكم كان ذن ريوست.

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
من حالا چون راجع به نينجوتسو اطلاعاتي ندارم نميتونم نظر بدم اما هيچي رو به ووشو از سبكهاي چينيش ترجيح نميدم:happy:

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من حالا چون راجع به نينجوتسو اطلاعاتي ندارم نميتونم نظر بدم اما هيچي رو به ووشو از سبكهاي چينيش ترجيح نميدم:happy:

از نظر زيبايي و موزوني حركات گمونم حق با شماست ولي فنون كاراته كاربردي تر هستش و اسانتر.راستي شما چكار كردي رفتي چانگ چوان؟

sinaxp19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام چند وقتيه ميخوام بيام پي تي نميتونم انگار سايت مشكل داره.راستي من يك كتاب دان لود كردم راجع به نينجوتسو و مطالبش رو خوندم.راستش فكر ميكنم نينجوتسو چندان كاربردي نباشه و به درد نميخوره.مگه ما جاسوس يا كماندوي ارتشيم كه مثلا روش استتار يا مثلا حركت بيصدا يا كار با سلاحهاي عجيب و غريب به دردمون بخوره؟تازه براي اون افراد هم فكر كنم اين اموزشها قديمي و از رده خارج باشه.بهترين ورزش رزمي كه هم به درد مبارزه بخوره هم زيبايي داشته باشه الان كاراته است.من كلاسم تعطيل شده و تو اين فكرم كه سبكم رو عوض كنم.فكر ميكنين برم شوتوكان خوبه؟الان سبكم كان ذن ريوست.

سلام من میخواستم بگم شوتوکان تا اون سطحی که من کار کردم خوب بود رشته زیبا و منظمی هست ولی به نظر من یه ذره غیر کاربردی اومد علاوه بر این که حرکاتش عموما خطی هست و حرکات چرخشی و پرشی نداره، اما بدنو از همه سبک های دیگه کاراته دو بیشتر میسازه به هر حال به نظر میرسه تو کمربند های بالا خیلی باید جذاب بشه!

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2

sinaxp19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی نظرتون راجع به تکواندو چیه در مقایسه با کاراته؟
من فکر میکنم از نظر استایل و خط فکری ورزش خوبیه ضمن این که حرکاتش غیر کنترلی هست، قوی و بسیار زیبا
منتها یه مشکل داره اونم این که زیاد به دفاع اهمیت نمیده مثلا ما تو باشگاه اگه بعد از ضربه با پا
،پا مونو دیر میاوردیم پایین حریف میتونست با نگه داشتن پا یا دور زدن بندازتی رو زمین که تو واقعیت هم این طوره
ولی تو تکواندو دو مبارز اگه پشت حریفشون برای یک لحظه به اونا باشه بازم زمین انداختن ندارن فقط ضربه میزنن
بعد از اونم زیاد که نه، اصلا به دست تو مبارزه اهمیت نمیدن و این فکر میکنم برای یه مبارزه واقعی زیاد مناسب نیست...
البته این نظر منه!:happy:

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
راستی نظرتون راجع به تکواندو چیه در مقایسه با کاراته؟
من فکر میکنم از نظر استایل و خط فکری ورزش خوبیه ضمن این که حرکاتش غیر کنترلی هست، قوی و بسیار زیبا
منتها یه مشکل داره اونم این که زیاد به دفاع اهمیت نمیده مثلا ما تو باشگاه اگه بعد از ضربه با پا
،پا مونو دیر میاوردیم پایین حریف میتونست با نگه داشتن پا یا دور زدن بندازتی رو زمین که تو واقعیت هم این طوره
ولی تو تکواندو دو مبارز اگه پشت حریفشون برای یک لحظه به اونا باشه بازم زمین انداختن ندارن فقط ضربه میزنن
بعد از اونم زیاد که نه، اصلا به دست تو مبارزه اهمیت نمیدن و این فکر میکنم برای یه مبارزه واقعی زیاد مناسب نیست...
البته این نظر منه!:happy:

خیلی خوب هست که ادم ایرادات سبک خودش رو بشناسه و فرق بین مسابقه و واقعیت رو بدونه ،
ممنون که اینجا پست دادید . از پستاتون برداشت میشه که ادم منطقی و با اطلاعاتی هستید .

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
ممنون
از خودتون و باشگاهتون هم نميخواي چيزي بذاري؟:happy:

شما اصلا فیلمو دیدی ؟

هادی جان ممنون اینم عالی بود !
فقط میتونم بگم همینطور تمرین کنید
با ارزوی موفقیت

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من میخواستم بگم شوتوکان تا اون سطحی که من کار کردم خوب بود رشته زیبا و منظمی هست ولی به نظر من یه ذره غیر کاربردی اومد علاوه بر این که حرکاتش عموما خطی هست و حرکات چرخشی و پرشی نداره، اما بدنو از همه سبک های دیگه کاراته دو بیشتر میسازه به هر حال به نظر میرسه تو کمربند های بالا خیلی باید جذاب بشه!

به نظر ميرسه اكثر بچه هاي كاراته شوتوكان كار ميكنند و سبك پرطرفداري هست.منظورتان را از اينكه غيركاربردي است توضيح ميديد؟من چند تا حركتش رو ديدم كه چرخش و پرش هم داشت!شما تا چه كمربندي كار كردي؟

scorpino

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
به نظر شما قدرتی ترین ورزش رزمی موجود چیه؟
منظورم ورزشی که بشه باهاش یک فایت واقعی داشت و بر رشته های رزمی دیگه فایق شد؟(رینگی و مسابقه ای منظورم نیست.کاملا خیابانی)

میخوام یک ورزشو شروع کنیم و میخوام مطمئن شروغ کنیم تا بعدا مجبور نشم تغییر رشته بدم.

قددم 182 و وزنم 93 کیلوه.
ممنون میشم یک راهنمایی کامل کنید.اکثر صفحات پیش رو خوندم اما یک راهنمایی کامل و درست میخوام
ممنون

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
شما اصلا فیلمو دیدی ؟

هادی جان ممنون اینم عالی بود !
فقط میتونم بگم همینطور تمرین کنید
با ارزوی موفقیت

نه چطور مگه؟:blink:

دوستان راجع ووشو كسي حرفي نميزنه؟:blush:
راستي از دوستان كسي تيكه فيلمي از كاركردن ووشوكارها داره؟:happy:

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
به نظر شما قدرتی ترین ورزش رزمی موجود چیه؟
منظورم ورزشی که بشه باهاش یک فایت واقعی داشت و بر رشته های رزمی دیگه فایق شد؟(رینگی و مسابقه ای منظورم نیست.کاملا خیابانی)

میخوام یک ورزشو شروع کنیم و میخوام مطمئن شروغ کنیم تا بعدا مجبور نشم تغییر رشته بدم.

قددم 182 و وزنم 93 کیلوه.
ممنون میشم یک راهنمایی کامل کنید.اکثر صفحات پیش رو خوندم اما یک راهنمایی کامل و درست میخوام
ممنون

يكمي چاق نيستي؟!!اگر وزن كم كني بهتره سرعت و قدرت جابجاييت رو ميبره بالا.به نظر من كسي كه ميخواد براي درگيريهاي خياباني خودشو اماده كنه بايد بره كاراته اونم قويترين سبك يعني كيوكوشين كاي.تمركزش روي مبارزه و درگيري هست بدن رو قوي ميكنه فقط تا اون موقع اينقدر مشت و لگد ميخوري كه ديگه دور و بر مبارزه نميگردي!!!

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نه چطور مگه؟:blink:

دوستان راجع ووشو كسي حرفي نميزنه؟:blush:
راستي از دوستان كسي تيكه فيلمي از كاركردن ووشوكارها داره؟:happy:

شما فقط كافيه بري سايت youtube كلمه ووشو رو سرچ كني مثلا ووشو سبك چانگچوان تعداد زيادي فيلم از مسابقاتش هست كه واقعا زيباست يا توي سايتهاي ديگه كه مربوط به ووشوكار هاست هميشه فيلمهايي از نمايشهاشون ميزارن.

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
شما فقط كافيه بري سايت youtube كلمه ووشو رو سرچ كني مثلا ووشو سبك چانگچوان تعداد زيادي فيلم از مسابقاتش هست كه واقعا زيباست يا توي سايتهاي ديگه كه مربوط به ووشوكار هاست هميشه فيلمهايي از نمايشهاشون ميزارن.

ممنون
كاگرو جون شما خودت چه ورزشي رو كار ميكني؟:happy:

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
راستي چرا همه سراغ كاراته و بوكس و اينجور چيزا ميرن و هيچكس سراغ ووشو نميره؟ دليل خاصي داره؟:(

scorpino

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يكمي چاق نيستي؟!!اگر وزن كم كني بهتره سرعت و قدرت جابجاييت رو ميبره بالا.به نظر من كسي كه ميخواد براي درگيريهاي خياباني خودشو اماده كنه بايد بره كاراته اونم قويترين سبك يعني كيوكوشين كاي.تمركزش روي مبارزه و درگيري هست بدن رو قوي ميكنه فقط تا اون موقع اينقدر مشت و لگد ميخوري كه ديگه دور و بر مبارزه نميگردي!!!

ممنون از راهنماییت.حتما سعی میکنم خودم رو لاغر کنم.:happy:
کسی نظر دیگه ای در مورد قویتیرین هنر رزمی خیابانی نداره؟

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از راهنماییت.حتما سعی میکنم خودم رو لاغر کنم.:happy:
کسی نظر دیگه ای در مورد قویتیرین هنر رزمی خیابانی نداره؟

منظورتون از قويترين از نظره قدرت بدنيه يا از نظره كارايي؟:happy:

بالا