• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

amin1356

Registered User
لایک‌ها
48
آره من هم بعید میدونم دروغ بگن.
پس شما هم این مشکل رو داشتید و بنابراین از مشکل از خط نیست. ولی چند بار به پشتیبانی زنگ زدم و توضیح دادم ولی مشکل حل نشد.
از طریق کنترل پنل هم اعلام کردم بعد از کمتر از 1 ساعت یه نفر از شاتل زنگ زد و ماجرا رو جویا شد. من هم گفتم که پلن رو تغییر دادم ولی اون هم گفت احتمالا از خط هست.

ممکنه بفرمایید تو کدوم منطقه مخابراتی هستید؟ اطلاع دارید چیکار کرد که مال شما درست شد؟

با تشکر

مرکز شهید مدنی
1.آیا شما مشکلتونو به اکانت منیجرتون هم گفتید؟
2.آیا هنگامیکه در سایت شاتل در قسمت ورود کاربران لاگین میکنید سپس در قسمت تغییر سرویس، سرویس فعلی شمارو ART HOME نشون میده یا ECO128؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
- بله اطلاع دادم
- تو کنترل پنل نام سرویس تغییر کرده و درست نشون میده: سرویسی که هم اکنون از آن بهرمند هستید : ARTHOME

آخه نمیشه که یه شبه اون هم دقیقا بعد از اینکه پلن رو عوض کردم خطم خراب بشه.
دوستان لطفا راهنمایی کنید.

ممنون

مرکز شهید مدنی
2.آیا هنگامیکه در سایت شاتل در قسمت ورود کاربران لاگین میکنید سپس در قسمت تغییر سرویس، سرویس فعلی شمارو ART HOME نشون میده یا ECO128؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مرکز شهید مدنی
منم شهید مدنی هستم ...

nikita-83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان 5 ماهی هست که دارم از پارس استفاده می کنم. از طرف دیگه برای شاتل توی نوبت بودم و الان زنگ زدن و گفتن نوبتم شده! به نظرتون با همین پارس ادامه بدم یا با شاتل قرار داد ببندم؟

amin1356

Registered User
لایک‌ها
48
من الان 5 ماهی هست که دارم از پارس استفاده می کنم. از طرف دیگه برای شاتل توی نوبت بودم و الان زنگ زدن و گفتن نوبتم شده! به نظرتون با همین پارس ادامه بدم یا با شاتل قرار داد ببندم؟

only SHATEL:)

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
در خصوص بالارفتن زمان Ping Time و افت سرعت دانلود در روز(تا ساعت 5-6 عصر)كه در چند روز اخير آغاز شده و همچنان ادامه داره با پشتيباني شاتل تماس گرفتم كه گفتند به علت قطع فيبرنوري خاورميانه تا 10-15 روز ديگه كه اين كابل تعمير بشه وضعيت بهمين صورت خواهد بود:blink::blink:
دعا كنيم هيچ كجاي دنيا هيچ فيبرنوري قطع نشه;);)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
در خصوص بالارفتن زمان Ping Time و افت سرعت دانلود در روز(تا ساعت 5-6 عصر)كه در چند روز اخير آغاز شده و همچنان ادامه داره با پشتيباني شاتل تماس گرفتم كه گفتند به علت قطع فيبرنوري خاورميانه تا 10-15 روز ديگه كه اين كابل تعمير بشه وضعيت بهمين صورت خواهد بود:blink::blink:
پس این بود ... چون حدود ظهر من افت سرعت داشتم ... حدود یه ساعت ...

ensane2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب من منتظر بودم دوستان ديگه كمكت كنن كه انگار هنوز پست شما رو نديدن. به خاطر همين تا اونجايي كه بتونم راهنماييت مي كنم.

من از ART 2 استفاده نمي كنم ولي از ART 4 دارم استفاده مي كنم.
سرعت دانلودم بايد روي 40 كيلوبايت باشه كه هيچوقت اينطور نيست و خيلي هنر كنه شب ها به 35 كيلوبايت در ثانيه مي رسه و در روزها هم تقريبا مي شه گفت من سعي مي كنم از اينترنت دوري كنم چون آدمي هستم كه خيلي به كيفيت اهميت مي دم ولي متاسفانه اين بالا و پايين شدنايه سرعت تو روز عذابم مي ده به خاطر همين اكثر كارامو شب ها انجام مي دم، حتي دانلود.

اگر منظورتون رو درست فهميده باشم من در يك ساعت اون هم در شب ها ساعت 2 تا 8-9 صبح وقتي دانلود مي كنم در يك ساعت حدود 100 مگ دانلود دارم با سرعت 36 كيلوبايت.(در حال حاضر)

در كل نه، اصلا راضي نيستم. ولي خب چه مي شه كرد بايد سوخت و ساخت!!

توضيحات ديگه اينه كه اگر مي خواي از مشتركين شاتل باشي يه فيل تر شكن خوب حتما آماده كن چون كل نت فيلتره الان!:D اگر سوال داري بپرس در حد توانم توضيح مي دم.

Cheers
Peace on Earth

از جوابتان بسیار متشکرم.
اگر لطف کنید به این چند سوال هم پاسخ دهید.
در سرویس art4 سرعت ارسال 320kbps است که تقسیم بر 8 می شود 40 کیلو بایت در ثانیه ، با توجه به سرعت 36 باید خیلی راضی باشید.:):)

در حال حاضر به طور میانگین در روز سرعت دانلود چگونه است؟
در حال حاضر به طور میانگین در روز در عرض یک ساعت چقدر دانلود دارید؟
حداقل و حداکثر سرعت در روز چگونه است؟
با تشکر.
اگر دوستان لطف کنند به سوالات پاسخ دهند ممنون می شوم.
آیا کسی اینجا از سرویس ECO512 یا ECO256 استفاده می کند؟
اگر هست لطفآ در مورد سرعت دانلود و تغییرات و نوسانات سرعت در این سرویس توضیح بدهد. ممنون.

از کاربران کسی از ART2 استفاده میکند؟(در حال حاضر)
سرعت دانلود 128 است باید تقسیم بر 8 شود، یعنی 16 کیلو بایت بر ثانیه باشد. خوب با این تفاسیر شما در بهترین و بدترین مواقع با چه سرعتی دانلود می کنید؟(در حال حاضر)
به طور میانگین در یک ساعت چقدر دانلود دارید؟(در حال حاضر)
شبانه چه سرعتی دانلود میکنید؟(در حال حاضر)
در کل راضی هستید؟(در حال حاضر)
لطفآ کمک کنید اگر توضیحات دیگری هم دارید ممنون می شوم بدانم.
سریع پاسخ بدهید. تشکر

erotomania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من Art1 دارم. 128/128. سرعت دانلود من گاها حتی تا 20 کیلوبایت بر ثانیه هم بالا میره در نتیجه رضایت کامل رو میشه اعلام کرد. (لااقل فعلا)
البته من تا عصر سرکارم و اونجا اینترنت زیر دستم هست (پارس آنلاین - 512 ) در نتیجه در مورد سرعت در طول ساعت کاری نظری ندارم ولی از 5-6 به بعد که خونه استفاده میکنم راضیم.
شب تا صبح هم که torrent مشغول دانلوده و تا اینجا که خوب بوده.
در کل کاملا راضیم.
راستی منطقه مخابراتی قدوسی هستم.

ensane2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ممنون از جوابتان.
دیگر دوستان در مورد سرویس art1 شاتل 128/128 اگر اطلاعاتی دارند ممنون می شوم آن را در اختیار ما بگذارند.
من در منطقه مخابراتی شهید خرازی هستم.

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44

پس این بود ... چون حدود ظهر من افت سرعت داشتم ... حدود یه ساعت ...

با هر دو عزيز موافقم... البته در جاهايي كه بولد شده.

از جوابتان بسیار متشکرم.
اگر لطف کنید به این چند سوال هم پاسخ دهید.
در سرویس art4 سرعت ارسال 320kbps است که تقسیم بر 8 می شود 40 کیلو بایت در ثانیه ، با توجه به سرعت 36 باید خیلی راضی باشید.:):)

در حال حاضر به طور میانگین در روز سرعت دانلود چگونه است؟
در حال حاضر به طور میانگین در روز در عرض یک ساعت چقدر دانلود دارید؟
حداقل و حداکثر سرعت در روز چگونه است؟
با تشکر.
در کل راضی هستید؟(در حال حاضر)
لطفآ کمک کنید اگر توضیحات دیگری هم دارید ممنون می شوم بدانم.
سریع پاسخ بدهید. تشکر

نه اصلا راضي نيستم. خيلي مسخرست:):) شايد اگر ادامه پيدا كنه برم از پارسي نت بگيرم.همين امشب دهنمو صاف كردن با اين آرت 4 شون...

در روز تنها كاري كه نمي شه با اين اينترنت كرد همون تنها كار مهم اينترنته، يعني دانلود"Download"

گفته بودم كه در حال حاضر من يكي اون انتظاري كه از شاتل داشتم برآورده نشده همش فيلترو افت سرعت.
نكته ديگه اين كه اينقدر سريع براي تعريف 2-3 نفر كه معلوم نيست كينو از كجا اومدن! جو نگيرد دم به تله بدي! اگر گزينه هاي ديگه اي ام داري حتما بررسيشون كن.

در آخر ماهم از شما متشكريم و نهايت ارادت خود را اعلام مي داريم. و به اميد فتح قله هاي آي تي و غني كردن انرژي هسته اي در منزل هايمان مخصوصا در آشپزخانه به انتظار نشسته ايم...:p

erotomania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با هر دو عزيز موافقم... البته در جاهايي كه بولد شده.

نه اصلا راضي نيستم. خيلي مسخرست:):) شايد اگر ادامه پيدا كنه برم از پارسي نت بگيرم.همين امشب دهنمو صاف كردن با اين آرت 4 شون...

در روز تنها كاري كه نمي شه با اين اينترنت كرد همون تنها كار مهم اينترنته، يعني دانلود"Download"

گفته بودم كه در حال حاضر من يكي اون انتظاري كه از شاتل داشتم برآورده نشده همش فيلترو افت سرعت.
نكته ديگه اين كه اينقدر سريع براي تعريف 2-3 نفر كه معلوم نيست كينو از كجا اومدن! جو نگيرد دم به تله بدي! اگر گزينه هاي ديگه اي ام داري حتما بررسيشون كن.

در آخر ماهم از شما متشكريم و نهايت ارادت خود را اعلام مي داريم. و به اميد فتح قله هاي آي تي و غني كردن انرژي هسته اي در منزل هايمان مخصوصا در آشپزخانه به انتظار نشسته ايم...:p

امیدوارم من دچار سو تفاهم شده باشم دوست عزیز ولی اگه منظورتون به منه که باید بگم از این طرز بیانتون اصلا خوشم نیومد! :hmm:

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
چرا من اينجا هرچي مي گم زود به خودتون مي گيرين! گفتم كه بعضي ها ... (ملت درگيرن!!)

نه با شما نبودم دوست عزيز همونطور كه گفتم با بعضي ها بودم.

amin1356

Registered User
لایک‌ها
48
تجربه من با شاتل:
1. مرکز شهیدکلانتری - سرویس ART 8 - 1Mbps - سرعت دانلود 120KB/s بدون افت سرعت در هر ساعت از شبانه روز و با IE بدون استفاده از دانلود منیجر

2. مرکز شهید مدنی- سرویس ART3 - 256Kbps - سرعت دانلود 34KB/s بدون افت سرعت در هر ساعت از شبانه روز و با IE بدون استفاده از دانلود منیجر

3. مرکز شهید مدنی- سرویس ART1 - 128Kbps - سرعت دانلود 20KB/s بدون افت سرعت در هر ساعت از شبانه روز و با IE بدون استفاده از دانلود منیجر

وضعیت پشتیبانی: 95% مواقع واقعیت رو میگه بخاطر همین آدم سر کار نمیره- 5% هم اون فردی که جواب میده اطلاع از وضعیت بوجود اومده نداره و ممکن باعث گمراهی بشه

تجربه من با پارس آنلاین:
مرکز شهیدکلانتری - سرویس 384Kbps- سرعت دانلود 40KB/s با افت سرعت شدید در ساعات اداری (10 صبح الی 6 بعد از ظهر)

وضعیت پشتیبانی: به هیچ وجه زیر بار مشکلات افت سرعت نمی رن و صحبت کردن باهاشون هیچ نتیجه ای نداره.

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
ما كه همچين تجربه اي نداشتيم تا بحال!

با اين تفاسير حتما شما بغل ISP نشستيد... وگرنه اين نتايجي كه شماگفتين از يه internet service provider ايراني بعيده.
من فقط 2 روز اول كيفيت سرويسم خوب بود بعد از اون همش افت سرعت، از اون بدتر پينگ خيلي عجيب بالا رفته. اينا هم تجربه تلخ يك ماه من با شاتل بوده... پورتاي تورنت رو هم كه بستن! سرويس رو هم كه هر چند ساعت يه بار مثل اداره آب قطع و وصل مي كنن!!!
من كه از 25 گيگم فكر نكنم 10 گيگم استفاده كرده باشم چون روزا كه بدليل افت سرعت نمي تونم دان كنم شبا هم بايد وايستم 3 به اونور تا فلكه رو برام باز كنن!!

حالا بماند كه بخش Online Shatel شون كه كلهم تعطيله. مثلا براي من جاي دانلود و اپلودمو بر عكس نشون مي ده!

هنوز كلاغ به خونش نرسيده.......
در ضمن پستم رو چند بار مرور كردم تا ايندفعه به هموطن محترمي كم احترامي نشه خداي ناكرده.

ensane2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از Sony_B عزیز. تشکر فراوان از توجه شما.
شما در روز سرعت دانلود چقدر است؟ یعنی 8 کیلو بایت بر ثانیه هم دانلود ثابت ندارید؟
یک ساعت در روز حدود 30 مگابایت دانلود دارید یا کمتر است؟

بسیار تشکر از دوستان.

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما در روز سرعت دانلود چقدر است؟ یعنی 8 کیلو بایت بر ثانیه هم دانلود ثابت ندارید؟

بسیار تشکر از دوستان.
ایشون قبلا برای شما در مورد تجربه اش با شاتل توضیح داد.زیاد گیر نده پس . چون از شاتل راضی نیست. برعکس من راضیم و همچنین سیمور مهدی ارمین 1356 ارتومانیا و... . به عوامل مختلف بستگی داره کیفیت ارتباط.

ensane2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه عوامل مختلفی که گفتی رو نام ببری ، یک مقداری توضیح هم بدی.
ممکنه این عوامل رو قبل از گرفتن سرویس و هزینه کردن یه جورایی تست کرد؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ایشون قبلا برای شما در مورد تجربه اش با شاتل توضیح داد.زیاد گیر نده پس . چون از شاتل راضی نیست. برعکس من راضیم و همچنین سیمور مهدی ارمین 1356 ارتومانیا و... . به عوامل مختلف بستگی داره کیفیت ارتباط.
میشه عوامل مختلفی که گفتی رو نام ببری ، یک مقداری توضیح هم بدی.
ممکنه این عوامل رو قبل از گرفتن سرویس و هزینه کردن یه جورایی تست کرد؟
حرف MDK عزیز درسته ... شاید بخشی از بحث به کیفیت کلی سرویس و هزینه و این چیزا برگرده که بین همه مشترکین یه شهر مشترکه ... اما وقتی بحث سرعت ، افت سرعت ، دسترسی به سرویس های P2P و غیره باشه ، منطقه به منطقه فرق می کنه ... مثلا من الان با سرویس 64 کیلو ، سرعت دانلودم همیشه نزدیک به 12 هستش ...

دقیقا همونطور که گفتی ، تنها راه اینه که قبل از گرفتن سرویس ، یه جوری تست کنی یا از اونی که داره بپرسی ، واقعا این تنها راه به نظر میاد ...

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44

بسیار تشکر از دوستان.

نياز به تشكر نيست وظيفم بود!

فكر كنم اين تصوير كه همين الان گرفته شده گوياي همه چيز باشه حدود 8 ساعته كه به همين صورت سپري مي شه چه با قسمت update... kaspersky و چه با idm وضع به همين صورت... ولي شب ها يعني از ساعت 9 به اون ور آرور اروم سرعت بهتر مي شه پس اين نشون مي ده از طرف من هيچ مشكلي نيست، بلكه قضيه از جاي ديگه آب مي خوره...
2qkt111.jpg
در ضمن بايد بگم من مشكلي با افراد ذكر شده در پست جناب MDK نداشته و ندارم!!
بايد بگم منم انتظار زيادي ندارم حاضرم سرعتم صبح تا شب به جاي اينكه 40 كيلوبايت در ثاني باشه 30 كيلوبايت باشه ولي حداقل استانداردها رعايت بشه .
با ارزوي موفقيت همچنين براي شما و دوستان!

بالا