• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
تو رو خدا یکی به فریاد من برسه... به کمک احتیاج دارم... من از صبا ADSL گرفتم... اما هر شب باید تا 3 صبح بیدا بمونم که دستی (manual) به سرویس رایگانش وصل شم... آیا راهی نیست که من کامپیوتر رو رو روشن بذارم و ساعت 3 خودش وصل شه به کانکشن مربوطه؟
1- برنامه INTERNET ACCESS MANAGER رو چند بار نصب کردم... کار میکنه اما بعد از دو روز ظاهرا expire میشه... حتی با اینکه crack ش رو نصب می کنم...
2- از طریق windows schedule هم چیزی پیدا نکردم....

کسی راهی به ذهنش نمیرسه؟!؟

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
تو رو خدا یکی به فریاد من برسه... به کمک احتیاج دارم... من از صبا ADSL گرفتم... اما هر شب باید تا 3 صبح بیدا بمونم که دستی (manual) به سرویس رایگانش وصل شم... آیا راهی نیست که من کامپیوتر رو رو روشن بذارم و ساعت 3 خودش وصل شه به کانکشن مربوطه؟
1- برنامه INTERNET ACCESS MANAGER رو چند بار نصب کردم... کار میکنه اما بعد از دو روز ظاهرا expire میشه... حتی با اینکه crack ش رو نصب می کنم...
2- از طریق windows schedule هم چیزی پیدا نکردم....

کسی راهی به ذهنش نمیرسه؟!؟
شما از برنامه مديريت دانلود DAP plus استفاده كن مشكلت حل ميشه. در داخل ست آپ كانكشن آن ، كانكشن شبانه ات را ديفالت كن و فايلهاي دانلودت را تنطيم كن كه از ساعت 3 صبح شروع به دانلود كنه و خوده اين برنامه اول كانكت ميكنه و بعد شروع به دانلود. حتي ميتواني تنطيم كني كه هر وقت دانلود تمام شد كامپيوتر را شات دان كنه . كاري كه الان 2 ساله ما داريم انجام ميدهيم

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من امروز که از اینترنت adsl استفاده میکنم ویندوز پیغام زیر را میدهد:
There is an IP address conflict with another system on network
من مودم پلانت خودم را به کارت شبکه زدم و به عبارتی از طریق کارت شبکه به اینترنت وصل هستم.
این خطا هیچ اشکالی در استفاده و ارتباط با اینترنت ایجاد نمیکند بلکه ویندوز هر چند دقیق یک پیغام هشدار با علامت مثلث در گوشه سمت چپ با همان عبارت نوشته شده ظاهر میکند.
جالب اینکه من قبلا به هیچ یک از تنظیمات کامپیوتر دست نزدم و هیچ سخت افزاری را هم اضافه نکردم و ای ن ایراد خود به خود ظاهر شده.
به نظر شما مشکل چیست و چگونه رفع کنم؟
کامپیوتر را ریست و مودم را خاموش روشن کردم ولی رفع نشد؟
.
البته اين جواب پس از 10 روزه و شايد مشكلتان حل شده باشه. حواستان جمع باشه كه اگر مودم شما وايرلس هست بدون شك كسي بصورت بيسيم داره به مودمتون وصل ميشه كه از همون آي پي شما ميخواهد استفاده كنه. دومين امكان اينكه گاها روتر شيرينگهاي طرف isp تنطيماتشان بهم ميريزه و اين مشكل پيش مياد و اگر با پشتيباني سرويس دهنده خودتان تماس بگيريد راهنماي تان ميكنند تا رفع مشكل بشه

t00p-e-t00p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من به يك مشكل برخوردم و اينكه مودم من am asus604g است و اشتباها فريم‌ور مودم WL-am asus604g را روي آن آپگريد كردم كه پس از آن به مشكلات زير برخورد كردم :
1- اينترفيس مودم ديگه با آي پي 192.168.1.1 لود نميشه ضمن اينكه وقتي اين آي پي را پينگ ميكنم جواب نميده و تايم اوت ميشه
2- به كامپيوتر ها (چه با سيم و چه وايرلس) اتوماتيك آي پي نميده ولي وقتي به كانكشنهاي كامپيوتر آي پي دستي ميدم (آي‌پي در هر رنجي!!) به مودم كانكت ميشه و شبكه وايرلس هم اسم شبكه مودم را كه نبام ديفالت است را شناسايي ميكنه ولي باز هم آي پي مودم وجود نداره ضمن اينكه پورت خط تلفن هم كار نميكنه

حالا با اين تفاسير و براي اينكه دوباره فريم ور خوده مودم را دوباره نصب كنم راهي براي ورود به اينترفيس مودم ندارم و چند بار هم ريست كارخانه اي كردم تا شايد فرجي بشه كه متاسفانه باز هم مودم آي پيش پيدا نميشه. آيا دوستان راهي ميتوانند پيشنهاد كنند كه بتوانم به اينترفيس مودم دسترسي پيدا كنم و يا اينكه به طريقي آي پي مودم را پيدا كنم؟

ممنون از توجهتان

Last edited:

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام
من به يك مشكل برخوردم و اينكه مودم من am asus604g است و اشتباها فريم‌ور مودم WL-am asus604g را روي آن آپگريد كردم كه پس از آن به مشكلات زير برخورد كردم :
1- اينترفيس مودم ديگه با آي پي 192.168.1.1 لود نميشه ضمن اينكه وقتي اين آي پي را پينگ ميكنم جواب نميده و تايم اوت ميشه
2- به كامپيوتر ها (چه با سيم و چه وايرلس) اتوماتيك آي پي نميده ولي وقتي به كانكشنهاي كامپيوتر آي پي دستي ميدم (آي‌پي در هر رنجي!!) به مودم كانكت ميشه و شبكه وايرلس هم اسم شبكه مودم را كه نبام ديفالت است را شناسايي ميكنه ولي باز هم آي پي مودم وجود نداره ضمن اينكه پورت خط تلفن هم كار نميكنه

حالا با اين تفاسير و براي اينكه دوباره فريم ور خوده مودم را دوباره نصب كنم راهي براي ورود به اينترفيس مودم ندارم و چند بار هم ريست كارخانه اي كردم تا شايد فرجي بشه كه متاسفانه باز هم مودم آي پيش پيدا نميشه. آيا دوستان راهي ميتوانند پيشنهاد كنند كه بتوانم به اينترفيس مودم دسترسي پيدا كنم و يا اينكه به طريقي آي پي مودم را پيدا كنم؟

ممنون از توجهتان
خوب اين هم جواب ساپورت ايسوس. همانطور كه فكر ميكردم بايد به يك نمايندگي فروش و يا جايي كه تعميرات مودم را انجام ميده و تجهيزات كافي هم براي فلش كردن دوباره فريم ور مودم را دارا باشه مراجعه كنيد:

Thank you for contacting ASUS Customer Service.

As for your problem, i am sorry to tell you that the firmware for WL-AM604g can't be flashed on AM604g. They are different models. And on the download link, there is also a note.
http://support.asus.com/download/dow...odel=WL-AM604g

And for this issue, you have to contact your reseller or ISP( if you got the modem from ISP) for some more advice and also you can contact the local service center to check whether they have the capability to flash the firmware back, as not all the service centers will take care of broabband/wireless modem/ router issues.

Best regards and have a nice day!

Welcome to refer FAQ (Frequently Asked Questions) for ASUS products in ASUS website:
http://support.asus.com/faq/faq.aspx?SLanguage=en-us

Yours sincerely,

Bibi ( ASUS Customer Service Center

quazgaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!

Last edited:

quazgaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوستان

شما رو بخدا حوصله کنید بخونید بلکه من راه بیوفتم

این خواهر ما هم با این dsl خریدنش پدر منو در اورده
منم بد مبتدی هستم اینا هم متوسل شدن به من
اینجا هم هرچیزی می نویسم بواسطه خوندن تاپیک های مرتبط بوده
پس اگر جاییش اشتباه می نویسم حتما بهم تذکر بدید
ببینید دوستان
مودمی که خواهراینا خرید همون مودم معروف asus am602 هست
چون مادر بردشون لن و شبکه داشت من ترجیح دادم با لن نصب کنم که وقتی ویندوز عوض می کنن به مشکل نخورن
ویندوزشون اکس پی هست .
خب از روی راهنمای فارسی که شاتل توی سایتش گذاشته
و همچنین پست زیر

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1274894&postcount=29

مودم رو نصب کردم و ظاهرا مشکلی هم پیش نیومد
البته جای یوز و پسورد که از ISP باید بگرند رو خالی گذاشتم چون هنوز خطشون رانژه نشده
و یوزر و پسورد ندارن
فقط ISP گفته از فردا پس فردا مودم رو روشن کنن ببینن چراغ استاتوس روشن می مونه ؟ یعنی خط رانژه شده یا نه که اگر شده زنگ بزنن یوزر و پسورد بگیرن . فعلا که مودم رو روشن می کنم . چراغ استاتوس روشن نمی مونه .

تا اینجا توضیح دادم اما سه تا سوال فعلا
تاکید می کنم فعلا چون میدونم 10000 تا سوال برام پیش می اد . ببخشید از همین الان و تشکر از الان بابت جوابهاتون

1- این مدلی که من مودم رو نصب کردم اصلا نیازی به سی دی همراه مودم و درایور نبود
با این حال باز هم نیاز به آپگرید کردن هست ؟ یا آپگرید کردن برای وقتیه که با یو اس بی وصل می شم ؟

2- میشه یک آدرسی بهم معرفی کنید که فایل آپگرید رو از اونجا بگریم . همچنین اگه میشه روش آپگرید کردن رو هم اگر ممکنه توضیح بدید بهم :blush: شرمنده . رفتم توی سایت ایسوز اما چیزی پیدا نکردم . فایلها رو از کجا بگیرم ؟

3- سوال آخر اینکه توی دیوایس منجرشون یک error این مدلی که عکسش رو توی لینک پایین گذاشتم هست .

http://persianupload.com/viewer.php?file=6nx4bscxeq8tloqeqmhx.jpg

جریان چیه ؟ هر کاری می کنم از روی سی دی مینبورد این ارور رو رفع کنم . یا دوباره درایورش رو نصب کنم این علامت تعجبه از اونجا پاک نمیشه
برای اتصال dsl مشکلی پیش میآد ؟

فعلا همینا . خواهش می کنم در هر حدی که می تونید راهنماییم کنید
ممنونم

Last edited:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نمیخواستم پست بزنم ... ولی چون گفتید سر بزنم ... پست زدم نگید نخوند :دی شرمنده من تابحال این مارک مودم رو نه خودش رو دیدم ( البته تو ویترین مغازه ها دیدم :دی نه از نزدیک ) ... نه کار کردم باهاش ... برای همین اطلاعات درستی ندارم در موردش ...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
نمیخواستم پست بزنم ... ولی چون گفتید سر بزنم ... پست زدم نگید نخوند :دی شرمنده من تابحال این مارک مودم رو نه خودش رو دیدم ( البته تو ویترین مغازه ها دیدم :دی نه از نزدیک ) ... نه کار کردم باهاش ... برای همین اطلاعات درستی ندارم در موردش ...

خسته نباشید :دی :blush:

خب بهرحال ممنون که خواستید کمک کنید

بچه میشه کمکم بکنید ؟

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

شما اول باید درایور کارت شبکه رو از توی سی دی مین بورد نصب کنی.

رو همون Ethernet Controller رایت کلیک کن و Update Driver رو کلیک کن و مسیر فایلهای درایور رو بده.

نصب که شد طبق همون راهنما آی پی 192.168.1.2 رو ست کن و آدرس 192.168.1.1 رو تو اینترنت اکسپلورر بزن تا وصل شی به تنظیمات مودم و اونو کانفیگش کنی. مهمترین چیزی رو که باید تغییربدی vpi/vci هست که فکرمیکنم 0/35 باشه.

صبرکن تا خطت رانژه شه، بعدش زنگ بزن خود شاتل تا هم یوزر/پس رو بهت بدن هم راهنماییت کنن.

موفق باشید.

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

شما رو بخدا حوصله کنید بخونید بلکه من راه بیوفتم

این خواهر ما هم با این dsl خریدنش پدر منو در اورده
منم بد مبتدی هستم اینا هم متوسل شدن به من
اینجا هم هرچیزی می نویسم بواسطه خوندن تاپیک های مرتبط بوده
پس اگر جاییش اشتباه می نویسم حتما بهم تذکر بدید
ببینید دوستان
مودمی که خواهراینا خرید همون مودم معروف asus am602 هست
چون مادر بردشون لن و شبکه داشت من ترجیح دادم با لن نصب کنم که وقتی ویندوز عوض می کنن به مشکل نخورن
ویندوزشون اکس پی هست .
خب از روی راهنمای فارسی که شاتل توی سایتش گذاشته
و همچنین پست زیر

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1274894&postcount=29

مودم رو نصب کردم و ظاهرا مشکلی هم پیش نیومد
البته جای یوز و پسورد که از ISP باید بگرند رو خالی گذاشتم چون هنوز خطشون رانژه نشده
و یوزر و پسورد ندارن
فقط ISP گفته از فردا پس فردا مودم رو روشن کنن ببینن چراغ استاتوس روشن می مونه ؟ یعنی خط رانژه شده یا نه که اگر شده زنگ بزنن یوزر و پسورد بگیرن . فعلا که مودم رو روشن می کنم . چراغ استاتوس روشن نمی مونه .

تا اینجا توضیح دادم اما سه تا سوال فعلا
تاکید می کنم فعلا چون میدونم 10000 تا سوال برام پیش می اد . ببخشید از همین الان و تشکر از الان بابت جوابهاتون

1- این مدلی که من مودم رو نصب کردم اصلا نیازی به سی دی همراه مودم و درایور نبود
با این حال باز هم نیاز به آپگرید کردن هست ؟ یا آپگرید کردن برای وقتیه که با یو اس بی وصل می شم ؟

2- میشه یک آدرسی بهم معرفی کنید که فایل آپگرید رو از اونجا بگریم . همچنین اگه میشه روش آپگرید کردن رو هم اگر ممکنه توضیح بدید بهم :blush: شرمنده . رفتم توی سایت ایسوز اما چیزی پیدا نکردم . فایلها رو از کجا بگیرم ؟

3- سوال آخر اینکه توی دیوایس منجرشون یک error این مدلی که عکسش رو توی لینک پایین گذاشتم هست .

http://persianupload.com/viewer.php?file=6nx4bscxeq8tloqeqmhx.jpg

جریان چیه ؟ هر کاری می کنم از روی سی دی مینبورد این ارور رو رفع کنم . یا دوباره درایورش رو نصب کنم این علامت تعجبه از اونجا پاک نمیشه
برای اتصال dsl مشکلی پیش میآد ؟

فعلا همینا . خواهش می کنم در هر حدی که می تونید راهنماییم کنید
ممنونم
1و 2 - چرا میخوای اپگرید کنی؟ نیازی نداره . من بدون اپگرید تا حالا استفاده کردم . لن هم که درایور نیاز نداره.
3- این یعنی کارت با دیوایس دیگری تداخل irq داره احتمالا. کارت رو remove کن دوباره نصب کن یا اگر انبورد نیست اسلاتش رو جابجا کن ببین فرقی می کنه.ببین در قسمت properties چی در موردش نوشته

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوستان

خیلی بابت راهنماییتون سپاسگزارم

سعی کردم درایور کارت شبکه رو همونجوری که گفتید نصب کنم

حالا دیوایس منجر این مدلی شده توی لینک زیر می بینید

8xmrvb.jpg

اگر فیلتر بود
این لینکو ببینید

1- الان کارت شبکه بدون ایراد نصب شده ؟

2- اگر دقت کنید پایین صفحه دو تا تصویر کامپیوتر ضربدر دار دیده میشه ( اونی که فعاله dialup شونه که فعلا کار می کنن باهاش ) اینکه دوتا از این تصاویر ظاهر شده مشکلی نیست ؟

( مودم فقط بوسیله ی لن به کامپیوتر وصله )

حالا این عکس رو که از " نت ورک کانکشن گرفتم ببینید "

jkax5f.jpg

اگر فیلتر بود این لینک رو ببینید

اینا در حقیقت دو تا کانکشن ها هستند یا همون دو تا کامپیوتر ضربدر دارا
می تونم هرکدوم رو نخواستم دیزابل کنم که از اون پایین هم برداشته بشه

3- اما بنظرتون کدومش رو باید دیزایبل کنم ؟ ( سعی کردم نوشته ی هرکدوم از کانکشن ها توی عکس معلوم باشه ) فرقی نمی کنه کدومش رو دیس ایبل کنم ؟ کانکشنم رو روی کدومشون بسازم ؟ اینا مهم نیست اصلا ؟

ببخشید سوالام یه جوریه
بد جوری هیچی بلدم نیستم
خیلی لطف می کنید که راهنماییم می کنید

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- درست نصب شده
2-مشکلی نیست
3-نیازی به دیسیبل نیست . ولی مشکل شما اینه که ارتباط فیزیکی دوتا پورت لن(مودم به کارت شبکه) برقرار نیست .( ضربدر قرمز ) یا ممکنه باشه و کابل مورد داشته باشه

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوست من
چقدر لطف می کنی راهنماییم می کنی
ممنون

خب پس درست نصب شده
ببین دوست من
اون عکس قبلیه مال وقتی بود که مودم خاموش بود

وقتی مودم رو روشن می کنم
توی نتورک کانکشن و اون پایین ، مطابق عکس زیر یکی از کانکشن ها ( که با توجه به راهنما ساختم )
مادامی که مودم روشنه ضربدرش برداشته میشه . اون پایین هم اگر دقت کنی یکی از ضربدر ها برداشته میشه
البته این پایینی فقط چند ثانیه ظاهر میشه و بعد بنظر بخاطر اینکه خطشون هنوز رانژه نشده و اتصالی برقرار نیست محو میشه .

qpqvtg.jpg

اگر فیلتر بود این لینک رو ببینیدد

ولی یکی از کانکشنها همونطوری که می بینی همچنان ضربدر می مونه .
توضیح اینکه کانکشن اولی رو بر اساس راهنمای نصب با استفاده از همون اعداد 192.168.1.1 خودم ساختم ولی دومی از اول بود منم روش کار خاصی نکردم .

1- بنظرت این دومی رو که همیشه ضربدره دیس ایبل کنم ؟

2- بنظرت همه چیز درسته فقط باید منتظر رانژه کردن خط بمونیم یا اینکه هنوز ارتباط لن و مودم برقرار نیست ؟

راستی چراغ لن مودم موقعی که مودم رو روشن می کنم روشن می مونه
اما استاتوس و اکت خاموشن یعنی خط رانژه نشده هنوز

Last edited:

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته این پایینی فقط چند ثانیه ظاهر میشه و بعد بنظر بخاطر اینکه خطشون هنوز رانژه نشده و اتصالی برقرار نیست محو میشه .
ربطی به رانژه نداره. وقتی ارتباط فیزیکی قطع بشه پنهان میشه . مگر اینکه تیک نمایش دایم رو تو properties بزنی

1 - فرقی نمی کنه دوست داری بکن!
2- ارتباط فیزیکی برقراره. منتظر بمون تا بعد از رانژه ببینیم چی میشه.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ربطی به رانژه نداره. وقتی ارتباط فیزیکی قطع بشه پنهان میشه . مگر اینکه تیک نمایش دایم رو تو properties بزنی

1 - فرقی نمی کنه دوست داری بکن!
2- ارتباط فیزیکی برقراره. منتظر بمون تا بعد از رانژه ببینیم چی میشه.

آها
پس به لطف دوستان و بخصوص شما
مثل اینکه همه چیز سر جاشه تا خط رانژه بشه و یوزر و پسورد رو بهشون بدن

خیلی لطف کردید دوست من
ازتون تشکر می کنم
فعلا از سوالات من خلاص شدید :blush: ولی قول نمی دم مدت زیادی راحت بمونید :happy:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
یک سوال نسبتا ضایع دارم

ببخشید دیگه مبتدی هستم

ببینید

برای وصل کردن مودم

خط تلفن یک اتاق رو مستقیما به اسپیلیتر وصل می کنیم
حالا دو تا خروجی داریم
که یکیش مربوط میشه به مودم
دیگر هم تلفن

حالا فکر کنید بخوایم مودم dialup هم وصل باشه که در موقع لزوم با اون آن بشیم

باید یک اسپلیتر دیگه بذارم سر راه خط تلفن ؟

احتمالا الان می خندید اما خب بلد نیستم بخدا :blush:

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
یک سوال نسبتا ضایع دارم

ببخشید دیگه مبتدی هستم

ببینید

برای وصل کردن مودم

خط تلفن یک اتاق رو مستقیما به اسپیلیتر وصل می کنیم
حالا دو تا خروجی داریم
که یکیش مربوط میشه به مودم
دیگر هم تلفن

حالا فکر کنید بخوایم مودم dialup هم وصل باشه که در موقع لزوم با اون آن بشیم

باید یک اسپلیتر دیگه بذارم سر راه خط تلفن ؟

احتمالا الان می خندید اما خب بلد نیستم بخدا :blush:
بهترين راه:
از خروجي فون اسپليتر به ورودي لاين مودم ديال‌آپ وصل كن و از به خروجي فون مودم ديال‌آپ گوشي تلفن را وصل كن. خوب مثل قبل هم خروجي مودم اسپليتر را به مودم adsl وصل كنيد.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بهترين راه:
از خروجي فون اسپليتر به ورودي لاين مودم ديال‌آپ وصل كن و از به خروجي فون مودم ديال‌آپ گوشي تلفن را وصل كن. خوب مثل قبل هم خروجي مودم اسپليتر را به مودم adsl وصل كنيد.

معما چو حل گشت آسان شود ...
آسون بودا :blush:

مرسی دوست من از راهنماییت
تا آخر ماه هم فکر می کردم به ذهن خودم نمیرسید :happy:

بالا