• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت استقلالي هاي عزيز
اين پيروزي رو به همه شما عزيزان تبريك ميگم . اميدوارم درنهايت جام حذفي رو تصاحب كنيد . شاد و پيروز باشيد

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
ایووووول ss
واقعا بازیکنا از جون مایه گذاشتن
طالبلو خدااااااااااا بود همه رو که گرفت دیگه چه کنه:D
واقعا خنده کریمی آخر خنده واقعی و دلچسب معلوم بود طفلی دیگه نمیتونه جلوی خوشحالیشو بگیره
6.gif

این تیمه شیرانه...
36.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
با سلام خدمت استقلالي هاي عزيز
اين پيروزي رو به همه شما عزيزان تبريك ميگم . اميدوارم درنهايت جام حذفي رو تصاحب كنيد . شاد و پيروز باشيد

ممنون ساسان جان:D

تبریک به دوستان استقلالی!!!!!!!!! بازی تقزیبا جذابی بود
نتیجه برای اونایی که بازی رو ندیدن
تو 120 دقیقه =>> 2-2
در کل => 5-3 به نفع استقلال

ممنون رضا جان:p

ایووووول ss
واقعا بازیکنا از جون مایه گذاشتن
طالبلو خدااااااااااا بود همه رو که گرفت دیگه چه کنه:D
واقعا خنده کریمی آخر خنده واقعی و دلچسب معلوم بود طفلی دیگه نمیتونه جلوی خوشحالیشو بگیره
6.gif

این تیمه شیرانه...
36.gif

راست گفتی این فیروز بالاخره خنده اومد رو لبش:lol: خدا کنه تا آخر همش بخنده:lol:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
:hmm:
بیخودی خوشحال نشوید , هنوز

2 بازی فوق العاده سخت باقی

مانده است.

:hmm:
:(

بیخودی خوشحال شدن به این نمیگنااااااااااا
تیممون یه تیمی رو برد که توی چند هفته اخیر کاملا بهتر نتیجه گرفته بود
و بازیکنای تیمی که اینهمه طرفداریش کردیم این بار رو سفیدمون کردن واقعا از جون بازی کردن دمشونم گرمممم:happy:
حالا ما خوشحالی رو ادامه میدیم ولی شما میتونی خوشحال نباشی زوری نیست که;)

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
تبریک به همه استقلالی های عزیز

امیدوارم امسال پرسپولیس قهرمان لیگ و استقلال قهرمان حذفی بشه :D

A.Farokhzad

Registered User
لایک‌ها
3

با درود
اجازه بده اين چرا را من به عنوان يك پرسپوليسي ديگر كه از برد استقلال خوشحال شدم جواب بدم.

يك دليل ساده :
حالا كه استقلال رفت بالا حداقل يكي و حداكثر دو بازي جذاب و ديدني به دليل حساسيت پيش رو داريم كه تماشا كنيم در حالي كه اگه راه آهن تا فينال هم ميرفت به تماشاي بازيش نمي نشستم .

دليل ديگه اينكه من ترجيح ميدم استقلال و پرسپوليس تو آسيا بازي كنند تا سپاهان و سايپا و ....
چون باعث ميشوند با جذب تماشاگران بر تعداد علاقمندان و فوتبال دوستان نوجوان اضافه بشه
چون باعث ميشوند براي اين دو باشگاه درآمد ايجاد بشه و فصل بعد قوي تر و پر قدرت تر ظاهر بشوند
چون باعث ميشوند مسولين به عنوان دو تيم آسيايي كه ابروي ايران دستشون هست بيشتر به اين دو باشگاه كه مايه رشد فوتبال مملكت هستند كمك كنند
چون باعث ميشوند تعداد ي فوتباليست ها توپ براي ديده شدن و لژيونر شدن به اين دو تا تيم بيان . البته تيم هاي ديگه هم با موفقيت بازيكن ترانسفر كردند اما به تعداد ناچيز در مقابل اين دو تيم.
و مهم تر چون باعث ميشوند يك رقابت شديد بين اين دو تيم ايجاد بشه مثلا اگه استقلال امسال تو آسيا بازي داشت بازيكن هاي پرسپوليس و كل باشگاه به هر قيمتي كه شده امسال با اقتدار قهرمان ليگ ميشدند نه با كلي اگه و مگه
و از همه مهمتر وقتي استقلال يك تيم قوي و آسيايي باشه بردنش يه حال ديگه ميده ...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
تبریک فراوون به همه بچه ها!
بازی خیلی نفس گیر و هیجانی بود، و آخرش که دیگه بدتر، ولی مهم این بود که نتیجه گرفتیم.
به امید قهرمانی جام حذفی...
6.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم تبریک میگم. طالب لو در پنالتی فوق العاده بود.

به نظر من اگه یه مقدار مشکلات روحیش حل بشه حق مسلمش هست که فیکس تیم ملی باشه.

جباری هم خوب بازی کرد. پاس هاش اکثرا بی نقص بود. مجیدی هم روز خوبی رو گذروند. برهانی مثل همیشه ناکام بود.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
واقعا خوب بود تبریک میگم
گلهای که خوردیم بر اثر اشتباه مدافعان خودمون بود به نظر من هنوزم تیم یک هافبک دفاعی خوب کم داره چون بیات که اومده بهتر شده ولی بیات فقط برای دفاع خوبه و پولادی هم که اصلا پستش اونجا نیست اگر کاظمی را اول فصل از دست نمی دادیم الان بهتر از این نتیجه می گرفتیم
به هر حال یک بازی سخته دیگه در اهواز داریم تا برسیم به فینال انشالله بتونیم ببریم
به نظر من استقلال فارق از هر نتیجه در بازی های لیگ باید به بازی های که تو لیگ داره به چشم بازی های تدارکاتی نگاه کنه و بیشتر به وضع دفاع و هافیک ها را درست کنه و تیم را هماهنگ تر

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
تبریک بروبچز !
خیلی حال کردم !
دمه طالب لو و فرهاد گرم
واقعااااااااااااااااااا حال کردم

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبريک به همه تا جيا. دمه وحيد گرم .دروا زبا نه ملی همينه همينه. خدا يی حقش تيم ملی هستش

.اصلاً تيم ملی ايرا ن ليا قته وحيد رو نداره.

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
357408_orig.jpg

آب آبیست آسمان آبی است موج دریای بیکران آبی است

آبی آرامش است و خوشحالی است پر و بال پرندگان آبی است

خنده آبی است , آشتی آبی است دل پر مهر و مهربان آبی است

شعر یعنی خیال آبی رنگ پیچ و خمهای داستان آبی است

آخرین حرف آبی ام این است بهترین رنگ این جهان آبی است

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
تبریییییییک تبریییییییییک

به همه بروبچز خوب استقلالی

خیلی خوشحال شدم که بردین . بازی سختی بود اما فرهاد و طالب لو استثنایی بودن . پنالتی اول و سوم رو عالی گرفت . بخصوص سومی که گرفتنش به علت قدرت و مسیر توپ خیرممکن به نظر میرسید اما وحید شیر شده بود .

خداییش انقدر استقلال رو تشویق کردم و با بردش خندیدم و دست زدم که خودمم بحران هویت گرفته بودم ! دی: نکنه که منم ..... ؟ نه خدا نکنه ! دی :

ایشالا قهرمان جام حذفی خودتونین . و ایشالا سال دیگه با همدیگه : جام آسیا ....

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با درود
اجازه بده اين چرا را من به عنوان يك پرسپوليسي ديگر كه از برد استقلال خوشحال شدم جواب بدم.

يك دليل ساده :
حالا كه استقلال رفت بالا حداقل يكي و حداكثر دو بازي جذاب و ديدني به دليل حساسيت پيش رو داريم كه تماشا كنيم در حالي كه اگه راه آهن تا فينال هم ميرفت به تماشاي بازيش نمي نشستم .

دليل ديگه اينكه من ترجيح ميدم استقلال و پرسپوليس تو آسيا بازي كنند تا سپاهان و سايپا و ....
چون باعث ميشوند با جذب تماشاگران بر تعداد علاقمندان و فوتبال دوستان نوجوان اضافه بشه
چون باعث ميشوند براي اين دو باشگاه درآمد ايجاد بشه و فصل بعد قوي تر و پر قدرت تر ظاهر بشوند
چون باعث ميشوند مسولين به عنوان دو تيم آسيايي كه ابروي ايران دستشون هست بيشتر به اين دو باشگاه كه مايه رشد فوتبال مملكت هستند كمك كنند
چون باعث ميشوند تعداد ي فوتباليست ها توپ براي ديده شدن و لژيونر شدن به اين دو تا تيم بيان . البته تيم هاي ديگه هم با موفقيت بازيكن ترانسفر كردند اما به تعداد ناچيز در مقابل اين دو تيم.
و مهم تر چون باعث ميشوند يك رقابت شديد بين اين دو تيم ايجاد بشه مثلا اگه استقلال امسال تو آسيا بازي داشت بازيكن هاي پرسپوليس و كل باشگاه به هر قيمتي كه شده امسال با اقتدار قهرمان ليگ ميشدند نه با كلي اگه و مگه
و از همه مهمتر وقتي استقلال يك تيم قوي و آسيايي باشه بردنش يه حال ديگه ميده ...

سلام و عرض تبریک به همه ی رفقای استقلالی
شاید باورتان نشود، اما من دقیقا پیش بینی تساوی و برد استقلال را در ضربات پنالتی کرده بودم! به هر حال مهم اینه که پیروزی نصیب استقلال شده و حالا با روحیه ای عالی تر بازی های باقی مانده ی جام حذفی رو ادامه می دهند.

من هم با صحبت های بالا موافقم، پرسپولیس و استقلای باشگاه های مردمی و پر تماشاگر هستند و حیف است که به دایل مشکلات مالی در حاشیه قرار گرفته اند، قهرمانی این دو می تواند خون تازه ای به فوتبال نیمه جان فعای مان وارد کند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و عرض تبریک به همه ی رفقای استقلالی
شاید باورتان نشود، اما من دقیقا پیش بینی تساوی و برد استقلال را در ضربات پنالتی کرده بودم! به هر حال مهم اینه که پیروزی نصیب استقلال شده و حالا با روحیه ای عالی تر بازی های باقی مانده ی جام حذفی رو ادامه می دهند.

من هم با صحبت های بالا موافقم، پرسپولیس و استقلای باشگاه های مردمی و پر تماشاگر هستند و حیف است که به دایل مشکلات مالی در حاشیه قرار گرفته اند، قهرمانی این دو می تواند خون تازه ای به فوتبال نیمه جان فعای مان وارد کند.

ضمن تایید فرمایشات جناب A.Farokhzad و موری عزیز میخواستم این روهم اضافه کنم که تجربه ثابت کرده هر وقت این دوتیم در اوج بودن تیم ملی هم بهترین نتایج رو گرفته :)

در ضمن بازم از بقیه دوستان پرسپولیسی تشکر میکنم

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
منم به همه تبریک میگم. به نظرم عامل اصلی این برد فقط غیرت خود بازیکنا بود و انگیزه های فرهاد مجیدی که می خواست یه چیزایی رو به کریمی هم بفهمونه:دی
برهانی هم توی اکثر بازیها خوب بازی میکرد و فقط گل نمیزد ولی امروز همون کارا رو هم نکرد
علیزاده هم با اینکه دو سه تا موقعیت خراب کرد ولی در مجموع بدبازی نکرد. نسبت به فصل پیش خیلی بهتر شده.
وحید هم که ترکوند بخصوص پنالتی دوم و چهارم رو که گرفت. با اینکه اون فیزیک ایده آل دروازبانی رو نداره ولی به نظرم اگه آماده باشه مث فصل پیش بهترین دروازبان ایرانه

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
تبریییییییک تبریییییییییک

به همه بروبچز خوب استقلالی

خیلی خوشحال شدم که بردین . بازی سختی بود اما فرهاد و طالب لو استثنایی بودن . پنالتی اول و سوم رو عالی گرفت . بخصوص سومی که گرفتنش به علت قدرت و مسیر توپ خیرممکن به نظر میرسید اما وحید شیر شده بود .

خداییش انقدر استقلال رو تشویق کردم و با بردش خندیدم و دست زدم که خودمم بحران هویت گرفته بودم ! دی: نکنه که منم ..... ؟ نه خدا نکنه ! دی :

ایشالا قهرمان جام حذفی خودتونین . و ایشالا سال دیگه با همدیگه : جام آسیا ....

دمت گرم ، جام باشگاهها میبینیمتون
victory.gif

بچه ها منم تبریک ، همونطور که همه گفتید فرهاد عالی بود !!! عالی !
فقط به یک نکته اشاره نکردید ، اون هم اینه که مدتیه جباری نیمه ی دوم کم میاره و تقریبا از بازی خارج میشه ، اگر هم توپی بهش میرسه با یک پاس بد خرابش میکنه !! فکر میکنم باید بیشتر روی آمادگی جسمانیش کار کنه ، شاید مقداری هم دلیلش مسائل روانی باشه .

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
ببینید من کی گفتم:
استقلال ، جام حذفی
پرسپولیس لیگ برتر
سپاهان لیگ اسیا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا