استقلال، بهترین تیم ادوار لیگ برتر!
استقلال سلطان لیگ برتر!
استقلال در همه ادوار لیگ برتر برترین و پر افتخارترین تیم ایران بوده است. لیگ برتر ایران از آبان ماه سال ۱۳۸۰ آغاز شد و این آمار تا پایان هفته نوزدهم (۷ بهمن ۱۳۸۶) جمع آوری شده است. استقلال در مجموع ۱۸۶ بازی که انجام داده است بهترین تیم از لحاظ آماری به حساب می آید. آبی پوشان پایتخت بیشترین برد، کمترین باخت، عنوان دومین خط حمله، و کمترین گل خورده را در کارنامه خود دارد. ضمن اینکه استقلال سلطان کسب امتیازات نیز بوده و در مجموع تا به امروز ۳۲۶ امتیاز کسب نموده است.
لازم به ذکر است که استقلال با یک قهرمانی، دو نایب قهرمانی و یک مقام سومی پر افتخارترین تیم لیگ برتر به حساب می آید. تیم های پرسپولیس، پاس و سپاهان ۳ تیم دیگری هستند که در جدول بهترین های ادوار لیگ برتر پس از استقلال قرار دارند.
ستقلال دارای بیشترین تعداد برد: ۸۸ برد (۴۷ درصد کل بازی ها)
استقلال دارای کمترین باخت: ۳۶ باخت (۱۹ درصد کل بازی ها)
استقلال با اختلاف ۲ گل نسبت به پاس دارای دومین خط حمله برتر: ۲۷۶ گل
استقلال با کمترین گل خورده دارای بهترین خط دفاع: ۱۶۹ گل
استقلال سلطان کسب امتیاز: ۳۲۶ امتیاز
حجازی: اول فصل اشتباه کردم!
همه را دور هم جمع می کنم/با امیر مشکلی ندارم/مطبوعات به رابطه من و امیر دامن زدند
ناصر حجازی این روزها سبک صحبت هایش را عوض کرده است. به نوعی ناصرخان حجازی که کمتر دیده بودیم از اشتباهات خودش بگویم این روزها این کار را انجام می دهد. مصاحبه اخیر او هم بسیار جالب بود. آنقدر جالب که بر آن شدیم این مصاحبه را بر روی خروجی بفرستیم تا شما عزیزان نیز با خواندن آن لذت ببرید. ناصر حجازی ایده ای در سر دارد که اگر به خود رنگ واقعیت بگیرد، استقلالی نو و پر قدرت خواهیم دید. حضور پیشکسوتان در باشگاه آن هم با یکدلی و یکرنگی می تواند بهترین تیم تاریخ را بسازد. این شما و این ناصر حجازی!
شرايط استقلال چطور است؟
فعلاً كه خوب است. در حال آماده شدن براي بازي بعدي هستيم. استقلال به آرامش خوبي رسيده است؛ برعكس پرسپوليس كه روزهاي خوبي ندارد. معمولاً اين دو تيم همين طور هستند و هميشه حاشيه دارند. فوتبال اين دو تيم با همين حاشيهها به اينجا رسيده است. اما فعلاً كه استقلال در حاشيه امنيت قرار گرفته است. اگر سر كار باشم، اين آرامش نيست. من باشم، همه را سرگرم ميكنم. برخي ميخواهند كه تيم و من را به حاشيه ببرند.
در همين شرايط، اگر موفق بيرون بياييد، نشان داديد كه كار بزرگي انجام شده؟
بحث اينجا است كه وقتي در رأس كار باشم، فقط نبايد با يك يا دو نفر بجنگم. شمار حاشيهسازان زياد است. بيشتر حاشيهها براي من درست ميشود. بگذريم.
چه بازي حساسي پيشرو داريد؟
چرا اين حرف را ميزنيد؟ مگر با ميلان بازي داريم؟
به هر حال، تقابل با امير قلعهنويي جذابيتهاي خاص خودش را دارد. به خصوص كه روابط شما دو نفر تغيير پيدا كرده؟
چرا؟
همانروز كه جلوي ورود آنها به تيم گرفته شد، من هم نبايد ميماندم.
فتحا...زاده كه هميشه حامي برنامههاي شما بود. پس چه كسي مانع از ورود آنها شد؟
هيأت مديره. اگر هم حرفي نزدم، به خاطر فتحا...زاده بود. او بود كه گفت كوتاه بياييد؛ در غير اين صورت آدم كوتاهبيايي نبودم. به همين دليل، ميگويم كه اشتباه بزرگي مرتكب شدم.
يعني قابل جبران نيست؟
البته كه جبران ميشود. بايد همه استقلاليها را دور هم جمع كنيم تا خيلي از افراد در مورد اين تيم تصميم نگيرند. بايد با هم باشيم و نگذاريم كه اين جمع از هم پاشيده شود. اين كار را انجام ميدهم.
فكر ميكنيد ميتوانيد اين ايده را پياده كنيد؟
ميتوانم و يك روز همه را دور هم جمع ميكنم. به عنوان پيشكسوت، بزرگان استقلال را به اين تيم باز ميگردانم.
كمي هم در مورد تيمملي صحبت كنيم. ديدار برابر كاستاريكا چطور بود؟
بازياي نبود كه از آن لذت ببريم. تيمملي چنگي به دل نميزند. اميدوارم از اين گروه كه خيلي آسان است، به راحتي صعود كند.
يعني حريفان جدي نيستند؟
بحث جدي نگرفتن نيست. اگر قرار باشد از امارات و سوريه هم بترسيم كه از اين گروه صعود نكنيم، بهتر است. به نظر برخي كارشناسان، مشكل فعلي تيمملي، ضعف گلزني است. بايد در تمرينات اين مشكل حل شود. شايد در بازي رسمي اين ناكامي درست شود.
تيمملي بيش از حد به لژيونرها وابسته نيست؟
فعلاً كه هست. بايد از استعدادهاي خوب ليگ استفاده كنيم. ليگ امارات كه با ما قابل قياس نيست. از فشردگي، نوع تمرينات و خيلي مسايل ديگر با آنها فرق داريم. تنها مزيت امارات، امكانات آنها است. بايد ديد نظر سرمربي جديد چيست. اين هم از اتفاقات مسخره فوتبال ما است. سرمربي تازه شنبه آمده و تا قبل از بازي با سوريه چند جلسه بيشتر در تمرين نيست. اين مربي بر چه اساسي ميخواهد تركيب را شناسايي كند؟ كلمنته كه هنوز با ما قرارداد رسمي امضا نكرده است. او ميخواهد شرايط ايران را بررسي كند. اين هم از بدبختي فوتبال ما است كه تازه بايد بيايد شرايط را بسنجد.
اين نشان نميدهد كه او مربي حرفهاي است؟
زماني مربيان خارجي براي حضور در فوتبال ايران از جان و دل كار ميكردند. اين نشان ميدهد فوتبال ما پيشرفتي نداشته است.
اين روابط براي مطبوعات راضيكننده نيست.
چطور؟
خيليها دوست دارند كه ما با هم مشكل داشته باشيم. ميخواهند ما را با هم درگير كنند تا استفادهاش را ديگران ببرند. اما صحبتهاي شما عليه هم، باعث به وجود آمدن چنين فضايي شده بود. قبول ندارم چون صحبتهاي مطرح شده، از ما نبوده است. اين مطبوعات بودند كه ما را روبهروي هم قرار دادند.
آقاي حجازي! شما نبوديد كه بارها عليه قلعهنويي مصاحبه كرديد؟
در مصاحبههايم اسم نميآورم.
اما منظورتان همان شخص بود.
چه كسي اين استنباط را كرده است؟ خود روزنامهنگاران اسم ميگذاشتند. حالا كه همه چيز تمام شده است.
فكر ميكنيد ديدار برابر مس چطور شود؟
يك بازي خوب و جذابي ميشود. تيم قلعهنويي در دو بازي اول نيم فصل دوم نتيجه خوبي گرفته است.
ميتوان روزي را ديد كه شما و آقاي قلعهنويي با هم در استقلال مشغول به كار شويد؟
اين اتفاق اگر رخ دهد، چه ايرادي دارد؟
هيچي. خيلي هم خوب است. منظور اين بود كه ميتوان چنين روزي را ديد؟
چرا كه نه؛ اصلاً همه استقلاليها بايد دور هم جمع شوند، از اميرقلعهنويي گرفته تا بقيه. جباري، احدي، نامجو مطلق، زرينچه و...، البته چنين اتفاقي براي برخي ايراد است. هميشه هدفم اين بوده كه تمام آنهايي كه براي استقلال بدون چشمداشت مالي كار كردهاند را دور هم جمع كنم. اول فصل هم افرادي مثل نامجو مطلق را پيشنهاد دادم كه به دليل مسايلي نشد به استقلال باز گردند. در واقع، اشتباه كردم.