• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان
من امروز گوشيم يه مشكلي پيدا كرده در طي روز چند بار خودش خاموش شده.بنظرتون چه مشكلي پيدا كرده؟:(

پيشنهاد : گوشي را خاموش كن ... بعد باطري اش را در بيار ... چند لحظه صبر كن... بعد دوباره باطري را بذار سر جاش و گوشي را روشن كن.

يكي از دوستان همين مشكل را داشت و هر از مدتي كه كسي بهش زنگ ميزد پس از اتمام مكالمه اين اتفاق ميفتاد... همين روش مشكلشو حل كرد !!!

the phone has restarted to maintain performance يك همچنين پيغامي هم بعد از ريستارت ميداد...

ان شا الله حل ميشه !

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
تجربه پی 990 واقعا تلخ بود !
هر روز یه مشکل جدید پیدا میکرد!
خدا رو شکر که تموم شد..(من توی خرید این گوشی گول حرف بعضیا رو خوردم که مرتب میگفتن مشکلی که بعضیا با این گوشی دارن از رم غیر ارجینال و این حرفاست یا با آپدیت برطرف میشه )
در کل کسانی که الان قصد خرید این گوشی رو دارن بهتره به حرفهای همه توجه کنند و بعد تصمیم بگیرن.که خدایی نکرده متضرر نشن

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
تجربه پی 990 واقعا تلخ بود !
هر روز یه مشکل جدید پیدا میکرد!
خدا رو شکر که تموم شد..(من توی خرید این گوشی گول حرف بعضیا رو خوردم که مرتب میگفتن مشکلی که بعضیا با این گوشی دارن از رم غیر ارجینال و این حرفاست یا با آپدیت برطرف میشه )
در کل کسانی که الان قصد خرید این گوشی رو دارن بهتره به حرفهای همه توجه کنند و بعد تصمیم بگیرن.که خدایی نکرده متضرر نشن

من تا حالا دوتا P990 دستم بود که خوشبختانه هیچکدومشون هنگ نداشتن. غیر از یکی دوبار
مموری 1گیگ هم روش دارم که فقط 120-30 مگش خالیه بازم مشکلی نبوده
کلاً گوشیه سختیه . مخصوصاً اینکه برنامه هاش کمه .
مشکلات برای همه گوشیها وجود داره ...یکی شانس میاره گوشیش خوب از آب در میاد یکی نه .

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
من از زماني كه گوشي P990 را داشتم تا الان هيچ مشكل خاصي باهاش نداشتم.هنگ نميكنه.سرعت اجراي برنامه ها خيلي خوبه.با جاوا اصلا مشكلي نداشتم.خوشبختانه تعداد و تنوع برنامه هاي كرك شده براي پلاتفرم اين گوشي يعني UIQ3 زياد شده .از نظر تغيير ظاهر و تنوع آيكونها هم برنامه هاي خوبي براي اين منظور ارايه شده كه رايگان هم هستند و هم دوستان در فروم هاي ديگه دارند روي اين قضيه كار ميكنند كه از حالت يكنواختي خارج بشه.من گوشيم رو كه اصل فرنسه هم بود به قيمت 720000 تومان با يه رم اوريجينال 2گيگ به قيمت 80000 تومان خريدم و هيچ مشكل خاصي هم باهاش ندارم.از كم بودن بلندي صدا هنگام مكالمه ناراحت بودم كه اونهم با ترفندي كه يكي از دوستان در فروم ديگه ياد دادند كيفيت بلندي صداي مكالمه بقدري بلند شده كه نيازي به چسبوندن گوشي به گوش هم نيست و حتي با فاصله هم صداي طرف مقابل شنيده ميشه(اول كه بايد گوشي را محكم به گوش ميچسبوندم كه صداي طرف مقابل را بشنوم الان طوري شده كه اگر كسي كنارم باشه براحتي صداي طرف مقابل را ميشنوه)
هر كسي تجربه خاص خودش را داره.بعضي ها ممكنه تجربيات تلخي از برخي مدلها و برندها داشته باشند كه دلايل مختلفي هم ممكنه بر آنها مرتبت باشه.من به شخصه ازش راضي هستم.نرم افزار كيبورد فارسي هم براش نوشته شده كه براي دادن SMS فارسي مشكلي نيست.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
تمامی فرمایشات دوستان متین و محترمه

ولی ببینید مشکلات اساسی که P990 داره ربطی به شانس و بخت و اقبال نداره!! مشکل ریشه ایه که از سیستم عاملش سرچشمه میگیره

ببینید این گوشی خیلی چیزایی که یه گوشی جاوا (مثلا" W810 ) به نحو احسن اجرا میکنه رو نمیتونه انجام بده

البته بعضی از این موارد تو گوشیهای سیمبین نوکیا هم دیده میشه ولی قضیه اونا فرق میکنه مثلا" با نصب یه برنامه ساده میشه مشکل رو حل کرد.

حالا این موارد چیا هستن که یه گوشی جاوا بهتر از این به اصطلاح اسمارت فون(!!) انجام میدن:

1-این پلتفرم به هیچ وجه امکان ضبط مکامله تلفنی رو نداره و به هیچ وجه قابل حل نیست ( در حالیکه گوشی ای مثل K750 هم به خوبی از عهده اش بر میاد)

2-منشی تلفنی نداره ( که رو سیمبینهای نوکیا میشه با نصب برنامه حل کرد)

3-فلاش گوشی مثل چراغ قوه عمل نمیکنه و باید با عملیات آکروباتیک و از طریق دوربین ( با سرعت پایینی که داره) فلاش رو برای چند دقیقه روشن گذاشت

4- دوربین عکاسیش قابلیت عکاسی پانوراما رو نداره !!!!

5-زمان دریافت sms ها مشکل داره

6-بیش از اندازه بزرگ و سنگینه

7- کیفیت پخش موسیقی تو هدفون ضعیفه و اگه صدای خش حشی رو که از هدفون میاد رو درنظر بگیریم این مشکل مضاعف میشه...

حالا به نظر دوستان این موارد بستگی به شانس داره؟ یا اصلا" از نظر اونا مشکل به حساب نمیان؟!

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از زماني كه گوشي P990 را داشتم تا الان هيچ مشكل خاصي باهاش نداشتم.هنگ نميكنه.سرعت اجراي برنامه ها خيلي خوبه.با جاوا اصلا مشكلي نداشتم.خوشبختانه تعداد و تنوع برنامه هاي كرك شده براي پلاتفرم اين گوشي يعني UIQ3 زياد شده .از نظر تغيير ظاهر و تنوع آيكونها هم برنامه هاي خوبي براي اين منظور ارايه شده كه رايگان هم هستند و هم دوستان در فروم هاي ديگه دارند روي اين قضيه كار ميكنند كه از حالت يكنواختي خارج بشه.من گوشيم رو كه اصل فرنسه هم بود به قيمت 720000 تومان با يه رم اوريجينال 2گيگ به قيمت 80000 تومان خريدم و هيچ مشكل خاصي هم باهاش ندارم.از كم بودن بلندي صدا هنگام مكالمه ناراحت بودم كه اونهم با ترفندي كه يكي از دوستان در فروم ديگه ياد دادند كيفيت بلندي صداي مكالمه بقدري بلند شده كه نيازي به چسبوندن گوشي به گوش هم نيست و حتي با فاصله هم صداي طرف مقابل شنيده ميشه(اول كه بايد گوشي را محكم به گوش ميچسبوندم كه صداي طرف مقابل را بشنوم الان طوري شده كه اگر كسي كنارم باشه براحتي صداي طرف مقابل را ميشنوه)
هر كسي تجربه خاص خودش را داره.بعضي ها ممكنه تجربيات تلخي از برخي مدلها و برندها داشته باشند كه دلايل مختلفي هم ممكنه بر آنها مرتبت باشه.من به شخصه ازش راضي هستم.نرم افزار كيبورد فارسي هم براش نوشته شده كه براي دادن SMS فارسي مشكلي نيست.

من هم از گوشی با همه مشکلاتش راضی هستم
من 7 سال نوکیا داشتم و 990 اولین تجربه من تو برند سونی اریکسون بود
ازش راضی ام
بقیه گوشی ها هم همچین آش دهن سوزی نیستن :)

farhoode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینقدر در مورد پی990 بد نگید
هنوز رو کیبرد پی990 برای تایپ گوشی نیامده است

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
تمامی فرمایشات دوستان متین و محترمه

ولی ببینید مشکلات اساسی که P990 داره ربطی به شانس و بخت و اقبال نداره!! مشکل ریشه ایه که از سیستم عاملش سرچشمه میگیره

ببینید این گوشی خیلی چیزایی که یه گوشی جاوا (مثلا" W810 ) به نحو احسن اجرا میکنه رو نمیتونه انجام بده

البته بعضی از این موارد تو گوشیهای سیمبین نوکیا هم دیده میشه ولی قضیه اونا فرق میکنه مثلا" با نصب یه برنامه ساده میشه مشکل رو حل کرد.

حالا این موارد چیا هستن که یه گوشی جاوا بهتر از این به اصطلاح اسمارت فون(!!) انجام میدن:

1-این پلتفرم به هیچ وجه امکان ضبط مکامله تلفنی رو نداره و به هیچ وجه قابل حل نیست ( در حالیکه گوشی ای مثل K750 هم به خوبی از عهده اش بر میاد)

2-منشی تلفنی نداره ( که رو سیمبینهای نوکیا میشه با نصب برنامه حل کرد)

3-فلاش گوشی مثل چراغ قوه عمل نمیکنه و باید با عملیات آکروباتیک و از طریق دوربین ( با سرعت پایینی که داره) فلاش رو برای چند دقیقه روشن گذاشت

4- دوربین عکاسیش قابلیت عکاسی پانوراما رو نداره !!!!

5-زمان دریافت sms ها مشکل داره

6-بیش از اندازه بزرگ و سنگینه

7- کیفیت پخش موسیقی تو هدفون ضعیفه و اگه صدای خش حشی رو که از هدفون میاد رو درنظر بگیریم این مشکل مضاعف میشه...

حالا به نظر دوستان این موارد بستگی به شانس داره؟ یا اصلا" از نظر اونا مشکل به حساب نمیان؟!

سلام بر پویای بزرگوار :)
پویا قبول کن تو خرید این گوشی بد شانسی اوردی اما خیلی چیزایی که گفتی درسته مخصوصاً SMS .
درسته روشن کردن فلاش سخته و یا قابلیت پانورما رو تو عکس نداره اما مهم اینه که فلاش و دوربین نسبتاً خوب داره قدرشونو بدون !
اگه مثل من گوشیتو بفروشیو بری یه W950 بگیری اونوقته که همه اینارو میبوسی میذاری رو تخم چشات :happy:
اگه از من میشنوی ، بیا اینو بفروش یه PPC بگیر . تو مایه های 290 میتونی S200 بگیری .
من مایه فعلاً نداشتم وگرنه معطل نمیکردم .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
اینقدر در مورد پی990 بد نگید
هنوز رو کیبرد پی990 برای تایپ گوشی نیامده است

اتفاقاً سخترین کیپد رو داره ! چرا رو دستش نیومده ؟! N93 معمولی که هر دکمش اندازه نوک شصته دسته :cool:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام بر پویای بزرگوار :)
پویا قبول کن تو خرید این گوشی بد شانسی اوردی اما خیلی چیزایی که گفتی درسته مخصوصاً SMS .
درسته روشن کردن فلاش سخته و یا قابلیت پانورما رو تو عکس نداره اما مهم اینه که فلاش و دوربین نسبتاً خوب داره قدرشونو بدون !
اگه مثل من گوشیتو بفروشیو بری یه W950 بگیری اونوقته که همه اینارو میبوسی میذاری رو تخم چشات :happy:
اگه از من میشنوی ، بیا اینو بفروش یه PPC بگیر . تو مایه های 290 میتونی S200 بگیری .
S200 که دیگه خیلی قدیمی شده :دی

راستش نمیتونم گوشی ای که 400 پولشو دادم ، 200 ازم بخرن

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

من فقط با این موافقم .....:D

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
از لحاظ کامل بودن چه طور ؟!

تا کامل بودن رو تو چی بدونیم ! در کل مقایسه این دوتا اشتباهه من فقط از نظر کیپد که یکی از دوستان اشاره کرد گفتم .
اما اگه امکاناتی مثل WiFi و HSCSD ، 3G ، و ... مد نظرتون هست که N93 تو این زمینه از P990 اگه بهتر نباشه بدترم نیست .
از لحاظ دوربین که P990 هیچ حرفی برای گفتن مخصوصاً تو فیلمبرداری نداره .
عوضش P990 اسکرین بزرگتر ی داره .

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
صداي اسپيكر و كيفيت دوربين S200 به وضوح از p990 كمتره !!!

نميخوام طرفداري كنم از P990 , ولي هر چي ميخاي بگيري بگير ولي s200 نگير !!!!

تاييد میشه
S200 زمانی با توجه به قيمت'ش گزينه عالی بود ولی امروز با این CPU & Speaker & .. گزينه آنچنان مناسبی نيست

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
از دوستان کسی میدونه چرا تو بعضی گوشیها ، وبسایتهای فارسی رو میشه دید اما تو بعضی دیگه ، متون فارسی موجود تو این صفحات رو به هم ریخته و یا اصلاً نشون نمیده ؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
راهی نیست که بشه این تکرار " یک " آهنگ رو توی S990 داشت ؟!!!
منظورم اینه که یک آهنگ به صورت مداوم تکرار بشه
f_beuahghm_54b118b.gif

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
چرا میشه. ببین یه playlist درست کن. فقط همین آهنگی که میخوای لوپ شه رو بش اضافه کن. بعد تیک shuffle هم بزن. و پلی لیست رو پلی کن. تمام

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خب این طور شما میگید که باید برای هر آهنگی یه پلی لیست درست کنم !!
f_aggsbserm_8de61ef.gif

ffn_343

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
رو گوشیم برنامه xplore 1.02 نصب کردم,بعد از یه مدت گفت که فونت رو نمی شناسه,منم برنامه رو uninstall کردم,گوشیم بعد از 5 دقیقه خود به خود خاموش شد,وقتی روشن شد این پیغام امد که باید x plore رو نصب کنم,ولی این برنامه دیگه روی گوشیم نبود که اینو گفت!الان هم که master reset کردم بعد از 2 دقیقه کار کردن دوباره خاموش و روشن میشه و همون پیغام رو میده ,چی کارش کنم؟اپ دیت!؟!؟:(

بالا