• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
بله متوجه شدم..هر دوی کتاب ها که خدمتتون گفتم خوبه منتها همیشه محتوا و سوالت کتاب های کمبریج به اینگونه امتحانات نزدیکتر بوده ضمن اینکه لانگمن هم خیلی عالیه و تقربیا یه برداشتی از همون کمبریج داره.

بنظر من همون کمبریج هم بخونید خوبه البته بخاطر فاصله زمانی و مدتی که در اختیار دارید عرض میکنم:)

دیدید باز هم متوجه نشدید
منظور بنده اصلاً این که لانگمن خوبه یا کمبریج خوبه نیست( چون دانشگاهی که می خوام پذیرش بگیرم گفته لانگمن و kit رو بخونید) منظور من اینه که می گم قبل از اینکه این قسمت structure این کتاب ها رو شروع کنم نیازی هست یه کتاب گرامر مثل english grammer in use رو قبلش بخونم یا نه خود همین کتاب لانگمن گرامر های مورد نیاز رو کامل توضیح و درس داده و نیازی به خوند کتاب گرامر دیگه ای نیست؟
ا

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دیدید باز هم متوجه نشدید
منظور بنده اصلاً این که لانگمن خوبه یا کمبریج خوبه نیست( چون دانشگاهی که می خوام پذیرش بگیرم گفته لانگمن و kit رو بخونید) منظور من اینه که می گم قبل از اینکه این قسمت structure این کتاب ها رو شروع کنم نیازی هست یه کتاب گرامر مثل english grammer in use رو قبلش بخونم یا نه خود همین کتاب لانگمن گرامر های مورد نیاز رو کامل توضیح و درس داده و نیازی به خوند کتاب گرامر دیگه ای نیست؟
ا
نه کافی نیست ... اگه خودت احساس می کنی که گرامرت خوب نیست ، شک دارم توضیحات اون کتاب ها واسه ات کافی باشه ...

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
دیدید باز هم متوجه نشدید
ا
خیر نیست..کافی نیست.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
پس چه کتابی بخونه؟
به نظرم Advance این سری از کتابها نسبتا جامعه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
پس چه کتابی بخونه؟
به نظرم Advance این سری از کتابها نسبتا جامعه.
آخه ایشون میگه " یه ماه وقت دارم " ... توی یه ماه هیچ چیز کافی نیست
146fs456776.gif
... مگر معلم خصوصی ... یا برو سراغ کتابهای فارسی زبان که حداقل سرعت مطالعه ات بره بالا .. چه می دونم ، مثلا جواد عسگری ...

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
146fs456776.gif
... مگر معلم خصوصی ... یا برو سراغ کتابهای فارسی زبان که حداقل سرعت مطالعه ات بره بالا .. چه می دونم ، مثلا جواد عسگری ...

نظرتون راجع به کتاب عباس فرزام (زبان انگلیسی از دبیرستان تا دانشگاه )چیه ؟ من اینو تو خونه داشتم دیدم کتاب جامعی هم هست تقریباً.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سیمور جان ببخشید میشه یه توضیح راجع به این جواد عسگری که گفتی بدی؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نظرتون راجع به کتاب عباس فرزام (زبان انگلیسی از دبیرستان تا دانشگاه )چیه ؟ من اینو تو خونه داشتم دیدم کتاب جامعی هم هست تقریباً.
اون خوبه .. کلا منظورم اینه که تو اینجور مواقع دیگه اصلا وقتی واسه تلف کردن وجود نداره ... بنابراین گور بابای توضیحات به زبون اصلی ... فارسی بخون که سریعتر پیش بری ...
سیمور جان ببخشید میشه یه توضیح راجع به این جواد عسگری که گفتی بدی؟
سلام ، دوست جان ... کتاب آقای جواد عسگری ، جزو کارهای کلاسیک آموزش گرامر محسوب میشه .. مال قبل از انقلابه ، ولی هنوز هم محبوبیت خودش رو حفظ کرده ... البته من هیچ ادعایی ندارم که بهترین کتاب موجوده ... همین که قدیمیه باعث میشه مقداری out of date باشه ، اما من باهاش ارتباط برقرار می کنم ... به نظرم خوبه ...
rollingf.gif

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام ، دوست جان ... کتاب آقای جواد عسگری ، جزو کارهای کلاسیک آموزش گرامر محسوب میشه .. مال قبل از انقلابه ، ولی هنوز هم محبوبیت خودش رو حفظ کرده ... البته من هیچ ادعایی ندارم که بهترین کتاب موجوده ... همین که قدیمیه باعث میشه مقداری out of date باشه ، اما من باهاش ارتباط برقرار می کنم ... به نظرم خوبه ...
سلام سیمورجان ،متشکرم. آقا ما هرچی بگی ماقبولت داریم .هر ادعایی هم داشته باشی ما 100% پذیراهستیم!

میشه اسم کتاباشو لطف کنی؟(اگر میگی خوبه حتما هست دیگه.)

پ . ن :دوست جان = مینا ، تنکس ا لات!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این نسخه ای که من دارم ، چاپ شانزدهمشه (الان باید نزدیک چاپ 50 باشه) ... اسمش اینه : تست و گرامر انگلیسی (جواد عسگری) .. کلا هرجا رفتی بگو " جواد عسگری می خوام " ، زود می فهمن ...

راستی در راستای همین بحث که گزینه های دیگه ای موجوده ، این صفحه رو ببین ... (پست 4 به بعد) .. بهرحال دوستان دیگه هم نظر دادن ...

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
بابا عجب بدبختی گیر کردیما listening و reading تافل رو از 50 تا راحت 40 تاش رو می زنم ولی این لامصب گرامر 15 20 تا دونشم نمی تونم . آخه من خودمو برای ielts آماده می کردم ولی یهو شد که مجبورم تافل بدم و تو ielts هم که اصلاً گرامر نمی خواد . الانم هرکاری می کنم نمی شه اصلاً با خوندن این کتابای گرامر پرامر هم درست نمی شه
بابا دوستان یه پیشنهادی بدید 15 20 روز بیشتر وقت ندارم!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
این نسخه ای که من دارم ، چاپ شانزدهمشه (الان باید نزدیک چاپ 50 باشه) ... اسمش اینه : تست و گرامر انگلیسی (جواد عسگری) .. کلا هرجا رفتی بگو " جواد عسگری می خوام " ، زود می فهمن ...
متشکرم ... راستی یادم رفت بپرسم در چه سطحی میشه استفاده کرد؟
راستی در راستای همین بحث که گزینه های دیگه ای موجوده ، این صفحه رو ببین ... (پست 4 به بعد) .. بهرحال دوستان دیگه هم نظر دادن ...
Grammer in use جالبه (کاربر پسند!:دی)

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
146fs456776.gif
من جواد عسکری رو خیلی وقت پیشا شاید حدود 4-5 ماه پیش دیدم تقریبا یه چیزی نزدیک به 200 صفحه هم داشت اگه همونی هست که میگین فکر نکنم برای امتحانات با این سطوح کافی باشه ولی خب همونطور که گفتین کار رو تا حدودی راه میندازه..

با شناختی که از قبل نسبت به شما دارم..کاملا برای سطح شم خوبه و البته ناکافی...:)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

Grammer in use جالبه (کاربر پسند!:دی)
به نظرم از سطح زیر متوسط به بالا ... من هنوزم گاهی بهش مراجعه می کنم ...
بابا عجب بدبختی گیر کردیما listening و reading تافل رو از 50 تا راحت 40 تاش رو می زنم ولی این لامصب گرامر 15 20 تا دونشم نمی تونم . آخه من خودمو برای ielts آماده می کردم ولی یهو شد که مجبورم تافل بدم و تو ielts هم که اصلاً گرامر نمی خواد . الانم هرکاری می کنم نمی شه اصلاً با خوندن این کتابای گرامر پرامر هم درست نمی شه
بابا دوستان یه پیشنهادی بدید 15 20 روز بیشتر وقت ندارم!
جسارتا من در پست های قبلی نگرش بدبینانه ام رو با شما در میون گذاشتم ، شما ظرف یه ماه از 15-20 تا تست گرامری که می زنی ، نهایتا می تونی به 25 تا برسی ، یعنی خیلی خوب باشی ، می تونی 5-4 تا گزینه رو بهتر جواب بدی ... یک ماه زمان خیلی کمیه ...

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
جسارتا من در پست های قبلی نگرش بدبینانه ام رو با شما در میون گذاشتم ، شما ظرف یه ماه از 15-20 تا تست گرامری که می زنی ، نهایتا می تونی به 25 تا برسی ، یعنی خیلی خوب باشی ، می تونی 5-4 تا گزینه رو بهتر جواب بدی ... یک ماه زمان خیلی کمیه ...

بابا شما خیلی زبان رو سخت گرفتین من نشستم در عرض یک هفته قسمت structure کتاب TOEFL longman رو خوندم الانم راحت از 40 تا سوال گرامر 35 تاشو می زنم . با این اوصاف دیگه فکر می کنم تافل بالای 600رو شاخشه.:D:happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بابا شما خیلی زبان رو سخت گرفتین من نشستم در عرض یک هفته قسمت structure کتاب TOEFL longman رو خوندم الانم راحت از 40 تا سوال گرامر 35 تاشو می زنم . با این اوصاف دیگه فکر می کنم تافل بالای 600رو شاخشه.:D:happy:
اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه ...

در هرحال من اون چیزی که تجربه ام بهم میگه رو تعریف کردم و بهرحال واسه من یه موقعیت win-win هستش ... یعنی اگه حرفم درست از آب در بیاد که خیلی خوبه ... و اگه حرفم غلط از آب در بیاد(=موفقیت شما) که بازم خوبه دیگه ...

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان بی زحمت یه کتاب رومان خیلی خیلی زیبا و جذاب معرفی کنن بیکاریم بشینیم بخونیم. short story نمی خواما منظورم long novel هست.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
شما چه تیپی دوست داری ؟ ... اکثر این فروشگاه های کتب انگلیسی ، کتابهای خوبی دارن که براساس سطح زبان افراد مختلف هم دسته بندی شده و راحت می تونی تشخیص بدی که کدوم واسه ات مناسب هست یا نیست ...

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
شما چه تیپی دوست داری ؟ ... اکثر این فروشگاه های کتب انگلیسی ، کتابهای خوبی دارن که براساس سطح زبان افراد مختلف هم دسته بندی شده و راحت می تونی تشخیص بدی که کدوم واسه ات مناسب هست یا نیست ...

فدات شم بدجوری سطح زبان مارو پایین فرض کردیا سطح بندی کرده چیه;) من که گفتم از این short story هاکه سطح بندی شده منظورم نیست. یه کتاب رومان خیلی زیبا و قطور که یه چند روز حداقل الاف کتاب بشم معرفی کنید. کتاب موضوعش Romance هم باشه که دیگه چه بهتر:p یه خورده احساساتمون جریحه دار شه.:D

بالا