• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام خوبیند

نه بابا اینقدر هم خشن نبود:دی(( ما کوچیکه همه هستیم))
ولی به نظرم تو پست اول یکم به تماشاچی ها توهین شد! کسایی که تو اون شرایط رو سکوهای سیمانی میشینند

دور از انصاف هست که اشتباهات داوری رو به گردن آنها انداخت

اصلا حاشیه یعنی چی؟؟ یهنی از اصل مطلب فرار کردن و به فرع پرداختن
شما گله از حاشیه می کردید در صورتی که من حس کردم خود شما به حاشیه رفتید

اینکه داوری استرس داره وقتی جلوی چند هزار نفر سوت بزنه مشکل داوری هست نه تماشاچی

نمی دونم ولی شاید چند تا روانشناس بتونند کمک کنند به این وضع

من هم به شرح ایضاً!
راست می گویید شاید من درست بیان نکردم، اما مسلما مقصودم همه ی تماشاچی ها نبود! به هر حال همه جا خوب و بد وجود دارد، اما قبول کنید که تماشاچی های ما متاثر از حواشی تیم ها و اوضاعی هستند که برخاسته از رسانه هاست و هرگر نخواستم مستقیما قضاوت بد داوری را به تماشاچی ها ربط بدهم. اما شما ببیند علت اینکه در همه جای دنیا برای میزبانی امتیاز در نظر می گیرند چیست؟ کافی هیاهوی تماشاچی ها فقط به اندازه ی سر سوزنی در رای داور اشکال ایجاد کند (که معمولا اینطور هست، هر چقدر هم بگویند ما کاری به تماشاچی نداریم اما تقریبا غیر ممکن است بی تاثیر باشد) حالا تصور کنید تماشاچی جوی رو علیه داور مسابقه ایجاد کنند و دائما فریاد بزنند: "داور بین المللی نمی خوایم نمی خوایم!" قطعا عرصه بر داور تنگ خواهد شد، این موضوع را نمی شود کتمان کرد.

پس تماشاچی هم نقش دارد، اما نه به خودی خود، چون همونطور که در پست بالاتر هم گفته شد این جو اول باید از سوی کادر مربیان و خود بازیکن ها اصلاح شود.

اما در مورد مطبوعات و رسانه ها جا دارد که بحث بیشتری صورت بگیرد. هنوز معتقدم که ما از این نظر دچار مشکل هستیم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
در یکی از روزنامه های ورزشی مطلبی رو خوندم که به بحث ما ارتباط دارد و عینا نقل می کنم:

دکتر پرویز سیار می گوید: داوری در هفت دوره ی لیگ برتر فاجعه بوده است. شاید اینگونه که ایشان می گوید باشد ولی جای این سوال باقی می ماند که اگر در زمان او و دوستانش برنامه ی نود و 14 روزنامه ی ورزشی و این همه توجه عمومی به فوتبال و داوری وجود داشت، باز هم محمد صالحی، جعفر نامدار، داوود حیدری و ... در داوری ایران به اسطوره در می آمدند یا خیر؟ آقای سیار! داوری با این اظهار نظرها پیشرفت نمی کند!

بله این همون چیری است که می گویم امروز فشار روی داورها بیشتر شده و الا قدیمی ها هم اشتباهات زیادی داشته اند ولی دوربین خبر ساز و برنامه ی نودی نبوده که انقدر این اشتباهات را آگراندیسمان کند.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
جاگیری داور امروز (صالحی؟) بازی استقلال و صنعت نفت زیاد جالب نبود و چندین بار در حرکت تیمی بازیکن ها اشکال ایجاد کرد.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جاگیری داور امروز (صالحی؟) بازی استقلال و صنعت نفت زیاد جالب نبود و چندین بار در حرکت تیمی بازیکن ها اشکال ایجاد کرد.

مطمئنی؟! منظورت کمک 1 بود یا 2؟ چون اسماشون یادم نیست.

ولی تا اونجایی که من بازی رو دیدم و یادمه مشکل داور آنچنانی نداشت.

مخصوصا من با 2 تا صحنه خیلی حال کردم. یکی گل مجیدی بود که کاملا سالم بود و هنر کمک 1 رو نشون داد یکی هم تو نیمه ی دوم یه پاس پشت مدافعا انداخته شد که بازیکن استقلال تو آفساید بود و خودش تا فهمید که تو آفسایده حرکت نکرد و یه بازیکن دیگه که پشت مدافعا بود دوید و صاحب توپ شد و داور هم آفساید اعلام نکرد که واقعا بازم هنر کمک 2 بود. چون اگر میخواست عجله کنه میتونست همون لحظه پرچم بزنه و آفساید بازیکنی که صاحب توپ نشده رو اعلام کنه.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دیروز در برنامه ی ورزش و مردم، مجددا دکتر سیار به پرو پای داوران لیگ برتر پیچید. ایشون عقیده داشت که بسیاری از اشتباهات داوران سهوی نبوده بلکه فنی (املایی دیگر از عمدی!) بوده است!

البته من نمی خوام منکر اشتباهات داوران لیگ برتر بشوم، ولی دکتر سیار و داوران نسل ایشون مثل محصص یک جور نگاه از بالا به پایین و مستبدانه ای به داوری دارند که به نظرم بعضا منصفانه نیست.

اما از یک طرف برای رشد هر چه بیشتر داوری هم کمیته ی داوران به ناچار باید سخت گیری کند و احتیاط و مصلحت اندیشی و این حرفها را بگذارد کنار.در نتیجه کاملا موافق سخت گیری بیشتر برایکار داوران هستم، به شرط آن که همه ی کاسه کوزه ها فقط سر داوران شکسته نشود و همه جور آدم (فوتبالیست، مربی، تماشاچی، نویسنده ی مطبوعات و ...) داوران بیچاره را گوشه ی رینگ نبرند.

دکتر سیار با لحن نیش داری از مسعود مرادی انتقاد کرد و گفت من الان با این سنم اگه از من تست بگیرند مشکلی برام پیش نمی یاد و هنوز هم می توانم داوری کنم!!
در ادامه برنامه ورزش و مردم مسعود مرادی خواست بیاید روی خط ولی به دلیل کمبود وقت (شاید هم نخواستند حرفی بزنه!) نگذاشتند حرف بزنه.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دیروز در برنامه ی ورزش و مردم، مجددا دکتر سیار به پرو پای داوران لیگ برتر پیچید. ایشون عقیده داشت که بسیاری از اشتباهات داوران سهوی نبوده بلکه فنی (املایی دیگر از عمدی!) بوده است!

البته من نمی خوام منکر اشتباهات داوران لیگ برتر بشوم، ولی دکتر سیار و داوران نسل ایشون مثل محصص یک جور نگاه از بالا به پایین و مستبدانه ای به داوری دارند که به نظرم بعضا منصفانه نیست.

اما از یک طرف برای رشد هر چه بیشتر داوری هم کمیته ی داوران به ناچار باید سخت گیری کند و احتیاط و مصلحت اندیشی و این حرفها را بگذارد کنار.در نتیجه کاملا موافق سخت گیری بیشتر برایکار داوران هستم، به شرط آن که همه ی کاسه کوزه ها فقط سر داوران شکسته نشود و همه جور آدم (فوتبالیست، مربی، تماشاچی، نویسنده ی مطبوعات و ...) داوران بیچاره را گوشه ی رینگ نبرند.

دکتر سیار با لحن نیش داری از مسعود مرادی انتقاد کرد و گفت من الان با این سنم اگه از من تست بگیرند مشکلی برام پیش نمی یاد و هنوز هم می توانم داوری کنم!!
در ادامه برنامه ورزش و مردم مسعود مرادی خواست بیاید روی خط ولی به دلیل کمبود وقت (شاید هم نخواستند حرفی بزنه!) نگذاشتند حرف بزنه.

البته من نظرم در مورد شخص دکتر سیار چیز دیگه ست. بنظر من اگر بخوایم یه آدمی که از روی علم به داوری نگاه میکنه رو تو ایران معرفی کنیم من به شخصه اول نصیرزاده رو معرفی میکنم بعد سیار رو و بعد فنایی رو. یعنی بنظر بجز این 3 تا بقیه ی داورای سابق مثل همین غیاثی یا حتی همین رئیس کمیته ی داورا و ... اصلا در حد کارشناسی نیستن.

در مورد مرادی هم کلا حاشیه زیاد داره این بشر. تا حالا چند بار به دلایل مختلف و بنظر من حاشیه ای از مسابقه های مهمی کنار گذاشته شده. بنظر من خیلی از داورای ما از مرادی بهترن ولی چون اسم و رسمشون در حد مرادی نیست کمتر ازشون اسم برده میشه.

ولی اینکه بجز کارشناسای داوری افراد دیگه مثل رسانه ها ومطبوعات و ... نباید بیش از حد به داورا فشار بیارن رو کاملا قبول دارم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
البته من نظرم در مورد شخص دکتر سیار چیز دیگه ست. بنظر من اگر بخوایم یه آدمی که از روی علم به داوری نگاه میکنه رو تو ایران معرفی کنیم من به شخصه اول نصیرزاده رو معرفی میکنم بعد سیار رو و بعد فنایی رو. یعنی بنظر بجز این 3 تا بقیه ی داورای سابق مثل همین غیاثی یا حتی همین رئیس کمیته ی داورا و ... اصلا در حد کارشناسی نیستن.

در مورد مرادی هم کلا حاشیه زیاد داره این بشر. تا حالا چند بار به دلایل مختلف و بنظر من حاشیه ای از مسابقه های مهمی کنار گذاشته شده. بنظر من خیلی از داورای ما از مرادی بهترن ولی چون اسم و رسمشون در حد مرادی نیست کمتر ازشون اسم برده میشه.

ولی اینکه بجز کارشناسای داوری افراد دیگه مثل رسانه ها ومطبوعات و ... نباید بیش از حد به داورا فشار بیارن رو کاملا قبول دارم.

بله، دکتر سیار انصافا کارش درسته، من بحثی در این مورد ندارم، به خصوص از این جهت که ایشون اهل لاپوشونی و رودرواسی و این حرفها نیست و در حرف زدنش می شه قاطعیت کامل اون رو به وضوح دید (لابد در زمان داوری اش هم همین طور بوده)

اما من غیر از ایشون، قاطعیت و صلابت مرتضی محصص رو هم خیلی دوست دارم . هر چند که نمی دونم برای چی ایشون رو به تلویزیون دعوت نمی کنن ولی دوستانی که ایشون رو قبلا در برنامه های ورزش و مردم دیده اند به خوبی به یاد میارن که محصص هم کم از دکتر سیار نداشت، و چه بسا بسیار جدی تر و خشک تر از دکتر سیار بود! قیافه اش هم خیلی جدی بود! (من حتی یک تبسم خشک و خالی اش رو هم ندیدم!!)

نصیر زاده هم به عنوان کسی که معلومات زیادی رو در اثر مطالعه علمی فراوان کسب کرده و ضمنا خوب هم صحبت می کنه (چون خوب حرف زدن هم شرطه) قبول دارم و انصافا از نظر مباحث حقوقی و علمی داوری سطحش بالاست.

اما فنایی اگر چه آدم موجهی هست ( و حضورش در فینال جام جهانی 94 افتخاری تکرار نشدنی به نظر میاد)، اما در حد و اندازه های دکتر سیار و مرتضی محصص نیست.

پ.ن: بعد از مدتها دوباره این تاپیک رو دیدم و متوجه شدم یک اشتباه بد لپی داشتم! :

منظور من مرتضی ممیز بود نه محصص! (محصص همین مدرس بین المللی فیفای خودمونه!)

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
۲ سال داد زديم كه پرسپوليس قرباني اشتباهات داور شد اما كسي به فرياد ما اهميت نمي داد تا مبادا عملكرد خودش زير سوال برود. داوران خاطي خيلي راحت مصاحبه مي كردند و مي گفتند از اين همه بي رحمي رسانه اي دل شكسته هستند و اشتباه، جزئي از داوري است. آنها اين حرف ها را مي زدند و به راحتي، قضاوت هاي اشتباه شان را تداوم مي بخشيدند و هيچ جريمه اي هم براي اين داوران در نظر گرفته نمي شد.

فينال جام حذفي دو سال قبل را به خاطر داريد. داور پنالتي پرسپوليس را به راحتي نگرفت تا سپاهان به ضربات پنالتي برسد و قهرمان جام حذفي شود. آن زمان ما اعتراض كرديم و البته خودمان به خدا و عدالتش واگذار شديم. اين اتفاق در سال بعد هم در مرحله نيمه نهايي جام حذفي افتاد و دوباره داور، پنالتي بي موردي گرفت و شيرازه پرسپوليس را مقابل سپاهان از هم پاشيد اما آب از آب باز هم تكان نخورد.
فكر مي كنيم هواداران پرسپوليس خيلي خوب يادشان است چقدر معترض شديم و صداي اعتراض مان به گوش همه رسيد اما توجهي به آن نشد تا همه چيز به سود ديگران تمام شود و پرسپوليس در بحران اين شكست ها و ناكامي ها بسوزد و هرگز روي آرامش را به خود نبيند.

و حالا بعد از گذشت ۲ سال مسعود عنايت رييس كميته داوران به آن روزها اشاره مي كند و از لطف و عنايت داور در آن دو بازي به سپاهان خبر مي دهد.
او از عدم دشمني داوران با تيم ها مي گويد و مثال مي زند كه داور بازي فينال جام حذفي دو فصل قبل، خطاي مدافع سپاهان روي احسان خرسندي را نديد و پنالتي صددرصد پرسپوليسي ها را نگرفت و بعد هم مي گويد در مرحله نيمه نهايي جام حذفي سال قبل داور خطاي مدافع پرسپوليس را به ناچار پنالتي اعلام كرد و اگر آن پنالتي را نمي گرفت هيچ اتفاقي نمي افتاد.
عنايت به اين دو خطاي آشكار كه منجر به ناكامي پرسپوليس در جام حذفي دو فصل گذشته شد اقرار مي كند تا جوابي به اعتراض سپاهاني ها و استقلالي ها بدهد. اما آيا الان بايد به اين اشتباهات اقرار كنيد؟ آيا آن زمان نمي توانستيد اعتراض به حق ما و هواداران پرسپوليس را بپذيريد و نسبت به رفع معضلات داوري اقدام كنيد؟!

الان چه كسي حق پرسپوليس را مي دهد؟! آيا با اين اقرار، احساس مي كنيد حق پرسپوليس را داده ايد؟! اين است عدالتي كه از آن بارها شنيده ايم؟ اميدواريم حداقل با خودتان صادق باشيد. صداقت با هواداران فوتبال واقعاً كار سختي نيست.

فکر کنم فوتبال ایران جرات مقابله با یه عده رو نداره وقتی در بازی یوونتوس داور رو به دلیل اشتباهات تاثبر گذار 2 ماه محروم میکنند چرا در ایران ....... هنور اون قسمتی از برنامه 90 رو که مربوط به بازی پرسپولیس و صبا باطری بود رو به یاد دارم مدیر عامل صبا حرف از قضاوت اروپایی داور میکرد در صورتی که خود داور + همه کارشناسان از داوری ضعیف مظفری گله مند بودند که جبران اشتباهات بازیکنان صبا باطری رو کرده بود و به راحتی 3 امتیاز رو از پرسپولیس گرفت

بهتره تو این سایت هم خودمان بهتر داوری ها رو نقد کنیم البته با توجه به نظر کارشناسان داوری فوتبال

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
xpin جان تنها چيزي كه توي اين فوتبال پيدا نميشه صداقته . چطوري آقايان با خودشون صادق باشند .

اما يك مساله اي : من به عنوان يك طرفدار پرسپوليس روزهايي رو هم به ياد مي آورم كه به نفع پرسپوليس سوت زده شد ، گاهي هم براي استقلال و چندي قبل هم براي سپاهان .
مشكل اين است كه سيستمي در زمينه داوري وجود ندارد ، زماني فدراسيون دست پرسپوليسيها بود داوري به سمت قرمز ميل داشت ، چند صباحي است فدراسيون دست زردها و سپاهاني هاست نتيجه آن هم مشخص است .
به هر حال من كه چشمم آب نميخوره وضعيت بهبودي پيدا كند ، جرياني كه براي دكتر سيار پيش آمد خاطرت نيست ؟ نديدي چگونه با اين آدم برخورد كردند ؟ مشكل اينجاست كه ايراني جماعت واقعيت گرا نيست . همين من و شما تا زماني كه سوتي به ضرر تيممان زده نشود همه چيز را ايده آل فرض مي كنيم ولي موقعي كه حقي از تيم مورد علاقه مان ضايع ميشود همه ميگوييم اين چه وضعي است . متاسفانه فدراسيون هم كه هنري به جز ماله كشيدن به واقعيت ها ندارد و اين ميشود كه الان هست و .......
اميدوارم از متن من ناراحت نشده باشي ولي ما بايد داوري صحيح و منصفانه را براي همه تيمها چه رقيب ، چه دست دومي و چه هر تيم ديگري در كشور بخواهيم . در خاتمه از استارت اين تاپيك هم تشكر مي كنم . اميدوارم روند خوبي در اين تاپيك داشته باشيم.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

vahidm1360

Registered User
لایک‌ها
0
هر روز یه نفر حکومت می کنه. یه روز همه به ضرر پرسپولیس می گیرن، یه روز همه به نفعش می گیرن. بستگی داره که باند کی قویتر باشه.
امسال رو انصافاً پرسپولیس با داوری قهرمان شد. 60-70% امتیازای پرسپولیس توی نیم فصل اول به خاطر داوری بود. اوایل نیم فصل دوم عادی شده بود ولی این اواخر دوباره اوج گرفته!!!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هر روز یه نفر حکومت می کنه. یه روز همه به ضرر پرسپولیس می گیرن، یه روز همه به نفعش می گیرن. بستگی داره که باند کی قویتر باشه.
امسال رو انصافاً پرسپولیس با داوری قهرمان شد. 60-70% امتیازای پرسپولیس توی نیم فصل اول به خاطر داوری بود. اوایل نیم فصل دوم عادی شده بود ولی این اواخر دوباره اوج گرفته!!!

مطمینی بازیارو درست نگاه کردی ؟:eek:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بازی یادم نمیاد پرسولیس از داوری سود برده باشه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بازی یادم نمیاد پرسولیس از داوری سود برده باشه

با اجازه شما ما کمی به این حرف می خندیم . استقلال و پرسپولیس توی ورزشگاه آزادی امپراطوری میکنن واسه خودشون اونوقت شما میگی بازی ای رو یادت نیست که پرسپولیس سود برده باشه ؟ تا جایی که ما یادمون میاد استقلال و پرسپولیس توی ورزشگاه آزادی هر کاری دوس داشتن می کردن کسی هم نبود بگه بالای چشم شما ابرو ئه .

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
با اجازه شما ما کمی به این حرف می خندیم . استقلال و پرسپولیس توی ورزشگاه آزادی امپراطوری میکنن واسه خودشون اونوقت شما میگی بازی ای رو یادت نیست که پرسپولیس سود برده باشه ؟ تا جایی که ما یادمون میاد استقلال و پرسپولیس توی ورزشگاه آزادی هر کاری دوس داشتن می کردن کسی هم نبود بگه بالای چشم شما ابرو ئه .

با اجازه شما همه ملت به حرفتون بخندند

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
با اجازه شما همه ملت به حرفتون بخندند

البته دوستمون راست میگه ... این قدر این کادر فنی صبا تو بازی رفت جینگولک بازی دراورد که داور 3 امتیازه

قشنگو از پرسپولیس گرفت و 1 امتیازش کرد و حالا باید حصرت اون داوریای ابلهانه رو بخوریم ... جالبه که دقیقه 90 بازی

خطای مهاجم رو خطای مدافع اعلام کنن و پنالتی بگیرن ... جالبه که 5 امتیاز کسر شده رو با پارتی بازی و اینا

بخرن و بکننش 3 امتیاز و خیلی چیزای دیگه :hmm:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

نميدونم چرا با ديدن پستهاي شما درباره پرسپوليس و استقلال ياد شخصيت چه در سريال عيد مهران مديري (مرد هزار چهره) ميفتم . :blink:

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
از فضلا و عرفا عذر ميخواهم وسط بحثتون مزاحم ميشم ... ولي نكته اي كه هست فكر نكنم اينجا محل مناسبي براي اينجور كارها باشه !! به چند دليل !!
1- اعضاي اينجا 3 دسته هستن ... يه سري سپاهاني يه سري استقلالي و يه سري ديگه هم پرسپوليسي ( پيروزي امروزي :D ) ... پس اينجا محل مناسبي نيست براي داوري و قضاوت چون كسي نيست كه بي طرف باشه !!

2- توي فوتبال ايران تا پوشش تلويزيوني درست و دقيق نشده داوري روي تصاوير تلويزيوني عين حماقت هست ...
توضيح اينكه پوشش تلويزيوني به اين معني هست كه تعداد دوربين هايي كه توي ورزشگاه هست بيشتر باشه تا همه چيز به وضوح مشخص بشه و همچنين بازي تمامي تيمها پخش زنده بشه !! و همچنين كارگردان هاي تلويزيوني كه مسوليت پخش بازي را دارند به اندازه ي ظرفيت داشته باشن كه وقتي تيم محبوبشون داوري به نفع اش شد تصوير آهسته مربوط به اون صحنه را سانسور نكنه !!

3- بر فرض اينكه دوستان علاقه دارن اينكار بكنن ... فكر نكنم نتيجه ي اين تاپيك به چيزي بهتر از تاپيك كل كل تبديل بشه !!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

monarch جان جسارت منو ببخش ... ولی فکر میکنم این حرف رو با غرض ورزی زدی :hmm:
تاحالا دقیق اشاره نکردی ولی فکر کنم سپاهانی باشی ..
مگه غیر از این بود که سپاهانی ها سرمربی اون وقت اس اس ( قلعه نوعی ) رو تو جایگاه کتک زدند ؟!؟!؟!؟ و رسم مهمون نوازی ؟!؟!؟ رو کامل بجا آوردن ؟؟؟

مگه تو همین بازی آخر دقیقه 92 یه پنالتی مسخره ؟!! ضد استقلال نگرفتن و تو بحرانی ترین روزها که اس اس بسیار به این برد واسه تجدید روحیه نیاز داشت همه چیشو بهم ریختن ؟!؟؟؟؟

چیه شماها یاد گرفتین تا چیزی میشه و مشگل واستون پیش میاد این بهانه هارو علم میکنید ؟!؟؟؟ :hmm:

واسه حرفت دلیل بیار نه اینکه فقط یه جمله رو بی پشتوانه عنوان کنی .....

ما تو استادیوم هرکاری میخوایم میکنیم یااونها ئی که به تماشاچی های حریف نارنجک پرتاب میکنید و جنایت خلق میکنن و بعدش میگن وا....؟!؟!؟!؟ مگه چیکار کرده بودیم ؟!؟!؟؟؟ ( نقل از فرمایش خودتون تو تاپیک سپاهان )

در ضمن فرمایش آقای محمدد هندی صحیح ولی همه ما چه استقلالی چه پرسپولیسی چه سپاهانی " ایشالله " یه جو " انصاف " حداقل تو دل خودمون داریم و میتونیم " حقیقت " رو تشخیص بدیم

یا حق ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
به متن زير توجه كنيد:
پرويز سيار معتقد است كه داورى هاى فوتبال در ايران روز به روز در حال تضعيف است. او در اين باره مى گويد: هرچه به پايان ليگ نزديك مى شويم قضاوت داوران ضعيف تر شده و اين نشان مى دهد داوران ما حتى از لحاظ روانى دچار مشكل شده اند.به نظرم رييس كميته داوران باعث اين همه مشكلات داورى است زيرا با داورانى كه با اشتباه خود باعث دخالت در نتيجه مى شوند برخورد نمى كند تا ديگر شاهد اينگونه تصميمات نباشيم. به طور مثال در يك بازى كمك داور تكرار پنالتى را اعلام مى كند كه همه كارشناسان هم به اين قضاوت كمك داور صحه مى گذارند اما بازيكنان به سمت كمك داور مى دوند و يك بازيكن به داور ناسزا مى گويد. كمك داور پرچم مى زند و از داور مى خواهد كه اين بازيكن را اخراج كند اما داور به كمك خود مى گويد كه اين حرف را نشنيده بگير چرا كه تبعات زيادى دارد ! تمامى اين جريانات باعث مى شود تا داوران جوان همچون نويد مظفرى اعتماد به نفس خود را از دست بدهند و ديگر نتوانند به راحتى قضاوت كنند.

به نقل از روزنامه ايران ورزشي مورخ 18 ارديبهشت 87

پ.ن: نظر شخصي من درباره اين قضيه اين هست كه كلا جامعه فوتبال اعم از تماشاگران ، بازيكنان و..... اجازه نمي دهند داوري ما به راه درست برود . اصولا هر اشتباهي را به مثابه تئوري توطئه مي پنداريم و روشن است كه ديكته نانوشته غلط ندارد.

پ.ن2: از دوستان ميخوام به جاي اينكه وضعيت داوري در قبال فقط پرسپوليس و استقلال را به زعم خودشان ببينند و تفسير به راي هاي آنچناني كنند (مثلا اينكه در آزادي كسي نميتونه بگه بالاي چشم پرسپوليس يا استقلال ابروئه!) كمي كلي تر صحبت كنند تا شايد به بحث كمك بيشتري شود و به قول هندي عزيز كار به كل كل نكشد.

بالا