با سلام خدمت استقلالي هاي عزيز
اين پيروزي رو به همه شما عزيزان تبريك ميگم . اميدوارم درنهايت جام حذفي رو تصاحب كنيد . شاد و پيروز باشيد
تبریک به دوستان استقلالی!!!!!!!!! بازی تقزیبا جذابی بود
نتیجه برای اونایی که بازی رو ندیدن
تو 120 دقیقه =>> 2-2
در کل => 5-3 به نفع استقلال
ایووووول ss
واقعا بازیکنا از جون مایه گذاشتن
طالبلو خدااااااااااا بود همه رو که گرفت دیگه چه کنه
واقعا خنده کریمی آخر خنده واقعی و دلچسب معلوم بود طفلی دیگه نمیتونه جلوی خوشحالیشو بگیره![]()
این تیمه شیرانه...![]()
:hmm:
بیخودی خوشحال نشوید , هنوز
2 بازی فوق العاده سخت باقی
مانده است.
:hmm:
![]()
چرا ؟
![]()
با درود
اجازه بده اين چرا را من به عنوان يك پرسپوليسي ديگر كه از برد استقلال خوشحال شدم جواب بدم.
يك دليل ساده :
حالا كه استقلال رفت بالا حداقل يكي و حداكثر دو بازي جذاب و ديدني به دليل حساسيت پيش رو داريم كه تماشا كنيم در حالي كه اگه راه آهن تا فينال هم ميرفت به تماشاي بازيش نمي نشستم .
دليل ديگه اينكه من ترجيح ميدم استقلال و پرسپوليس تو آسيا بازي كنند تا سپاهان و سايپا و ....
چون باعث ميشوند با جذب تماشاگران بر تعداد علاقمندان و فوتبال دوستان نوجوان اضافه بشه
چون باعث ميشوند براي اين دو باشگاه درآمد ايجاد بشه و فصل بعد قوي تر و پر قدرت تر ظاهر بشوند
چون باعث ميشوند مسولين به عنوان دو تيم آسيايي كه ابروي ايران دستشون هست بيشتر به اين دو باشگاه كه مايه رشد فوتبال مملكت هستند كمك كنند
چون باعث ميشوند تعداد ي فوتباليست ها توپ براي ديده شدن و لژيونر شدن به اين دو تا تيم بيان . البته تيم هاي ديگه هم با موفقيت بازيكن ترانسفر كردند اما به تعداد ناچيز در مقابل اين دو تيم.
و مهم تر چون باعث ميشوند يك رقابت شديد بين اين دو تيم ايجاد بشه مثلا اگه استقلال امسال تو آسيا بازي داشت بازيكن هاي پرسپوليس و كل باشگاه به هر قيمتي كه شده امسال با اقتدار قهرمان ليگ ميشدند نه با كلي اگه و مگه
و از همه مهمتر وقتي استقلال يك تيم قوي و آسيايي باشه بردنش يه حال ديگه ميده ...
سلام و عرض تبریک به همه ی رفقای استقلالی
شاید باورتان نشود، اما من دقیقا پیش بینی تساوی و برد استقلال را در ضربات پنالتی کرده بودم! به هر حال مهم اینه که پیروزی نصیب استقلال شده و حالا با روحیه ای عالی تر بازی های باقی مانده ی جام حذفی رو ادامه می دهند.
من هم با صحبت های بالا موافقم، پرسپولیس و استقلای باشگاه های مردمی و پر تماشاگر هستند و حیف است که به دایل مشکلات مالی در حاشیه قرار گرفته اند، قهرمانی این دو می تواند خون تازه ای به فوتبال نیمه جان فعای مان وارد کند.
تبریییییییک تبریییییییییک
به همه بروبچز خوب استقلالی
خیلی خوشحال شدم که بردین . بازی سختی بود اما فرهاد و طالب لو استثنایی بودن . پنالتی اول و سوم رو عالی گرفت . بخصوص سومی که گرفتنش به علت قدرت و مسیر توپ خیرممکن به نظر میرسید اما وحید شیر شده بود .
خداییش انقدر استقلال رو تشویق کردم و با بردش خندیدم و دست زدم که خودمم بحران هویت گرفته بودم ! دی: نکنه که منم ..... ؟ نه خدا نکنه ! دی :
ایشالا قهرمان جام حذفی خودتونین . و ایشالا سال دیگه با همدیگه : جام آسیا ....