Moshkeli Nadaridسلام
بچه ها با اکانت پی پالی که "ویفای نشده "، میشه لایسنس ویبولتن vBulletin رو خرید ؟ یا حتما نیاز به وریفای هست ؟
اگه حسابت از کشورای آمریکا،کانادا،استرالیا و یکی دو تا کشور دیگه نباشه کار دیگه ای لازم نیست انجام بدی ولی اگه یکی از این کشورا باشه باید حساب بانکیم add کنیداداش من یه حساب پیپال باز کردم البته رایگان
بعد یه ویزا کارت هم گرفتم و برای پشتیبانی پی پالم در قسمت add credit card
ادش کردم
میخواستم بپرسم که کاری نباید دیگه انجام بدم؟
کارم کامل بوده؟
اگه کاری دیگه باید انجام بدم لطف کنید بگید ممنون
همونطور که بالا گفتم اگه یکی از آن کشورا باشه باید حساب بانکیم add کنیاقا ما اخر نفهمیدیم برای خروج از پیپال باید حساب ارز داشته باشیم؟
چه بانکی؟
اگه باز کردیم باید توی پیپال ادش کنیم؟
راستی من توی یه تجاری کار میکنم
الان من 100 دلار برای پیپالم فرستادم یعنی در قسمت requst payout به حسابم فرستادم ولی حنوز نیومده
میخواستم بدونم که چقدر طول میکشه که به حسابم بیاد ؟
ممنون میشم جوابمو بدین
![]()
با سلام
دوستان من يك كارت خريدم تا پي پالم رو اكتيو كنم.بعد كه شماره كارت رو زدم ديدم اكانتم limit شده و ميگه بايستي
Expanded Use Number رو وارد كنيد
بعد كه گشتم ديدم ميگه بايد شماره اي رو كه پي پال به حساب همون كارت ميريزه رو با يد پيدا كنيم و به عنوان Expanded Use Number وارد كنيم تا اكانت از محدوديت در بياد حالا چند سوال:
اگه من بخام اصلا بي خيال كارت بشم و شماره اي رو كه وارد كردم پاك كنم يعني هيچ شماره ويزا كارتي در حسابم نباشه بايد چكار كنم؟
چون اين كارت رو از مترجمي خريدم نميدونم آيا ايراد از اين كارته چون قاعدتا نبايد اين شماره Expanded Use Number رو از من ميخواست .از خود فروشنده يعني مترجمي هر چي كمك خواستم اصلا جوابمم نداد حالا اگه كسي ميتونه كمك كنه تا حساب من از limit دربياد ممنون ميشم
اگه بخام از اين كارت براي يك حساب ديگر پي پال استفاده كنم بايد چكار كنم
سلام به همه دوستان مطلع و درجه یک اینجا که تا الان خیلی چیز ازتون یاد گرفتم.
دوستان من حسابم یعنی همون حساب paypal کذائیم limit شده
حالا میخوام یه کاریش بکنم دوباره active بشه
1:این صفحه ....master که باید برم توش و ببینم چی میخواد کجاست؟
2این ایمیل از اون موقع که حساب لیمیت شد برا من اومده با این عنوان please restore your acount
3حساب من add card هم شده .
4آدرس حسابم هم از آمریکا هستش.
5آقا من اینترنت ماهواره ای دارم که دیگه هیچ مشکلی برا شناختن ip هم نداره چون اصلا نمیشه فهمید مال ایران هستم.
6همیشه هم با همین ip وارد حساب میشدم و تغییری نکرده.
7آیا در حساب limit شده پول ریخته میشه یا پول نمیشه ریخت یا میشه ریخت نمیشه برداشت...؟
امیدم به کمک شما هاست به خدا هر چیزی به کارم میاد برام بگید.
ممنون از همه
فروش 200 دلار paypal (اكانتم وريفاي شده است)
پي ام بديد به بالاترين قيمت ميفروشم
اگر سايتي هم در رابطه با خريد پي پال داريد ممنون ميشم معرفي كنيد
ممنون از سايت اما!
مردم چقدر زرنگ هستن دلار خودش قيمتش 900 تومن هست اونوقت اين طرف داره رو هر دلار 500-600 تومن سود ميكنه
از آب گل آلود چه ماهي هاي گنده اي كه نميگيرن
تونستن که امکان پذیر هست .اصلا یک یوزر معمولی تونسته تا حالا یه اکانت پی پال وریفای شده و بدون محدودیت بسازه یا خیر؟