• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
30naa جان تولدت مبارک انشالله 1000 سال با خوبی و سلامت و سربلندی زندگی کنید
با آرزوی روز های خوش برای شما
قربانت عمو سراب

30naa جان,تولدت رو بهت تبریک میگم
امیدوارم این سال زندگیت هم پر از شادی و موفقیت باشه
53.gif
خیلی ممنون آشیموتو جان
سينا جان مباركا باشه .......:)

ايشالله سالي توام با سلامتي و موفقيت داشته باشي و شادي قهرماني اس اس تو جام حذفي هم چاشنيش باشه :happy:

بازم : " تولدت مبارك سينا جان " :)
فدات فرزاد جان. برا شما هم همینجور. ما که سقوط نکنیم کلی خوشحال میشیم جام حذفی پیشکش:D
30naa عزيز تولدت رو تبريك ميگم و اميدوارم همواره شاد ، پيروز و سربلند باشي:)
چاکر همه ی پرسپولیسی های گل هم هستیم بخصوص از نوع ساسانش. راستی دیروز رفتم استادیوم بازی تیم در پیتتون رو دیدم 5-0 برد:دی چه قدمی داشتم
1. تولد سینا مبارک.
bouquet2.gif

2.Vendetta، مرسی اوتار و آی دی!
چاکریم.
من فکر کردم استقلال قهرمان چیزی شده هی تبریک میگین
263cylj.gif

نگو تولد سیناست
f_aeqjgserm_f0281a9.gif

سینا جان تولدت مبارک
flowerysmile.gif
مخلصیم سهیل جان
با این وضعی که داره پیش میره من 100 سالم هم بشه استقلال قهرمان نمیشه:happy:
چاکر همگی دوستان

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
تشبيه سازى مردى كه نبايد او را نقد كرد
اين شهر هم گدا مى خواهد هم ...!

174891.jpg

فيروز كريمى را به واسطه كدام حرف نامربوط و نسنجيده اش طى ۴۸ ساعت اخير مورد هجوم قرار داده ايم لحظه اى كه سرمربى استقلال تصميم گرفت برحسب عادت هميشگى و فقط براى خنداندن و انداختن يك لبخند روى لب بيننده و مخاطبش، جمله اى هجوآلود، نامربوط، بى وزن و بدون هيچ تفكر و تعمق را به زبان بياورد و جامعه رسانه اى ايران را به متكديانى تشبيه كند كه به آستين يك رهگذر يا شيشه خودروى يك راننده آويزان مى شوند و به او التماس مى كنند، همچون هميشه برخاسته از ذات و سرشت تفكرات وى بود، چرا بايد فيروز كريمى را به نقد كشيد مردى كه يك روز به گوش دستيار خود روى نيمكت مى كوبد و بعد در رختكن براى لاپوشانى رفتار ويژه اش خبرنگاران حاضر را به خنده وا مى دارد، مطمئنا نمى تواند با ادبياتى فراتر و والاتر از اين پيرامون جامعه و محيط اطراف خود اظهارنظر كند. فيروز كريمى را نبايد با معيارها يا به عبارتى استانداردهاى يك «مربى» و «معلم» قياس كرد و گفتار و رفتارش را به قياس و نقد كشيد.
«از باب» واژه دستمالى شده و تكيه كلام بى موقع فيروز كريمى است اما اين بار مى خواهيم با كريمى دقيقا «از باب» نگاه وى به فوتبال بنگريم. فيروز، پرسش يك خبرنگار در پايان مسابقه را به تكدى گرى مرتبط مى كند و مطمئنا آنقدر آگاه نيست كه بداند اگر همين جمله را همتاى او در ليگ برتر انگلستان يا يك مربى ايتاليايى به زبان مى آورد، نه تنها زندگى مربيگرى اش وارد برزخ مى شد، كه مسلما با حيا و گوشه نشينى خبرنگار ايرانى براى عدم طرح شكايت روبه رو نمى شد. فيروز كريمى از چه كسى عذرخواهى كرد تا به آن شكل شبيه سازى كند مگر فيروز كريمى نيازى به عذرخواهى و كسب تكليف و ادب دارد او آزاد است ... آزاد در تشبيه سازى و سخنورى و گزاف گويى و بالاخص مختار در لاف زنى (۲۵ جامه بودن) يا هجوگويى (طنزپرانى هاى بى موقعش در زمان شكست يا پيروزى!) تشخص كريمى خدشه دار نمى شود وقتى دهان باز مى كند و هر آنچه لازم است را براى تحقير طرف مقابلش به زبان مى آورد.
اما دنيايى كه كريمى ساخت قابل ستايش است. او شايد ناخواسته، فوتبال ايران را به سر گذرگاه هاى شهر تشبيه مى كند. جايى كه وقتى عابرى با يك متكدى روبرو مى شود، يا از سر ترحم و دلسوزى، دستى به جيب مى برد و اسكناسى كهنه بيرون مى آورد يا راهش را كج مى كند و با گره اى كه به ابروهايش مى اندازد، مسير ديگرى را براى عبور انتخاب مى كند.
اگر بخش رسانه اى يك جامعه كه در حقيقت تمامى پل هاى ارتباطى ميان مردم و مسوولان هستند، براى آگاه سازى و اطلاع رسانى، تكدى گرى مى كنند، در همين گذرگاه هستند عده اى كه صورت خود را با «ذغال» سياه مى كنند، دايره زنگى دست مى گيرند، تمبك مى زنند، آوازهاى كوچه بازارى مى خوانند تا بخندانند ... لودگى مى كنند تا لحظه اى (فقط لحظه اى) محبوب دل طرف مقابل شوند و پولى دشت كنند ... همگى يك نام دارند: «حاجى فيروز»! چه تشابهى!! اتفاق است يا حسن تشابه ! حاجى فيروزها هم كم از تكدى گران اين شهر و ديار ندارند كه گاهى با اصواتى كه از حنجره و تمبك خود درمى آورند، آلودگى صوتى هم مى سازند؛ چه حسن تشابهى!
احتمالا فيروز كريمى كه ادعا مى كند «ذغال» در جيب مربى مقابل گذاشته، از ياد برده بود كه در زمان تشبيه سازى جامعه رسانه اى فوتبال ايران، خود را در آينه تمام قد رفتارى اش به نظاره و تماشا بنشيند.
فيروز كريمى سال ها در فوتبال ايران مربيگرى كرد و ناشناخته ماند. زندگى اش در تيم هاى درجه دوم و سوم فوتبال ايران وى را مدت ها در سايه قرارداد تا جايى كه صرفا براساس لودگى و طنزگويى هايش مورد توجه قرار گرفت. تقدير از او در يك مراسم غيرفوتبالى و منتسب به طنزنويسان كشور نشان داد و ثابت كرد «فيروز» بيش از آنكه در فوتبال ايران به واسطه موفقيت هاى فنى اش شناخته شده باشد، «از باب» هجوگويى و خنداندن مردم به شهرت رسيده است. رفتار و گفتار فيروز كريمى در ديروز و امروز و مطمئنا فردايى كه به زودى خواهد رسيد گوياى اين واقعيت بوده و هست كه وى هيچ تفكرى بر گفتارش قبل از گويش ندارد. به همين دليل نمى توانيم كريمى را به نقد بكشيم يا از تركيب جملاتش تاسفى بخوريم.
آنچه قابل تامل به نظر مى رسد، انتخاب مديريت باشگاه استقلال است. مردانى كه يك روز به گزينه هايى به لحاظ شخصيت شناخته شده همچون حجازى و پورحيدرى و ... رسيده بودند، امروز چه نظرى در مورد وزن رفتارى و گفتارى و تشخص نيمكت مربيگرى خود دارند

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
چاکر همه ی پرسپولیسی های گل هم هستیم بخصوص از نوع ساسانش. راستی دیروز رفتم استادیوم بازی تیم در پیتتون رو دیدم 5-0 برد:دی چه قدمی داشتم

سينا جان ما هم مخلصيم. آقا من حاضرم از اين به بعد براي 4 بازي آينده خرج رفت و آمدت رو شخصا تقبل كنم تا پرسپوليس اينطوري نتيجه بگيره :lol: اين مرامت منو كشته كه رفتي بازي پرسپوليس ، ولي راستشو بگو نكنه رفتي شيرين فرازو تشويق كردي ;):p
پ.ن: با وضعيت پيش آمده در ليگ احتمالا سپاهان جام حذفي رو جدي تر ميگيره ، نظرت چيه؟

A.Farokhzad

Registered User
لایک‌ها
3
تبريك به همه استقلالي ها
اميدوارم استقلال هميشه مثل نيمه دوم اين بازي سرحال باشه
چون نتايج پرسپوليس و استقلال به طور غير مستقيم بر روي يكديگر تاثير ميزارند.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
تیم ته جدولی استقلال بالاخره برد
25r30wi.gif

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
اولا تبریک میکم
دوما باز تیریک میگم
دیگه خودتون بفهمید این دوتا تبریک واسه چیه :دی

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
تبریک میگم برد غیر منتظره و شیرینی بود:happy:

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
جدا از بازی ، از حرکت زشت تماشاگران استقلال که به افشین قطبی اهانت کردند خیلی بدم اومد .

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
"قطبی برو گمشو" تازه کوچیکشه ،
آخه من موندم چه ربطی به قطبی داره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تماشاگر نما همه جا هست متاسفانه

استقلال باید با این طرفدارهاش برخورد جدی کنه.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
سينا جان ما هم مخلصيم. آقا من حاضرم از اين به بعد براي 4 بازي آينده خرج رفت و آمدت رو شخصا تقبل كنم تا پرسپوليس اينطوري نتيجه بگيره :lol: اين مرامت منو كشته كه رفتي بازي پرسپوليس ، ولي راستشو بگو نكنه رفتي شيرين فرازو تشويق كردي ;):p
پ.ن: با وضعيت پيش آمده در ليگ احتمالا سپاهان جام حذفي رو جدي تر ميگيره ، نظرت چيه؟
نه بین استقلالی ها نشستم ولی خوب قرار نیست برم اونجا پرسپولیس رو تشویق کنم:happy:. شخصا از برد ناراحت نشدم منتها از برد مسخره ی پرگل چرا. قربونت اتفاقا امروز هم پسرخالم زنگ زد گفت بیا بریم ورزشگاه من کلاس دارم اون ساعت واللا میرفتم:دی
هنوز اختلاف زیاده و به عقیده ی من الان نه پرسپولیس نه استقلال وضعیت خوبی ندارن و نمیشه گفت چون هر جفتشون با اختلاف حریف رو بردن هفته ی بعدش هم خوب نتیجه میگیرن.
جدا از بازی ، از حرکت زشت تماشاگران استقلال که به افشین قطبی اهانت کردند خیلی بدم اومد .
:lol:
جدا از شوخی نمیدونم چرا تماشاگرای استقلال انقدر فحش میدن و توهین می کنن.
من تا حالا چن تا بازی پرسپولیس رو هم رفتم استادیوم ولی هیچوقت انقدر بددهنی و بی ادبی ندیدم از هوادارای پرسپولیس. به نظرم بیشتر خط دادن باشگاه و لیدرهاست وگرنه هیچوقت یک یا چند هوادار نمیتونن اون جمع رو یک صدا بکنن.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام
بازی خیلی قدرتمندی نبود ولی نتیجه قدرتمند شد آخرش ! :happy:

75 دقیقه اس اس فقط سعی حفظ نتیجه داشت و چشم به ضد حمله :eek:
ولی خوب ضربه های نهائی بچه ها به ثمر رسید ... :)

تبریک ..... و به امید بردهای آتی :)

من درست متوجه نشدم ولی اگه همچین کاری کردن که نکوهیده اس

بگذریم که تو بازیهای این دوتیم همیشه تیم مقابل مورد نوازش قرار میگیره

ولی درکل رشته ..

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آقا طرفدارای استقلال خیلی آدمای عجیبین. تیم با راه آهن بازی داره بعد میگن قطبی باید برقصه!!! . خب که چی بشه. چیزای دیگه هم میگفتن، منچستر انگلیس .... . حالا این همه بازی رو باختین این چه کاریه میکنین.​

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
آقا طرفدارای استقلال خیلی آدمای عجیبین. تیم با راه آهن بازی داره بعد میگن قطبی باید برقصه!!! . خب که چی بشه. چیزای دیگه هم میگفتن، منچستر انگلیس .... . حالا این همه بازی رو باختین این چه کاریه میکنین.​
البته از حق نگزریم منچستر انگلیس واقعا شعار خداییه.:happy: من که هر وقت میشنوم کلی شارژ میشم. یکی دیگه از شعارهای خیلی خدا هم ایرانسل تالیا هست که متاسفانه نمیدونم چرا تو استادیوم نمیگن دیگه

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استقلالی هرجا که باشی تیم تو تیمه منه - اگه دل تو سینه داری واسه اس اس میزنه

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بازم استقلال برد تاج سروکلش پیدا شد

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من نميدونم اين افشين خرسه قطبي هم اهانت داره . اينو هرچي بهش بگيم ثواب داره . ؛من نميدونم چرا همه به فيرو ز کريمی گير ميدن . ديدين بعده گله لنگ خرسه قطبی چيکار کرد .واقعا مربيه بين المللی را هم ديديم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا