• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
در آخرين‌ رده‌بندى‌ برترين‌ تيمهاى‌ باشگاهى‌ جهان، استقلال‌ 62 پله‌ بالاتر از رقيب‌ ديرينه‌ خود پرسپوليس‌ قرار گرفت. در اين‌ آمار که‌ شب‌ گذشته‌ از سوى‌ فدراسيون‌ جهانى‌ تاريخ‌ و آمار منتشر شد، استقلال‌ در رتبه‌ 210 قرار گرفته‌ است. براساس‌ همين‌ آمار، پرسپوليس‌ در اين‌ رنکينگ‌ در مکان‌ 272 قرار گرفته‌ است. البته‌ در جدول‌ رده‌بندى‌ ليگ‌ حرفه‌اى‌ وضعيت‌ پرسپوليس‌ به‌ مراتب‌ بهتر از استقلال‌ است‌ ولى‌ شايد سوابق‌ آسيايى‌ استقلال‌ باعث‌ شده‌ تا 62 پله‌ بالاتر از پرسپوليس‌ قرار بگيرد.
مرسی ..
دقیقا به خاطر افتخارات استقلال تو آسیا ست ....
ایول .....

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
افتخارات آسیا رو هم اگه ندید بگیریم واقعا تمام دوره های لیگ بهتر از پرسپولیس کار کرده. در مجموع بهترین تیم لیگ برتر بوده ولی خیلی بدشانس. قهرمانی رو چن بار دستی دستی تقدیم کرده به تیمهای دیگه

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
پر افتخار ترین تیم ایران تو اسیا استقلال ه و هیچکس اونو به این اسم هم نمیشناسه یعنی در واقع با این اسم محبوبیتش شروع نشد اوج بازیهاش با اسم تاج بود و هروقت اسمش میومد تنه همه تیما میلرزید یه زمانی واسه خودمون ابهتی داشتیم حالا کرکوپرمونو ریختن ! که مربی میاد میگه باید به من فرصت داده بشه چند سال 3سال !
امیر قلعه نوعی اگه گفت 3سال تو این 3سال مارو نائب قهرمان کرد و با بدشانسی 3 یا 4؟!

-راستی فکر کنم بالای ارم استقلال یه ستاره هستش؟! درست دیدم؟!

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
در آخرين‌ رده‌بندى‌ برترين‌ تيمهاى‌ باشگاهى‌ جهان، استقلال‌ 62 پله‌ بالاتر از رقيب‌ ديرينه‌ خود پرسپوليس‌ قرار گرفت. در اين‌ آمار که‌ شب‌ گذشته‌ از سوى‌ فدراسيون‌ جهانى‌ تاريخ‌ و آمار منتشر شد، استقلال‌ در رتبه‌ 210 قرار گرفته‌ است. براساس‌ همين‌ آمار، پرسپوليس‌ در اين‌ رنکينگ‌ در مکان‌ 272 قرار گرفته‌ است. البته‌ در جدول‌ رده‌بندى‌ ليگ‌ حرفه‌اى‌ وضعيت‌ پرسپوليس‌ به‌ مراتب‌ بهتر از استقلال‌ است‌ ولى‌ شايد سوابق‌ آسيايى‌ استقلال‌ باعث‌ شده‌ تا 62 پله‌ بالاتر از پرسپوليس‌ قرار بگيرد.

چند روز پیش خبری برای اولین بار در سایت تیم استقلال قرار گرفت که در آن خبری با تیتر استقلال ۶۲ پله بالاتر از پرسپولیس و با متن خبری زیر انتشار یافت

در آخرین رده بندی برترین تیم های باشگاهی جهان تیم فوتبال استقلال 62 پله بالا تر از رقیب دیرینه خود قرار گرفت. به گزارش سایت رسمی باشگاه در این آمار که شب گذشته از سوی فدراسیون جهانی فوتبال منتشر شد استقلال در رتبه 210 قرار گرفته است .بر اساس همین آمار تیم فوتبال پرسولیس در این رنکینگ موفق به کسب جایگاهی بالاتر از 272 نشده است .

این خبر در خبر گزاری ها و تعدادی از روزنامه های کشورپخش شد و همگی این خبر را به نقل از سایت باشگاه استقلال تهران مخابره کردند
با توجه به این که در سایت استقلال منبع خبر فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) و قائدتا کمیته آمار و ارقام آن بوده است به دنبال این سایت گشتم . اینجا سایت سایت فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال است که رتبه های تیم های باشگاهی جهان را از سوی فیفا اعلام می دارد. در این رده بندی که ۳۵۰ تیم برتر باشگاهی دنیا در آن مشخص شده است تنها نام تیم سپاهان دیده می شود که در رتبه ۵۹ قرار دارد و تیم استقلال و همینطور تیم پرسپولیس در بین ۳۵۰ تیم برتر دنیا جایی ندارند .این مسئله هم بسیار طبیعی است که دو تیم استقلال و پرسپولیس در این رده بندی حضوری نداشته باشند چون از آخرین باری که این دو تیم در آسیا افتخارآفرینی کردند مدت زیادی می گذرد. ضمنا می توانید رتبه بندی کامل باشگاه های دنیا را هم در اینجا مشاهده نمایید.اینکه سایت باشگاه استقلال این خبر را از کجا و چه منبعی و با چه هدفی منتشر کرده را به شما واگذار می کنیم !

منبع : http://imilad.com/?p=146

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پيروز از امروز مى آيد

كريمى: اگر طاقت سكونشينى داريد، تمرين كنيد!

ايران ورزشى - تيم فوتبال استقلال از امروز تمرينات خود را در جنوب شهر آغاز مى كند. مرغوبكار يا يك زمين نزديك به استقلال جنوب پذيراى آبى پوشان خواهد بود. قرار است در تمرين امروز تمامى آبى پوشان حاضر باشند، حتى پيروز قربانى كه قهر كرده بود. از قرار معلوم فيروز كريمى و فتح الله زاده به طور تلفنى درباره بازگشت مدافع ناراضى استقلال به توافق رسيده اند و از اين طريق مجوز حضور در تمرين پيروز صادر شده است. مثل هميشه مديرعامل يا سرپرست تيم با دخالت خود قصد دارند قضيه را جمع و جور كنند. حاجيلو اعلام كرد كه پيروز به من زنگ زده و امتحان داشته و از سويى ديگر فتح الله زاده هم اعلام كرده كه كسوت و جايگاه پيروز قربانى را مد نظر داشته باشيد. حتى گفته مى شود پيروز قربانى با يكى از اعضاى كادر فنى تماس گرفته و متذكر شده كه در دانشگاه امتحان داشته و حتما بايد سر جلسه مى رفته و خلاصه اينكه پيروز از امروز به تمرينات برمى گردد ولى بايد منتظر عواقب غيبت خود بوده و هزينه مادى و معنوى آن را بپردازد. شايد باشگاه او را جريمه مالى نكند اما فيروز خطاب به فتح الله زاده گفته است: «من براى برقرارى نظم و انضباط كوتاه نيامده و امروز سر تمرين به همه خواهم گفت كه اگر طاقت نيمكت نشينى و سكونشينى را داريد سر تمرين بياييد، در غير اين صورت در تيم من جايى نداريد.» يكى از نزديكان باشگاه مى گويد: «بازيكنان استقلال در دوره مربيگرى مرفاوى و ناصر حجازى خيلى بى نظم بار آمدند و به دليل نبود اقتدار لازم در نزد صمد و ناصر خان آنها همچنان به دنبال اهداف و اميال شخصى خود هستند، اما غافل از اين نكته كه فيروز كريمى براى ريشه كن كردن همين مسائل به استقلال آمده و قصد دارد همزمان با تغيير عادت هاى غلط، اهداف تاكتيكى خود را اجرا كند.

ميثم منيعى محروم تا اطلاع ثانوى

حركت زشت ميثم منيعى در حاشيه بازى استقلال تهران و اهواز باعث شده كه او ديدارهاى بعدى را از دست بدهد. طبق شنيده هاى ما سازمان ليگ از باشگاه استقلال خواسته تا تعيين تكليف اين بازيكن و تشكيل جلسه كميته انضباطى او را بازى ندهند، به عبارت بهتر او تا اطلاع ثانوى محروم خواهد بود، البته اگر چنانچه شاه حسينى سلامتى كامل خود را به دست آورده و تشكيل جلسه بدهد تكليف ميثم منيعى و سپس محسن يوسفى مشخص مى شود. قدر مسلم اينكه ميثم بازى با مس كرمان را از دست خواهد داد.

محروميت يوسفى ؛ همان ۴ جلسه

محروميت محسن يوسفى به احتمال زياد همان ۴ جلسه خواهد بود و تلاش باشگاه براى كاهش اين محروميت بى حاصل بوده و به عبارتى صحيح تر تا تشكيل شوراى استيناف هيچ تغييرى در رأى صادره ايجاد نخواهد شد. پيش از اين استقلالى ها در يك درخواست رسمى خواهان تجديد نظر در اين رأى شده بودند.

اردو كنسل شد، دنبال حريف تداركاتى

استقلالى ها كه قصد داشتند براى استففاده از تعطيلات به يك اردوى چند روزه به جنوب كشور بروند، از اين سفر پرهزينه منصرف شدند. استقلالى ها به تشخيص كادر فنى در تهران مانده و براى حفظ آمادگى خود چند بازى تداركاتى را در دستور كار خود دارند. البته كريمى يك ديدار را تقاضا كرده كه بايد حتما برگزار شود اما براى دومين يا سومين بازى هنوز به جمع بندى نرسيده است.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
يكى از نزديكان باشگاه مى گويد: «بازيكنان استقلال در دوره مربيگرى مرفاوى و ناصر حجازى خيلى بى نظم بار آمدند و به دليل نبود اقتدار لازم در نزد صمد و ناصر خان آنها همچنان به دنبال اهداف و اميال شخصى خود هستند، اما غافل از اين نكته كه فيروز كريمى براى ريشه كن كردن همين مسائل به استقلال آمده و قصد دارد همزمان با تغيير عادت هاى غلط، اهداف تاكتيكى خود را اجرا كند.

اردو كنسل شد، دنبال حريف تداركاتى

.

البته قبل از اینکه ایشون بگن ، ما طرفدارها که خارج گود بودیم و هستیم هم متوجه عدم اقتدار صمد و ناصر خان و بی نظمی در تیم بودیم :blink:

در ضمن واقعا تو این شرایط هیچی مثله چندتا بازی تدارکاتی خوب به تیم کمک نمیکنه ، تصمیم مناسبی بود .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سخنگوى سازمان تربيت بدنى:

مديريت باشگاه استقلال تغيير نمى كند

سخنگوى سازمان تربيت بدنى تأكيد كرد: تغييرى در مديريت باشگاه استقلال صورت نخواهد گرفت. محمد آخوندى گفت: تغييرى در مديريت باشگاه استقلال نداريم و فتح الله زاده به عنوان مدير عامل با كمك هيات مديره عملكرد خوبى داشته است و نشانه هاى حركت رو به رشد در استقلال مشاهده مى شود. وى تصريح كرد: سازمان تربيت بدنى در مجموع از عملكرد هيات مديره و مدير عامل استقلال راضى است و به حمايت هاى خود نيز از دو باشگاه استقلال و پيروزى ادامه مى دهد. هيات مديره و مدير عامل هم بايد تلاش كنند تا به انتظارات هواداران خود پاسخ دهند. هواداران هم نگران نباشند، چرا كه استقلال با همين مديريت به كار خود ادامه داده و ان شاء الله به موفقيت هاى بيشترى نيز دست خواهد يافت.

فيروز دير آمد، پيروز تمرين كرد

ايران ورزشى - تمرين ديروز استقلالى ها تحت الشعاع حضور پيروز قربانى بود. حالا از خوش شانسى قربانى بود يا برنامه ريزى قبلى، اينكه فيروز خان چند دقيقه دير سر تمرين آمد تا قربانى با اجازه الهامى و ورمزيار مشغول تمرين شود. فيروز پس از ورود چند دقيقه اى درباره حضور مدافع ناراضى خود با ورمزيار صحبت كرد و صادق هم ناراحتى سرمربى را به بازيكن منتقل كرد. فيروز از اين ناراحت بود كه بازيكن ناراضى بدون عذرخواهى مشغول تمرين شده و پيروز هم مدعى بود كه با حاجيلو و الهامى هماهنگ كرده و امتحان داشته است. در ظاهر كه همه چيز به خير و خوشى تمام شد اما باور كنيد كه فيروز خان به اين راحتى ها ول كن پيروز خان نخواهد بود.

نقل از ایران ورزشی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حجازي: بچه‌ نيستم‌ که‌ با کسى‌ قهر باشم‌ با استقلال‌ به‌ کرمان‌ مى‌روم‌

اوضاع‌ استقلال‌ در نابسامانى‌ پرسپوليس‌ و سپاهان‌ رو به‌ راه‌ به‌ نظر مى‌رسد، اما حرف‌ و حديث‌ها در اطراف‌ خانواده‌ آبى‌ هم‌ زياد است. ديروز روزنامه‌اى‌ نوشته‌ بود حجازى‌ قصد کناره‌گيرى‌ از استقلال‌ را دارد و به‌ همين‌ بهانه‌ با رئيس‌ سازمان‌ فوتبال‌ و مديرفنى‌ استقلال‌ تماس‌ گرفتيم‌ و با او از هر فردى‌ صحبت‌ کرديم.
ناصرخان، قصد جدايى‌ از استقلال‌ را داريد؟
(مى‌خندد) برخى‌ دوستان‌ شما از بى‌خبرى‌ اين‌ شايعات‌ را مى‌سازند. اولاً‌ من‌ هرگز از استقلال‌ جدا نيستم. اسم، اعتبار و زندگى‌ام‌ با اين‌ تيم‌ عجين‌ شده‌ و درثانى‌ دليلى‌ ندارد از استقلال‌ بروم.
شايد حضور کم‌رنگ‌ شما در کنار تيم‌ چنين‌ تصورى‌ را به‌وجود آورده‌ است؟
من‌ فقط‌ در سفر به‌ اهواز با تيم‌ نبودم‌ چون‌ سرماخوردگى‌ داشتم. اتفاقاً‌ سردى‌ هوا باعث‌ شده‌ خبرنگاران‌ حضور کم‌رنگى‌ در تمرينات‌ داشته‌ باشند وگرنه‌ اکثر اوقات‌ با تيم‌ هستم.
حمايت‌ شما از امير قلعه‌نوعى‌ در روزهاى‌ اخير اين‌ شائبه‌ را به‌وجود آورده‌ که‌ با فيروز کريمى‌ مشکل‌ پيدا کرده‌ايد يا اينکه‌ از آوردنش‌ به‌ استقلال‌ پشيمان‌ شده‌ايد؟
من‌ آدم‌ رُکى‌ هستم‌ و اين‌ را همه‌ مى‌دانند چون‌ متأ‌سفانه‌ يا خوشبختانه‌ از دوره‌ نوجوانى‌ غرور خاص‌ خودم‌ را داشته‌ام‌ و از هيچ‌ کس‌ جز خداوند واهمه‌ ندارم. فيروز کريمى‌ با اصرار و پيگيرى‌ خودم‌ سرمربى‌ استقلال‌ شد و اين‌ را همه‌ مسئولان‌ باشگاه‌ مى‌دانند. شايد ته‌ دلم‌ اين‌ بود تا پايان‌ فصل‌ فرصت‌ داشته‌ باشم‌ اما ديدم‌ برخى‌ از اعضاى‌ هيأ‌ت‌ مديره‌ موافق‌ من‌ نيستند و حتى‌ مديرعامل‌ باشگاه‌ را تحت‌ فشار گذاشته‌اند. حقيقتاً‌ من‌ فتح‌ا...زاده‌ را دوست‌ داشتم‌ و نمى‌خواستم‌ به‌ خاطر من‌ تحت‌ فشار باشد و با اينکه‌ استقلال‌ 3 بازى‌ متوالى‌ را برد و گفتند خودت‌ ادامه‌ بده‌ اما قيد سرمربيگرى‌ را زدم. کمااينکه‌ مى‌بينيد از يکى‌ دو عضو هيأ‌ت‌ مديره‌ که‌ هر روز مصاحبه‌ مى‌کردند ديگر خبرى‌ نيست! مصاحبه‌هاى‌ آنها تمرکز همه‌ بچه‌هاى‌ تيم‌ را به‌ هم‌ ريخته‌ بود ولى‌ حالا مى‌بينند من‌ کنارشان‌ هستم‌ و با آرامش‌ دارند کارشان‌ را مى‌کنند.
ببخشيد، پس‌ چرا از قلعه‌نوعى‌ تعريف‌ کرديد؟
امير شاگردم‌ بوده‌ و بعد هم‌ دستيارم‌ شد، ضمن‌ اينکه‌ با هيچ‌کس‌ پدرکشتگى‌ ندارم. در تمام‌ مصاحبه‌هايى‌ که‌ عليه‌ او انجام‌ داده‌ام‌ از کارهايش‌ ناراحت‌ مى‌شدم‌ اما وقتى‌ رفت‌ تلويزيون‌ و بدون‌ غرض‌ گفت‌ حجازى‌ در استقلال‌ بدشانس‌ بود و به‌ من‌ احترام‌ گذاشت‌ چرا بايد عليه‌اش‌ حرف‌ بزنم؟! يک‌ روز مى‌گويند چرا عليه‌ فلانى‌ مصاحبه‌ مى‌کنيد، حالا هم‌ که‌ عليه‌ کسى‌ حرف‌ نمى‌زنيم‌ مى‌گوييد با فيروز کريمى‌ مشکل‌ داري؟ ما بايد چه‌ کار کنيم‌ که‌ کسى‌ فکر خاصى‌ در موردمان‌ نکند؟ من‌ که‌ آدم‌ پيچيده‌ يا سياستمدارى‌ نيستم‌ و ديده‌ايد از هر فردى‌ دلخور شده‌ام‌ ناراحتى‌ام‌ را به‌ زبان‌ آورده‌ام. الان‌ هم‌ دارم‌ صراحتاً‌ مى‌گويم‌ نه‌ تنها مشکلى‌ با مربيان‌ استقلال‌ ندارم‌ بلکه‌ حامى‌ بزرگشان‌ هستم، اگر هم‌ مشکلى‌ پيش‌ بيايد مى‌نشينيم‌ و درون‌ خانواده‌ خودمان‌ حل‌ مى‌کنيم‌ و البته‌ برخى‌ها که‌ در اطراف‌ استقلال‌ هستند به‌ جاى‌ ايجاد اتحاد و دوستى‌ مدام‌ تلاش‌ مى‌کنند تفرقه‌افکنى‌ کنند و اين‌ آدم‌ها را هم‌ من‌ مى‌شناسم‌ و هم‌ شما! اين‌ را هم‌ مى‌دانيد که‌ هم‌ پسرم‌ دستيار فيروز کريمى‌ است، هم‌ دامادم‌ شاگردش‌ بوده‌ و دوست‌ صميمى‌اش‌ است‌ و هم‌ خودم‌ مديرش‌ هستم. وقتى‌ ما مثل‌ زنجير به‌ يکديگر وصل‌ شده‌ايم‌ چرا بايد عليه‌ هم‌ باشيم؟! اما هستند افرادى‌ که‌ چشم‌ ديدن‌ اين‌ مسأ‌له‌ مهم‌ را ندارند و سعى‌ مى‌کنند اختلاف‌ به‌وجود بياورند.
در مصاحبه‌ با يک‌ خبرگزارى‌ گفته‌ايد اول‌ فصل‌ به‌ خاطر فتح‌ا...زاده‌ قيد نامجو مطلق‌ و احدى‌ را زدم.
هيأ‌ت‌ مديره‌ مخالف‌ آنها بود، من‌ به‌ خاطر فتح‌ا...زاده‌ کوتاه‌ آمدم‌ وگرنه‌ به‌ کسى‌ اجازه‌ نمى‌دادم‌ برايم‌ تعيين‌ تکليف‌ کند. اگر احدى‌ يا نامجومطلق‌ دستيارم‌ بودند خيلى‌ از مشکلات‌ به‌وجود نمى‌آمد و اين‌قدر از درون‌ نيش‌ نمى‌خورديم‌ البته‌ گذشت‌ زمان، بهترين‌ قاضى‌ است‌ و تمام‌ مديران‌ باشگاه‌ متوجه‌ شدند که‌ چرا مى‌گفتم‌ در کنارم‌ نامجومطلق‌ و احدى‌ بنشينند بهتر است.
به‌ هرحال‌ مرفاوى‌ يار قلعه‌نوعى‌ بود!
اصلاً‌ دوست‌ ندارم‌ در مورد اشخاص‌ صحبت‌ کنيم.
شايعه‌ شده‌ بود، قرار است‌ با قلعه‌نوعى‌ در باشگاه‌ استقلال‌ ملاقات‌ و آشتى‌ کنيد؟
چرا اينقدر اين‌ سئوال‌ تکرار مى‌شود؟ من‌ با کسى‌ قهر نيستم‌ که‌ بخواهم‌ آشتى‌ کنم. به‌ خدا زشت‌ است‌ از آدمى‌ به‌ سن‌ و سال‌ من‌ اين‌ سئوالها پرسيده‌ شود. مگر ما بچه‌ هستيم‌ که‌ با کسى‌ قهر باشيم؟!
در مصاحبه‌تان‌ با يک‌ خبرگزارى‌ گفته‌ايد روزنامه‌ها براى‌ ما درگيرى‌ ايجاد کردند؟
خير! مگر روزنامه‌ مى‌تواند الکى‌ دو نفر آدم‌ عاقل‌ را دشمن‌ کند؟ اصلاً‌ تمام‌ روزنامه‌ها از امروز تا 10 سال‌ ديگر وقت‌ دارند کارى‌ کنند که‌ اصغر حاجيلو يک‌ کلمه‌ از من‌ بد بگويد، اگر بد گفت‌ بيايند از خودم‌ جايزه‌ بگيرند اما...
اما...؟
دو روزنامه‌ هستند که‌ از کاه، کوه‌ مى‌سازند. گاهى‌ اوقات‌ که‌ به‌ باشگاه‌ مى‌روم‌ و نگاهى‌ به‌ روزنامه‌ها مى‌اندازم‌ مى‌بينم‌ چه‌ چيزهايى‌ نوشته‌ مى‌شود. متأ‌سفانه‌ همانطور که‌ در فوتبال‌ خوب‌ و بد هست‌ در مطبوعات‌ هم‌ خوب‌ و بد وجود دارد.
راستي، قضيه‌ مصاحبه‌ فيروز کريمى‌ عليه‌ شهردارى‌ چه‌ بود؟
سؤ‌تفاهم‌ بود، آقاى‌ کريمى‌ به‌ عنوان‌ سرمربى‌ تيم‌ به‌ زمين‌ مناسب‌ نياز دارد و اين‌ حق‌ طبيعى‌اش‌ است‌ اما ايراد از شهردارى‌ نيست‌ از ساختار فوتبال‌ ماست‌ که‌ استقلال‌ و تيم‌هاى‌ ديگر، ورزشگاه‌ اختصاصى‌ و سرپوشيده‌ ندارند وگرنه‌ شهردارى‌ خيلى‌ هم‌ لطف‌ داشت‌ که‌ زمين‌ را در اختيار ما قرار داد.
استقلال‌ در نيم‌فصل‌ دوم‌ شرايط‌ خوبى‌ خواهد داشت‌ به‌ هرحال‌ بازيکنان‌ شما هماهنگ‌ شده‌اند و دو مدعى‌ اصلى‌ ليگ‌ پرسپوليس‌ و سپاهان‌ با بحران‌ بزرگى‌ دست‌ و پنجه‌ نرم‌ مى‌کنند.
خوشبختانه‌ شرايط‌ خيلى‌ به‌ نفع‌ استقلال‌ است‌ تا به‌ بالاى‌ جدول‌ برسد. به‌ هرحال‌ در ابتداى‌ ليگ‌ بازيکنان‌ استقلال‌ هم‌ ناهماهنگ‌ بودند، هم‌ کم‌تجربه‌ و هم‌ بدشانس، اما حالا 18 هفته‌ گذشته، شناخت‌هايشان‌ از يکديگر کامل‌ شده‌ و آماده‌ هستند و رقبايشان‌ هم‌ که‌ دارند مى‌بازند.
در بازى‌ استقلال‌ و مس‌ در کرمان‌ حضور خواهيد داشت؟
بله‌ و از اين‌ هفته‌ باتوجه‌ به‌ اينکه‌ کمى‌ از مشغله‌ام‌ کاسته‌ شده‌ با پيشکسوتان‌ استقلال‌ تماس‌ مى‌گيرم‌ تا کنار ما و تيمشان‌ باشند. استقلال‌ متعلق‌ به‌ مردم‌ و بازيکنانى‌ است‌ که‌ برايش‌ زحمت‌ کشيده‌اند. حضور اين‌ عزيزان‌ باعث‌ دلگرمى‌ خودشان، هواداران‌ و بازيکنان‌ است.
شنيده‌ايم‌ نصرا... عبداللهى‌ شرايط‌ روحى‌ مساعدى‌ ندارد و پيشنهاد مى‌کنيم‌ سراغى‌ از ايشان‌ بگيريد.
عبداللهى‌ پس‌ از فوت‌ همسرش‌ خيلى‌ تنها شده‌ است‌ و انصافاً‌ قصد داشتم‌ همين‌ روزها به‌ منزلش‌ بروم. ما بهترين‌ روزهاى‌ جوانى‌مان‌ را با هم‌ گذرانده‌ايم.

قلعه‌نوعى‌ بعد از 56 ماه‌ مقابل‌ استقلال‌

استقلال‌ و مس‌ کرمان‌ روز 21 بهمن‌ مقابل‌ همديگر صف‌آرايى‌ مى‌کنند. با توجه‌ به‌ سرمربيگرى‌ امير قلعه‌نوعى‌ در مس‌ و احتمال‌ تقابل‌ و آشتى‌کنان‌ وى‌ با ناصر حجازى‌ در جريان‌ اين‌ مسابقه، از همين‌ حالا حرف‌ و حديث‌هاى‌ بسيارى‌ به‌ گوش‌ مى‌رسد و قطعاً‌ با نزديک‌ شدن‌ به‌ زمان‌ انجام‌ آن، دامنه‌ شايعات‌ هم‌ وسيع‌تر خواهد شد اما نکته‌ مهم‌ رويارويى‌ امير قلعه‌نوعى‌ با تيم‌ سابق‌ خود پس‌ از گذشت‌ بيش‌ از 4 سال‌ است‌ که‌ در نوع‌ خود بسيار جالب‌توجه‌ است.
قلعه‌نوعى‌ آخرين‌ بار در اوايل‌ خرداد 1382 هنگامى‌ که‌ سرمربى‌ استقلال‌اهواز بود، مقابل‌ آبى‌پوشان‌ پايتخت‌ قرار گرفت‌ و آن‌ مسابقه‌ را با حساب‌ 2 بر يک‌ به‌ سود خود تمام‌ کرد تا شاگردان‌ وى‌ با اتکا بر همين‌ نتيجه‌ در ليگ‌برتر ماندگار شوند و سهميه‌ خوزستان‌ در اين‌ تورنمنت‌ حفظ‌ شود. پس‌ از آن‌ امير، سرمربى‌ استقلال‌ تهران‌ شد و بعداً‌ حضور در تيم‌ملى‌ را هم‌ تجربه‌ کرد اما حالا بعد از گذشت‌ 56 ماه‌ دوباره‌ اين‌ موقعيت‌ فراهم‌ شده‌ تا قلعه‌نوعى‌ مقابل‌ تيم‌ سابقش‌ صف‌آرايى‌ کند.
بد نيست‌ بدانيد قلعه‌نوعى‌ معمولاً‌ با تيم‌هاى‌ کوچک‌ مقابل‌ مدعيان‌ نتايج‌ خوبى‌ کسب‌ مى‌کند و همراه‌ با استقلال‌اهواز سابقه‌ متوقف‌ کردن‌ استقلال‌ تهران، پرسپوليس‌ و سپاهان‌ را هم‌ داشته‌ است‌ اما بايد ببينيم‌ هفته‌ آينده‌ هم‌ مى‌تواند اين‌ روند را تداوم‌ ببخشد يا اينکه‌ شاگردان‌ فيروز کريمى‌ با مغلوب‌ کردن‌ مس‌ کرمان‌ دست‌ پر به‌ تهران‌ بازمى‌گردند.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
تقابلی شیرین... خاطراتی جاودان...

رابطه حجازی و قلعه نویی شکراب است. این را همگان می دانند. از همان زمانی که امیر قلعه نویی جوان، کمک ناصر حجازی در تیم استقلال بود اختلافی عمیق بین این دو پیش آمد که موجب شد این دو اسطوره باشگاه استقلال سالها با یکدیگر رابطه ای نداشته باشند. جزئیات این که چگونه و چرا این اختلاف پیش آمد آنقدر وسیع و پیچیده است که در فضای این مطلب نمی گنجد.

اما آن چیزی که مهم است این است که دیگر آن روزها گذشت واین قلعه نویی دیگر آن قلعه نویی نیست. امیر قلعه نویی این روزها برای خودش اسم و رسمی درست کرده و در فوتبال حرفهای زیادی برای گفتن دارد و البته ناصرخان حجازی هم بی شک محبوب تر از قبل شده و هواداران سینه چاکی دارد. حالا و پس از گذشت حدود 10 سال این دو بزرگ مرد مهد استقلال باید در مقابل یکدیگر قرار گیرند. اما چرا باید اینگونه باشد؟ افسوس که هیچ گاه اسطوره ها را کنار یکدیگر نمی بینیم. آیا بزرگانی چون این دو باید به خاطر کینه ای قدیمی منافع استقلال را در نادیده بگیرند؟

ghal.jpg
6cqjx8i.jpg

بی شک اگر این دو مربی با دانش و با تجربه ایران در کنار فیروز کریمی در کادر فنی استقلال حضور داشتند، اکنون تیمی به مراتب منسجم تر و بهتر از این داشتم. این دو مربی بزرگ اگر چه به ظاهر با یکدیگر اختلافی عمیق دارند اما هر از گاهی می توان از صحبت های این دو حس کرد که علاقه ای برای اتحاد در آنها به چشم می آید و تنها این غرور آن هاست که باعث می شود پا جلو نگذارند. غروری که سال ها پیش موجب بروز این اختلاف شد و اکنون هر دو پشیمان اند.

از صحبت های حجازی شروع می کنیم که به صراحت از سرمربی گری امیر قلعه نویی در تیم ملی حمایت کرد و بعد از ان واکنش امیر قلعه نویی که حجازی را استاد خود خواند و احتران او را واجب دانست! سپس در مصاحبه ای دیگر گفت که اگر حجازی به کرمان بیاید به رسم ادب و میهمان نوازی با او دست خواهد داد. این صحبتها چه چیزی را نشان می دهد؟ جز اینکه هر دو آن ها دوست دارند با یکدیگر آشتی کنند؟ چرا این وسط کسی میانجی گری نکند؟ چرا کسی پا جلو نگذارد تا این دو پیشکسوت استقلال بعد از سال ها کینه و کدورت بار دیگر در در کنار هم استقلالی رویایی بسازند تا پرچم آبی را که ده سالی می شود در آسیا بالا نرفته دوباره سرافراز سازند.

این دیگر کار یک نفر است و آن یک نفر کسی نیست جز دکتر فتح الله زاده. مدیر عامل محبوب استقلال که با وجود تمامی کمی ها و کاستی ها، تیم خوبی جمع کرد و در واقع بهترین های ایران را به تیم آورد و بحث نتیجه نگرفتن تیم در نیم فصل اول به مسائل فنی باز می گردد. او با توجه به صمیمیتی که با قلعه نویی و حجازی دارد می تواند این دو را بار دیگر در کنار هم قرار دهد. این مرد بزرگ اگر بار دیگر از تاکتیکها و سیاست های خاص خودش استفاده کند می تواند این رویا را به حقیقت تبدیل کند و بار دیگر نام خود را به عنوان مدیری شایسته مطرح کند.

اگر قلعه نویی و حجازی کدورت ها را کنار گذاشته و هر دو به فکر استقلال باشند، به همراه فیروز کریمی مثلثی را تشکیل می دهند در ایران و حتی در اسیا بی نظیر است. قلعه نویی با آن تاکتیکهای خاصش، حجازی با آن جذبه و ابهتش و کریمی با آن مکمل روحی. این 3 نفر می توانند رویاهای هواداران را که مدت هاست در ذهن آن ها لانه کرده و کسی نیست که برای تحقق آن ها تلاشی کند، به واقعیت تبدیل کنند.

....به امید روزی که بار دیگر این دو مربی را در کنار یکدیگر و روی نیمکت استقلال ببینیم.

محمد ضیغمی

تقابل شیشه ای، دوستی کاغذی!

سکانس یک، برداشت اول - امیر قلعه نویی قرار است سرمربی استقلال شود. در حالی که خیلی ها او را در حد و اندازه های سکاندار کشتی عظیم چون استقلال نمی داستند، حکم سرمربیگری او با مهر و امضای محمد حسین قریب صادر شد. امیر قلعه نویی نیز در اقدامی خوب از ناصر حجازی برای حضور در کادر فنی استقلال دعوت می کند. ناصرخان حجازی نیز با رویی باز از این پیشنهاد جالب امیرقلعه نویی با رویی باز استقبال می کند. هر دو در کنار هم و دست در دست هم برای موفقیت استقلال تلاش می کنند...... ((کات))

سکانس یک، برداشت دوم - امیر قلعه نویی قرار است سرمربی استقلال شود. گرچه خیلی ها این انتخاب را اشتباه می دانند و امیر را برای استقلال کوچک، اما اردشیر قلعه نویی که او را امیر صدا می زنند، سرمربیگری استقلال را بر عهده می گیرد. در اقدامی جالب ناصر حجازی، یکی از اسطوره های تاریخ باشگاه استقلال از این انتخاب ابراز خرسندی کرده و آینده این تیم را روشن می بیند. به همین منظور سری به اولین تمرین استقلال می زند و همانجا به امیر قلعه نویی پیشنهاد همکاری دو جانبه را ارائه می دهد. امیر قلعه نویی هم با رویی باز و سرشار از شور و شوق این پیشنهاد را قبول می کند. هر دو برای موفقیت استقلال کارشان را آغاز می کنند... ((کات))

hejazi-ghalenoei.png

سکانس یک، برداشت سوم - امیر قلعه نویی بلاخره سرمربی استقلال می شود. خیلی از پیشکسوتان استقلال از این انتخاب انگشت به دهان مانده و از محمد حسین قریب به خاطر حضور امیر بر روی صندلی بزرگ مربیگری استقلال انتقاد می کنند. همه آنها آینده ای سخت اسفناک و تاریک را برای استقلال تجسم کرده و آن را برای هواداران استقلال به روی پرده نمایش می برند. ناصر حجازی در اولین مصاحبه های خود پس از انتخاب قلعه نویی به عنوان سرمربی، انتقادهایش را آغاز می کند. سرمربی استقلال هم برای اینکه در برابر ناصر حجازی خودی نشان دهد، جواب استاد خود را می دهد. درگیری ها قرار است سالها ادامه داشته باشد.... ((خوب بود، همین برداشت روی اکران می رود!!))

داستان رابطه بد و تاریک امیر قلعه نویی و ناصر حجازی را این روزها همه می دانند. درست مثل داستان چوپان دروغگو و یا تصمیم کبری و داستانهای دیگری که از قدیم الایام در کتوب ادبیات دوران دبستان چاپ می شود و همه آنها را از برند! در واقع اگر بخواهیم با یک فلاش بک داستان آغاز این درگیری ها را برای شما شرح دهیم، کاری جز تکرار مکررات و بیهوده نوشتن نکردیم و اینجاست که می گونید برویم سر اصل داستان!

یکشنبه بازی جالبی برگزار می شود. استقلال تهران که کم کم به روزهای اوج خود نزدیک می شود در برابر مس کرمان احیاء شده ای قرار می گیرد که با سرمربیگری امیر قلعه نویی حرفهای زیادی برای گفتن دارد. تقابل امیر و فیروز که همواره از آنها به عنوان دو دوست و یار رفیق و شفیق یاد می شود ویژگی های خودش را دارد و قرار گرفتن بازیکنان سابق امیر قلعه نویی در برابر مربی موفق گذشته خود هم دیدنی خواهد بود. در واقع این برخوردهاست که باعث تبدیل شدن این بازی به شاه بازی هفته شده است. برخوردهایی که کاری به ظاهرسازی ها و کاغذی بودنشان نداریم.

اما آنچه که ما و شما را بیش از پیش شیفته تماشای شاه بازی هفته کرده است جدا از مسائل فنی و برخوردهای تاکتیکی و فیزیکی، تقابل ناصر حجازی و امیر قلعه نویی است. دیداری که ناخودآگاه ما را یاد سالها اختلاف و مصاحبه های رنگی این دو عزیز می اندازد. تقابلی که خیلی ها سعی دارند آن را طبیعی و ساده جلوه دهد، اما کیست که از واقعیت ها و تنش های این برخورد چیزی نداند؟ امیر قلعه نویی با شکست استقلال ثابت می کند که بعد از او هیچ مربی دیگری توانایی های او را در تیم آبی پوش پایتخت نشان نداده است و همکاری ناصر حجازی و فیروز کریمی بیش از اینکه برای صید ۳ امتیاز بازی باشد، برای اثبات این است که سرمربی استقلال و سپس تیم ملی چیزی بیشتر از آنها در چنته ندارد.

روزها و هفته هایی است که مصاحبه هایی خلاف بر آنچه در سالیان قبل دیده بودیم به روی جلد مطبوعات ((تیتر)) می شوند. ناصر حجازی از شاگرد خودش به عنوان یک مربی توانمند یاد می کند، او را فردی با استعداد می خواند و سرمربی حال حاضر مس کرمان را به اسم کوچک صدا می زند. در جواب این همه محبت و افراط در نشان دادن احساسات از سوی ناصر خان، امیر قلعه نویی نیز دست به کار می شود و از ناصر حجازی به عنوان ((استاد)) یاد می کند و از اینکه او به ایشان لطف داشته است ابراز تشکر کرده و خود را شاگرد همیشگی ناصر حجازی می داند... از آنجا که ما ایرانی ها همیشه به ظاهرسازی و دهان بینی معروف بوده ایم، و با پیشینه ای که از رابطه سیاه اما طولانی مدت این دو بزرگ فوتبال کشور در ذهن خود داریم، طبیعی است که چنین آشتی سبزی را باور نکنیم و آن را طبق همان خصلت ظاهرسازی، یک مانور تبلیغاتی بیش ندانیم... البت که ما هم مثل شما بر این باوریم که آشتی ناصرخان و امیر قلعه نویی نه تنها باعث اتحاد بیشتر آبی های پایتخت می شود، بلکه قدم مثبتی در حل و فصل مشکلات بین پیشکسوتان برداشته شده است. اما ای کاش این آشتی ((کاغذی)) نبود و ما هم مثل شما برای این دو نفر از ته دل هورا می کشیدیم!

افسوس که شاهد یک میان پرده تبلیغاتی هستیم که در قلب فیلم اصلی که واقعیت هایش به مراتب تلخ تر و نا مهربانانه تر از این میان پرده کوتاه است، گنجانده شده است. در این بین خیلی ها سعی دارند با برپایی یک مجلس آشتی کنان، سناریو را درست بسان فیلم های هندی که اول با کینه توزی و دشمنی آغاز می شود و در آخر به صلح و صفا ختم می شود، به پایان برسانند. امیدواریم روزی فرا برسد که این افراد قبل از ریشه بستن این مشکلات دست به کار شوند تا در چنین روزهایی روی روابط ((سر پوش)) نگذارند. آن هم سرپوشی که با اصل داستان از اینجا تا کره مریخ فاصله دارد.

منتظر می مانیم، من، تو، شما و همه... منتظر می مانیم تا این شاه بازی را به تماشا بنشینیم و دوستی های کاغذی را به گنجینه ذهنمان اضافه کنیم. می نشینیم تا این تقابل سبز اما شیشه ای را مشاهده کنیم. تقابل شیشه ای که برای شکستنش سنگ های زیادی پنهان شده اند...

نیما شریفی

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
استقلال، بهترین تیم ادوار لیگ برتر!
استقلال سلطان لیگ برتر!

استقلال در همه ادوار لیگ برتر برترین و پر افتخارترین تیم ایران بوده است. لیگ برتر ایران از آبان ماه سال ۱۳۸۰ آغاز شد و این آمار تا پایان هفته نوزدهم (۷ بهمن ۱۳۸۶) جمع آوری شده است. استقلال در مجموع ۱۸۶ بازی که انجام داده است بهترین تیم از لحاظ آماری به حساب می آید. آبی پوشان پایتخت بیشترین برد، کمترین باخت، عنوان دومین خط حمله، و کمترین گل خورده را در کارنامه خود دارد. ضمن اینکه استقلال سلطان کسب امتیازات نیز بوده و در مجموع تا به امروز ۳۲۶ امتیاز کسب نموده است.

لازم به ذکر است که استقلال با یک قهرمانی، دو نایب قهرمانی و یک مقام سومی پر افتخارترین تیم لیگ برتر به حساب می آید. تیم های پرسپولیس، پاس و سپاهان ۳ تیم دیگری هستند که در جدول بهترین های ادوار لیگ برتر پس از استقلال قرار دارند.

2qm10k0.jpg

ستقلال دارای بیشترین تعداد برد: ۸۸ برد (۴۷ درصد کل بازی ها)

استقلال دارای کمترین باخت: ۳۶ باخت (۱۹ درصد کل بازی ها)

استقلال با اختلاف ۲ گل نسبت به پاس دارای دومین خط حمله برتر: ۲۷۶ گل

استقلال با کمترین گل خورده دارای بهترین خط دفاع: ۱۶۹ گل

استقلال سلطان کسب امتیاز: ۳۲۶ امتیاز

mosahebe.gif
حجازی: اول فصل اشتباه کردم!

همه را دور هم جمع می کنم/با امیر مشکلی ندارم/مطبوعات به رابطه من و امیر دامن زدند

ناصر حجازی این روزها سبک صحبت هایش را عوض کرده است. به نوعی ناصرخان حجازی که کمتر دیده بودیم از اشتباهات خودش بگویم این روزها این کار را انجام می دهد. مصاحبه اخیر او هم بسیار جالب بود. آنقدر جالب که بر آن شدیم این مصاحبه را بر روی خروجی بفرستیم تا شما عزیزان نیز با خواندن آن لذت ببرید. ناصر حجازی ایده ای در سر دارد که اگر به خود رنگ واقعیت بگیرد، استقلالی نو و پر قدرت خواهیم دید. حضور پیشکسوتان در باشگاه آن هم با یکدلی و یکرنگی می تواند بهترین تیم تاریخ را بسازد. این شما و این ناصر حجازی!

‌ شرايط استقلال چطور است؟

فعلاً كه خوب است. در حال آماده شدن براي بازي بعدي هستيم. استقلال به آرامش خوبي رسيده است؛ برعكس پرسپوليس كه روزهاي خوبي ندارد. معمولاً اين دو تيم همين طور هستند و هميشه حاشيه دارند. فوتبال اين دو تيم با همين حاشيه‌ها به اينجا رسيده است. اما فعلاً كه استقلال در حاشيه امنيت قرار گرفته است. اگر سر كار باشم، اين آرامش نيست. من باشم، همه را سرگرم مي‌كنم. برخي مي‌خواهند كه تيم و من را به حاشيه ببرند.

در همين شرايط، اگر موفق بيرون بياييد، نشان داديد كه كار بزرگي انجام شده؟

بحث اينجا است كه وقتي در رأس كار باشم، فقط نبايد با يك يا دو نفر بجنگم. شمار حاشيه‌سازان زياد است. بيشتر حاشيه‌ها براي من درست مي‌شود. بگذريم.

چه بازي حساسي پيش‌رو داريد؟

چرا اين حرف را مي‌زنيد؟ مگر با ميلان بازي داريم؟

2003723542002316176_rs.jpg

‌به هر حال، تقابل با امير قلعه‌نويي جذابيت‌هاي خاص خودش را دارد. به خصوص كه روابط شما دو نفر تغيير پيدا كرده؟

چرا؟

همان‌روز كه جلوي ورود آنها به تيم گرفته شد، من هم نبايد مي‌ماندم.

‌فتح‌ا...‌زاده كه هميشه حامي برنامه‌هاي شما بود. پس چه كسي مانع از ورود آنها شد؟

هيأت مديره. اگر هم حرفي نزدم، به خاطر فتح‌ا...‌زاده بود. او بود كه گفت كوتاه بياييد؛ در غير اين صورت آدم كوتاه‌بيايي نبودم. به همين دليل، مي‌گويم كه اشتباه بزرگي مرتكب شدم.

يعني قابل جبران نيست؟

البته كه جبران مي‌شود. بايد همه استقلالي‌ها را دور هم جمع كنيم تا خيلي از افراد در مورد اين تيم تصميم نگيرند. بايد با هم باشيم و نگذاريم كه اين جمع از هم پاشيده شود. اين كار را انجام مي‌دهم.

فكر مي‌كنيد مي‌توانيد اين ايده را پياده كنيد؟

مي‌توانم و يك روز همه را دور هم جمع مي‌كنم. به عنوان پيشكسوت، بزرگان استقلال را به اين تيم باز مي‌گردانم.

‌كمي هم در مورد تيم‌ملي صحبت كنيم. ديدار برابر كاستاريكا چطور بود؟

بازي‌اي نبود كه از آن لذت ببريم. تيم‌ملي چنگي به دل نمي‌زند. اميدوارم از اين گروه كه خيلي آسان است، به راحتي صعود كند.

يعني حريفان جدي نيستند؟

بحث جدي نگرفتن نيست. اگر قرار باشد از امارات و سوريه هم بترسيم كه از اين گروه صعود نكنيم، بهتر است. به نظر برخي كارشناسان، مشكل فعلي تيم‌ملي، ضعف گلزني است. بايد در تمرينات اين مشكل حل شود. شايد در بازي رسمي اين ناكامي درست شود.

تيم‌ملي بيش از حد به لژيونرها وابسته نيست؟

فعلاً كه هست. بايد از استعدادهاي خوب ليگ استفاده كنيم. ليگ امارات كه با ما قابل قياس نيست. از فشردگي، نوع تمرينات و خيلي مسايل ديگر با آنها فرق داريم. تنها مزيت امارات، امكانات آنها است. بايد ديد نظر سرمربي جديد چيست. اين هم از اتفاقات مسخره فوتبال ما است. سرمربي تازه شنبه آمده و تا قبل از بازي با سوريه چند جلسه بيشتر در تمرين نيست. اين مربي بر چه اساسي مي‌خواهد‌ تركيب را شناسايي كند؟ كلمنته كه هنوز با ما قرارداد رسمي امضا نكرده است. او مي‌خواهد شرايط ايران را بررسي كند. اين هم از بدبختي فوتبال ما است كه تازه بايد بيايد شرايط را بسنجد.

اين نشان نمي‌دهد كه او مربي حرفه‌اي است؟

زماني مربيان خارجي براي حضور در فوتبال ايران از جان و دل كار مي‌كردند. اين نشان مي‌دهد فوتبال ما پيشرفتي نداشته است.

اين روابط براي مطبوعات راضي‌كننده نيست.

‌چطور؟

خيلي‌ها دوست دارند كه ما با هم مشكل داشته باشيم. مي‌خواهند ما را با هم درگير كنند تا استفاده‌اش را ديگران ببرند. اما صحبت‌هاي شما عليه هم، باعث به وجود آمدن چنين فضايي شده بود. قبول ندارم چون صحبت‌هاي مطرح شده، از ما نبوده است. اين مطبوعات بودند كه ما را روبه‌روي هم قرار دادند.

آقاي حجازي! شما نبوديد كه بارها عليه قلعه‌نويي مصاحبه كرديد؟

در مصاحبه‌هايم اسم نمي‌آورم.

‌اما منظورتان همان شخص بود.

چه كسي اين استنباط را كرده است؟ خود روزنامه‌نگاران اسم مي‌گذاشتند. حالا كه همه چيز تمام شده است.

فكر مي‌كنيد ديدار برابر مس چطور شود؟

يك بازي خوب و جذابي مي‌شود. تيم قلعه‌نويي در دو بازي اول نيم فصل دوم نتيجه خوبي گرفته است.

مي‌توان روزي را ديد كه شما و آقاي قلعه‌نويي با هم در استقلال مشغول به كار شويد؟

اين اتفاق اگر رخ دهد، چه ايرادي دارد؟

‌هيچي. خيلي هم خوب است. منظور اين بود كه مي‌توان چنين روزي را ديد؟

چرا كه نه؛ اصلاً همه استقلالي‌ها بايد دور هم جمع شوند، از اميرقلعه‌نويي گرفته تا بقيه. جباري، احدي، نامجو مطلق، زرينچه و...، البته چنين اتفاقي براي برخي ايراد است. هميشه هدفم اين بوده كه تمام آنهايي كه براي استقلال بدون چشمداشت مالي كار كرده‌اند را دور هم جمع كنم. اول فصل هم افرادي مثل نامجو مطلق را پيشنهاد دادم كه به دليل مسايلي نشد به استقلال باز گردند. در واقع، اشتباه كردم.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
تيم فوتبال استقلال به تهران بازگشت

با حل شدن موقتي مشكل زمين تمرين ، تيم فوتبال استقلال بعد از يك تمرين چند ساعته به تهران بازگشت.به گزارش سايت رسمي باشگاه با تلاش هاي ناصر حجازي و موافقت مسئولان هما ، زمين چمن هما از فردا ميزبان آبي پوشان خواهد بود.فراهم شدن اين زمين براي تمرين آبي پوشان باعث شد تا اردوي استقلال در قزوين لغو شده و بازيكنان به تهران بازگردند.
گفتني است اولين جلسه تمرين آبي پوشان در اين زمين قرار است راس ساعت 11 و 30 دقيقه فردا برگزار شود.

الهامي : با تمام نقاط ضعف و قدرت مس كرمان آشنائي داريم

مربي تيم فوتبال استقلال در حاشيه تمرين امروز ظهر آبي پوشان ، به خبر نگار اعزامي سايت رسمي باشگاه گفت : با تمام نقاط ضعف و فدرت تيم فوتبال مس كرمان آشنايي كامل داريم و در اين چند جلسه با كار كردن روي اين نقاط ، آماده شكست دادن مس كرمان خواهيم شد.البته وجود مربي كاربلدي مانند قلعه نويي كه از خانواده استقلال مي باشد و همچنين بازيكنان جوان و با انگيزه ، كار را براي استقلال مشكل خواهد كرد اما شرايط استقلال نيز به گونه است كه به چيزي بجز برد در اين بازي فكر نخواهيم كرد.
الهامي در ادامه با مناسب خواندن شرايط آب و هوا در قزوين ، عنوان كرد : شرايط و امكانات در اينجا مناست است و با توجه به شرايط روحي و رواني بازيكنان ، تا زمان باقي مانده تا ديدار مقابل مس كرمان به آمادگي كامل خواهيم رسيد

كريمي : همين چند جلسه تمرين براي شكست داد مس كرمان كافي است

ShowSiteImage.aspx

سرمربي تيم فوتبال استقلال با خوب توصيف كردن شرايط جسمي و روحي بازيكنان ، اظهار داشت : با توجه به شرايط خوب روحي و جسمي بازيكنان استقلال ،همين چند جلسه تمرين در چمن مناسب و خوب ورزشگاه رجايي قزوين ما را به هماهنگي هاي لازم براي شكست دادن تيم فوتبال مس كرمان مي رساند.
كريمي در ادامه افزود : البته مشكل زمين تمرين براي تيم پرطرفداري مانند استقلال قابل قبول نمي باشد و ادامه اين مشكلات قطعا به ضرر استقلال خواهد بود و براي همين مسئولين باشگاه در صدد حل اين مشكل هستند.اما در حال حاضر نمي توانيم دست روي دست بگذاريم و اجازه دهيم اين مشكل زحمات شبانه روزي ما را در اين مدت به باد بدهد.براي همين حاضر شديم براي داشتن يك تمرين مناسب در زمين چمن طبيعي به شهر قزوين بياييم وجا دارد صميمانه از زحمات آقايان منجم و مطلبي ، رئيس تربيت بدني و هيئت فوتبال استان قزوين تشكر كنم كه امكانات بسيار مناسبي را بصورت رايگان براي استفاده بازيكنان استقلال مهيا كرده اند.

گزارش تفضيلي از سفر آبي پوشان به قزوين

صبح امروز بازيكنان تيم فوتيال استقلال براي بر پايي يك اردوي تداركاتي كوتاه مدت در قزوين ، رهسپار اين شهر شدند. به گزارش سايت رسمي باشگاه ساعت 10 صبح امروز آبي پوشان با تجمع در محل هتل المپيك تهران به همراه ساير نفرات كادر فني عازم قزوين شدند.
كريمي جلوتر از همه
آبي پوشان به همراه چند دستگاه ماشين شخصي خود رهسپار قزوين شدند كه در اين مسير ماشين حامل فيروز كريمي جلوتر از همه حركت مي كرد و كريمي به همه دستور داده بود كسي حق ندارد با سرعت بيشتر از 100 كيلومتر رانندگي كند .
برهاني و حجازي و حاجيلو و اعتماد مقدم ، غايبين اين سفر
آرش برهاني بعلت آسيب ديدگي جزيي در تمرين روز گذشته استقلال امروز را به انجام كارهاي فيزيوتراپي خواهد گذراند و قرار است طبق برنامه فردا به اردوي آبي پوشان ملحق شود. ناصر حجازي نيز براي پيدا كردن زمين مناسب در اين سفر همراه آبي پوشان نخواهد بود و اصغر حاجيلو و دكتر كيانوش اعتماد مقدم نيز بعلت جلسه با دكتر فتح الله زاده عصر امروز به اردوي آبي پوشان ملحق مي شوند .
استقبال از كاروان آبي پوشان در قزوين
بازيكنان استقلال به محض ورود به ورزشگاه شهيد رجايي قزوين با استقبال حدود 200 تا 300 نفر از هوادران مواجه شدند كه با قرباني كردن گوسفند به استفبال بازيكنان تيم محبوب خود آمده بودند.در اين ميان بازار امضا و عكس يادگاري با بازيكنان استقلال بسيار داغ بود.
ابراز رضايت بازيكنان و كادر فني از زمين تمرين
بازيكنان استقلال ساعت 12 ظهر تمرينات خود را در زمين شهيد رجايي قزوين شروع كردند و همگي متفق القول از زمين محل تمرين ابراز رضايت كردند . هنوز نيز تمرين آبي پوشان در غالب دو نيم نارنجي و آبي در حال انجام شدن مي باشد.
آبي پوشان تا جمعه در قزوين
يا توجه به شرايط خوب زمين محل تمرين و امكانات كاملي كه از سوي تربيت بدتي و هيئت فوتبال استان قزوين در اختيار آبي پوشان قرار گرفته است به احتمال فراوان آبي پوشان تمرينات خود را تا روز جمعه در اين ورزشگاه پيگيري خواهند كرد.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
منم تبریک میگم فرزاد جان ! تولدت مبــــــــــــــــــــــــــــــارک
85.gif
72.gif

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
تولدت مبارکککککککک فرزاد عزیز
2z74jyq.gif

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تبریک به فرزاد
امیدوارم در تمامی مراحل زندگیت موفق باشی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
راستي امروز 26 مين سالگرد تولد f@rzad عزيز هست. بهش تبريك ميگم:happy:

منم تبریک میگم فرزاد جان ! تولدت مبــــــــــــــــــــــــــــــارک
85.gif
72.gif

تولدت مبارکککککککک فرزاد عزیز
2z74jyq.gif

تبریک به فرزاد
امیدوارم در تمامی مراحل زندگیت موفق باشی

سلام به همه دوستان عزیزم :)
ممنون از همه تون شرمندم کردید :blush:
خیلی خوشحالم که دوستای خوبی مثه شما دارم و برای همه تون هم آرزوی بهترین هارو از صمیم قلب دارم :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام به همه بر و بچه هاي استقلالي
به تاپيك رقيب اومدم :p تا روز تولد فرزاد عزيز دوست خوبم رو تبريك بگم . اميدوارم هميشه سلامت و شاد در كنار خانواده محترمت باشي . :guitar::wub:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
استاد تبریک من رو هم بپذیر

داش سینا ، ما شاگرد شمائیم ، ممنونم :)

با سلام به همه بر و بچه هاي استقلالي
به تاپيك رقيب اومدم :p تا روز تولد فرزاد عزيز دوست خوبم رو تبريك بگم . اميدوارم هميشه سلامت و شاد در كنار خانواده محترمت باشي . :guitar::wub:

ساسان جون ، خیلی ماهی بخدا
من هم آرزوی بهترین ها رو واست دارم سالار :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا