• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

بچه ها با اکانت پی پالی که "ویفای نشده "، میشه لایسنس ویبولتن vBulletin رو خرید ؟ یا حتما نیاز به وریفای هست ؟

ATMSeller

Registered User
لایک‌ها
0
داداش من یه حساب پیپال باز کردم البته رایگان
بعد یه ویزا کارت هم گرفتم و برای پشتیبانی پی پالم در قسمت add credit card
ادش کردم
میخواستم بپرسم که کاری نباید دیگه انجام بدم؟
کارم کامل بوده؟
اگه کاری دیگه باید انجام بدم لطف کنید بگید ممنون
اگه حسابت از کشورای آمریکا،کانادا،استرالیا و یکی دو تا کشور دیگه نباشه کار دیگه ای لازم نیست انجام بدی ولی اگه یکی از این کشورا باشه باید حساب بانکیم add کنی
اطلاعات بیشتر :
http://forum.persiantools.com/t100232.html

اقا ما اخر نفهمیدیم برای خروج از پیپال باید حساب ارز داشته باشیم؟
چه بانکی؟
اگه باز کردیم باید توی پیپال ادش کنیم؟
راستی من توی یه تجاری کار میکنم
الان من 100 دلار برای پیپالم فرستادم یعنی در قسمت requst payout به حسابم فرستادم ولی حنوز نیومده
میخواستم بدونم که چقدر طول میکشه که به حسابم بیاد ؟
ممنون میشم جوابمو بدین
:)
همونطور که بالا گفتم اگه یکی از آن کشورا باشه باید حساب بانکیم add کنی
معمولا 2 روز طول می کشه

با سلام
دوستان من يك كارت خريدم تا پي پالم رو اكتيو كنم.بعد كه شماره كارت رو زدم ديدم اكانتم limit شده و ميگه بايستي
Expanded Use Number رو وارد كنيد
بعد كه گشتم ديدم ميگه بايد شماره اي رو كه پي پال به حساب همون كارت ميريزه رو با يد پيدا كنيم و به عنوان Expanded Use Number وارد كنيم تا اكانت از محدوديت در بياد حالا چند سوال:

اگه من بخام اصلا بي خيال كارت بشم و شماره اي رو كه وارد كردم پاك كنم يعني هيچ شماره ويزا كارتي در حسابم نباشه بايد چكار كنم؟
چون اين كارت رو از مترجمي خريدم نميدونم آيا ايراد از اين كارته چون قاعدتا نبايد اين شماره Expanded Use Number رو از من ميخواست .از خود فروشنده يعني مترجمي هر چي كمك خواستم اصلا جوابمم نداد حالا اگه كسي ميتونه كمك كنه تا حساب من از limit دربياد ممنون ميشم

اگه بخام از اين كارت براي يك حساب ديگر پي پال استفاده كنم بايد چكار كنم

دوست عزیز اکانتی رو که لیمیت بشه دیگه نمیشه چیزی رو ازش حذف کرد تا زمانی که از لیمیت در بیاد
دیگه نمی تونی برای یه حساب دیگه استفاده کنی باید یه vcc جدید بخری

سلام به همه دوستان مطلع و درجه یک اینجا که تا الان خیلی چیز ازتون یاد گرفتم.
دوستان من حسابم یعنی همون حساب paypal کذائیم limit شده:rolleyes:
حالا میخوام یه کاریش بکنم دوباره active بشه
1:این صفحه ....master که باید برم توش و ببینم چی میخواد کجاست؟
2این ایمیل از اون موقع که حساب لیمیت شد برا من اومده با این عنوان please restore your acount
3حساب من add card هم شده .
4آدرس حسابم هم از آمریکا هستش.
5آقا من اینترنت ماهواره ای دارم که دیگه هیچ مشکلی برا شناختن ip هم نداره چون اصلا نمیشه فهمید مال ایران هستم.
6همیشه هم با همین ip وارد حساب میشدم و تغییری نکرده.
7آیا در حساب limit شده پول ریخته میشه یا پول نمیشه ریخت یا میشه ریخت نمیشه برداشت...؟
امیدم به کمک شما هاست به خدا هر چیزی به کارم میاد برام بگید.
ممنون از همه

1- باید بری قسمت Resolution Center
2- یعنی اینکه باید حسابتو از لیمیت در بیاری حالا چجوری خدا می دونه!!!
4- اگه آمریکا هستش باید حساب بانکی هم add کنی
5- اینترنت ماهواره ای که دیگه اوضاش از همه بدتره چون معمولا از Shared IP (آی پی اشتراکی استفاده میکنه) و از لحاظ امنیتیم اصلا توصیه نمیشه چون با برنامه های Skynet و ... همه کارابرا می تونن به اطلاعات دسترسی داشته باشن.
7- حساب لیمیت شده رو فقط می تونی Withdraw کنی ولی نه می تونی پول ارسال کنی نه دریافت
می تونی به این تاپیکم سر بزنی :
http://forum.persiantools.com/t100970.html
http://forum.persiantools.com/t100232.html

mnz2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام تو این سایت کیا خوش سابقه و معتبر هستن یه مقدار دلار پی پال به پی پال برامون منتقل کنن؟
از پی پال خودشون بریزن به پی پال یکی دیگه
دلاری چند هم حساب میکنن
حتما آدم معتبری باشه کلک تو کارش نباشه
تنکس;)

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
فکر می کنم تمام کسایی که بیش از 1000 تا پست دارند معتبر باشند!

dragonelf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در جواب دوستمون باید بگم پی پال به همخونی ای پی ها گیر نمیده چون ممکن مثلا طرف بخواد برای فامیلش تو هند از امریکا حساب باز کنه نمیشه جرم که نیست ولی تا اونجایی که من میدونم سعی کنید از وی پی ان های شیر استفاده نکنید چون اون موقعست که لیمیت ممکنه بشین سعی کنید از ای پی اختصاصی استفاده کنید چون ممکن چند نفر با یک وی پی ان با هم وصل شن و هر 3 با هم لیمیت میشن

چنانچه دوستان می خوان پی پال ورفای کنن می تونن با ویزای ویرچوال کشورهااروپایی وریفای کنن منتها کشور رو فقط هند یا کشور های در پیت بزنین که پی پال زیاد سر ازش در نمیاره در ضمن ادرس حقیقی هم خواستین من دارم
از امریکا زامبیا هند انگلیس کره ژاپن
در ضمن می تونید ادرس بلینگ خودتون رو به راحتی عوض کنید که مشکلی پیش نیاد من ویزا ویرچوالی دارم که میشهباش اینکارو کرد هزینه صدورشم با 10$ توش باشه میشه 30000 البته من نمیدم یه شرکت میده اگر بخواین بتون معرفی میکنم

برای وی پی ان هم من می فروشم اگر می خواین میل بزنید
شیر ماهیانه 3000 تومان
اختصاصی 5000 تومان
موفق باشین

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
فروش 200 دلار paypal (اكانتم وريفاي شده است)
پي ام بديد به بالاترين قيمت ميفروشم
اگر سايتي هم در رابطه با خريد پي پال داريد ممنون ميشم معرفي كنيد

keyvalv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش 200 دلار paypal (اكانتم وريفاي شده است)
پي ام بديد به بالاترين قيمت ميفروشم
اگر سايتي هم در رابطه با خريد پي پال داريد ممنون ميشم معرفي كنيد

شرکت ارتباط نوین خرید و فروش Paypal و e-gold داره سایتشم :

www.enovin.com

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
شرکت ارتباط نوین خرید و فروش Paypal و e-gold داره سایتشم :

www.enovin.com

ممنون از سايت اما!
مردم چقدر زرنگ هستن دلار خودش قيمتش 900 تومن هست اونوقت اين طرف داره رو هر دلار 500-600 تومن سود ميكنه :eek:
از آب گل آلود چه ماهي هاي گنده اي كه نميگيرن

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
ممنون از سايت اما!
مردم چقدر زرنگ هستن دلار خودش قيمتش 900 تومن هست اونوقت اين طرف داره رو هر دلار 500-600 تومن سود ميكنه :eek:
از آب گل آلود چه ماهي هاي گنده اي كه نميگيرن

یه جایی هست که میتونید اعتبار موجود در پی پال تون رو به بالا ترین قیمت بفروشید.

سایت needsell.com ، لینک دقیق میشه اینجا : http://www.needsell.com/----,category,2796,parent_id,categories

مطمئن از این نظر که همه میتونن قیمت پایه شما رو ببینن و بالاترین قیمت رو برای محصول تون ثبت کنن. شما هم آخرش

به هر کدوم دوست داشتی می فروشی ! ;)

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
می خواستم بپرسم برای باز کردن حساب باید از *** شیر استفاده بشه یا از *** با ایپی اختصاصی ؟!
-
اصلا بچه ها از وی پی ان با ایپی اختصاصی استفاده می کنن یا ایپی شیر ؟
162.gif

.

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون ...

ایپی اختصاصی هم که گرون درمیاد ... :f34r:
از کجا بفهمیم سرویس *** با ایپی اختصاصی که میدن واقعا اختصاصیه ؟ ... کاربر دیگه ای ازش استفاده نمی کنه ؟

این پی پال سیستمش خیلی خفنه ، سره این پراکسی بازی پشمام ریخت :lol:

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
یک دو تا سوال داشتم:
1- اگر من آیدی اکانت یک نفر در پی پال داشته باشم و خودم هم در پی پال اکانت داشته باشم تا چه حد میتونم مشخصات اون فرد را از طریق پی پال پیدا کنم، مثلا اینکه این آیدی اکانت پی پال صاحبش اسمش چیه، اگر شرکتی هست کجا هست و ... ! منظورم اینه که اون مشخصاتی که فرد یا شرکت در هنگام پر کردن فرم پی پال در سایت وارد میکنه سایر اعضا هم میونن ببینن یا یه چیز شخصی و محرمانه هست و دیگران فقط همون آیدی (ایمیل) صاحب حساب میبینن و از اینکه در پشت اون آیدی چه فردی یا شرکتی با چه مشخصاتی هست نمیتونن آگاهی پیدا کنن!

2- اگر مثلا مبلغ 300 یا 400 دلار از یک اکانت وریفای شده به اکانت وریفای شده دیگری ارسال بشه پی پال امکانش هست سوال کنه این واسه چی انتقال پیدا کرده ؟(ببخشید اگر سوالم خیلی مبتدیانه بود) { مثلا شما بمن بدهکار هستی میگی من از حساب پی پالم به حساب پی پالت واریز میکنم}

با تشکر.

aenemamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت حضار گرامی،
یه سوال داشتم در مورد ساختن اکانت Paypal و اینکه من برای ساختن اکانت پی پال کردیت کارت ویزا
دارم بعد از وارد شدن به سایت پی پال و ساختن اکانت متوجه شدم که با IP ایران مشکل دارن.
اینو یه جوری با این سایت های anonymous حل کردم.
ولی مشکل جای دیگه بود اول اینکه بعد از اولین لاگین از من یه شماره کارت کردیت خواست و کلیه
مشخصات و این حرفا من اینو زدم و حل شد ولی بعد از مدتی فهمیدم که اکانت من محدود و برای اینکه
این محدودیت برداشته بشه از من خواسته بود که چند تا کار انجام بدم. یکیش این بود که باید اطلاعات کردیت
وارد و وریفای میکردی من وقتی خواستم این کار رو بکنم گفت که: قبلا این شماره کارت در Paypal استفاده
شده شماره کارت دیگه ای وارد کنید.
مشکل چیه؟
اصلا یک یوزر معمولی تونسته تا حالا یه اکانت پی پال وریفای شده و بدون محدودیت بسازه یا خیر؟

لطفا راهنمایی فرمایید.

بابا چه قدر محدودیت...
مردیم...

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا یک یوزر معمولی تونسته تا حالا یه اکانت پی پال وریفای شده و بدون محدودیت بسازه یا خیر؟
تونستن که امکان پذیر هست .
ولی تا زمانی که کشور و آدرس و تلفن و نام و فامیلی رو الکی وارد کنی و بخوای همینطوری هم با یه کردیت درپیت وریفای کنی ! گیر میوفتی و لیمیت میشی .
حالا امروز نه ! فردا ...

aenemamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کارت ویزایی که گرفتم از این غیر قابل شارژ هاست، billing address هم داره
یعنی مشکل از همینه؟

aenemamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه که چه طور میشه سوالا خودمونو تو paypal مطرح کرد؟ مثلا از طریق ایمیل.
تو خود سایت که هیچ ساپورتی در این زمینه پیدا نمیشه.

بالا