من که نه sms داشتم و نه مشکل ...برای منم اس ام اس اومد...منم اون موقع اصلا اختلال نداشتم....دیروز و امروز شروع شد....:wacko:
شما تو این دو روز مشکلی نداشتی؟
من که نه sms داشتم و نه مشکل ...برای منم اس ام اس اومد...منم اون موقع اصلا اختلال نداشتم....دیروز و امروز شروع شد....:wacko:
برای منم اس ام اس اومد...منم اون موقع اصلا اختلال نداشتم....دیروز و امروز شروع شد....:wacko:
اره ! این شاتل این بازی رو سر منم در اوردبالاخره من بعد از كلي انتظار تو مركز سلمان قرارداد بستم
ART2
ولي من حاله اين پشتيبان به نحو مناسبي اخذ خواهم كرد ...اول كه زنگ زد گفت چون تو سلمان پورت كمه ..فقط ART3 و فقط هم شركتي ...
من هم با يه بد بختي يه شركت جور كردم ...البته قبل اش زنگ زدم به يه پشتيبان ديگه كه ادم بسيار خوبي بود ...و سرويسART2 به راحتي گرقتم ...اصلا هم نگقت كه بايد حقوقي بشيد و فقط ART3 ميتونيد بگيري و اين صوبتا ..!
در صورتي كه مثلا پشتيبان خودم گفت عمرا زير 3 نمي تونيم بديم
....چند روز بعد به پسرخاله ام كه تو همون مزكز سلمان هم هست زنگ زدن و به راحتي بهش 128 خانگي دادن ...بدون اينكه بگن بهش اقا حتما بايد حقوقي بشين
حالا بذاريد اين تعطيلات تموم بشه ...بهش ميگم يه من ماست چقدر كره داره ....
سرعت شاتل 2 برابر شده....:wacko::wacko::wacko:
60 کیلو بایت در ثانیه سرعت دانلود![]()
تایید میشه من با 64 نزدیک به 30 کیلوبایت میگیرمسرعت شاتل 2 برابر شده....:wacko::wacko::wacko:
60 کیلو بایت در ثانیه سرعت دانلود![]()
سرویس 512؟ کدوم مرکز؟
سلام به همه. دوستاني كه از شاتل استفاده ميكنن ميتونن به من كمك كنن؟
ميخاستم ببينم سرعت سرويسهاي شاتل و ميزان قطعيهاش چطوريه؟ ميارزه آدم از شاتل استفاده كنه يا بهتر سراغ بقيه شركتها بره. راستي اگه ممكنه درباره پشتيبانيش هم يكم توضيح بدين ممنون.
سرعت عالی
قطعی بندرت
پشتیبانی خوب ( بندرت به پشتیبانی نیاز پیدا میکنی)