سلام خوبیند
نه بابا اینقدر هم خشن نبود:دی(( ما کوچیکه همه هستیم))
ولی به نظرم تو پست اول یکم به تماشاچی ها توهین شد! کسایی که تو اون شرایط رو سکوهای سیمانی میشینند
دور از انصاف هست که اشتباهات داوری رو به گردن آنها انداخت
اصلا حاشیه یعنی چی؟؟ یهنی از اصل مطلب فرار کردن و به فرع پرداختن
شما گله از حاشیه می کردید در صورتی که من حس کردم خود شما به حاشیه رفتید
اینکه داوری استرس داره وقتی جلوی چند هزار نفر سوت بزنه مشکل داوری هست نه تماشاچی
نمی دونم ولی شاید چند تا روانشناس بتونند کمک کنند به این وضع
من هم به شرح ایضاً!
راست می گویید شاید من درست بیان نکردم، اما مسلما مقصودم همه ی تماشاچی ها نبود! به هر حال همه جا خوب و بد وجود دارد، اما قبول کنید که تماشاچی های ما متاثر از حواشی تیم ها و اوضاعی هستند که برخاسته از رسانه هاست و هرگر نخواستم مستقیما قضاوت بد داوری را به تماشاچی ها ربط بدهم. اما شما ببیند علت اینکه در همه جای دنیا برای میزبانی امتیاز در نظر می گیرند چیست؟ کافی هیاهوی تماشاچی ها فقط به اندازه ی سر سوزنی در رای داور اشکال ایجاد کند (که معمولا اینطور هست، هر چقدر هم بگویند ما کاری به تماشاچی نداریم اما تقریبا غیر ممکن است بی تاثیر باشد) حالا تصور کنید تماشاچی جوی رو علیه داور مسابقه ایجاد کنند و دائما فریاد بزنند: "داور بین المللی نمی خوایم نمی خوایم!" قطعا عرصه بر داور تنگ خواهد شد، این موضوع را نمی شود کتمان کرد.
پس تماشاچی هم نقش دارد، اما نه به خودی خود، چون همونطور که در پست بالاتر هم گفته شد این جو اول باید از سوی کادر مربیان و خود بازیکن ها اصلاح شود.
اما در مورد مطبوعات و رسانه ها جا دارد که بحث بیشتری صورت بگیرد. هنوز معتقدم که ما از این نظر دچار مشکل هستیم.