• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درباره این بخش: پیشنهاد ،انتقاد ،کاربرهای فعال و...( پست اول: قوانین)

S-Avini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1. برادر من ، انتظار و وظیفه با هم فرق دارن ... ما از شما انتظاری نداریم (= هرکاری رو هرجایی که می خوای ، هر طوری که می خوای انجام بده یا نده
romansmile.gif
) ، اما در سطح بالاتر شما یه سری وظیفه داری که باید بهشون عمل کنی ... دیگه نمی تونی بگی " نه دیگه ... قربونتنون برم ، من از شما انتظاری ندارم ، شما هم بذارید من هر کار درست یا غلطی که می خوام بکنم "
no.gif
...

در نتیجه :
مودب بودن - منت نگذاشتن - استفاده نکردن از جملاتی مثل " این سوال که خیلی ساده اس ، واقعا چرا شما نمی تونید جواب بدید ؟ ... شما که کلی ادعاتون می شد ؟ ... " وظیفه شماست ... توهین نکردن به کاربرای دیگه وظیفه شماست ... ذکر منبع وظیفه شماست ... و در صورت عدم انجام وظیفه باید منتظر تبعاتش باشید که همیشه با معنای اخطار از طرف مدیریت نیست ، به معنی از دست دادن دوستان ، اعتبار و موقعیتتون در فورومه

2. معذرت خواهی های آخر پست شما هم که دیگه شده ضرب المثل !!
2023.gif
... هرچی دلت می خوای میگی ، آخرش هم میگی " آقا شرمنده ، من منظوری بدی نداشتم ، اینایی که گفتم همه اش نخودچی کیشمیش بود !! "
cat33.gif
... در واقع اون معذرت خواهی به هیچ دردی نمی خوره ، چون نه همراه با بهبوده و نه همراه با اصلاح ...
179.gif

اجازه بدهید من جواب شما را بدهم
این آقا یا خانم انگلیش لرد که نمیدانم چه مشکلی دارند دوست دارند هی به این و آن بگویند که زبان انگلیسشان خیلی خوب است و این را از تمام پستهایی که در بخش زبان زده اند میتوان فهمید و با اینکه خودش کاربر تازه واردی در این فروم است با کاربران قدیمی اینجا طوری صحبت می کند با این معنی که "آخه این معنی را بلد نیستی این که خیلی ساده است طوری که کاربر مقابل احساس می کند " بلانسبت... (ادیت) اخه یکی نیست به انین انگلیس لرد بگه ....(ادیت)

پس بهتره چیزی را که بلد هستی جوابشرا بدی اونم مثل یک کاربر معمولی (ادیت)

نمیدانم این حکایت را شنیدی یا نه:
می گویند یک روز ابن سیسنا به مجلس ابن مسکویه وارد شد و گردویی روی زمین انداخت و گفت که مساحت این گردو را تعیین کن ابن مسکویه هم کتابی اختلاقی را به ابن سینا داد و گفت این را بگیر که تو به اصلاح اخلاقت از من به تعیین مساحت این گردو محتاج تری!

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
اجازه بدهید من جواب شما را بدهم
این آقا یا خانم انگلیش لرد که نمیدانم چه مشکلی دارند دوست دارند هی به این و آن بگویند که زبان انگلیسشان خیلی خوب است و این را از تمام پستهایی که در بخش زبان زده اند میتوان فهمید و با اینکه خودش کاربر تازه واردی در این فروم است با کاربران قدیمی اینجا طوری صحبت می کند با این معنی که "آخه این معنی را بلد نیستی این که خیلی ساده است طوری که کاربر مقابل احساس می کند بلانسبت .........." اخه یکی نیست به انین انگلیس لرد بگه دیگه زبان انگلیسی چیزی داره که نیاز به پز دادن اون باشه خیلی ها توی این فروم هستند که زبان انگلیسشان از ده تا مثل تو بهتره و هیچ ادعایی هم ندارند......

پس بهتره چیزی را که بلد هستی جوابشرا بدی اونم مثل یک کاربر معمولی نه از بالا به پایین

نمیدانم این حکایت را شنیدی یا نه:
می گویند یک روز ابن سیسنا به مجلس ابن مسکویه وارد شد و گردویی روی زمین انداخت و گفت که مساحت این گردو را تعیین کن ابن مسکویه هم کتابی اختلاقی را به ابن سینا داد و گفت این را بگیر که تو به اصلاح اخلاقت از من به تعیین مساحت این گردو محتاج تری!

ه به سلام دوست عزیز....بسیار نطق زیبا و دلنشینی بود....بسیار متشکر و شپاسگذارم از بابت توصیف ضعف های بنده حقیر....
سعی میکنم صحبتهام طولانی نشه:)
حقیر مخلص و کوچیک شما محمد هستم 29 ساله:)
خب بحثی است تکراری...چه بسا اگر شما اگاهی کاملی داشتید از ابراز چنین کلماتی و صحبتهای هرچندصحیح و مخلصانه دوری می جستید:)...حضرتعالی اطلاع کافی از بنده ندارید..منظورم در حیطه پی تی هستش..در یکی از تاپیک های فروم چندی پیش بنده به کاربران اطلاع دادم که به این تاپیک سر بزنن و سومین و چهارمین پست بالا رو بخونن...مسلما هدف ودلیلی بابت اینکار داشتم...هدف حقیر در پست سیمور خلاصه میشه....چرا و چگونه؟....خب بنده مطالبم رو دادم و بخاطر مسائلی که پیش اومده بود انتظار برخورد این چنینی از سیمور داشتم..چراکه روندی که پیش میگرفتن باید بر طبق میل دیگر کاربران بود نه بر طبق میل من....چرا من مدتی نبودم؟متاسفانه مجبورم خیلی خلاصه بگم...بعد از برخورد سیمور از فروم رفتم که خودم رو بشناسم( بااینکه گه گاهی سری میزدم)..ببینم واقعا مشکل از من بوده یا چیزی دیگه...میتونید کارهای منو در فروم هنرهای نمایشی ببینید...در اونجا دیدم استقبال خوب..اخلاق خوب و همه چیز خلاصه اوکی...خلاصه بگم دیدم اشکال از من بوده..بعد از اینکار که با یه تیر چند نشون هم زدم..اومدم به اینجا...و درحال حاضر فکر میکنم مقام و منزلت من خیلی بیشتر و بهتر از اون موقع هست و در حال حاضر به خودم افتخار میکنم...واقعیاتی رو میگم از سیمور:
حرف های زیادی زد..خودش بهتر میدونه...که من در تمام این مدت بهشون رسیدم....(خیلی خلاصه گفتم خلاصه به توان 1000):D..بله عرض میکردم..درفروم های دیگه که بودم....دیدم من اون موقع بیشتر دنبال این بودم که خودم رو بالا بکشم دلیلش هم تجربه کم با رسم و رسوم پی تی بود...اما حالا دوستی رو بهتر میبینم...برای من شاید دیگران فکر میکردن که من خودی نشون میدم....بله شایدی وجود نداره و حتم در اون هست...با وجوداینکه هدف من این نبود..اما دیدگاه مردم مهم هست (برمیگرده به اون در دهن مردم و در دروازه)..خب خودم و رفتارم رو شناختم و بعد به ایننجا برگشتم...خیل خلاصه بگم..در پست هایی که تا الان دادم در جواب بچه ها..ذکر کردم که دوستان با توجه به چیزی که من ترجمه کردم شما از این بهترش رو بگین و تحویل دوستمون بدین(چون میدونستم درسته اما نظر دیگران برام مهمتر شده)...یا در همون تاپیک جواب های اشتباهی دادم اما حاضر نشدم پستم رو پاک کنم تا همه ببینن.....اقا سرتون رو درد نیارم در کل شیوه و رفتار من بکلی فرق کرده...من خودم رو بالاتر از همه نمیدونم...دست بالای دست بسیار هست...:)
ذکر این موارد از طرف شما بنظر من جایز نبود اما کارساز و تلنگری به من بود در همین ابتدای ورود دوباره ام...
صادقانه بگم اون موقع تا حدودی فکر میکردم به حضور من در اینجا احتیاجه اما بعد از برگشتنم دیدم نه...نمونه اش پستی که در تاپیک کلاس زبان PT دادم...:)خب به این قاعده هم ایمان آوردم که همونطور که اگه انسانی میمیره بجاش انسانی دیگر متولد میشه..من هم اگه نباشم افراد زیادی هستن که میان جای آدم رو پر میکنن..نمونه اش پست من در تاپیک بازی ترجمه......در یک کلام سرمون به سنگ خورد و اینو میدونم با این حرف ها هم نمیشه دل کسی رو بدست آورد..مگر در عمل..که من بسم الله روگفتم:)سوالی که از خیلی ها پرسیدم اما کسی جواب خوبی نداد...اینکه چگونه میشه گذشته رو تغییر داد....یکی از بچه های اینجا هم این سوال رو یادشه...
خب شاید گذشته رو نشه تغییر داد اما میشه گذشته رو با اینده تغییر داد یعنی سعی میکنم اینده ام رو درست بسازم که گذشته اینده ام خوب باشه(گذتشه ام رو با اینه ام میساز که وضع کنونی منو تغییر بده..و این گذشته کنونی رو میشه فراموش کرد و ازش درس گرفت که من سعی میکنم با عمل خودم اینو به همه ثابت کنم..طبق گفته سیمور:
من محیط دوستانه .....رو به محیط نیم دوستانه ........ترجیح میدم(این نقطه چینه الان توی ذهنم نیست که چی بود گمونم رقابتی..الان یادم نیست:(حالا به هر حال...حرف من همین بود و خوشحالم که که این مطالب رو بازگو کردین و ازمن انتقاد کردین که خودم رو بسازم....و امیدوارم مجبور نشم بابت هر چیزی عذرخواهی کنم که یه چیز روتین شده باشه وبی دلیل وسواسی در مورد جواب پست های دیگرون نشون بدم....من خودم... خودم رو تنبیه کردم..تنبیهی که 50% اون کارساز بود و باقی اون در عمل من نهفته هست
ای بابا باز زیاد شد....خیلی زور زدم خلاصه بشه......باقی رو بیخیال :)دیگه تا آخرش رو بخونید:)
ممنون و تشکر:)

ادیت:
دیدم سیمور گویا پست شما رو ویرایش کردن...من هم ویرایش میکنم:)
جسارتا اون تیکه آخر چون مخاطبش من بودم ترجیح میدم که باشه..من ناراحت نیستم:)..مشکلی نیست....اگه صلاح میدونید پاکش کنید:)

S-Avini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ه به سلام دوست عزیز....بسیار نطق زیبا و دلنشینی بود....بسیار متشکر و شپاسگذارم از بابت توصیف ضعف های بنده حقیر....
سعی میکنم صحبتهام طولانی نشه:)
حقیر مخلص و کوچیک شما محمد هستم 29 ساله:)
خب بحثی است تکراری...چه بسا اگر شما اگاهی کاملی داشتید از ابراز چنین کلماتی و صحبتهای هرچندصحیح و مخلصانه دوری می جستید:)...حضرتعالی اطلاع کافی از بنده ندارید..منظورم در حیطه پی تی هستش..در یکی از تاپیک های فروم چندی پیش بنده به کاربران اطلاع دادم که به این تاپیک سر بزنن و سومین و چهارمین پست بالا رو بخونن...مسلما هدف ودلیلی بابت اینکار داشتم...هدف حقیر در پست سیمور خلاصه میشه....چرا و چگونه؟....خب بنده مطالبم رو دادم و بخاطر مسائلی که پیش اومده بود انتظار برخورد این چنینی از سیمور داشتم..چراکه روندی که پیش میگرفتن باید بر طبق میل دیگر کاربران بود نه بر طبق میل من....چرا من مدتی نبودم؟متاسفانه مجبورم خیلی خلاصه بگم...بعد از برخورد سیمور از فروم رفتم که خودم رو بشناسم( بااینکه گه گاهی سری میزدم)..ببینم واقعا مشکل از من بوده یا چیزی دیگه...میتونید کارهای منو در فروم هنرهای نمایشی ببینید...در اونجا دیدم استقبال خوب..اخلاق خوب و همه چیز خلاصه اوکی...خلاصه بگم دیدم اشکال از من بوده..بعد از اینکار که با یه تیر چند نشون هم زدم..اومدم به اینجا...و درحال حاضر فکر میکنم مقام و منزلت من خیلی بیشتر و بهتر از اون موقع هست و در حال حاضر به خودم افتخار میکنم...واقعیاتی رو میگم از سیمور:
حرف های زیادی زد..خودش بهتر میدونه...که من در تمام این مدت بهشون رسیدم....(خیلی خلاصه گفتم خلاصه به توان 1000):D..بله عرض میکردم..درفروم های دیگه که بودم....دیدم من اون موقع بیشتر دنبال این بودم که خودم رو بالا بکشم دلیلش هم تجربه کم با رسم و رسوم پی تی بود...اما حالا دوستی رو بهتر میبینم...برای من شاید دیگران فکر میکردن که من خودی نشون میدم....بله شایدی وجود نداره و حتم در اون هست...با وجوداینکه هدف من این نبود..اما دیدگاه مردم مهم هست (برمیگرده به اون در دهن مردم و در دروازه)..خب خودم و رفتارم رو شناختم و بعد به ایننجا برگشتم...خیل خلاصه بگم..در پست هایی که تا الان دادم در جواب بچه ها..ذکر کردم که دوستان با توجه به چیزی که من ترجمه کردم شما از این بهترش رو بگین و تحویل دوستمون بدین(چون میدونستم درسته اما نظر دیگران برام مهمتر شده)...یا در همون تاپیک جواب های اشتباهی دادم اما حاضر نشدم پستم رو پاک کنم تا همه ببینن.....اقا سرتون رو درد نیارم در کل شیوه و رفتار من بکلی فرق کرده...من خودم رو بالاتر از همه نمیدونم...دست بالای دست بسیار هست...:)
ذکر این موارد از طرف شما بنظر من جایز نبود اما کارساز و تلنگری به من بود در همین ابتدای ورود دوباره ام...
صادقانه بگم اون موقع تا حدودی فکر میکردم به حضور من در اینجا احتیاجه اما بعد از برگشتنم دیدم نه...نمونه اش پستی که در تاپیک کلاس زبان PT دادم...:)خب به این قاعده هم ایمان آوردم که همونطور که اگه انسانی میمیره بجاش انسانی دیگر متولد میشه..من هم اگه نباشم افراد زیادی هستن که میان جای آدم رو پر میکنن..نمونه اش پست من در تاپیک بازی ترجمه......در یک کلام سرمون به سنگ خورد و اینو میدونم با این حرف ها هم نمیشه دل کسی رو بدست آورد..مگر در عمل..که من بسم الله روگفتم:)سوالی که از خیلی ها پرسیدم اما کسی جواب خوبی نداد...اینکه چگونه میشه گذشته رو تغییر داد....یکی از بچه های اینجا هم این سوال رو یادشه...
خب شاید گذشته رو نشه تغییر داد اما میشه گذشته رو با اینده تغییر داد یعنی سعی میکنم اینده ام رو درست بسازم که گذشته اینده ام خوب باشه(گذتشه ام رو با اینه ام میساز که وضع کنونی منو تغییر بده..و این گذشته کنونی رو میشه فراموش کرد و ازش درس گرفت که من سعی میکنم با عمل خودم اینو به همه ثابت کنم..طبق گفته سیمور:
من محیط دوستانه .....رو به محیط نیم دوستانه ........ترجیح میدم(این نقطه چینه الان توی ذهنم نیست که چی بود گمونم رقابتی..الان یادم نیست:(حالا به هر حال...حرف من همین بود و خوشحالم که که این مطالب رو بازگو کردین و ازمن انتقاد کردین که خودم رو بسازم....و امیدوارم مجبور نشم بابت هر چیزی عذرخواهی کنم که یه چیز روتین شده باشه وبی دلیل وسواسی در مورد جواب پست های دیگرون نشون بدم....من خودم... خودم رو تنبیه کردم..تنبیهی که 50% اون کارساز بود و باقی اون در عمل من نهفته هست
ای بابا باز زیاد شد....خیلی زور زدم خلاصه بشه......باقی رو بیخیال :)دیگه تا آخرش رو بخونید:)
ممنون و تشکر:)

ادیت:
دیدم سیمور گویا پست شما رو ویرایش کردن...من هم ویرایش میکنم:)
جسارتا اون تیکه آخر چون مخاطبش من بودم ترجیح میدم که باشه..من ناراحت نیستم:)..مشکلی نیست....اگه صلاح میدونید پاکش کنید:)

چقدر زیاد نوشتی

شما 29 سالتون هستش من از نحوه پست دادنتون فکر می کردم حدودای 20 سالتون باشه

منظور خاصی هم نداشتم فقط میخواستم بگم پست زدنتون یک جورهایی است بوداره هر تازه واردی که بیاد دیگکه روش نمیشه از شما سوال کنه ترس از اینکه در جوابش کلی تحقیر و نمیدونم چجیزای دیگه بارش بشه و در آخرش هم بگد که شرمنده منظوری نداشتم

زبان چیزی نیست که از انون به عنوان اهرمی برای بالا کشیدن در این پی تی استفده کرد البته در پی سی ورلد میشه چون اونجا تقریبا جای بچه هاست

مثلن بهروز که نزدیک 15000 تا پست داشت چی شد آخرش

در مورد ادییت کردن هم سیمور زحمتش را کشیدن با اینکه چیز خاصی توشون نبود

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
چقدر زیاد نوشتی

شما 29 سالتون هستش من از نحوه پست دادنتون فکر می کردم حدودای 20 سالتون باشه

منظور خاصی هم نداشتم فقط میخواستم بگم پست زدنتون یک جورهایی است بوداره هر تازه واردی که بیاد دیگکه روش نمیشه از شما سوال کنه ترس از اینکه در جوابش کلی تحقیر و نمیدونم چجیزای دیگه بارش بشه و در آخرش هم بگد که شرمنده منظوری نداشتم

زبان چیزی نیست که از انون به عنوان اهرمی برای بالا کشیدن در این پی تی استفده کرد البته در پی سی ورلد میشه چون اونجا تقریبا جای بچه هاست

مثلن بهروز که نزدیک 15000 تا پست داشت چی شد آخرش

در مورد ادییت کردن هم سیمور زحمتش را کشیدن با اینکه چیز خاصی توشون نبود

خب خواهش میکنم دوست گرامی من..:)ادم ها رو نمیشه از پست هاشون شناخت... میشه به رفتارو گرفتار شناختشون اما به قیافه و سن نه....:)
در مورد پست هام موافقم چون اینو همه میگن...پس جایی یا (برای خنده) سوراخ موشی نیست که بخوایم انکارش کنیم:)
ولی باور کنید من در اینجا تازه واردی رو ندیدم و هر کسی هم اومده بهش خوش آمد گفتم چون هدفم رشد اینجاست:)
به هر حال هر چی که بوده تموم شده و رفته...مهم اینده هست و درساز گذشته....:)
باز هم تشکر میکم و اینکه ممنون میشم اگر زمانی از من اشتباهی سر زد تذکری به من بدین و از من انتقاد کنید....شاید خودم متوجه نباشم و شما منو بیدار کنید....:):):)

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
I promised not to interfere but ...​

m195.png

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
ببخشید سیمور جان میخواستم بدونم که آیا پیگیر مسله ای که خدمتتون عرض کردم برای کاربری شدین؟ چون اینطور که معلومه اشتباهی رخ داده..:)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ببخشید سیمور جان میخواستم بدونم که آیا پیگیر مسله ای که خدمتتون عرض کردم برای کاربری شدین؟ چون اینطور که معلومه اشتباهی رخ داده..:)
بله - عین همین قضیه واسه دوست دیگه ای هم پیش اومده بود ... اینجور حالت های خاص زمان بر هستن ... حداقل شما شانس آوردی که عنوانت هنوز بصورت متنی باقی مونده ... یکی از دوستان کلا هر دوتاش ناپدید شده بود ...

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
بله - عین همین قضیه واسه دوست دیگه ای هم پیش اومده بود ... اینجور حالت های خاص زمان بر هستن ... حداقل شما شانس آوردی که عنوانت هنوز بصورت متنی باقی مونده ... یکی از دوستان کلا هر دوتاش ناپدید شده بود ...
آهان مرسی از پیگیری که انجام دادین..خیالم راحت شد...:)
در هر حال ما که بابت اون جریانی که خدمتتون عرض کردیم داریم میریم خدمت مقدس به صرف دمپایی ابری( خوراک کدو آپز) و .....:lol:
ایشاالله اوایل تیر ماه که برمیگردیم درست شده باشه...:)
تویاین مدت هم خیلی دوستداشتم که باز هم در اینجا فعالیت کنم اما متاسفانه بدلیل مشکلات شخصی شرایط مهیا نبود.

با ارزوی موفقیت برای شما و همگی دوستداران فعال بخش زبان..:)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آماده آی عزیز کاربر فعال این بخش شد ... دیگه کمترین کاری بود که میشه واسه یک دوست مطلع و باوقار انجام داد ...
6hdt99j.gif

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
خيلي ممنون از لطفتون سيمور عزيز، بنده رو شرمنده مي كنيد!
rose.gif

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
سلام...

تبریک می گم، واقعا برازنده ی شماس... :)
281.gif

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
خيلي ممنونم از لطفتون دوك عزيز!
Laie_54.gif

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
راست میگه خیلی برازنده شماست.
مخصوصا برازنده آواتارت

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
خيلي ممنونم.
thanks.gif
يادم باشه آواتارم رو عوض نكنم! لول

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوستون L!zard ، کاربر فعال زبان شد ... تبریکات ..
clapping.gif

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام به برو بچ زبان.

IT'S BEEN A LONG TIME

بعد از ف ی ل تر شدن سایت من دیگه دسترسی نداشتم به فوروم.ولی یه وی پی ان فعلا کارم رو داره را میندازه.

مخلصه همه هستیم.

سلام سیمور جان.دلم برات تنگ شده بود همچین
2.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام رفیق ...
wavesmile.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سیمور جان یه سری به کتابخانه دیجیتال بزن ببین میتونی کمک کنی

راستی دوستمون کجاس
ugly004.gif
توی بخش سینما داره به سیاق همین بخش پست می زنه ... یه ذره بهتر شده ؛ اما ... نه ؛ بهتر نشده ... ولی خب سرمون گرم میشه دیگه ... (تازه اونجا سر عده بیشتری رو گرم می کنه !!
60.gif
)

بالا