• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
BIOS را به آخرین ورژنی که Asus داده آپگرید کردم. Clear BIOS چطوریه؟
ویندوزم هم 2 روزه نصب شده. مشکل اینجاست که هم در ویستا و هم در XP همینطوره. درایور ها رو هم ویستا به طور کامل Update کرده.
مطمئن شو که در کنترل پنل گزينه Advanced Power Management فعال هست و در bios در قسمت تنظيمات power گزينه STR يعنی Suspend to ram انتخاب شده.

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان

من یک لپتاپ dell 510m دارم ... تا امروز صبح خوب کار می کرد اما طهر که روشنش کردم صفحه برای یک ثانیه روشن بود و بعد کم رنگ شد ... اول فکر کردم اصلا چیزی نشون نمیده ولی بعد دیدم که نشون میده اما خیلی کمرنگه ... الان هم که دارم می نویسم بزور میتونم بخونم ... لطفا بگید دلیلش چی میتونه باشه ؟ ... شیراز کجا برم برای تعمیر ؟ ... خرجش حدودا چقدره ؟ ...

مرسی

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان

من یک لپتاپ dell 510m دارم ... تا امروز صبح خوب کار می کرد اما طهر که روشنش کردم صفحه برای یک ثانیه روشن بود و بعد کم رنگ شد ... اول فکر کردم اصلا چیزی نشون نمیده ولی بعد دیدم که نشون میده اما خیلی کمرنگه ... الان هم که دارم می نویسم بزور میتونم بخونم ... لطفا بگید دلیلش چی میتونه باشه ؟ ... شیراز کجا برم برای تعمیر ؟ ... خرجش حدودا چقدره ؟ ...

مرسی

عزیز مشکل ات رو اینجا مطرح کن:
پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
برق کامپیوتر رو دربیارین و باتری ه بایوس روی مادربورد رو برای چند ثانیه بردارید و دوباره بزارین.
آها... شما همون Clear خودمونو میگید:rolleyes:

مطمئن شو که در کنترل پنل گزينه Advanced Power Management فعال هست و در bios در قسمت تنظيمات power گزينه STR يعنی Suspend to ram انتخاب شده.
ممنون بابت راهنمایی.

ولی مشکل جور دیگری رفع شد:
یهو به این فکر افتادم که ممکنه از Jumperها باشه و رفتم سراغ User Guide مادربورد و این را یافتم:
http://************/files/kqkcvcn1cfmlttdr0aib.jpg

jumperها رو که روی 5V+ بود به 5VSB+ تغییر دادم و مشکل حل شد. نمیدونم چرا روی Intel P4 این مشکل نبود.

ممنون از همه ی کسانی که کمک کردند.

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
یه دی وی دی رایتر ایسوز مدل DRW-2014L1T گرفتم و ورژن firmware اش 1.0 بود
با پورت ساتا وصل کردم و وقتی چند تا دی وی دی رایت زدم دیدم زیر دی وی دی رو یکدست رایت نمی کنه و بعضی از اون ها رو با برنامه تست کردن دیسک خود نرو تست گرفتم دیدم بعضی قسمت ها رو نمی خونه و خراب رایت شده

از یکی دو جا سوال کردم گفتم firmware اتو اپدیت کن و منم از سایتش گرفتم و اپدیت کردم به ورژن 1.2
الان این موضوع کمتر شده و دی وی دی ها رو تست می کنم خوب میخونه و مشکلی نداره از نظر رایت ولی زیرش رو که نگاه می کنم انگار دو رنگ رایت میشه .. مثلا تا نصفش یکم کم رنگ تر و بقیش پر رنگ تر .. البته بعد از اپدیت این موضوع خیلی نامحسوس شده

میخوام ببینم اگر این جریان عیب هست ببرم گارانتی البته اصلا نمی دونم گارانتیم چیه .. یه برچست گرد روشه که یه چیزی تو مایه های mct یه همچین چیزی زده بود

دی وی دی خام هام هم t-gate و هم دیتالایف تست کردم که خراب رایت کرد

کار هایی که کردم این بود که کابل ساتا رو عوض کردم و برقش رو از یه کابل مستقیم زدم و چیز دیگه ای به اون نزدم و فقط رایتر رو زدم
یکی هم کابل ساتا روی مین برد رو اسلیو بود که وصل کردم به مستر
دیگه چیزی به فکرم نمی رسه
یه راهنمایی کنید من بدونم رایتر سالمه یا نه
مرسی

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان

الان به سختي دارم اين مطلب رو مي نويسم چون الان توضيح ميدم متوجه ميشيد صفحه مونيتورم چه شكلي شده.
داشتم با كامپيوتر كار ميكردم كه يكدفعه تصوير مونيتور از طرفين شروع به سياه شدن كرد و بعد جمع شد يجا وبعدش يك بوي سوختگي از مونيتور متصاعد شد.3 تصوير از دسكتاپ رو ضميمه كردم لطفا ببينيد و الانم كه دارم اين رو مي نويسم چون دستگاه رو روشن كردم باز بوي سوختگي مياد.دوستان راهنمايي كنيد چكار كنم ؟ آيا مانيتورم سوخته ؟

آيكون ها فشرده شدند وسط و اطراف صفحه كاملا سياهه از قسمت تنظيمات مونيتور و دكمه اي كه هست خواستم درست كنم ولي نشد و به اون قسمت مربوط نبود.
عزیز این عکس هاتون که ندید سالم اند! مونیتور اتون CRT ه؟ شرکت گارانتی بردید؟؟؟؟

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز این عکس هاتون که ندید سالم اند! مونیتور اتون CRT ه؟ شرکت گارانتی بردید؟؟؟؟

دوست گرامي فكرشو ميكردم شايد شما سالم ببينيد :) چون مشكل از مونيتور من بود و شما كه مونيتورتون سالمه سالم ديديد .گارانتيش زمانش به پايان رسيده بود :blink: مانيتور high voltage اش سوخته بود.

beny_irooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام , خسته نباشین استاد یک سوال دارم نمیدونم به این بخش مربوط میشه یا به بخشه سخت افزار ! والا درصدد هستم که chanel های sound کارت رو از هم جدا کنم ولی نمیدنم دقیقن چه کنم! ممنون میشم کمک کنین .

motherborde GIGA va sound card 5.1

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام , خسته نباشین استاد یک سوال دارم نمیدونم به این بخش مربوط میشه یا به بخشه سخت افزار ! والا درصدد هستم که chanel های sound کارت رو از هم جدا کنم ولی نمیدنم دقیقن چه کنم! ممنون میشم کمک کنین .

motherborde GIGA va sound card 5.1
تبدیل!

2005446346990505055_rs.jpg

beny_irooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه!:d می خوام SEPARATE کنم ! یعنی هر کدوم یک صدا برای برنامه ی تعین شده براش رو بده!

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
نه!:d می خوام SEPARATE کنم ! یعنی هر کدوم یک صدا برای برنامه ی تعین شده براش رو بده!
عزیز منظور اتون رو نمیفهمم...
شما 6 کانال دارید...هر کدوم جدا اند و وابسته به اون چیزی که دارید پخش میکنید هر کدوم از کانال ها یه صدا دارند.

beny_irooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز منظور اتون رو نمیفهمم...
شما 6 کانال دارید...هر کدوم جدا اند و وابسته به اون چیزی که دارید پخش میکنید هر کدوم از کانال ها یه صدا دارند.
:d ممنون از راهنماییتون , منظور من اینه که مثلا برای Media P یک کانال و مثلا برای Real P یک کانال !

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
:d ممنون از راهنماییتون , منظور من اینه که مثلا برای Media P یک کانال و مثلا برای Real P یک کانال !
اگر هم باشه مربوط به نرم افزار میشه به سخت افزار ربطی نداره...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
مشکل ( عکس زير ) رو کسی میدونه چطوری میشه رفع کرد / بعد از اجرای يک بازی ( FA Premier League Manager 2002 ) این پيغام رو میگيرم
البته تو این 7 سال هر دفعه این رو بدون مشکل نصب & اجرا میکردم ولی امروز این پيغام اومد برای اولين بار ( روی همین ویندوزی که نصب هست بدون مشکل میومد! )

vxb0m.jpg

بالا