• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
فرستنده DVB-H و DVB-T در تهران اجرای پخش آزمایشی

ایستگاه فرستنده جماران

مجری طرح صدا وسیما باهمکاری شرکت تکتا الکترونیک

روی باند UHF

DVB-H CH31 MPEG4

DVB-T CH37 MPEG4

IRIB1 PER جام جم ۱ پخش در اروپا

IRIB 2 PER, جام جم ۲ پخش در آمریکا

IRINN, شبکه خبر فارسی

AL-Alam, IRIB, شبکه خبر عربی زبان

IRIB Quran شبکه قرآن سیما

Press TV شبکه خبر انگلیسی زبان

IRIB TV1, شبکه اول سیما

IRIB TV 2, شبکه دوم سیما

IRIB TV3, شبکه سوم سیما

IRIB TV4, شبکه چهارم سیما

IRIB TV 5, شبکه تهران

IRIB 3, جام جم ۳ پخش در آسیا

IRIB Amouzesh TV, شبکه آموزش سیما

Azarbayejan TV, شبکه استانی آذربایجان غربی

Fars TV شبکه استانی فارس

Khalij Fars TV سبکه استانی خلیج فارس

http://samsungpakdasht.blogfa.com/post-47.aspx

javad66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین کارت کپچر winfast expert هست

در حال حاضر winfast expert موجود در بازار چینی است .
و Winfas dv 2000 هم که ظاهرا تایوانی است اما یک آی سی با شماره apa2308 که این آی سی
کارش تقویت صدای خروجی و کم کردن نو یز است حذف شده است .
حالا به نظر شما کدام هم از نظر کیفیت گیرندگی و هم از نظر کپچر بهتر است . لطفا قیمت را در نظر نگیرید .
متشکرم
:wacko::wacko:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
نیاز به راهنمایی فوری برای خرید یه tv tuner خوب برای نوت بوک (مدل DELL XPS 1210)

بعضی از مدل ها هست که هم analogTV هست هم DVB-T، خوب اگر اینجوری باشه و قیمتش هم زیاد گرون نباشه بهتره و اینکه اگر USB باشه بهتره یا PCMCIA؟

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

با تشکر

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
نیاز به راهنمایی فوری برای خرید یه tv tuner خوب برای نوت بوک (مدل DELL XPS 1210)

بعضی از مدل ها هست که هم analogTV هست هم DVB-T، خوب اگر اینجوری باشه و قیمتش هم زیاد گرون نباشه بهتره و اینکه اگر USB باشه بهتره یا PCMCIA؟

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

با تشکر

ADS Tech Mini DualTV
130 تومن

Inno 3D Tvideo 620
52 تومن

Gigabyte GT-U8000-RH
55 تومن

همشون usb هستن و از dvb-t هم پشتیبانی می کنن.

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
کسی میدونه Gigabyte GT-PTV-TAF-RH از کجا میشه تهیه کرد؟ تا یه مدت قبل تو بازار موجود بوده ...​

tv-kartica-gigabyte-pci-gt-ptv-taf-rh--analogna+digitalna--daljinski-080027_1.jpg

1. Microsoft® MCE certified
2. Supports Digital TV (DVB-T)
3. Supports Global Analog TV system
4. FM radio receiver
5. TV Time Shift
6. Video capture function
7. Instant or scheduled TV program recording​

javad66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حال حاضر winfast expert موجود در بازار چینی است .
کسانی که با نوع چینی winfast expert کار کرده اند لطفا بگویند که آیا خوب است یا نه ؟
متشکرم
:rolleyes:

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین و مناسبترین کارت کپچر tv که در بازار هست و vista ready هست winfast 2000 xp rm هست با گارانتی آواژنگ

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
با توجه به این خبر
http://pr.irib.ir/news.php?newsid=8574&newstype=1&lang=p

و با توجه به اینکه فکر کنم فرمت پخش mpeg4 باشه
دوستانی که اطلاعاتی در مورد کارتهای dvbtبرای کامپیوتر یا رسیور dvbt برای تلویزیون دارند
لطف کنند و اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه دوستان بذارن

سیستم پخش دیجیتال (DVB-T) در تهران
در حال حاضر 8 کانال (یک، دو، سه، چهار، شبکه تهران، شبکه خبر، شبکه قران، شبکه آموزش) به صورت دیجیتال در سطح استان تهران پخش می شن که فرستنده آن در جماران واقع شده. در حدود دو ماهی است که سیستم پخش این کاناها با فرمت Mpeg4 یا به صورت دقیقتر به H.264 تغییر داده شده. قبل از اون، سیستم پخش این کانالها به صورت Mpeg2 بود. بکارگیری این سیستم نسبتا جدیده و در حدود 2 تا 3 ساله که در کشورهایی مثل نروژ و فرانسه استفاده میشه. از نظر تئوری، اگر مانعی بر سر این امواج دیجیتال قرار نگیره، یک فرستنده میتونه تا شعاع 150 کیلومتری رو پوشش بده. در این سیستم، از یکی از فرکانسهای باند uhf استفاده میشه و دیتای این شبکه ها بر روی یک فرکانس انتشار داده میشن. در صورت موفقیت، بکارگیری چنین روشی برای صدا و سیما هم خیلی منفعت داره. چون میتونن با بکارگیری یک فرستنده واحد (فقط یکی) یک منطقه بسیار وسیع مثل استان تهران رو تحت پوشش قرار بدن. علاوه بر صرفه جویی در تجهیزات فرستنده، در مصرف برق صدا و سیما هم خیلی زیاد صرفه جویی میشه (به دلیلی کم شدن تجهیزات و لزوم نداشتن بکارگیری فرستنده های بسیار قدرتمند).

برای اینکه بتونید این امواج رو دریافت کنید به یک کارت تی وی نیاز هستش که از DVB-T پشتیبانی کنه. علاوه بر اون، باید یک دکودر H.264 نصب کنید. من خودم از ffdshow یا Lead h.264 video decoder استفاده می کنم. همچنین برای دیدن کانالها از برنامه DVBViewer استفاده می کنم. چون این سیستم پخش خیلی جدیده فکر نکنم بتونید کارتی پیدا کنید که نرم افزارهای خودش از این استاندارد (H.264) به صورت پیش فرض پشتیبانی کنه.

پخش DVB-T در تهران مراحل آزمایشی رو تست میکنه و هنوز به طور کامل stable نشده. البته بیشتر زمانها مشکلی نداره، فقط گاهی اوقات چند دقیقه قطع میشه. با بچه های صدا و سیما هم صحبت میکردم میگفتن دارن تست میکنن ببینن هم پوشش شبکه ها چطوره، هم اینکه اصلا این روش خوبی برای استفاده تو تهران هست یا نه. میگفتن استرالیا هم می خواست از چنین روشی استفاده کنه، به خاطر شرایط جغرافیایی پروژه اونها شکست خورده بوده.

من که یه مدته tv رو دارم با این روش میبینم؛ کانالها کیفیت فوق العاده خوبی دارن، اصلا نویز ندارن ( با توجه به اینکه دیجیتاله خوب قابل پیش بینی بود)، صدای کانال ها هم استریو هستش. تمامی کانالها هم روی فرکانس 554000 مگاهرتز پخش میشن.

DVB-T چون بر روی فرکانسهای uhf پخش میشه، شما باید یه آنتن uhf برای دریافتشون داشته باشید که عموما همه از همین نوع آنتن ها تو خونه داریم.

لازمه از مسئولین صدا و سیما هم تشکر کرد که سراغ همچین روش پیشرفته ای رفتن. :happy:

در آخر هم چند تا عکس از کانالها میذارم:

6t3sric.gif

85bdm36.gif

6twllyp.gif

730yu8p.gif

فایل های ضمیمه

• quran.gif
    quran.gif
    160.1 KB · نمایش ها: 7
  • khabar.gif
    khabar.gif
    149.3 KB · نمایش ها: 5
  • yek.gif
    yek.gif
    141.2 KB · نمایش ها: 7
  • chahar.gif
    chahar.gif
    140.8 KB · نمایش ها: 8

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
جناب خیامی شما چه کارتی خریدین؟

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
جناب خیامی شما چه کارتی خریدین؟

بنده InnoDV TVideo-620 گرفتم 51 تومن. شما اگه خواستی بگیری پیشنهاد می کنم Gigabyte GT-U8000-RH بگیری. فقط یه خورده سخت گیر میاد، فکر کنم در حدود 54 بتونی گیرش بیاری. زیر زمین پاساژ ایران داشتن، تو خیابون ایرانشهر هم یه مغازه داشت. گیگابایت از این جهت بهتره که remote هم داره.
من کارتمو از شرکت گلسان گرفتم، اگه گیگابایت پیدا نکردی InnoDV رو میتونی از گلسان بگیری.
خیلی دنبال یه کارت PCI گشتم که از DVB-T پشتیبانی کنه ولی چیزی پیدا نکردم. ممنون میشم اگه کارت PCI دیدی خبرم کنی. :happy:

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که از سیگنال دیجیتال استفاده می کنند (با TV یا Card یا USB) لطفا منطقه ای که توش قرار دارند و کیفیت تصویر و صداشون رو هم بگن که ببینیم این سیگنال آزمایشی جماران در حال حاضر تا کجاها جواب میده

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
خیامی جان میشه بگی چرا InnoDv رو به این Gigabyte که معرفی کردی ترجیح دادی؟

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
دوستانی که از سیگنال دیجیتال استفاده می کنند (با TV یا Card یا USB) لطفا منطقه ای که توش قرار دارند و کیفیت تصویر و صداشون رو هم بگن که ببینیم این سیگنال آزمایشی جماران در حال حاضر تا کجاها جواب میده

من تو منطقه های 6 و 5و 2 سیگنال دریافت کردم. تو منطقه 6 (کریمخان) با یه آنتن خیلی کوچک (آنتن خود کارت)، بدون هیچ مشکلی، تصویر و صدا داشتم. تو منطقه 5 حتما باید از یه آنتن outdoor استفاده می کردم تا تصویری بدون مشکل داشته باشم.

خیامی جان میشه بگی چرا InnoDv رو به این Gigabyte که معرفی کردی ترجیح دادی؟
بنده اشتباه کردم قربان. :blush:
تقصیر یکی از بچه های آواژنگ هم شد که بهم گفت با کارت گیگابایت نمی تونم dvb-t رو به خوبی دریافت کنم. گفتش فقط میتونه صدای کانالها رو دریافت کنه. به همین خاطر رفتم کارت InnoDV گرفتم که اولش با اون هم نتونستم کانالها رو بگیرم. حدس می زدم که باید مشکل codec باشه ولی خوب نمی دونستم که صدا و سیما با چه codec داره برنامه ها رو پخش می کنه. خیلی گشتم تا اینکه توی یه forum نروژی دیدم که گفته سیستم پخش اونها mpeg4-h.264 هستش و برای دیدن برنامه ها باید از DVBViewer به همراه نصب یک دکودر H.264 استفاده شه...

اگه الان قصد خرید داشتم قطعا مال گیگابایت رو می گرفتم.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
يه سوال :
من اگه يه LCD ، تلويزيون دار بگيرم بهتره يا TV card ؟
پخش كدوم بهتره ؟؟؟ ( از لحاظ كيفيت )
بعد اگه سيستم خاموش باشه از تلويزيون ميشه به تنهايي استفاده كرد ؟؟؟
به عنوان TV ؟؟

پخش LCD تيونر دار مي تونه بهتر باشه و با خاموش بودن سيستم هم كار ميكنه،يعني با سيستم كاري نداره، حتي براي پخش،‌روي CPU بار اضافه نمي ندازه پس مي تونين تصويرش رو كوچيك كنار صفحه نگاه كنين در حالي كه نرم افزار سنگين محاسباتي رو هم در حال اجرا دارين!

اما :

كارت كپچر اين حسن رو داره كه شما مي تونين ضبط تصوير داشته باشين و VCD يا DVD بسازين! كه اين امكان توو اوون LCD ها ممكن نيست!

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
این کارت یکی از بهترین کارتهای موجود در ایران هست . تیونر قوی و vista ready هست :
نرم افزارش به نظر من بهترین هست .
Leadtek WinFast TV2000 XP Expert TV-tuner
LeadtekWinfastTV2XP_full3.jpg

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1574

من هم حرف شما رو در رابطه با کارت های آنالوگ تایید می کنم ولی دلیل انتخاب از بین اون دو کارت این بوده که هر دو dvb-t بودن. با توجه به پخش دیجیتال که داره راه می افته من دنبال کارتی هستم که اون رو ساپورت کنه
آیا از winfast مدلی (USB) توی بازار هست که قابلیت دریافت دیجیتال هم داشته باشه؟ توی سایت خودش که دیدم مدل های مختلف داشت با امکانات عالی

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
WINFAST به دلیل درایورهای عالی و نرمافزار خوب در تمام دنیا فروش خوبی دارد .

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اما من هنوزم نديدم conexant درايور آلفاي سري cx2388xخودش رو بده! هنوزم pixelview play tv P7000 من فقط با درايور و برنامه هاي خودش كار مي كنه و خيلي سخت تونستم توو آخرين نسخه بعضي برنامه ها به زور بشناسومش!

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی winfast با گارانتی 3 ساله آواژنگ و ساپورت خوب نرم افزاری هست به نظر من بقیه برندها در الویت های بعدی هستند .

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
وقتی winfast با گارانتی 3 ساله آواژنگ و ساپورت خوب نرم افزاری هست به نظر من بقیه برندها در الویت های بعدی هستند .

مثل اینکه هنوز دوزاری بعضی از دوستان نیفتاده

دوست من امواج دیجیتال وآنالوگ از لحاظ کیفیت تصویری قابل مقایسه نیستند
شما بهترین برند آنالوگ رو هم داشته باشی در مقابل بدترین برند دیجیتال حرفی برای گفتن نداره

شاید این لینک به درد آقای خیامی بخوره
http://en.wikipedia.org/wiki/H.264#Software_encoder_feature_comparison
http://en.wikipedia.org/wiki/H.264/MPEG-4_AVC_Products_and_Implementations

بالا